▪️دنیا برای دخترک زخمی وحشی گری صهیونیستها فریاد نمیزند
شما فریادرس او باشید
جنایت صهیونیستها
امروز
باب العمود قدس
جرم: شادی در سالگرد مراسم معراج پیامبر ص به روایت اهل سنت
#حقیقت_اسرائیل
پدرم اومد تو اتاقم گفت میدونی جنگ سرد یعنی چی؟
گفتم نه
بخاری رو کم کرد و گفت به جنگی که بخاطر شرایط اقتصادی باید سرمای اتاق رو تحمل کنی جنگ سرد میگن.
امیدوارم فردا که دید ماشین تو پارکینگ نیست و زودتر از خودش بیصدا سوئیچ رو گرفتم نرم فرار کردم با معنای جنگ نرم آشنا بشه
😜
🛑دستورات «رئیسی» در بازدید از ایرانخودرو
🔹تولید خودرو در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ حداقل ۵۰ درصد افزایش یابد.
🔹ظرف ۲ سال آینده، حداقل یک خودروی اقتصادی با ساختار به روز، توليد و عرضه شود.
🔹در سال ۱۴۰۱ حداقل تولید ۳ خودروی قدیمی متوقف و ۳ خودرو جدید با کیفیت مطلوب، توليد و عرضه شوند.
🔹توليد خودروهای جديد و پيشرفته، خودروهای برقی، متصل و خودران گسترش يابد.
🔹نسبت به تامين قطعات مورد نياز و ترخيص و عرضه فوری خودروهای دپوشده در انبارهای شركتهای خودروساز به بازار، تا نصاب استاندارد، حداكثر ظرف ۲ ماه آينده، اقدام شود.
🔹موانع قانونی و اجرايی واردات خودرو در سال ۱۴۰۱، حداكثر ظرف ۳ ماه آينده رفع گردد و با افزایش صادرات خودرو و قطعات، نسبت صادرات به واردات در صنعت خودرو افزایش یابد.
🔹ضمن حذف تدریجی روند قرعهکشی با افزایش عرضه، فرآیند فعلی عرضه خودرو (از طریق قرعه کشی) فوراً اصلاح و شفافسازی لازم در آن صورت گیرد.
🔹از ابتدای سال ۱۴۰۱ پس از تکمیل وجه، خودروهای پیشفروش شده باید بدون تاخیر بلاوجه، قابل تحویل به مشتری گردد.
🔹هرگونه واگذاری خودرو به شركتها و دستگاههای دولتی و غير دولتی به صورت رانتی و غيرشفاف و متفاوت با رويه معمول فروش خودرو به مردم ممنوع است.
🔹هرساله حداقل ۲۰ هزار خودرو (کشنده، کامیون، کامیونت، اتوبوس و مینی بوس) فرسوده، از رده خارج شده و جايگزين كردن آنها با خودروهای با كيفيت داخلی ويا خارجی برای صاحبان مشاغل مربوطه، تسهيل شود.
🔹هرگونه استفاده از قطعات با کیفیت پایین در مونتاژ خودرو از ابتدای سال ۱۴۰۱ مطلقا ممنوع است.
🔹خودروهای عرضه شده به بازار از ابتدای سال ۱۴۰۱، میبايست حداقل با ۳ سال یا پیمایش ۶۰ هزار کیلومتر، ضمانت شوند.
🔹واگذاری مدیریت دولتی شرکتهای خودروسازی ایران خودرو و سایپا حداکثر ظرف ۶ ماه آینده به بخش غیر دولتی تعیین تکلیف شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕌 جایی که آب هست تیمم باطله
📺 «حکام به زبان ساده»
🌹 مسابقه شماره 2⃣4⃣3⃣1⃣
به نظر شما این تصویر مربوط کدام کشور است؟
کدام شهر؟
کدام منطقه و کدام محله؟
قبل از انقلاب است یا بعداز انقلاب؟
ساکنان این شهر مذهب و مرامی دارند؟
به بدترین پاسخ که قلب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را میسوزاند ولی غیرت هیچ عالم و عامی را در این شهر برنمی انگیزد جایزه بسیار نفیسی از طرف ابلیس اهدا خواهد شد.
#تغییر_چهره_قم
#امربمعروف
#غیرت_از_دست_رفته
#مهدوی_ارفع
⭕️ آن هموطنانمان که این روزها، بعد از کلی سرگردانی و استرس در اوکراین و رساندن خود به لهستان و رومانی و... با پروازهای فوقالعاده هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، سرانجام وارد فرودگاه امام شدند، معنای "امنیت داریم" را بهتر از هر کسی میتوانند درک کنند.
در خانه اگر کس است...
👤 #کبری_آسوپار
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ نباید اجازه داد حافظه مردم، این تناقضهای فاحش غربیها را فراموش کند.
🔸تا میتوانند تولید محتوا کنید، اینها باید در تاریخ ثبت شود.
این جماعت وقیح غربگرا به اسم سیاسی نکردن ورزش، جودو و شطرنج و … ایران را به خاک سیاه نشاندند.
#فاعتبروا
🎓 دوره جامع تربیت مربی فضای مجازی و سواد رسانهای با گواهینامه دانشگاهی
👨🏫 با تدریس بینظیر:
1⃣ استاد روحالله #مومن_نسب
2⃣ استاد جواد #جاویدنیا
3⃣ استاد سید علیرضا #آل_داود
4⃣ مرحوم آیتالله #حائری_شیرازی
🔻🔻🔻
🎓 ثبتنام در دوره با ۴۵٪ تخفیف👇
⏩ https://24on.ir/g/1/9
ℹ️ اطلاعات بیشتر👇
🆔 @Mohammad_ali_tehran
🔺🔺🔺
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊ https://eitaa.com/jebheh
📍یک منبع نزدیک به مذاکرات وین: مذاکرات به هیچ وجه با شکست و بن بست مواجه نشده است.
🔹یک منبع نزدیک به #مذاکرات_وین در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه ایران در وین در واکنش به ادعای شکست مذاکرات گفت: برخلاف ادعایی که در شبکههای اجتماعی منتشر شده است مذاکرات به هیچ وجه با شکست و بن بست مواجه نشده است.
🔸این منبع نزدیک به مذاکرات افزود: شب گذشته تا پاسی از شب و همچنین صبح امروز چهارشنبه نیز جلسات مفصلی میان هیات ایرانی و طرف های مقابل برگزار شده و هنوز هم بحثهای فشردهای در مورد چند موضوع کم تعداد اما بسیار مهم در جریان است.
✍️ پاشنه آشیل دولت آقای رئیسی
🔰 تقریباً همه منتقدان دلسوز دولت آقای رئیسی در این مسئله اتفاق نظر دارند که #پاکسازی_مدیریتی در دولت ایشان، علی رغم تذکر چندباره خودِ ایشان، با کندی عجیبی پیش می رود. به نظر می رسد اگر این روند اصلاح نشود، همین مسئله در آینده ای نه چندان دور، تبدیل به #پاشنه_آشیل دولت شده و چه بسا عوامل #نفوذی و #بانیان_وضع_موجود که هنوز هم در بسیاری از مناصب دولتی حضور دارند، برای ایشان، دولتی 4 ساله رقم بزنند.
🔰 ای کاش آقای رئیسی و دولتمردان ایشان به این فراز از نامه امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر بیشتر توجه کنند و از بروز اتفاقات ناخوشایند در آینده جلوگیری کنند:
🔸 «إِنَّ شَرَّ وُزَرَائِكَ مَنْ كَانَ [قَبْلَكَ لِلْأَشْرَارِ] لِلْأَشْرَارِ قَبْلَكَ وَزِيراً وَ مَنْ شَرِكَهُمْ فِي الْآثَامِ فَلَا يَكُونَنَّ لَكَ بِطَانَةً فَإِنَّهُمْ أَعْوَانُ الْأَثَمَةِ وَ إِخْوَانُ الظَّلَمَةِ وَ أَنْتَ وَاجِدٌ مِنْهُمْ خَيْرَ الْخَلَفِ مِمَّنْ لَهُ مِثْلُ آرَائِهِمْ وَ نَفَاذِهِمْ وَ لَيْسَ عَلَيْهِ مِثْلُ آصَارِهِمْ وَ أَوْزَارِهِمْ وَ آثَامِهِمْ مِمَّنْ لَمْ يُعَاوِنْ ظَالِماً عَلَى ظُلْمِهِ وَ لَا آثِماً عَلَى إِثْمِهِ أُولَئِكَ أَخَفُّ عَلَيْكَ مَئُونَةً وَ أَحْسَنُ لَكَ مَعُونَةً وَ أَحْنَى عَلَيْكَ عَطْفاً وَ أَقَلُّ لِغَيْرِكَ إِلْفاً فَاتَّخِذْ أُولَئِكَ خَاصَّةً لِخَلَوَاتِكَ وَ حَفَلَاتِكَ ثُمَّ لْيَكُنْ آثَرُهُمْ عِنْدَكَ أَقْوَلَهُمْ بِمُرِّ الْحَقِّ لَكَ وَ أَقَلَّهُمْ مُسَاعَدَةً فِيمَا يَكُونُ مِنْكَ مِمَّا كَرِهَ اللَّهُ لِأَوْلِيَائِهِ وَاقِعاً ذَلِكَ مِنْ هَوَاكَ حَيْثُ وَقَعَ وَ الْصَقْ بِأَهْلِ الْوَرَعِ وَ الصِّدْقِ ثُمَّ رُضْهُمْ عَلَى أَلَّا يُطْرُوكَ وَ لَا يَبْجَحُوكَ بِبَاطِلٍ لَمْ تَفْعَلْهُ فَإِنَّ كَثْرَةَ الْإِطْرَاءِ تُحْدِثُ الزَّهْوَ وَ تُدْنِي مِنَ الْعِزَّةِ وَ لَا يَكُونَنَّ الْمُحْسِنُ وَ الْمُسِيءُ عِنْدَكَ بِمَنْزِلَةٍ سَوَاءٍ فَإِنَّ فِي ذَلِكَ؛ بدترين وزراى تو كسى است كه پيش از تو وزير «زمامداران شرور» بوده و در گناهان آنها شركت داشته است. چنين كسى هرگز نبايد محرم اسرار تو باشد. آنها معاون گنهكاران و برادران ستمكارانند. اين در حالى است كه تو مىتوانى جانشينان خوبى بهجاى آنان انتخاب كنى، از كسانى كه از نظر فكر و نفوذ اجتماعى كمتر از آنها نيستند؛ ولى بار سنگين اعمال خلاف، گناهان و معاصى آنها را بر دوش ندارند؛ از كسانى كه هرگز ستمگرى را در ستمش يارى نكرده و گناهكارى را در گناهش معاونت ننمودهاند. هزينه اين افراد بر تو سبكتر و همكارى و ياريشان بهتر و محبتشان با تو بيشتر و انس و الفتشان با غير تو (و بيگانگان) كمتر است، بنابراين آنها را از خواص خود در خلوتها و رازدار خويش در محافل خصوصى قرار بده. سپس (از ميان آنها) افرادى را مقدم دار كه در گفتن حقايق تلخ براى تو از همه صريحاللهجهتر باشند و در مساعدت و همراهى با تو در امورى كه خداوند براى اوليايش دوست نمىدارد كمتر كمك كنند؛ خواه موافق ميل تو باشد يا نه.» (نهج البلاغه؛ نامه 53)
🔰پی نوشت:
بدیهی است تعبیر «وزراء» (جمع «وزیر») در این فراز از نامه 53، منحصر در معنای امروزین آن (وزیران عضو هیئت دولت) نیست؛ بلکه این واژه به معنای كسى است كه بار كارهاى سنگين فرمانده خود را تحمل مىكند. (مفردات الفاظ قرآن؛ ص868)
بنابراین، شامل هر مسئولی می شود که بگونه ای بار مسئولیتی را در پیشبرد اهداف دولت و حکومت به دوش می کشد.
#بصائر
🌹درسال۱۳۶۵ در این ایام بیسیم چی لشگر ۲۷ محمد رسول الله (ص) بود که بر اثر اصابت ترکش خمپاره در شلمچه به فیض شهادت نائل آمد.
#شهید_امیر_حاج_امینی
#سالگرد_شهادت
🕊 شادی روحش صلوات
🌹رسول خدا (ص) فرمودند: إِذَا لَمْ يَأْمُرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ لَمْ يَنْهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ وَ لَمْ يَتَّبِعُوا الْأَخْيَارَ مِنْ أَهْلِ بَيْتِي سَلَّطَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ شِرَارَهُمْ فَيَدْعُوا خِيَارُهُمْ فَلَا يُسْتَجَابُ لَهُمْ.
♦️هرگاه مردم امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از برگزیدگان از اهل بیت من پيروى ننمايند، خداوند بدانشان را بر آنان مسلّط گرداند، سپس در این حال نيكانشان دعا می كنند، امّا دعايشان مستجاب نشود.
📚بحارالانوار، ج 70، ص، 372
🌹امام علی علیه السلام نیز در وصیت به فرزندان برومند خود، که در واقع سفارش و وصیت به تمام مؤمنان است، می فرماید:لاَ تَتْرُكُوا الاَْمْرَ بِالْمَعْرُوفِ وَالنَّهْيَ عَنِ الْمُنْكَرِ فَيُوَلَّى عَلَيْكُمْ شِرَارُكُمْ ثُمَّ تَدْعُونَ فَلاَ يُسْتَجَابُ لَكُم؛
♦️امر به معروف و نهی از منکر را ترک نکنید که در غیر این صورت، اشرار بر شما سیطره و تسلط می یابند، سپس شما دعا می کنید، ولی برای شما اجابت نمی شود.
📚بحار الانوار، ج 97،ص 90
🕹 محل استقرار امام خمینی در قم چگونه انتخاب شد؟
♦️ روز 10 اسفند 1357 امام خمینی پس از 14 سال دوری، وارد قم شدند. آیت الله محمد یزدی درباره محل اسکان امام در قم می گوید: حضرت امام مدتى بعد از تشريف فرمايى به تهران مصمم شدند كه به قم بيايند. ما هم منزلى را در خيابان ساحلى مفروش كرديم و به امكانات زيادى مجهز نموديم.
♦️يك روز حاج احمد آقا اطلاع دادند كه حضرت امام فرمودهاند: «من در خانه خيابان ساحلى نمىمانم؛ چون خيلى اعيانى است و تزئيناتش زياد است.» چند روز بعد اطلاع داد كه امام فرمودهاند: «به منزل آقاى يزدى مىرويم». با شنيدن اين خبر بسيار خوشحال شدم و خدا را شكر كردم كه اين افتخار نصيب من شده است ولى متعجب شدم از اينكه چطور حضرت امام اين جا را بر آن منزل مجلل و بزرگ براى سكونت خود و خانوادهشان برگزيدهاند.
📚منبع: خاطرات آیت الله محمد یزدی؛ مرکز اسناد انقلاب اسلامی
👆این نقشه بخوبی نشان میدهد که در بحران اوکراین، محکومیت روسیه حتی در سطح دولتها هم مورد اجماع جهانی نیست و بجز دولتهای غربی در دو قاره اروپا و امریکا و دنبالههایشان مانند استرالیا، شما در آسیا و آفریقا، مخالفتی با روسیه نمیبینید و این یعنی یک شکست تاریخی هژمونیک برای امریکا.
https://t.co/qZjzJsga3Q
#جامعه_جهانی
همین چند وقت پیش صرفا بخاطر اینکه طرفدارای سلتیک پرچم فلسطین رو آوردن ورزشگاه؛ فیفا و یوفا تیمشون رو جریمه کردن!
آخه اون موقع هنوز ورزش سیاسی نبود!!!
⭕️ هیچ گزارشی از آسیب هم وطنان نداشتیم
🔸منوچهر مرادی سفیر جمهوری اسلامی ایران :
🔹به رغم دشواری هایی که در اوکراین وجود دارد تمامی هم وطنان در سلامت به سر می برند.
🔹هیچ گزارشی از آسیب یا مشکلاتی که جان هم وطنان را به خطر اندازد نداشته ایم.
🔹 در شهرهای بزرگ اوکراین مانند خارکوف و اودسا افرادی را تعیین کرده ایم که به موقع به خروج ایرانیان کمک کنند.
🔹برخی از هم وطنان ما به دلایل مختلف تمایلی به خروج از شهرهای اوکراین ندارند. این هم وطنان در صورت نیاز با شماره های اضطراری تماس بگیرند و یا هر مشکلی داشتند از این طریق پیگیری و حل کنند.
🔹 هم وطنانی که در شهرها هستند به مکان امن پناه ببرند و اگر قصد خروج دارند مسیرشان به سمت غرب اوکراین باشد و از مسیر راه آهن و قطار شهرها به سمت لوو استفاده کنند.
🔹براساس گزارش هایی که داریم مرز لهستان شلوغ تر از بقیه مرزهاست و به سمت جنوب یعنی کشورهای مولداوی، مجارستان و رومانی که می رویم وضعیت بهتر می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴لحظه تصویب قطع نامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد علیه روسیه با حداکثر آرا
♦️مجمع عمومی سازمان ملل متحد با ۱۴۱ رای موافق قطعنامه ای درباره بحران اوکراین و در محکومیت روسیه تصویب کرد و از روسیه خواست جنگ در اوکراین را متوقف کند و همه نیروهایش را خارج کند.
🔴رای ممتنع ایران به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره محکومیت حمله روسیه به اوکراین
🔴تخت روانچی: همه اعضای سازمان ملل فرصت مشارکت در قطعنامه درباره اوکراین را نداشتهاند
♦️نماینده ایران در سازمان ملل در پی قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره بحران اوکراین: قطعنامه ارایه شده به مجمع عمومی فاقد عنصر بیطرفی و مکانیزمهای واقع بینانه برای حل و فصل موضوع از طریق ابزارهای صلح آمیز است و همه اعضای سازمان ملل فرصت مشارکت در تدوین این قطعنامه را نداشتهاند.
♦️یافتن راه حل پایدار و دراز مدت برای چنین بحرانهایی نیازمند پرداختن به ریشه های آن است.
♦️جنگ و درگیری که موجب خسارت به جان مردم و زیرساختهای غیرنظامی باشد، در هر کجا که رخ دهد، پذیرفته شده نیست.
چگونه رئیسی، رئیس ایران خودرو را در بازدید از کارخانه جا گذاشت
🔹به گزارش خبرنگار ایرنا، آیتالله رئیسی امروز در بازدیدی از پیش اعلام نشده از شرکت ایران خودرو بازدید کرد و در جریان این بازدید دستوراتی را برای اصلاح وضعیت خودرو سازی در کشور صادر کرد.
🔹این بازدید از پیش اعلام نشده در شرایطی انجام شد که وزیر صمت و مدیرعامل ایران خودرو طبق برنامهریزی قبلی قرار بود امروز عازم ارمنستان بودهاند.
🔹بنابر اطلاع خبرنگار ایرنا، شب گذشته در تماسی از جانب دفتر رئیس جمهوری با وزیر صمت، فاطمی امین برای جلسهای فراخوانده شده و از وی خواسته شده است که سفر خود را به تاخیر بیاندازد.
🔹بر همین اساس وزیر صمت، سفر خود را به تاخیر انداخته و مدیرعامل ایران خودرو به تنهایی عازم ارمنستان شده و در بازدید امروز قائم مقام شرکت در بازدید رئیس جمهور حاضر شده است.
🔹گفته میشود این اقدام رئیس جمهور برای جلوگیری از هرگونه تغییر در روند کاری شرکت به دلیل بازدید مقام ارشد صورت گرفت تا آیت الله رئیسی در جریان روند واقعی و جاری ایران خودرو قرار بگیرد و به صورت حقیقی یک بازدید از پیش اعلام نشده از وضعیت صنعت خودروسازی توسط بالاترین مقام اجرایی کشور انجام شود.
🔹نکته حائز اهمیت آنجاست که وزیر صمت پس از این بازدید مستقیم به فرودگاه رفته و عازم ارمنستان شده است.
📍درس تاریخی #هیتلر به اوکراینیها
🔹 وضعیت امروز #اوکراین، شباهت زیادی به لهستان سال ۱۹۳۹ دارد. شاید اگر مسئولان اوکراینی، کمی تاریخ خوانده بودند امروز به چنین سرنوشتی دچار نمیشدند.
🔸 مرگ بیش از ۷۰میلیون نفر، نتیجه جنگی بود که در سال ۱۹۳۹ با حمله آلمان نازی به #لهستان آغاز شد. هیتلر، حمله به لهستان را بزرگترین قمار سیاسی - نظامی زندگیاش میدانست چون از واکنش فرانسه و انگلیس اطمینان نداشت.
🔹 با تأسیس جمهوری دوم لهستان بعد از جنگ جهانی اول، این کشور زیرساخت دفاعی و نیروی نظامی نداشت. قرار گرفتن لهستان بین دو قدرت بزرگ #آلمان و #شوروی، خطر بزرگی برای این کشور بود. به همین دلیل بود که مسولان لهستانی در صدد بستن پیمان اتحاد و پشتیبانی نظامی با سایر کشورهای قدرتمند مانند فرانسه و انگلیس بودند.
🔸 اواخر بهار سال ۱۹۳۹، یک پیمان دفاعی چند جانبه بین انگلیس، فرانسه و لهستان به امضا رسید. بر مبنای این پیمان، طرفین متعهد شدند در صورتی که یکی از آنها مورد تهاجم واقع شود، دو کشور دیگر حمایت نظامی کنند. #فرانسه وعده داد اگر به لهستان حمله شود، در طی ۱۵ روز به آلمان حمله کند و انگلیس هم پذیرفت که اهداف نظامی آلمان را بمباران کند.
🔹 با تسلط آلمان بر چکسلواکی و عدم واکنش موثر فرانسه و انگلیس، اعتماد لهستانیها به حمایت فرانسه و #انگلیس با شک و تردید همراه شد. فرانسه و انگلیس بهطور جدی، مانع ساماندهی نیروهای نظامی لهستان بودند چون این اقدام را به معنی تحریک آلمان برای آغاز جنگ میدانستند.
🔸 در نهایت نیروهای آلمانی تهاجم خود را آغاز کردند. با پیشروی نیروهای آلمانی، لهستانیها عقبنشینی کردند تا دفاع طولانی مدت در این ناحیه را به امید رسیدن کمکهای فرانسه و بریتانیا برنامهریزی کنند. اما هیچ وقت کمک جدی برای لهستان ارسال نشد.
🔹 آنها سقوط لهستان را قطعی میدیدند و حاضر نبودند به خاطر لهستانیها، جان سربازان خود را به خطر بیندازند. ژنرال آلمان نازی «زیگفرید وست فارل» بعدها گفت: اگر فرانسویها به شدت حمله میکردند، ارتش آلمان نهایتا فقط میتوانست یک یا دو هفته مقاومت کند. با عدم حمایت فرانسه و انگلیس، لهستان به سرعت سقوط کرد و نیمه غربی آن به خاک آلمان ضمیمه شد.
🔸 با عدم دخالت و حمایت فرانسه و انگلیس، تنها سه هفته بعد اتحاد جماهیر شوروی نیمه شرقی این کشور را تصرف کرد و جمهوری دوم لهستان به کلی سقوط کرد. فرانسه و انگلیس برای ضعیف کردن ارتش هیتلر، لهستان را قربانی کرده بودند.
🔺 حدود ۶ میلیون نفر از مردم لهستان در این جنگ کشته شدند؛ صدها هزار نفر دستگیر و به اردوگاههای کار اجباری در شوروی انتقال یافتند. در کنفرانس فوریه ۱۹۴۵ یالتا، روزولت و چرچیل رسماً با درخواست استالین برای الحاق بخشی از لهستان به شوروی موافقت کردند.