🏡 خانه محمد کریم پیرنیا
#خانههای_ملکوتی
📜شجرهنامه
محمد کریم پیرنیا ملقب به پدر معماری ایران، در سال 1299 در شهر یزد به دنیا آمد.
✒️او برای ادامه تحصیل در دانشگاه به تهران آمد، اما بعد از مدتی رشته ادبیات را رها کرد و در نخستین کنکور دانشکده هنرهای زیبا شرکت کرد و قبول شد.
📖 پیرنیا سرانجام دانشکده هنرهای زیبا را بدون آن که تحصیلات خود را به اتمام برساند، رها کرد و به بررسی و تحقیقات فردی خویش متکی شد.
🔹پیرنیا سرانجام 9 شهریور 1376 پس از یک دوره بیماری طولانی چشم از دنیا فرو بست و در دانشکده معماری دانشگاه یزد به خاک سپرده شد.
💠معماری
خانه پیرنیا شهر نایین اصفهان با قدمت 400 سال از بناهای دوره صفویه است که به صورت گودال - باغچه ساخته شده و همیشه حیاط فضای خنکی را داشته که برای گرمای کویری بسیار مناسب بوده است.
🔸گچ کاری ها و نقاشی های دیواری وصف ناشدنی را در قاب های مختلفی نشان می دهد.
🔹 معماری بنا پر است از کاربندی، یزدی بندی، رسمی بندی و نقوش گل و مرغ و اژدها. گودال باغچه،غلام گردش،سه دريها و ايوانها ،هشتي،ورودي و دالانهاي متعدد و باغ ...
📌دانلود فایل کیفیت بالا👇
💠 @masaf_memari
خانه محمد کریم پیرنیا.jpg
1.27M
🏡خانه محمد کریم پیرنیا
#خانههای_ملکوتی
📌فایل کیفیت بالا
💠واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 آتش به اختیار در معماری
📝 خانه توریستی
🔹یک روستایی ساده که میلیاردر ترین روستایی ایران شده است!
#اقتصاد_مقاومتی_معماری
💠واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 #معماری_لیبرال
📝 نقد بنای لیبرالیستی
👤 #استاد_رائفی_پور
📚 سخنرانی روایت عهد ۵۰ (معماری اسلامی)
💠واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
🔰معماری، شاه کلید بهائیت
🔺بیت العدل اعظم، عالیترین نهاد تصمیمگیری در آیین بهایی است که بهاءالله، میرزا حسینعلی نوری، در سال ۱۸۹۰ میلادی و طی لوح کرمل، کوه کرمل بندر حیفا را برای ساخت بنای آن برگزیده بود.
🔺بنابرین عملیات مقر بیت العدل اعظم به کوشش بهائیان ایران و جهان، در سال ۱۹۶۳ میلادی در این محل ساخته شد.
🔺این بنا که طراحی آن را رهبر طراحی معماری بهائیان، «حسین امانت» به عهده داشت شامل؛ بخشهای دیگری نظیر مرکز مطالعات بهائیت، مرکز آموزش بینالمللی بهائیت و نیز آرامگاه باب، سید علی محمد شیرازی، نیز هست که سبب تقدس یافتن آن برای بهائیان سراسر جهان میشود.
📌 این مرکز تحت حمایتهای گسترده مالی وسیاسی اسرائیل وانگلیس قرار دارد و به تصمیمگیری درباره چگونگی گسترش بهائیت میپردازد.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
⭕️خانم فاطمه صفدرحسینی (دختر نجومی بگیر معروف) پس از اینکه تصاویری از ساخت و سازها و ویلاهای ایشان در لواسان منتشر شد، فورا بیانیه دادند، از کسانی که این دروغها رو منتشر کردهاند شکایت میکند!
🔺اما زمانیکه اسناد ساخت و سازهای ایشان منتشر شد از آن زمان تاکنون فعلا قادر به صحبت (لال) نیستند!
📌خواهشا زودتر بروید شکایت کنید زیرا مردم می خواهند درباره برجهای ماتیا رزیدنس، شرکت برجآوران ،موسسهاعتباری توسعه و برادران خلیل زاده بدانند..
💠واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
🔶اسراف در معماری
🔅أنَّ الْمُسْرِفِينَ هُمْ أَصْحَابُ النَّارِ (غافر ۴۳)
🔸برخی اسراف ها ناشی از بی توجهی و بی اعتنایی به اصول ساخت و ساز است که به اسم صرفه جویی در هزینه مرتکب میشویم مانند: حرارت هایی که از طریق پنجره ها و کانال کولر هدر میرود، مساحت پنجره ها، یک جداره بودن شیشه ها، اتاق های پر پنجره و دیوارهای بدون عایق، گوشه ای از بسترهای اسرار و نشانه بی توجهی به نسل آینده است.
💠واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍سانفرانسیسکو، اوج زیبایی و تمدن...
#فرنگ_بدون_نقاب
💠واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ انیمیشن بزرگترین قنات جهان
🔸 قنات قصبه گناباد (کاریز گناباد) عمیقترین و قدیمیترین (2500 - 2700 سال پیش از میلاد) کاریز جهان است. آنگونه که از منابع کهن و همچنین سفرنامه ناصر خسرو و منابع شفاهی بر میآید آن را قنات قصبه میگفتهاند.
📚قنات میراث فرهنگی علمی ایرانیان، دکتر محمد عجم، همایش ملی قنات،گناباد ۱۳۸۳
📌 این قنات همچنین توسط سازمان میراث فرهنگی و یونسکو ثبت شده است.
📌 این قنات دارای دو دالان زیرزمینی به طول ۳۳ کیلومتر و شگفتتر از آن، چاههای بسیار عمیق که عمق آنها به بیشتر از ۳۰۰ متر میرسد.
#معماری_پایدار_۹هزار_ساله_ایران
💠واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
🔰 #معماری_پایدار
📝 تابستان نشین و زمستان نشین
🔶تابستان نشین:
🔸تابستان نشین در وجه جنوبی حیاط قرار گرفته است تا در تابستان از تابش مستقیم آفتاب در امان بماند، و روی محور اصلی آن معمولاً فضای نیمه باز با تالار قرار می گیرد.
🔸این بخش از ساختمان دارای ارتفاع بلندتری می باشد که هوای گرم که طبق قانون ترموسیفون به بالا می رود، در ارتفاع 0 تا 2 متری که ارتفاع انسانی است قرار نگیرد و این بخش خنک تر بماند.
🔷زمستان نشین:
به طور کلی به هر فضایی که در ضلع شمالی ساختمان خانه قرار دارد زمستان نشین می گویند.
🔹این فضاها در زمستان از آفتابی که با زاویه مایل به درون اتاق ها می تابد، بهره می برند و گرم تر از قسمت های دیگر هستند. این فضا ها معمولا دارای پنجره های ارسی هستند و تزیینات زیادی را در خود جای داده اند.
🔹این بخش دارای ارتفاع کوتاه تری می باشد تا هوای گرم که به بالا می رود، در بخش پایین تر یعنی در بخش ارتفاع انسانی قرار بگیرد تا از این گرما برای گرمایش ساختمان استفاده شود.
📌 دانلود فایل کیفیت بالا 👇
💠واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari