هدایت شده از مرکز مطالعات روسیه
ارتش روسیه به حملات خود در جهت های مختلف در خطوط مقدم اوکراین از جمله در حومه شهر دونتسک در جمهوری خلق دونتسک ادامه می دهد. در پایان سال 2023، نیروهای روسی کنترل مارینکا را به دست گرفتند که تقریباً یک دهه یکی از مقرهای اصلی نیروهای کی یف بود. در اولین روزهای سال 2024، ارتش روسیه به دستاوردهای جدیدی در این منطقه دست یافت.
در جهت دونتسک، نیروهای مسلح فدراسیون روسیه در حال گسترش سر پل در غرب، شمال غرب و جنوب مارینکا هستند. پس از آزادسازی ماریینکا، نیروهای روسی وارد روستای گئورهیوکا شدند. آنها در حال پیشروی در بخش شرقی شهرک هستند.
حتی در شب کریسمس ارتش روسیه کنترل کلیساهای سنت جورج را به دست گرفت.
در جهت کوراهوو، نیروهای روسی قلمرو کلیسای سنت جورج و کلیسای تمام مقدسین در قسمت شرقی جورجیوکا را اشغال کردند. منابع نظامی اوکراین دستاوردهای روسیه را تایید کردند.
ارتش اوکراین کنترل ماریینکا توسط روسیه را تأیید کرد و اکنون این جهت را کوراهوو می نامد و تأیید می کند که شهر واقع در استحکامات غرب ژئورهیوکا به دژ اصلی نیروهای مسلح اوکراین در این خط دفاعی تبدیل شده است.
🇷🇺@Center_for_Russian_Studies
هدایت شده از مرکز مطالعات پاکستان
🔹سناریوهای محتمل پشت پرده ترور چهره برجسته سپاه صحابه
🔻بررسی سناریو های محتمل توسط کارشناس و تحلیل گر مسائل پاکستان محمد رضا کمیلی
برای خواندن مشروح مطلب به لینک زیر مراجعه کنید.
👇
https://www.nasim.news/fa/tiny/news-2378969
🔹مرکز مطالعات پاکستان؛ صفحه تخصصی حوادث و رخدادهای پاکستان
▪️-----------------🇵🇰
@pakstudy ---▪️
📌خبر کشف جاسوس انگلیس در چین جنجالی شد
🔹سازمان اطلاعات چین اعلام کرد یک فرد خارجی وابسته به سرویس اطلاعات مخفی انگلیس موسوم به امآیسیکس را شناسایی کردهاند که تلاش کرده تا اسرار و اطلاعات این کشور را جمعآوری کند.
🔹وزارت امنیت چین در اکانت ویچت خود نوشت یک خارجی به نام هوآنگ، صاحب شرکت مشاورهای را شناسایی کرده سازمان MI6 از سال ۲۰۱۵ با وی همکاری اطلاعاتی خود را برقرار کرده است.
🔹به گفته سازمان امنیتی چین، امآیسیکس چندین باز به هوآنگ دستور داد تا وارد چین شده و از هویت عمومی خود بهعنوان پوششی برای جمعآوری اطلاعات لازم با هدف جاسوسی برای انگلیس استفاده کند.
🔹مقامات امنیتی چین میگویند امآیسیکس آموزشهای اطلاعاتی حرفهای را برای هوآنگ در انگلیس و سایر نقاط انجام داده و تجهیزات جاسوسی ویژهای را برای ارتباط متقابل اطلاعاتی به وی داده است.
🔹پس از بررسی دقیق، ارگانهای امنیتی دولتی فوراً شواهدی مبنی بر دخالت هوانگ در فعالیتهای جاسوسی کشف کردند و اقدامات اجباری جنایی علیه او انجام دادند.
🔹چندی پیش انگلیس چین را متهم کرد با هدف دستیابی به اسرار این کشور، جاسوسان خود را در موقعیتهای حساس در سیاست، دفاع و تجارت، چیده است.
🔹در همین رابطه یک محقق پارلمان انگلیس جاسوسی برای چین را رد کرد.
🔹چین بارها اتهامات انگلیس را رد کرده و این گونه ادعاها را از اساس کذب دانسته است.
🔹مائو نینگ سخنگوی وزارتخارجه چین در نشست خبری تاکید کرد از انگلیس میخواهند تا از انتشار اطلاعات نادرست و تهمت ناروا علیه چین دستبردارند.
🔹چین در سالهای اخیر درحال سرکوب تهدیدات امنیتی تصور شده علیه خود بوده و موارد جاسوسی را مانند نمونه اخیر فاش ساخته است.
🔹دولت پکن در همین راستا رصد فعالیتهای شرکتهای مشاورهای و خارجی را بهصورت گسترده بهراه انداخته است.
💠@masaf_najva
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مصاحبهاختصاصیواحدسیاسی(نجوا)
👈با حضور: دکتر علی هروی (کارشناس مسائل افغانستان)
🔹شاید طالبان توانسته در تامین امنیت تاحدودی موفق ظاهر شود اما درباره شیعیان متاسفانه شرایط با اواخر دوره جمهوریت تفاوتی نکرده...
🔸با موضوع: طالبان و تمایل آمریکا و اسرائیل برای احیا داعش
👈#مصاحبه_ویژه
💠@masaf_najva
📌شین بت، وظایف و برنامه ها
🔹سرویس امنیت داخلی شاباک کوچکترین سرویس اطلاعاتی ر.ص است، با وجود این، شاباک در تصمیمگیریهای سیاسی و نظامی در ر.ص حضور و نفوذ دارد و همچنین به مسائل امنیتی داخلی می پردازد که خط مقدم آن مبارزه با توطئههای سیاسی و تروریسم است، شاباک به سه جناح مسئول امورعربی، امور غیرعربی و امنیت پیشگیرانه تقسیم میشود.
🔹آژانس امنیت داخلی "شاباک"
خاستگاه و تأسیس: شاباک در ۱۸ فوریه ۱۹۴۹ به تاسیس و وجود آن تا سال ۱۹۵۷ مخفی نگه داشته شد. این آژانس توسط "دیوید بن گوریون" تأسیس شد و در ابتدا "ایسر هارل" ریاست آژانس را بر عهده داشت. شاباک مستقیماً تحتاختیار و دستور نخست وزیر ر.ص است و در داخل اراضی اشغالی مستقر است. پس از ربودن هواپیمای ال عال ( ر.ص) در سال ۱۹۶۸ و کشته شدن ورزشکاران ر.صی در المپیک ۱۹۷۲ مونیخ، سرویس امنیت عمومی یک سیستم گارد جهانی برای محافظت از اهداف ر.ص در برابر تروریسم تشکیل داد.
🔹در سال ۱۹۸۸، اداره امنیت عمومی تصمیم گرفت تا ابتکار عمل را برای تصویب قانونی اتخاذ کند که بهطور قانونی کار این آژانس را تنظیم کند. اداره امنیت عمومی خود رویههای گستردهای را آغاز کرد که تا سال ۱۹۹۴ ادامه یافت، زمانی که فرمول قضایی پیشنهاد شده توسط این سازمان ارائه شد و این آژانس در آن زمان به وزارت دادگستری ارجاع داده شد. کنیست در فوریه ۲۰۰۲، "قانون مدیریت امنیت عمومی" را تصویب کرد، گامی که توسط سرویس امنیتی آغاز شد و با آن در سراسر مراحل تدوین قانون همراه بود.
🔹ساختار شاباک:
شاباک شامل چندین بخش تخصصی است: بخش ضد جاسوسی و جلوگیری از نفوذ، بخش حفاظت، بخش تحقیقات، بخش فناوری، و... برآوردها حاکی از اشتغال چند صد یا هزاران کارمند، از جمله افسران اطلاعات میدانی، بازرسان، نیروهای عملیاتی، استراق سمع، تحلیلگران اطلاعاتی، کارشناسان فناوری، پرسنل اداری، افسران امنیتی و نگهبانان است.
🔹بودجه:
بودجه شاباک بخشی از بودجه نیروهای مسلح ر.ص در نظر گرفته میشود و برآوردهای ر.ص درسال ۲۰۱۴ وجود دارد که نشان میدهد هزینههای آژانسهای شاباک و موساد درطول سال ۲۰۱۴ بهمیزان (۱۲%) افزایش یافته است. این دو آژانس سال ۲۰۱۴، تقریباً (۱.۸۹) میلیارد دلار بودجه داشته اند که نسبت به سال (۲۰۱۳) با بودجه تقریبی (۱.۶۹) میلیارد دلار، افزایش داشته است. بودجه اختصاص داده شده ر.ص به سرویسهای اطلاعاتی شاباک و موساد درسال ۲۰۱۹ به (۹.۶ میلیارد شیکل) رسید که رکوردی بیسابقه است. این نشاندهنده افزایش بیش از ۱۱ درصدی نسبت بهسال ۲۰۱۸ است.
🔹وظایف این سازمان همچنین شامل حفظ امنیت و حفاظت از مسئولان ر.ص، کشف هستههای "تروریستی" و همچنین اعطای طبقهبندی امنیتی مناسب به کارکنان بخش دولتی بر اساس تصمیمات دولت در رابطه با هر شغل و شخص است.
🔹وظایف:
ضدجاسوسی
خنثیسازی توطئههای سیاسی
دستگیری جاسوسان
و همچنین حفاظت از امنیت موسسات و تأسیسات حیاتی ر.ص و سفارتخانهها
هر تصمیمی که توسط دولت ر.ص در مورد مناقشه فلسطین و ر.ص اتخاذ شود، باید توسط شاباک تأیید شود. شاباک همچنین با ارسال گزارش های دوره ای به کنست، دولت و ... را برعهده دارد.
💠@masaf_najva
📌کلیات طرح تأسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه تصویب شد
🔹نمایندگان مجلس با کلیات طرح تأسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه و بررسی آن به صورت دو شورا در جلسه موافقت کردند.
🔹نمایندگان موافق و مخالف نظرات خود را درباره تاسیس سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضاییه بیان کردند.
🔹رئیس قوه مقننه در ادامه پس از شنیدن نظرات نمایندگان گفت: کلیات لایحه تاسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با قید دو شورا به رای گذاشته میشود.
🔹نمایندگان مجلس در نهایت با کلیات طرح تاسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه و بررسی آن به صورت دو شوری با ۱۸۴ رأی موافق، ۲۹ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۹ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
💠@masaf_najva
👈بسته خبری
📌مجری الجزیره با نقشه تعاملی بررسی میکند:
🔹در مرکز و جنوب نوار غزه چه میگذرد، محور فیلادلفیا کجاست و اسرائیل در این رابطه از مصر چه درخواستی داشته؟
📌فعال رسانهای آمریکایی:
🔹این شما و این اسرائیل، بزرگترین دموکراسی سانسورگر خاورمیانه
🔹سیانان قبل از انتشار هرگزارش مرتبط با فلسطین، باید یک تاییده از ارتش اسرائیل بگیرد!
📌مجری آمریکایی:
🔹سخنان لیندسی گراهام در مورد پاک کردن ایران از نقشه مشمئز کننده است.
🔹ما به اندازه کافی مشکلات داریم و نباید وارد جنگهای بیپایان شویم.
🔹میگویند حمله به دیگر کشورها ما را در امنیت بیشتری قرار میدهد اما کارنامه ۲۰ سال گذشته عکس این قضیه را نشان میدهد.
🔹ما خود خلأ قدرت پدید میآوریم، بذر تروریسم را میپاشیم و باعث بی ثباتی و مرگ انسانها میشویم.
💠@masaf_najva
👈بسته خبری
📌ادامه حملات حزبالله به پایگاههای اسرائیلی
📌شبی که سربازان آمریکایی دنبال سوراخ موش میگشتند
🔹روایت شبکه CBC آمریکا از شب حمله موشکی ایران به پایگاه عینالاسد و ترس سربازان این کشور
📌تصاویری از محل درگیری امروز نیروهای نظامی و امنیتی با عناصر تروریست در سیستان
📌درگیری نیروهایامنیتی با یک عامل گروهک تروریستی در بمپور
🔹ساعتی قبل نیروهایامنیتی در محدودهٔ شهرستان بمپور در جنوب سیستان و بلوچستان برای دستگیری یک عامل گروهکهای تروریستی اقدام به عملیات کردند که فرد مذکور در این درگیری به هلاکت رسید.
🔹این فرد در اقدام تروریستی حمله به مقر انتظامی راسک مشارکت داشته است.
💠@masaf_najva