🔴 واکنش وزیر جهاد کشاورزی به گرانشدن سیبزمینی؛ توزیع دست ما نیست!
محمود حجتی:
🔹توزیع که دست ما نیست؛ آیا ما باید در مغازهها بایستیم؟
🔹در مقطعی فصل کشت سیبزمینی به دلیل بارشها با تاخیر وارد بازار شده است، اما از نظر تولید وضعیت خوبی دارد.
‼️پ.ن: وزارت جهاد کشاورزی طبق نص صریح #قانون_تمرکز متولید تولید، تامین و عرضه محصولات کشاورزی است و باید در تنظیم بازار ورود کند. #مهندس_حجتی باید به قانون تمکین کرده و اختیارات بازار را به صورت کامل از وزارت صمت مطالبه کند!
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در پی شکستن سد در ایالت «مهاراشترا» هند بر اثر بارش شدید باران، حداقل ۳۰ نفر کشته و ۲۳ تن مفقود شدهاند.
✅ @masaf_foods
⭕️مدیریت بندر لاذقیه سوریه امسال به ایران واگذار میشود
حسن داناییفر، دبیر ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران با عراق و سوریه:
🔹مدیریت بندر استراتژیک لاذقیه در غرب سوریه امسال به ایران واگذار میشود، این بندر از مهمترین مناطق تجاری است که میتواند حجم روابط میان کشورهای منطقه را افزایش دهد.
🔹با احداث و احیای خطوط ریلی و جاده ای میان ایران، عراق و سوریه، اقیانوس هند، خلیجفارس و دریای عمان به سواحل مدیترانه وصل خواهد شد.
🔹در دو سال گذشته ایران در میان کشورهایی که به عراق صادرات داشتهاند رتبه اول را داشته است./وطن امروز
#راه_آهن_راهبردی
#هاب_غذایی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥 #فیلم جالب از روش های کشت سیب زمینی در منزل؛ شما می توانید سیب زمینی را با استفاده از مقداری خاک خ
🔰۸ روش پرورش سیب زمینی در منزل!
🔹در واقع شیوه های مختلفی برای کشت سیب زمینی وجود دارد و شما می توانید یکی را با توجه به فضای موجود و نیاز خود، انتخاب کنید.
1️⃣پرورش سیب زمینی در کیسه
🔹شما می توانید سیب زمینی را در کیسه های مواد غذایی یا کیسه هایی که مخصوص رشد سیب زمینی است کشت کنید. همه کاری که باید انجام دهید این است که کیسه را با کمی خاک غنی از مواد مغذی پر کنید و سیب زمینیهای جوانه زده خود را داخل آن بگذارید. به محض رشد گیاهان، باید خاک بیشتری اضافه کنید.
2️⃣ پرورش سیب زمینی در سطل
🔹سیب زمینی یکی از سبزیجاتی است که می تواند تقریبا در همه چیز رشد کند! اگر یک سطل معمولی دارید فقط کافی است که سیب زمینی را در آن بکارید!
3️⃣ برجهای سیب زمینی
🔹روش برجی یک راه عالی برای پرورش سیب زمینی است. این روش اجازه میدهد که پس از رشد گیاهان خاکهای جدید را اضافه کنید، به این ترتیب از فضای عمودی استفاده میکنید.
4️⃣ پرورش سیب زمینی در گونی
🔹این روش مشابه مراحلی است که برای کیسه استفاده می شود.
5️⃣پرورش سیب زمینی در سیلندر
🔹این روشی غیر معمول اما موثر برای کشت سیب زمینی است. برای این کار، پارچه ضخیم با ¼ اینچ مش تهیه و سیلندری با حدود ۲۴ اینچ ارتفاع و ۱۸ اینچ عرض، بسازید. زیر آن را با ۵ تا ۶ اینچ خاک پر کنید و سپس ۴ بذر سیب زمینی بکارید. آنها را با ۴ اینچ خاک بپوشانید. همچنان که گیاهان رشد میکنند، اضافه کردن خاک را ادامه دهید. در زمان برداشت، سیلندر را بلند کنید و خاک را به منظور برداشتن سیب زمینیها کنار بزنید.
7️⃣ پرورش سیب زمینی در کاه
🔹کاشت سیب زمینی در کاه روشی عالی برای رشد سیب زمینی در هر باغی است. این روش مخصوصا برای هر موقعیتی است که شما قادر به حفاری زمین برای کاشت سیب زمینی نیستید. بذر سیب زمینی را روی زمین بگذارید و آن را با کاه بپوشانید. وقتی بذر سیب زمینی شروع به رشد می کند، جوانه سیب زمینی شما از روی کاه پوششی ظاهر خواهد شد. هنگامی که جوانه ها ۴ تا ۶ اینچ شدند، آنها را با کاههای بیشتری پوشش میدهد تا جایی که تنها یک سانتی متر از آن بیرون باشد.
7️⃣ کشت سیب زمینی در لاستیک
🔹در این روش برای شروع کشت، مکانی را انتخاب کنید که هرروز حداقل به مدت ۶ تا ٧ ساعت نور خورشید دریافت کند. یک لاستیک را در آن ناحیه بگذارید و تا لایهی فوقانی لاستیک را با خاک سطحی بپوشانید. سپس بذر های سیب زمینی را در اطراف لبه های داخلی، با فاصله های مساوی بکارید. سپس لاستیکی دیگر بر روی لاستیک اول بگذارید و تا زمان رشد گیاه سیب زمینی در این لاستیک خاک بریزید و تا جایی که فقط ۴ یا ۵ برگ از آنها دیده میشود، آن ها را با خاک پوشش دهید. اضافه کردن تایر ها را تا موقع نیاز ادامه دهید.
8️⃣ کاشت ردیفی سیب زمینی در باغ
🔹این راه سنتی ترین روش در بین روش های ذکر شده می باشد. اگر فضای کافی دارید سیب زمینی ها را در باغ خانه تان بکارید . بذر های سیب زمینی را با فاصله ی ٨ تا۱٢ اینچ درون ردیف و ٣۰ تا ٣۶ اینچ بین ردیف بکارید. برای رشد سیب زمینی ها رنگ خاک باید روشن و عاری از کلوخه و سنگ و علف هرز باشد.
✅ @masaf_foods
🔰 واردات ۷۵ درصد خوراک دام در انحصار یک نفر!
💬 حبیب اسداللهنژاد، نایبرئیسکانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی کشور:
🔹 ۷۵ درصد خوراک مورد نیاز صنعت مرغداری توسط فردی به نام «م» وارد میشود و دولت تاکنون نتوانسته جایگزینی برای وی داشته باشد!
🔹 تنها در شش ماهه دوم سال۹۷ بیش از ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات خوراک دام ارز ۴۲۰۰ تومانی اختصاص یافته اما نهاده به دو برابر این عدد به دست مرغدار رسید و دستگاههای مسئول باید پاسخ دهند مابه التفاوت چند صد میلیاردی یارانهای که از جیب ملت داده شد، کجا رفته است؟!
🔹 تولیدکنندگانی که میتوانند با بیش از دو میلیون تن مرغ و یک میلیون تن تخممرغ تولید کنند، اکنون برازنده نیست که برای تأمین خوراک دام در انتظار دولت یا دیگر بخشها بمانند. خوراک دام و نهادهها با ارز ۴٢۰۰ تومانی وارد میشود و صادرات این محصولات با ارز آزاد صورت میگیرد، بنابراین یک هزینه پنهانی برای دولت ایجاد میشود. ارز چند نرخی در حال حاضر بلای بخش تولید است./کیهان
#نه_به_ارز_۴۲۰۰_تومانی
#نه_به_رانت
✅ @masaf_foods
🔴 به کمپین مردمی مطالبه ارز مستقیم بپیوندید و با حمایت خود از این سوژه در «فارس من» زمینه افزایش میزان یارانه نقدی را فراهم کنید.👇👇
https://my.farsnews.com/c/9195
🏢دولت ۱۴ میلیارد دلار برای کمک به معیشت مردم در لایحه بودجه اختصاص داده است.
💵در صورتیکه قیمت دلار نیمایی را ۱۰ هزار تومان در نظر بگیریم، مابهالتفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی و ارز نیمایی، ۵۸۰۰ تومان میشود.
💰با یک محاسبه ساده، هزینه پرداختی دولت به واردکنندگان برابر ۸۱۲۰۰ میلیارد تومان می باشد.
🔹اگر این مبلغ بین ۷۷ میلیون نفری که هماکنون یارانه دریافت میکنند تقسیم شود، علاوهبر یارانه فعلی، به هر نفر حدود ۱۳۵ هزار تومان در ماه یارانه تعلق می گیرد.
🔹به عبارتی، با اختصاص این مبلغ به خود مردم، یک خانواده ۳ نفره در هر ماه نزدیک به ۴۰۰ هزار تومان یارانه دریافت می نماید.
#حذف_ارز_نذری
#نه_به_رانت_ارزی
#افزایش_یارانه_نقدی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خانوادهاي که ژن جنگل کاری دارند
#گزارش_جالب
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دریاچه یخ زده و بسیار شفاف و زیبا
✅ @masaf_foods
🔴 کاهش نگران کننده خرید تضمینی گندم/ جهاد کشاورزی: دولت قیمت خرید را بالا ببرد!
🔹 مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با ابراز نگرانی از کاهش خرید تضمینی گندم به دلیل قیمت ارزان گفت: پیشنهاد مجلس مبنی بر افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به ازای هرکیلوگرم ۲۵۰۰ تومان باید به شدت دنبال شود.
🔹 به گزارش کشاورزی بوکان به نقل از خبرگزاری تسنیم، اسمعیل اسفندیاری پور افزود: پیش بینی می شود در سال زراعی جاری ۱۴ تا ۱۴.۵ میلیون تن گندم در کشور برداشت شود. وی همچنین اظهارداشت: تاکنون سه میلیون و ۶۵۰ هزار تن گندم به روش خرید تضمینی از کشاورزان خریداری شده است.
🔹 مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: خوشبختانه ۹۵ درصد بهای گندم مورد خریداری از ابتدای فصل برداشت تا به امروز از سوی دولت پرداخت شده است. ایشان در ادامه افزود: بطورکلی هم براساس قیمت های جهانی و هم از نظر سابقه طولانی کشت و کار گندم در کشور همیشه بین قیمت گندم و جو تفاوت بوده است.
🔹اسفندیاری پور اظهارداشت: هم اکنون محصول جو در بازارهای جهانی ۵۰ دلار از گندم ارزان تر است اما در ایران جو برخلاف بازارهای جهانی گران تر از گندم است که این روند در نهایت تمام معادلات را بهم خواهد ریخت چرا که نشتی گندم در بخش سایر مصارف بویژه تعذیه دام و طیور بیشتر خواهد شد که جای نگرانی دارد.
🔹وی همچنین تاکید کرد: پیشنهاد مجلس مبنی بر افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به ازای هرکیلوگرم ۲ هزار و ۵۰۰ تومان باید به شدت دنبال شود تا کشاورزان انگیزه بیشتری برای تحویل گندم به سیلو ها و مراکز خرید داشته باشند.
🔹 مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی یادآورشد: خرید گندم از کشاورزان در مقایسه با سال گذشته چهار تا پنج درصد کمتر است این در حالی است که با توجه به افزایش تولید در سال زراعی جاری انتظار بر این است که روند خرید و تحویل گندم دست کم ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به سال قبل بیشتر باشد که متاسفانه به دلیل وجود نشتی ها در این مسیر شرایط به نحو دیگری رقم خورده است.
✅ @masaf_foods
⭕️در صنعت طیور دنباله رو آمریکا شده ایم!
🔹#مهندس_حجتی با بیان اینکه در صنعت طیور دنباله رو آمریکا شده ایم، یادآور شد: اروپائیان مانند ما به خاطر محدودیت های اقلیمی امکان تولید کنجاله #سویا را نداشتند و برای کاهش وابستگی، کنجاله #کلزا را جایگزین کنجاله سویا در تغذیه طیور کردند اما با این موضوع در کشور ما مخالفت شد.
⁉️پ.ن: چه کسانی یا چه جریانی با توسعه کشت کلزا در ایران مخالفت کرد؟ آیا مافیای واردات سویا و کنجاله سویا در این تصمیم گیری اعمال نفوذ کردند؟!
#مافیای_سویا
#خطر_وابستگی
#ناامنی_غذایی
✅ @masaf_foods
#خبر_خوب
⭕️ خراسان جنوبی تا ۲ سال آینده به قطب منطقه ای شتر کشور تبدیل می شود.
🔹معتمدیان گفت: تفاهم نامه طرح تبدیل شدن خراسان جنوبی به قطب منطقهای شتر کشور با همکاری و سرمایه گذاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در روزهای آینده منعقد و عملیات اجرایی آن آغاز میشود تا با پرورش و ایجاد زنجیره تولیدمحصولات شتر در نقاط مستعد استان برای ۱۰ هزار نفر در مدت ۲ سال شغل ایجاد شود.
#دام_راهبردی
#پرورش_شتر
✅ @masaf_foods
🔴 نتیجه اجرا نشدن قانون تمرکز توسط وزیر جهاد کشاورزی !
1⃣ آذرماه سال ۱۳۹۴: ۱۷۰۰ تن سیب زمینی برای تنظیم بازار و بالا نگه داشتن قیمت، دفن شد!
2⃣ تیرماه سال ۱۳۹۷؛ ۸۰ هزار تن سیبزمینی به خاطر نبود خریدار در یک قدمی دفن!
3⃣ تیرماه سال ۱۳۹۸: سیبزمینی کمیاب و قیمت آن به هر کیلو ۱۵ هزارتومان رسید!چیزی حدود ۵۰۰ درصدافزایش!
#دام_تار_عنکبوتی
#قانون_تمرکز
✅ @masaf_foods
⭕️ کار شگفت انگیز دارکوبها با درخت بلوط
🔹«دارکوب های بلوط» در تابستان میتوانند از غذاهای بسیاری مانند حشرات، شیره درختان و گردههای گلهای بلوط لذت ببرند.
🔹اما در شرایط سخت زمستان تنها چاره آنها بلوطهایی است که پنهان کردهاند. دارکوبها حفرههای بسیار زیادی را در پوسته درختان حفر میکنند و بلوطها را خوب در آنها پنهان میکنند تا سایر حیوانات نتوانند آنها را از حفره خارج کنند.
✅ @masaf_foods
امام باقر عليه السلام :
نخستين چيزى كه در روز قيامت به آن رسيدگى مى شود [ثواب] صدقه آب [دادن به تشنه] است
إنّ أوَّلَ ما يُبدَأُ بهِ يَومَ القِيامَةِ صَدَقةُ الماءِ
ميزان الحكمه جلد ۵ صفحه ۳۳۱
🔹 آبسردکن مغازه رو دو متر جابجا کرده و به جای اینکه تو مغازه اش باشه آورده تو خیابون و یه عالمه خیر و برکت برای خودش کسب کرده... یه زمان هایی آبسردکن هم نبود کسبه کلمن می ذاشتن و با سختی یخ های بزرگ تهیه می کردند و می ذاشتند برای رهگذرا، حالا که آبسردکن های مختلف اومده خیلی بیشتر از این ها باید ازش بهره برد
✅ @masaf_foods
⭕️جنگلهای هیرکانی ایران جهانی شد
🔹جنگلهای هیرکانی ایران به عنوان دومین اثر بزرگ طبیعی ایران، در چهلوسومین اجلاس کمیته میراث جهانی یونسکو در باکو آذربایجان در فهرست جهانی قرار گرفت.
🔹ایران پیش از این دارای ۲۳ اثر تاریخی و طبیعی ثبت شده در فهرست میراث جهانی یونسکو بوده است که شامل ۲۲ اثر تاریخی و یک اثر طبیعی (بیابان لوت) می شد که با ثبت این پرونده، تعداد آثار جهانی ایران به عدد ۲۴ رسید.
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 پالونیا؛ قمار بر سر زیست بوم ایرانیان
⚠️اوضاع نابسامان امنیت و ایمنی زیستی در کشور را از مصاحبه ۴ مهر ۱۳۹۷ مدیرکل دفتر پایش و تحلیل خطر سازمان حفظ نباتات از ممنوعیت واردات بذر، قلمه و نهال درخت پالونیا به کشور و در مقابل عملکرد خودسرانه و غیرقانونی مافیا و دلالان در واردات گونه پالونیا به کشور و پروپاگاندای رسانهای برای زیر پا گذاستن نظرات نخبگان و قوانین میتوان مشاهده نمود.
🔴کشت یک گونه #آب_بر، با نیاز بارندگی ۱۵۰ میلی متری در ماه و شرایط خاص زیستی این گونه از قبیل سرعت مناسب وزش باد ( ۲۸ کیلومتر بر ساعت) و عدم تحمل سرعت ۴۵ کیلومتر بر ساعت و تلاش برای انتقال آن به سراسر کشور، همگی نشان از دلالی سودجویان و #مافیای گونه های #زیستی از طرق مختلف در کشور بوده که با حمایت ساختارهای دارای ظرفیت رسانهای از جمله رسانه ملی، جای پای محکمتری را برای حرکت فراتر از قانون برای خود طراحی نموده اند.
📎 همانطور که در مقالات جامعه دانشگاهی کشور نیز مشاهده میشود (تحقیقات محققان موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور) کشت گونه پالونیا در دو منطقه رستم آباد گیلان و فریم سنگده مازندران نیز در سال ۱۳۹۳ و ۱۳۹۲ نیز عملکرد منفی در رشد و استقرار این گونه همراه بود است و کشت آن توصیه نگردیده است.
🌐 براساس اطلاعات منتشر شده در سایت وزارت کشاورزی آمریکا و بسیاری از منابع معتبر علمی، گیاه پالونیا یک گونه مهاجم بوده و در امریکا برای کنترل تهاجم این درخت علف کش های بسیاری را USDA معرفی و روانه بازار نموده است.
🚔 در اکثر کشورهای دنیا قوانین بسیار محکمی برای ورود هرگونه بذر و نهال وجود دارد چراکه وجود گونه غیر بومی علاوه بر انتقال بیماری و آفتها باعث آسیب به مزارع و محیط زیست نیز میشود. در رویشگاه اصلی پالونیا آفات و بیماری های زیادی برای پالونیا ذکر شده است.
🐛 افاتی از قبیل قارچ ها (Damping – off)، نماتودها و لارو برخی حشرات (Caterpillar) و حلزون ها نمونه ای از افات گزارش شده برای پالونیا در جهان است که با کشت وسیع این گونه در کشور به مرور زمان خساراتی را برای زیست بوم ایران به همراه خواهد داشت.
📎از افات دیگر این گونه می توان به موارد زیر اشاره نمود:👇👇
Witches’ Broom, Sphaceloma paulowniae Hara (Young tree), Anthracnose Disease (Seedling stage), Damping – off (Seedling stage), Agrotis ypsilon
💬 با تحرکات شدید مافیای وارد کننده و ترویج دهندگان پرورش گونه پالونیا در کشور از قبیل سایت میدون، برنامه پایش و احتمالا در روزهای آینده ستاد رونق تولید ملی شاهد قمار با زیست بوم کشوری هستیم که یکی از متنوع ترین ظرفیت های زیستی را در خود جای داده است.
#یادداشت
#پالونیا
#تهدید_زیستی
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
⭕️ اهمیت توجه به افزایش تولید غذا در کنار افزایش جمعیت
🔹سند NSSM200 در سال 1974 با موضوع سیاستهای آمریکا درباره آثار اجتماعی اقتصادی و امنیتی رشد فزاینده جمعیت جهان در شورای عالی امنیت ملی #آمریکا تصویب شد. پیشرفتهای حاصل از #انقلاب سبز و توسعه #بهداشت و #رفاه در دهه شصت میلادی به افزایش ناگهانی نرخ رشد جمعیت در کشورهای مختلف جهان منجر شد. این امر موجب شد نرخ رشد جمعیت مناسب به موضوعی بحثبرانگیز در مجامع دانشگاهی جهان بدل شود. شورای امنیت ملی امریکا در دولت #نیکسون موظف شد گزارشی دراینباره و تأثیر آن بر منافع امریکا تهیه و ارائه کند. این گزارش با عنوان NSSM200 در سال 1974 به تصویب رسید.
🔹محتوای این سند شامل سه قسمت #اطلاعات و آمار، پیامدهای رشد فزاینده جمعیت و سیاستهای پیشنهادی است. بر اساس آنچه در بخش اول آمده است: «رشد جمعیت در برخی کشورها در دهه 1970 به 2 تا 3.5 درصد رسیده است که مستلزم دوبرابر شدن جمعیت در هر 20 تا 35 سال است. در صورت حفظ این روند پیشبینی میشود جمعیت جهان از 3.6 میلیارد نفر در سال 1970 به 6 تا 8 میلیارد نفر در 2000 افزایش یابد که این رشد جمعیت عمدتاً در کشورهای فقیر و کمتر توسعهیافته و یا درحالتوسعه رخ خواهد داد. پیامد اولیه این امر افزایش نیاز روزافزون این کشورها به منابع و سرمایه برای تأمین نیازهای اولیه مردم همچون #اشتغال، #مسکن و #امنیت_غذایی است. افزایش تولید غذا از طریق تحول در روشهای #سنتی کشاورزی به روشهای نوین در این کشورها بهاندازه افزایش رشد جمعیت نبوده و مستلزم افزایش مستمر #واردات است.
🔹اگر #رشد_اقتصادی از رشد جمعیت کمتر باشد جامعه به سمت #فقر و #بیکاری و بهتبع آن #مهاجرت به حاشیه شهرها، افزایش جرم، مشکلات بهداشتی و #سوء_تغذیه، اختلافات داخلی و ناآرامیهای #اجتماعی حرکت میکند. چالش بزرگی پیش روی بخش کشاورزی در تمام دنیا قرار دارد افزایش جمعیت جهان و بهتبع آن افزایش تقاضای غذای جهانی است. بر اساس پیش بینی های انجامشده، تا سال 2050 میلادی بر تعداد جمعیت جهان حدود 3.2 میلیارد نفر افزوده خواهد شد و درنتیجه انتظار میرود تقاضای جهانی غذا نیز 70 تا 110برابر افزایش یابد. بر اساس گزارش موسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی تولید کشاورزی در جهان قابلیت رشد در حد تأمین تقاضا را خواهد داشت، مشروط بر اینکه سیاستهای ملی و بینالمللی مؤثری برای حمایت از بخش کشاورزی تدوین شود و به اجرا درآید.
🔹طی سالهای گذشته اقدامات خوبی در جهت بهبود وضعیت امنیت غذایی در جهان برداشته شده است. نسبت جمعیت ساکن در کشورهای درحالتوسعه با متوسط مصرف کمتر از 2200 کالری در روز، از 57 درصد در دوره زمانی 66- 1964 به ده درصد در سالهای 99-1997 رسیده است. اما هنوز 776 میلیون نفر در کشورهای درحالتوسعه با کمبود تغذیه مواجه هستند (یعنی از هر شش نفر یک نفر تغذیه کافی ندارند). لذا توجه به تأمین امنیت غذایی و حفظ سلامت و کیفیت محصولات غذایی در کنار توجه به افزایش جمعیت از اهمیت بسزایی برخوردار است.
#ایران_150_میلیونی
#امنیت_غذایی
#یادداشت
✅ کانال واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید رودخانه کرج چطور یه مرد بالغ رو مثل یه تیکه چوب با خودش میبره!
✅ @masaf_foods
⭕️ ۸۰ درصد بودجه تنظیم بازار در اختیار وزارت جهاد کشاورزی است/ وعده رئیسجمهور برای رفع مشکلات معیشتی با تشکیل وزارت بازرگانی مثل وعده برجام است
🔹محمد حسینیکیا عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: از یک طرف وزارت صنعت را مسئول تنظیم بازار میدانند و از آن طرف بیش از ۸۰ درصد از بودجه ۱۴ میلیارد دلاری برای واردات کالاهای اساسی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی است.
🔹نمیشود پول را به یک وزارتخانه داد و آن گاه وزارتخانه دیگری پاسخگوی تنظیم بازار باشد.
🔹این مسائل باید تجمیع شود یعنی تنظیم بازار کالاهای اساسی و بودجه آن در اختیار یک وزارتخانه باشد و آن وزارتخانه از صفر تا صد مسئولیت تنظیم بازار و تمام مسائل مربوط به کالاهای اساسی را بر عهده داشته باشد. وعده رئیسجمهور برای رفع مشکلات معیشتی با تشکیل وزارت بازرگانی مثل وعده برجام است.
‼️پ.ن: لازم به ذکر است وزارت جهاد کشاورزی بر اساس نص صریح قانون تمرکز، متولی تامین و تنظیم بازار شناخته میشود اما تاکنون از سوی #مهندس_حجتی چراغ سبزی برای برعهده گرفتن مدیریت بازار نشان داده نشده است!
#مدیریت_واحد_زنجیره
#قانون_تمرکز
✅ @masaf_foods
🔴 اشاره دقیق حجتی به وابستگی خطرناک کشور...
‼️پس از۴۰ سال، حالا فهمیدیم راه را اشتباه پیمودهایم! وزیر جهادکشاورزی: در صنعت طیور وابسته و دنبالهرو #آمریکا شدهایم.
‼️حجتی افزود: اروپائیان مانند ما به خاطر محدودیتهای اقلیمی امکان تولید کنجاله سویا را نداشتند و برای کاهش وابستگی، کنجاله کلزا را در تغذیه طیور جایگزین کردند!
⁉️پ.ن:چه جریانی مانع از توسعه کشت #کلزا در کشور شد!
#خطر_وابستگی
#ناامنی_غذایی
#کنجاله_سویا
✅ @masaf_foods