7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قانونگذار آمریکایی:
پهپادهای مرموز در نیوجرسی ایرانی هستند
🔹یک عضو کنگره آمریکا مدعی شده پهپادهای مرموزی که این روزها در حال پرواز بر فراز آسمان نیوجرسی هستند، ایرانی هستند و مبدأ آنها یک کشتی است که در ساحل شرقی ایالات متحده پهلو گرفته است.
🔹«جف ون درو» که یکی از نمایندههای ایالت نیوجرسی در مجلس نمایندگان آمریکا است در مصاحبهای با شبکه فاکسنیوز با استناد به منابع محرمانه گفت: «این پهپادها بهاحتمال زیاد میتوانند متعلق به ایران باشند.»
🔹وی با بیان اینکه ارتش آمریکا نسبت به پرواز این پهپادها آگاهی کامل دارد، گفت: «بایستی به این پهپادها شلیک شود.»
🔹جف درو به اینکه این ادعاها را از چه منبعی بهدستآورده، توضیحاتی ارائه نکرد و تنها گفت: «اینها از منابع رده بالایی است و همینطوری حرف نمیزنم.»
🔹رسانههای آمریکا پیشاز این از مشاهده پهپادهایی در آسمان نیوجرسی و بخشهایی از شمالشرق آمریکا خبر دادهاند.
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جهادیها دست خودشان را برای سرقت آزاد کردند، نه سوریه را!
🔹«سامر اسماعيل» خواننده سوری از سرقت وسایلش توسط تروریستها خبر داد.
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بالارفتن پرچم اسرائیل در خاک سوریه
🔹سرباز ارتش رژیم صهیونیستی، پرچم اسرائیل را بر فراز روستای «الخضر» در داخل خاک سوریه بعداز اشغال آن، بالا برد.
🆔 @Masaf
📊 معمای فروپاشی اقتصاد سوریه/ نتیجه نئولیبرالیسم یا جنگ؟
⁉️ چرا محبوبیت بالای «بشار اسد» بعداز شکست داعش افول کرد؟
🔹به نمودارها و نقاط شکست آنها نگاه کنید. قبلاز وقوع جنگ داخلی در سوریه در سال ۲۰۱۱ و مسلحکردن تروریستها با بازیگردانی آمریکا، وضعیت اقتصادی سوریه نسبتا مطلوب بود.
🔹صنعت نفت، توریسم و کشاورزی، سه منبع درآمدی سوریه بودند که با جنگ به خاک سیاه نشسته و زیرساخت آنها نابود شد و این کشور جنگزده را کاملا فقیر کرد.
🔰 با وقوع جنگ:
🔺طبق تصویر ۱، از سال ۲۰۱۱ تولید نفت سوریه از حدود ۴۰۰ به ۴۰هزار بشکه سقوط کرد و یکدهم شد.
🔺طبق تصویر ۲، خسارات ناشی از عدم تولید نفت سوریه، از سال ۲۰۱۱ تاکنون، ۹۸میلیارد دلار محاسبه میشود؛ معادل سالی ۸میلیارد دلار.
🔺طبق تصویر ۳، درآمد سالانه نفتی سوریه از میانگین ۱۲ به یکمیلیارد دلار رسید و ۹۲درصد کاهش یافت.
🔺طبق تصویر ۴، تولید گاز سوریه نیز از ۸/۴ به ۳میلیارد مترمکعب در سال افت کرد.
🔹در نتیجه با سقوط درآمدهای نفتی بهعنوان اصلیترین منبع سوریه، شاخصهای اقتصادی این کشور و نظام یارانهدهی و پرداخت حقوق آنها نیز که تا پیشاز آن رو به بهبود بود، افول کرد.
🔺طبق تصویر ۵، تولید ناخالص داخلی سوریه تا سال ۲۰۱۱ صعودی بود و به ۶۷/۵میلیارد دلار رسید و اکنون کمتر از ۹میلیارد دلار است و ۸۷درصد کاهش یافته.
🔺طبق تصویر ۶، سرانه جی.دی.پی این کشور نیز با افت ۸۶درصدی از ۲۹۷۱ به ۴۲۱ دلار بهازای هر نفر رسیده.
🔺طبق تصویر ۷، نرخ ارز سوریه نیز تا سال ۲۰۱۱ ثبات مناسبی داشته ولی بعد از جنگ ۲۶۵ برابر تضعیف شده.
🔹در مجموع، وقوع جنگ داخلی با بازیگری آمریکا، ابزارهای درآمدزایی سوریه را نابود کرد.
🔹هرچند پیروزی بر داعش محبوبیت بشار اسد را بسیار بالا برده بود اما بیتوجهی به بازسازی این کشور و تصویرسازی رسانهای از رفاه ترکیه برای ادلب، باعث ناامیدی مردم از وی شد.
🆔 @Masaf
📸 اپل ظاهراً دادههای تماس و پیام کاربرانش را به دولت آمریکا داده است
🔹بر اساس گزارش رسمی دولتی، اپل دادههای تماس و پیام کاربرانش را به وزارت دادگستری آمریکا در دوران اول ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» تحویل داده است.
🔹در سال ۲۰۱۷، چندین سازمان رسانهای از اطلاعات فاششده در گزارشهایی استفاده کردند که نشان میداد همکاران ترامپ در طول کمپین انتخاباتی ۲۰۱۶ با مقامهای روسی تماس گرفتهاند.
🔹برخی از این اطلاعات طبقهبندیشده بودند که باعث شد وزارت دادگستری آمریکا تحقیقات خود را آغاز کند.
🔹وزارت دادگستری آمریکا در جریان تحقیقات خود، ازطریق ابزارهای قانونی الزامآوری همچون احضاریه و حکم جلب و دستورهای قضایی، سوابق تماس و پیام روزنامهنگاران و کارکنان کنگره و دو تن از نمایندگان کنگره را درخواست کرد.
🔹اپل بهعنوان یکی از شرکتهای اصلی زیر فشار قرار گرفت تا دادههای کاربرانش را تحویل دهد و بهموجب دستور قضایی، از اعلام عمومی این کار منع شد. در برخی مواقع، حکم منع افشا تا چهار سال تمدید شده بود.
🔹با توجه به احتمال تعارض بین تحقیقات دولتی و آزادی مطبوعات، سیاستها و رویههایی در آمریکا تدوین شده است که اخذ مجوزهای سطح بالا را پیشاز درخواست دسترسی به دادهها و صدور احکام منع انتشار اطلاعات الزامی میکند.
🔹دفتر بازرسی کل در تحقیقات نظارتی خود پیرامون رعایت تشریفات قانونی در پرونده، به این نتیجه رسید که وزارت دادگستری پیشاز درخواست دسترسی به دادهها و پیشاز صدور احکام منع افشا برای شرکتهای اپل و گوگل، از اخذ مجوزهای لازم غفلت کرده بود.
🔹دفتر بازرسی کل ضمن ابراز نگرانی درباره اشتباه وزارت دادگستری، بر اهمیت جلوگیری از تکرار چنین اشتباهاتی تأکید کرد.
🔹انگجت میگوید اپل در آن مقطع زمانی با تدوین سیاست جدیدی مبنیبر ارائه حداکثر ۲۵ شناسه (مانند شماره تلفن و آدرس ایمیل) در هر درخواست، در برابر خواست دولت آمریکا مقاومت کرد.
🔹اپل تأکید میکند عکسها و متن ایمیلها را به هیچ عنوان تحویل نداده است.
🆔 @Masaf
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمله تند «شمخانی» به «روحانی» درباره برجام
🔺روحانی هیچ قصدی برای واکنش به خروج آمریکا از برجام نداشت.
🔺او میخواست به تلافی، موانع قاچاق موادمخدر و ورود افغانستانیها به اروپا را بردارد، اما این راهش نبود.
🔺ما قانون راهبردی را طراحی کردیم که تنها راه مقابله بود!
🆔 @Masaf
🔃 توییت کاربران توییتر
✍ راه رو باز کردیم، بفرمایید.
👤 Elyas
#توییت_گردی
🆔 @Masaf
🔃 توییت کاربران توییتر
✍ واسه همه مردم سؤال پیش اومده که چرا این همه بلا سر رائفیپور میارید؟! مگه چیکار کرده؟
🔹تشکیلحزبدادن جرمه؟ این همه آدم جذب انقلاب کرده چرا این کارا رو میکنید؟ دردتون چیه؟
🔸مملکت این همه مشکل داره، بهجای گیردادن به ایشون برید برای پستی که بابتش حقوق میگیرید کار کنید!
👤 حاجدوگین
#توییت_گردی
🆔 @Masaf
🔃 توییت کاربران توییتر
✍ این حرامیها از تصاویر واضح چشمان ازحدقهبیرونزده کودکان و زندهسوختن بیماران و کشتار تفریحی مردم گرسنه در غزه دردشون نگرفته.
🔹اما از یه سری داستان اغراقشده با تصاویر هوش مصنوعی مو به تنشون سیخ شده.
👤 کِنچی
#توییت_گردی
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ربعپهلوی در نقش سخنگوی تحریمها؛
یاوهگوییهای بیپایان!
🔺دولتها باید فشارهای اقتصادی و تحریمها را همچنان ادامه دهند!
🆔 @Masaf
14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنجال رئیس کمیسیون آموزش در صحن/ قالیباف: شما فقط میخواهی کلیپ پر کنی و پخش کنی!
🔹در جریان بررسی بودجه ۱۴۰۴، «علیرضا منادی سفیدان» رئیس کمیسیون آموزش پیشنهادی درمورد خدمتگزاران مدارس داد در حالی که بخشی از این پیشنهاد بهعلت مشخصنکردن بار مالی، قابلیت طرح نداشت.
🔸همین مسئله باعث شد تا جروبحثی بین «قالیباف» و منادی سفیدان ایجاد شود و اداره جلسه علنی برای دقایقی با مشکل مواجه شود.
🆔 @Masaf
🔃 توییت «پریسا نصرآبادی» تحلیلگر
1⃣ رهبر ایران صراحتاً دفاع از هر کشور در برابر تجاوزات و تهاجمات خارجی را وظیفه نیروهای نظامی و ارتش آن کشور خواندند و عقبنشینی و نمایش ضعف از سوی ارتش سوریه را مهمترین عامل در غلبه نیروهای مهاجم، اشغال و تصرف سوریه، ازدسترفتن استقلال و تهدید حاکمیت سرزمینی سوریه دانستند.
2⃣ رهبر ایران در سخنان خود بر هیچیک از اتهاماتی که در روزهای اخیر حتی از سوی هواداران جبهه مقاومت به بشار اسد نسبت داده شده، صحه نگذاشتند.
🔹تنها در جایی که به فرازوفرودها و توالی پیروزیها و شکستها اشاره کردند، این موضوع را برجسته کردند که نباید در برابر شکستها و ناکامیها ناامید و سرخورده شد؛ بلکه تلویحاً گفتند که باید ایستاد و جنگید و مقاومت کرد.
🔸شاید این تنها فرازی از سخنان ایشان بود که میتوان به اسد مرتبط دانست.
3⃣ عطف به موارد ۱ و ۲ در جایی از سخنان خود اشاره به هشدارهای مکرّری کردند که از شهریورماه، دستگاههای امنیتی ایران به مقامات سوری داده بودند.
🔹ایشان در این مورد نیز ابراز عدماطمینان کردند که دادههای هشدارآمیز ایران بهدست مقامات عالی و ذیربط سوری رسیده باشد و تلویحاً به امکان نوعی همدستی و توطئه در ردههایی از مقامات سیاسی و نظامی سوریه با پروژه مهاجمان و اشغالگران اشاره کردند.
4⃣ تأکید رهبر بر «جوانان غیور سوری» بهعنوان نیروی رهاییبخش سوریه که با ایمان و وطندوستی کشورشان را از شرّ مهاجمان بیگانه و تروریستهای داخلی نجات خواهند داد، در واقع اشاره به «نیروهای دفاع ملّی سوریه» (قوات الدفاع الوطنی) بود که به بسیج سوریه نیز معروف است.
🔹این گروه شاخهای از نیروهای مسلّح سوریه است که غالباً از نیروهای داوطلب مردمی در سال ۲۰۱۲ تشکیل شده و نقش مهمی در آزادسازی و پاکسازی مناطق تصرّفشده سوریه داشته است.
🔸«نیروهای دفاع ملّی سوریه» با هدف اولیه مبارزه با داعش و سایر گروههای تروریستی فعال در کشور سوریه با ابتکار و تیزبینی سردار شهید سلیمانی و دیگر فرماندهانی نظیر سردار شهید همدانی تشکیل و سازماندهی شد و تعداد اعضای آن در اوج نبردها بیش از ۱۰۰هزار نفر تخمین زده شده است.
🔹امروز گرچه تعداد آنها محدودتر شده، اما با توجه به سابقهای که در دفاع از خاک و مردم سوریه برجا گذاشتهاند، اکنون نیز بهمثابه یک نیروی مردمی پتانسیل نیروگیری و فعالیت گستردهای دارند.
5⃣ رهبر ایران بر خلاف برخی از مقامات فعلی و سابق ایران، از تعامل با مهاجمان تروریستی که اکنون قدرت را بهدست گرفته و درصدد تشکیل دولت جدید سوریه هستند، صحبتی نکردند.
🔹بلکه فحوای کلام ایشان بر قیام و مبارزه و مقاومت مردم سوریه در برابر دولتهای مهاجم خارجی، اشغالگران صهیونیست و تروریستهای مسلّح که دمشق را تصرّف کردهاند، دلالت میکرد.
6⃣ رهبر ایران در سخنان خود روایت سومی را مطرح کردند که نشان میدهد از هر دو سمت سوریه و ایران، اصل مسئله کمک محلّ بحث نبوده، بلکه ممتنعبودن شرایط انضمامی میدان، امکان کمکرسانی را مختل کرده است:
🔺«ما در همین شرایط دشوار هم آماده بودیم [کمک کنیم]. اینجا به من آمدند گفتند که همه امکاناتی که برای سوریها امروز لازم است ما آماده کردهایم و آمادهایم که برویم. آسمانها بسته بود، زمین بسته بود، رژیم صهیونیستی و آمریکا هم آسمان سوریه را بستند، هم راههای زمینی را بستند، امکان نداشت. اینجوری است قضایا.
🔺انگیزهها اگر چنانچه در داخل آن کشور به حال خود باقی میماند و میتوانستند در مقابل دشمن حرفی داشته باشند دشمن آسمانشان را هم نمیتوانست ببندد، راه زمینی را هم نمیتوانست ببندد. میشد بهشان کمک کرد.»
🔹این کلام ایشان به روشنی با هردو روایت غالب در رسانههای داخلی و خارجی متفاوت است.
🔸در روایت اول، اسد از درخواست مستقیم برای کمک نظامی و لجستیکی از ایران امتناع کرده و ایران هم نمیتوانسته بدون مطالبه رسمی و صریح حکومت سوریه اقدام به کمک کند.
🔹در روایت دوم، ایران علیرغم درخواست مستقیم و صریح اسد، از کمک به سوریه استنکاف کرده است.
🔸همچنین بین خطوط سخنان رهبری در این فراز میتوان سرزنش ارتش سوریه و وادادن زودهنگام آنان را نیز دید، که اگر بدون مقاومت عقبنشینی نمیکردند و راه را برای دشمنان باز نمیگذاشتند، امکان کمکرسانی ایران هم با مشکل مواجه نمیشد.
7⃣ فحوای کلام رهبر ایران بر این امر متمرکز بود که ازدسترفتن موقتی سوریه، بهمعنای ازهمگسیختگی جبهه مقاومت در منطقه نیست.
🔹شاید زمان ببرد اما هم سوریه به جبهه مقاومت برمیگردد، و هم مقاومت در نقاط دیگر منطقه گسترش مییابد. چهبسا بتوان «سایر نقاط منطقه» را به فراتر از غرب آسیا نیز تسری داد، گرچه نفوذ مقاومت در آن نقاط، چندان که باید مرئی نشده است.
#توییت_گردی
🆔 @Masaf