📌افبیآی نقشه ترور ملکه فقید بریتانیا در آمریکا را افشا کرد
🔹گزارشها مربوط به تلاش برای ترور ملکه الیزابت دوم در دهه ۱۹۸۰ در جریان سفر به آمریکا است.
🔹افبیآی، که به تامین امنیت ملکه در طول بازدیدهایش کمک کرد، در مورد تهدیدات ارتش جمهوریخواه ایرلند نگران بود.
🔹اسناد تازه منتشر شده افبیآی نشان میدهد که ملکه الیزابت دوم در سفری که در سال ۱۹۸۳ به ایالات متحده داشت با تهدید احتمالی ترور مواجه شد. به گزارش سرویس جهانی بیبیسی دفتر تحقیقات فدرال، فایلهای پنهانی مربوط به سفر ملکه فقید به ایالات متحده را پس از مرگ او در سال گذشته منتشر کرد.
🔹در این گزارش آمده است، که چگونه افبیآی، که به تامین امنیت ملکه در طول بازدیدهایش کمک کرد، در مورد تهدیدات ارتش جمهوریخواه ایرلند نگران بود. براساس این پرونده، افسری که به یک بار ایرلندی در سانفرانسیسکو رفت و آمد میکرد، به ماموران فدرال در مورد مردی هشدار داد.
🔹این افسر اطلاع داد که این مرد به او گفته است که به دنبال انتقام دخترش است که در ایرلند شمالی با گلوله لاستیکی کشته شده بود. این تهدید در ۴ فوریه ۱۹۸۳ حدود یک ماه قبل از سفر ملکه الیزابت دوم و همسرش شاهزاده فیلیپ به کالیفرنیا مطرح شد.
🔹بر اساس این گزارش او قصد داشت با انداختن یک شی از پل گلدنگیت روی قایق رویال بریتانیا هنگامی که از زیر آن عبور میکرد به ملکه الیزابت آسیب برساند. در برنامهای دیگر او سعی داشت ملکه الیزابت را هنگام بازدید از پارک ملی یوسیمیتی هدف قرار دهد.
🔹در پاسخ به این تهدید، سرویس مخفی برنامهریزی کرده بود که مسیرهای پیادهروی پل گلدنگیت را با نزدیک شدن قایق بادبانی ببندد. مشخص نیست چه اقداماتی در یوسیمیتی انجام شده است، اما این بازدید نیز ادامه یافت. هیچ جزئیاتی از دستگیری هم منتشر نشده است.
🔹در سال ۱۹۷۶ نیز ملکه فقید در شهر نیویورک بود. این اسناد نشان میدهد که اخطاریهای برای یک خلبان هواپیمای کوچک ارسال شده که روی آن نوشته شده بود «انگلیس، از ایرلند برو بیرون».
🔹این پروندهها نشان میدهد که چگونه افبیآی نسبت به آنچه که پتانسیل واقعی تهدیدات ملکه فقید میدانست، هوشیار بود. پیش از دیدار ملکه فقید از کنتاکی در سال ۱۹۸۹، در یادداشت داخلی افبیآی آمده بود: «امکان تهدید علیه سلطنت بریتانیا از سوی ارتش جمهوریخواه ایرلند (IRA) همیشه وجود دارد.»
🔹در ادامه این یادداشت آمده است: «از بوستون و نیویورک درخواست میشود در قبال هرگونه تهدید علیه ملکه الیزابت دوم از سوی اعضا ارتش آزادیبخش ایرلند هوشیار باشند.»
🔹براساس گزارش سرویس جهانی بیبیسی، ملکه فقید که صاحب اسبهای مسابقه بود، در طول زندگی خود چند بار به کنتاکی سفر کرده است تا از دیدنیهای سوارکاری این ایالت از جمله دربی کنتاکی لذت ببرد. در یک سفر دولتی در سال ۱۹۹۱، ملکه فقید قرار بود یک بازی بیسبال را با رئیس جمهوری وقت آمریکا، جورج اچ بوش ببیند. افبیآی به سرویس مخفی هشدار داد که «گروههای ایرلندی» در حال برنامهریزی برای تظاهرات در استادیوم اند و «یک گروه ایرلندی یک بلوک بزرگ از بلیتهای سکوی بازی را رزرو کرده بود.»/ایندیپندنت فارسی
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت سیزدهم)
🔹در حوزه شفافیت دیوار مجلس از همه کوتاهتر است
جلیل رحیمی جهانآبادی نماینده تربت جام، تایباد، باخزر و صالحآباد در مجلس در گفتگو با نجوا درخصوص شفافیت دستگاهها اظهار کرد: عضو سامانه شفافیت هستم اما اعتراض نمایدگانی که شفافیت را نمیپذیرند نیز منطقی است. قرار بود همه دستگاهها شفاف شوند. مانند شورای نگهبان، کابینه و یا مجمع تشخیص مصلحت که این مطالبه به نتیجه نرسید برای مثال شفاف نشد که چه افرادی جلوی واردات خودرو را گرفتند.
رحیمی تاکید کرد: وقتی رای نماینده شفاف شود، او ناخواسته مقابل بخشی از افکار عمومی قرار میگیرد و این مسئله توان و انرژی نماینده را میگیرد با این حال ما نمایندگان مجبور شدیم داوطلبانه این کار را انجام دهیم.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت چهاردهم)
🔹برخی اصرار بر اعمال نظر در امور اجرایی دارند/دولت از مشاوره نمایندگان استقبال میکند
👈"سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور در گفتگو با نجوا" درباره حرف و حدیثها مبنی بر دخالت نمایندگان در عزل و نصبها گفت: اگر در حد مشورت باشد دولت از آن استقبال میکند. گاهی پیشنهاداتی دارند که مطرح میکنند چون آشنا هستند و نیرو ها را میشناسند. از این جهت طبیعی است که ما با آنها مشورت داشته باشیم اما اینکه بخواهند اصرار کنند فردی فرماندارشود، مدیرکل شود، مسئول شود این زیبنده و شایسته نمایندگان نیست.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠eitaa.com/masaf_najva
📌تناقضهای مداح پرحاشیه!
🔹از یک طرف جنگیدن را حرام میداند از طرفی دیگر ناراحت است چرا با طالبان جنگ نمیکنیم :/
💠eitaa.com/masaf_najva
📌چالشها و فرصتهای ایران در رابطه با طالبان و افغانستان
🔹چند روزی است که در پی اظهارات رییس جمهور کشورمان در خصوص حق آبه هیرمند، رسانه های داخلی و خارجی بر طبل جنگ با طالبان می کوبند. قبل از این هم گروه موسوم به اصلاح طلبان تلاش زیادی کردند تا ایران را وارد مناقشه با طالبان و افغانستان کنند، که با درایت رهبری این اتفاق نیفتاد. این در حالی بود که رهبری قبل از آن فرمان مقابله تمام عیار تا شکست کامل داعش را صادر کرده بود./ادامه👇
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌چالشها و فرصتهای ایران در رابطه با طالبان و افغانستان 🔹چند روزی است که در پی اظهارات رییس جمهور
🔹بدون شک اظهارات رییس جمهور از شدت ناراحتی از بی آبی بخش بزرگی از کشور است و طالبان گروهی و نه حاکمیتی، نیست که نه معاهده را بفهمد و نه قرارداد را.
🔹از سوی دیگر ایران بزرگترین حامی این گروه است و این گروه براحتی و بدون شلیک یک گلوله هم در اختیار ایران هستند. از لحاظ فرهنگی ایران دهها برابر بیشتر می تواند روی طالبان و افغانستان نفوذ پیدا کند تا از نظر نظامی.
🔹لشگر فاطمیون افغانستان در سوریه حماسه آفرید و این سیاست ورزی هوشمندانه ثبات را به منطقه بازگردانید.
🔹قطع کمک ها و راههای ارتباطی و تامین کالای افغانستان باعث فلاکت دهها میلیون مسلمان بشدت فقیر خواهد شد. و دستاورد محسوب نمی شود. از سوی دیگر سرمایه گذاری های تجار ایرانی در معرض خطر قرار خواهد گرفت. و این در دیپلماسی ایران جایگاهی ندارد.
🔹ایران سرمایه گذاری های فرهنگی زیادی هم روی مردم افغانستان انجام داده و در تلاش است علاوه بر تحصیل دختران محروم از تحصیل افغانستان، به فرزندان مهاجران افغان هم همانند کودکان ایرانی امکان تحصیل بدهد.
🔹یکی از سیاستهای اصولی جمهوری اسلامی برای بازگشت ثبات نسبی به این همسایه درد سر ساز، حمایت از گروه اکثریت پشتون(طالب) و عدم حمایت از گروه احمد شاه مسعود، برای جلوگیری از خونریزی بیشتر بود.
🔹این سیاست یک انتخاب نبود ، یک اجبار بود. اجبار به انتخاب بین بد و بدتر. طالبان نه شریک تجاری ارزشمندی است و نه متحد منطقه ایی قدرتمندی. بلکه یک بحران بالقوه است.
🔹ایران نفوذ خوبی در افغانستان دارد و بیم نفوذ بیشتر، باعث تحرکات تبلیغاتی و سیاسی گسترده کشورهای رقیب از جمله ترکیه و پاکستان شده است.
🔹طالبان حامی چندانی در جهان ندارد و قادر به شاخ و شانه کشیدن برای کشوری مثل ایران نیست. ما باید برخی همسایگان را تحمل کنیم چون آنها سوئد و سوئیس نیستند و این یک واقعیت تلخ و بسیار تلخ است که هزینه های زیاد امنیتی به کشور تحمیل کرده اند.
🔹نباید از رقابت با قدرتهای منطقه ایی به سمت منازعه با طالبان رفت. این قطعا رشد دیپلماسی نیست.
✍️مجید گودرزی
💠eitaa.com/masaf_najva
31.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈 با حضور: آقای دکتر علی هروی (کارشناس مسائل افغانستان)
🔹اگر قائل به تفکیک میان طالبان هستیم باید امیدوار بود رهبران طالبانی که دیدگاه معقولانهتری دارند این گروههای تندرو احساسی را کنترل کنند درغیر این صورت بیش از ایران، طالبان از درگیریها آسیب خواهد دید و خود این موضوع باعث تقویت آن بخش از این گروه میشود که به پاکستان نزدیکتر هستند.
👈با موضوع: چرایی تلاش طالبان برای افزایش تنش
💠eitaa.com/masaf_najva
📰 دکه روزنامه| از پشتپردهٔ تعطیلی یک برند قدیمی تا روایت خواندنی از یک سقوط
سهشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲
💠eitaa.com/masaf_najva
📌 پیام نجوا
🔹امام خمینی رحمةاللهعلیه: از جمله نقشهها که تأثیر بزرگی در کشورها و کشور عزیزمان گذاشت، بیگانه نمودن کشورهای استعمار زده از خویش، و غربزده نمودن آنان است به طوریکه خود را و فرهنگ و قدرت خود را به هیچ گرفتند و غرب را نژاد برتر و فرهنگ آنان را والاتر و آن را قبله گاه عالم دانستند.
✍️صحیفه امام؛ جلد ۲۱، صفحه ۴۱۴
💠eitaa.com/masaf_najva
📌آیا ایران در واکنش به درگیریهای مرزی با طالبان دچار اهمالکاری شده است؟ فعلا اولویت این است: اقلیم شمال عراق...
🔹مشاور امنیت ملی عراق با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران دیدار داشت. دکتر احمدیان، توافقنامه اخیر برخورد با تجزیهطلبان در شمال عراق را اقدامی بسیار مناسب و راهبردی دانست و بر اجرای دقیق مفاد آن تأکید کرد و افزود: انتظار داریم دولت عراق در چارچوب این توافقنامه، هر چه سریعتر ضمن پایان دادن به حضور عناصر ضد انقلاب در این کشور، امنیت مرزهای ایران را تضمین کند.
👈طرح بزرگ دفاعی_امنیتی ایران
🔹طرح جامع و بزرگی که مدتها کارشناسان ارشد و مسؤولان نظامی و امنیتی کشور بر اساس اصل دفاع پیشدستانه روی آن کار کرده و طرحریزی کردند، اکنون پس از آرام شدن وضعیت امنیتی داخل کشور و شناسایی گروهکهای مزاحم برای اجرای طرح، با عملیات ویژه نظامی سپاه علیه گروهکهای تروریستی در کردستان عراق کلید خورده است و ادامه خواهد داشت.
🔹این طرح دارای چندین فاز داخلی و خارجی است که فاز مقدماتی و داخلی آن مرحله به مرحله و با دقت انجام شده است و فاز دوم آن با عملیات ویژه نظامی سپاه در مرزهای شمال غرب با قوت و اقتدار در حال انجام است.
🔹پس از پایان این مرحله، ایران حتما نگاهی به فعالیت گروهکها در شرق و البته شمال کشور خواهد داشت.
🔹با توجه به مطلب بالا باید نوع برخورد ایران با طالبان و البته عملیات گروهکها در مرز ایران و پاکستان را تحلیل کرد. باید به این نکته توجه داشته باشیم که طرح پیچیده ایجاد کمربند امنیتی ایران در اطراف کشور، باید مرحله به مرحله انجام شود. این آن چیزیست که رژیم صهیونیستی دقیقا نقطه مقابل آن را میخواهد. یعنی درگیری ایران به صورت همزمان در چند جبهه از مرزهای ایران با عراق، پاکستان، افغانستان و آذربایجان. اگر در اجرای این طرح با عقلانیت برخورد نکنیم رسما در دام همان طرح هزار خنجر نفتالی بنت گرفتار خواهیم شد.
🔹نکته دیگر در مورد اینکه چطور باید با طالبان برخورد کرد این است که اتفاقاتی مانند درگیری مرزی بین ایران و طالبان تنها محدود به ایران نیست و این معضل را تمامی کشورهای همسایه افغانستان با این گروه دارند. به طور مثال در همین مدت کوتاه قدرت گرفتن طالبان، عدم توانایی آنها در حفظ امنیت مرزها با پاکستان، ازبکستان و تاجیکستان بارها منجر به حوادثی شده است.
🔹این حوادث به حدی رسید که نیروی هوایی پاکستان عملیاتهایی را انجام داد که حتی منجر به آسیب دیدن غیر نظامیان شد. یا در نمونهای دیگر به دنبال تهدیدات امنیتی و ورود مسلحین وابسته به گروهکها به خاک تاجیکستان، رییسجمهور تاجیکستان، با حضور در مناطق مرزی با افغانستان، دو پاسگاه نظامی جدید مرزی را افتتاح کرد.
🔹بنابراین با توجه به تمامی این موارد، بهترین راه، تلاش برای حفظ آرامش در مرزهای شرقی و شمالی کشور است تا در برنامههای کلان امنیتی کشور خللی ایجاد نشود. هر چند که پاسخ مناسب باید به این اقدامات داده شود اما تا جایی که منجر به درگیری گستردهتر نشود.
🔹از اصلاحطلبان که دیگر در حیطه منافع ملی توقعی نمیرود اما لازم است که مراقب نظرات افراد سطحیبین و جوگیر باشیم تا با نظرات افراطیشان، دچار خطا در تحلیل وقایع نشویم. همهچیز به یاری خدا همانطور که باید پیش میرود ...
💠eitaa.com/masaf_najva
28.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨پاسخهای عیان به سؤالات بلابیان در برنامۀ میلونرشو باکو!/ با زیرنویس فارسی
کاری از واحد رسانه #حسینیون با همکاری سایبری #ضیاءالصالحین
🌐 آدرس صفحات ما در شبکههای اجتماعی
🔻
https://yek.link/sardabir
👇
☫ @sardabir313 ☫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 آمریکا در لبه پرتگاه؛ گزارش العربیه از کسری بودجه "آمریکا" بدهکارترین کشور دنیا!
👈 گزارش شبکه "العربیه" از بحران بدهیهای آمریکا:
🔹"اگر آمریکا با فرا رسيدن جولای از پرداخت بدهیهایش خودداری کند، دولت این کشور ممکن است اعلام ورشکستگی کند!!"
🔹"در سال جاری بودجه آمریکا ۶۵۴۰ میلیارد دلار تعیین شد در حالی که درآمدها ۴۶۰۰ میلیارد دلار برآورد شده پس ۱۹۴۰ میلیارد دلار کسری بودجه آمریکا خواهد بود!"
💠eitaa.com/masaf_najva
📌سوال و درخواست عجیب زلنسکی از مردم ایران!
🔹ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین در یک نمایش تبلیغاتی جدید بر مبنای اتهاماتی که صحت آن پیش از این بارها توسط تهران رد شده از مردم ایران خواست کنار روسیه نایستند.
🔹اوکراین و برخی از کشورهای غربی از جمله آمریکا در ماههای گذشته مدعی شدهاند ایران پهپادهایی مشخصا از نوع شاهد را برای استفاده در جنگ اوکراین در اختیار روسیه قرار داده است. جمهوری اسلامی ایران بارها این ادعاها را رد کرده است.
🔹زلنسکی با وجود این در یک مصاحبه تلویزیونی مردم ایران را خطاب قرار داد و مدعی شد: «امروز با توجه به ادامهدار بودن آن حملات تمایل دارم مستقیماً درخواستم را از مردم ایران و از همه اعم از جامعه ایران، علما و هر خانواده ایرانی مطرح کنم.»
🔹زلنسکی در ادامه ادعاهای خود، این سوال را مطرح کرد که چرا میخواهید در اقدامات تروریستی روسیه همدست باشید؟
🔹جمهوری اسلامی ایران بارها ارسال مهمات و از جمله پهپاد به اوکراین را رد کرده است. تهران گفته که در این جنگ موضع بیطرف دارد، با جنگ مخالفت میکند و خواستار برقراری آتشبس و صلح در اوکراین است.
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی روز اول فروردین امسال در حرم رضوی ادعای دروغ مشارکت ایران در جنگ اوکراین را رد کردند و گفتند: ما حضور در جنگ اوکراین را قاطعاً و صریحاً رد میکنیم و ابداً چنین چیزی صحت ندارد. جنگ اوکراین را آمریکا برای گسترش ناتو به شرق راه انداخت و اکنون نیز در حالی که مردم اوکراین گرفتار و دچار مشکلات هستند، بیشترین سود را از جنگ، آمریکا و کارخانجات اسلحهسازی آن میبرند و به همین علت، مانع کارهای لازم برای خاتمه جنگ میشوند.
🔹سخنگوی دستگاه دیپلماسی نیز با تأکید بر اینکه موضع صریح و شفاف جمهوری اسلامی ایران در خصوص جنگ اوکراین بارها و بارها به صورت رسمی اعلام شده است، یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران مخالف جنگ و حامی برقراری آتش بس و صلح در اوکراین است.
🔹در همین راستا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنجم اردیبهشت ماه در دیدار مارتین گریفیتس معاون دبیرکل سازمان ملل در تهران گفت: جمهوری اسلامی ایران به هیچ طرفی در جنگ اوکراین کمک نظامی نمیکند و جنگ را راهحل نمیداند و از حاکمیت و تمامیت ارضی همه کشورها از جمله اوکراین حمایت میکند.
💠eitaa.com/masaf_najva
51.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌رفقای آمریکایی 2
🔹 آمریکا به بزرگترین لشگرکشی اش بعد از جنگ ویتنام دست می زند که به موجب آن ، ارتش بعث از مرز عربستان عقب نشینی می کند.
🔹حزب جبهه ملی اسلامی نجات سال 1989 در یک کودتا ، قدرت را در سودان به دست میگیرد و بن لادن برای ادامه فعالیت هایش به سودان می رود.
🔹 شیعیان موفق به پیشروی های بسیاری می شوند ، که موجب نگرانی آمریکایی ها از گسترش جبهه انقلاب اسلامی می شوند.
🔹 دولت آمریکا برای پیدا کردن بن لادن جایزه ای ۲۵ میلیون دلاری تعیین می کند.
🔹جورج بوش در سخنرانی سالانه رئیس جمهور ، جنگ علیه تروریسم را به عنوان سرمشق نیروهای نظامی آمریکا قرار می دهد و از عراق ، کره شمالی و ایران به عنوان محور شرارت نام می برد.
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌چگونه الی کوهن به عنوان یک فرد معمولی در دهه ۳۰ زندگی خود به با ارزش ترین دارایی موساد تبدیل می شود؟
💠eitaa.com/masaf_najva