✍️تعهدات ایران و روسیه نسبت به یکدیگر چگونه است؟ بررسی سیاست خارجی ایران، چین و روسیه در قبال یکدیگر
🔺 روابط سه کشور
🔹 برخلاف باور عموم ، 3 کشور ایران چین و روسیه هیچگاه متحد یکدیگر به حساب نمی آیند. روسیه که وارث تنش میان چین -شوروی بود از همان ابتدای انشعاب از اتحاد بزرگ سعی در بهبود روابط با چین را داشت. هرچند به دلیل تنشهایی در آسیای میانه هیچگاه رابطه اش از یک شریک راهبردی تجاوز نکرد.
🔹بنابرین میتوان گفت ایران، چین و روسیه، جبهه متفق را تشکیل میدهند و نه متحد. پس جمهوری اسلامی هیچگاه دلیلی برای به رسمیت شناسی مالکیت کریمه و جمهوری های غیر قانونی را نداشته و روسیه نیز هیچ دلیلی برای توازن رابطه میان ایران و کشورهای خاورمیانه براساس ایدئولوژی را در خود ندیده.
🔹 به زبان ساده تر روابط ایران و روسیه همواره براساس منافع بوده.
🔺 اما نافع اصلی این رابطه کیست؟
🔹 پس از انحلال شوروی، روسیه سرمایه گذاری برروی برخی صنایع را کنار میگذارد. گویا تهیه ی آن از کشورهای دیگر اقتصادی تر به نظر میرسید. برخلاف روسیه ایران که تحت شدید ترین تحریم ها قرارداشت به سرمایه گذاری روی صنایع مختلف رو آورد تا پس از چند دهه به یکی از غولهای این صنایع تبدیل شود.
🔹امروزه هیچ شکی مبنی بر اینکه ادامه جنگ اوکراین به نفع ایران است وجود ندارد. روسیه پس از تحریم از تهیه برخی صنایع بازماند و بزودی دریافت تنها کشوری که از تحریم غرب ترس ندارد ایران است پس دست خود را به سمت ایران دراز کرد. اسمش فرصت طلبی یا هرچه که میخواهد باشد اما به هرحال این ایران است که سود میبرد.
🔹به همین دلیل نباید مطلوب ایران را پیروزی روسیه در جنگ دانست. زیرا اگر روسیه با ناتو چیزی مانند پیمان ترک تنش امضا کند هیچگاه بازار صدها میلیارد دلاری امریکا و اروپارو به ایران ترجیح نخواهد داد.
🔹 در آخر باید خاطرنشان نمود، براساس عرف سیاسی سطوح پاسخ ها در قبال یک رفتار نامطلوب بایستی براساس سطح روابط شکل بگیرد. اگر روسیه و چین رسما اعلام کردند جزایر سه گانه متعلق به امارات است ایران نیز رسما باید مسایلی مانند جمهوری چچن، کریمه و تبت پیش بکشد.
🔹 اگر روسیه و چین بیانیه ای را امضا کردند که یکی از بندهای آن به طور تلویحی حق مشارکت امارات بر حاکمیت جزایر را اعلام میکرد، ایران نیز بایستی بیانیه هایی که در آن از مسایلی مثل اشغال کریمه انتقاد میشود را امضا نماید. و خود را ملزم به رای به نفع روسیه در مسایل جنگ اوکراین نداند.
🔺 اما چه کسانی این مسایل را بوق و کرنا میکنند تا ازش دلیلی برای قطع کامل روابط با شرق دربیاورند؟
🔹 زمانی که ایالات متحده خلیج فارس را خلیج عربی مینامد. واکنش غرب پرستان چیست؟ واکنششان به فرستادن شعار مرگ برای آمریکایی که دهه ها ملت ایران را تحریم کرد چیست؟
✍️محمد مهدی بابایی
🇷🇺@Center_for_Russian_Studies
هدایت شده از مرکز مطالعات پاکستان
🔹️اکراین بدنبال ارتباط با پاکستان؛ مسکو نظاره گر
🔻دیمیتری کولبا قرار است ۲۹ تیر (۲۰ ژوئیه) سفر رسمی به پایتخت پاکستان داشته باشد؛ بازدیدی که همزمان با تداوم درگیریها میان روسیه و اوکراین قطعا از سوی دولتهای غربی و همچنین مسکو دنبال خواهد شد.
🔻تاکنون منابع رسمی در اسلامآباد و کییف اظهار نظری درباره برنامه سفر وزیرخارجه اوکراین نکردهاند، در عین حال علیرغم مناسبات دفاعی دو کشور، جنگ اوکراین در دستور کار طرفین در سفر آتی کولبا قرار خواهد داشت.
🔻یک مقام ارشد پاکستان که نخواست نامش فاش شود، به اکسپرس تریبون گفت که سفر آتی وزیر خارجه اوکراین بر رویکرد متعادل پاکستان در قبال مناقشه تاکید دارد.
🔻پاکستان از زمان آغاز درگیری نظامی روسیه و اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲ با فشار غرب برای حمایت از یک طرف این جنگ روبرو است، در عین حال اسلامآباد بر مواضع بی طرفانه خود تاکید و همزمان از حل فوری و مسالمت آمیز بحران اوکراین حمایت کرده است./ایرنا
🔹مرکز مطالعات پاکستان؛ صفحه تخصصی حوادث و رخدادهای پاکستان
▪️-----------------🇵🇰
@pakstudy ---▪️
📌تحلیلی بر تحرکات اخیر حزب الله لبنان و هراس شدید رژیم صهیونیستی
🔹سخنرانی اخیر سید حسن نصرالله در سالگرد جنگ تموز یا همان جنگ 33 روزه، بشدت تعادل روانی دولت بحران زده رژیم صهیونیستی و جامعه اسرائیل را بر هم زد. محورهای سخنرانی سید حسن در حقیقت روحیه و اعصاب این سیستم تروریستی و میلیتاریستی را هدف گرفت. واکنش طرف صهیونیستی نشان داد که هدفگیری سید حسن چقدر دقیق و درست بوده و بار دیگر نشان داد که دبیرکل حزب الله لبنان یک استاد تمام عیار جنگ روانی و شناختی در مقابل اسرائیل است. این همان چیزی است که روزنامهنویسهای امنیتی رژیم صهیونیستی همچون رون بن یشای و امیر بخبوط هم بدان اشاره کردند.
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌تحلیلی بر تحرکات اخیر حزب الله لبنان و هراس شدید رژیم صهیونیستی 🔹سخنرانی اخیر سید حسن نصرالله در
🔹 واقع آن است که علیرغم مدعیات طرف اسرائیلی، جنگ تموز به یک تروما (روان زخم یا زخم عمیق روانی) برای ذهن و روان جمعی اسرائیلی تبدیل شده و از تکرار آن بشدت هراسناک است. جنگی که چهارمین ارتش دنیا مجبور شد تا دربرابر یک سازمان چریکی و مقاوم اما بشدت منسجم و معتقد زانو زد و برای خاتمه آن دست بدامان دولت آمریکا و دولتهای عرب منطقه شد. جنگی که تمام سران و مغزهای نظامی و امنیتی اسرائیل همچون دان خالوتص (رئیس ستادکل نیروهای مسلح رژیم صهیونیستی)، بنی گانتز (فرمانده نیروی زمینی)، اودی آدام و ژنرال اشکنازی (فرمانده ارتش شمالی)، ژنرال شاکدی (فرمانده نیروی هوایی)، ژنرال فارکش (رئیس آمان) و مئیر داگان ( رئیس موساد) مقهور و مغلوب اعجوبه ای بنام عماد مغنیه شدند.
🔹نکته حائز اهمیت دیگر اینکه، همانطور که اسرائیل امروز، اسرائیل سال 2006 نیست و از بسیاری جهات به ویژه جبهه داخلی بشدت تضعیف شده، حزب الله لبنان هم همان حزب سال 2006 نیست. طبق برآوردهای رژیم صهیونیستی اگر در سال 2006 حزب الله 14000 موشک در اختیار داشت، امروز از ذخایر 150000 فروندی برخوردار است که رقم قابل توجهی از آن موشکهای نقطه زن هستند. حزب الله در سال 2006 یگان ویژه رضوان، یگان زرهی، یگان پهپادی، یگان جنگ الکترونیک، یگان پدافند هوایی و از همه مهمتر تجربه جنگ طولانی و پیچیده سوریه را نداشت.
🔹 سید حسن با مواضع خود عملا بار دیگر مناقشات سیاسی بر محور حزب الله لبنان و تواناییها و امکانات مقاومت اسلامی لبنان را زنده کرد تا دیگر بار بی آنکه حزب الله وارد نبرد با اسرائیل شود، بتواند از این رژیم اشغالگر امتیازگیری کند و نشان دهد که این آموزه راهبردی را از کتاب هنر جنگ سوم تزو، آموزگار و مؤسس چینی دانش استراتژی در 2500 سال قبل به خوبی فرا گرفته است که یک پیروزی بدون جنگ برتر از صد پیروزی در صدر جنگ است.
🔹 روزگاری فقدان قانون اساسی و سیالیت مرزهای رژیم صهیونیستی و نامشخص بودن مرزها برای این رژیم، مزیت به شمار می رفت. امروز اما این هردو دیگر نه مزیت که باری بر دوش این رژیم شده است. فقدان قانون اساسی امروز موجب تشدید بحران داخلی و عدم شکلگیری یک افق روشن برای حل آن شده، و نامتعین بودن مرزهای این رژیم هم موجب بهره برداری هوشمندانه قدرتهایی همچون حزب الله لبنان شده است.
🔹 در همین راستا سید حسن اعلام کرد: "ما یک چادر در داخل خاک لبنان و یک چادر در داخل خط عقب نشینی در مزارع شبعا برپا کردیم و می گوییم که این منطقه خاک لبنان است... وقتی وارد مزارع شبعا میشویم، در داخل خاک لبنان چادر میزنیم و این آزادی را داریم که هر کاری که میخواهیم در آنجا انجام دهیم... اکنون اوضاع تغییر کرده است و اسرائیلیها برای برداشتن گام میدانی جرأت نمیکنند... اگر به خیمههای مزارع شبعا حمله شود، نمیتوانیم سکوت کنیم و مجاهدین برای مقابله با هرگونه حمله اسرائیل به آنها دستوراتی دارند... چیزی به نام تعیین مرزهای زمینی وجود ندارد، زیرا مرزهای زمینی بین لبنان و فلسطین اشغالی قبل از تأسیس نهاد غاصب ترسیم شده است... سرزمینهای غجر، سرزمین لبنان است و «اسرائیلیها» دوباره آن را اشغال کردند و با سیم خاردار حصار کردند".
🔹 شاید روزگاری ماجراجویی نظامی برای رژیم صهیونیستی رافع بحرانهای سیاسی داخلی و سبب انحراف افکار عمومی آن می شد، اما امروز هرگونه ماجراجویی نتانیاهو در لبنان نه تنها چنین کارکردی نخواهد داشت که بشدت قابلیت تشدید بحران وداخلی و سقوط دولت وی را داراست. حزب الله با فهم این مهم سطح بازی استراتژیک و روانی با اسرائیل را اینگونه ارتقا داده است.
🔹آنچه سران رژیم صهیونیستی بویژه گالانت وزیر جنگ این رژیم را طی روزهای اخیر بشدت آزرده کرده و آنان را به اتخاذ سخنان تهدیدآمیز تکراری و نخ نما واداشته فهم چنین موقعیتی است. اینکه حزب الله لبنان توانسته با موازنهسازی محاسبه شده و فکورانه، وضعیت میان خود با اسرائیل را از بازدارندگی به توازن قوا ارتقا دهد.
✍️ علی عبدی
💠eitaa.com/masaf_najva
📌شکاف داخلی در اسرائیل عمیقتر از هر زمان دیگری شده است
🔹رئیس اسبق سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به عمیقتر شدن شکاف داخلی در این رژیم اذعان کرد.
🔹المیادین: «عامی ایالون» رئیس اسبق شاباک، اذعان کرد که شکاف داخلی در این رژیم، عمیقتر از هر زمان دیگری شده است.
🔹ایالون در جریان برگزاری تظاهرات مقابل منزل وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تاکید کرد که شورش در این رژیم، ارتش را نابود خواهد کرد.
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌شکاف داخلی در اسرائیل عمیقتر از هر زمان دیگری شده است 🔹رئیس اسبق سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
🔹وی خطاب به وزیر جنگ گفت: از زمانی که تو به پست خود برگشتهای من ساکت بودم. تو باید سرسپردگی به امنیت اسرائیل را بر علاقه به نتانیاهو، اولویتدهی.
🔹این در حالیست که رسانههای رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادهاند که بیش از ۴۲۰ نظامی ذخیره در یگان کماندوهای دریایی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کردهاند که باهدف لغو اصلاحات قضائی کابینه این رژیم، حضور داوطلبانه خود را در نیروهای ذخیره ارتش، متوقف خواهند کرد.
🔹شبکه عبری زبان کان اعلام کرد که دهها هزار صهیونیست برای بیست و هفتمین هفته متوالی علیه کابینه نتانیاهو و طرح اصلاحات قضائی او در تل آویو و دیگر شهرها دست به تظاهرات زدند.
تخمین زده میشود که بیش از ۱۵۰ هزار نفر در تلآویو این هفته علیه نتانیاهو در تظاهرات شرکت کردهاند. با این حال منابع دیگری تعداد معترضان در تل آویو را تا ۲۰۰ هزار نفر هم اعلام کردند.
🔹اعتراضات با تنش بیشتری همراه بوده و بر اساس گزارش تایمز اسرائیل، پلیس برای متفرق کردن معترضانی که بزرگراه آیالون را مسدود کرده بودند، از ماشین آبپاش استفاده کرد. در ابتدای تظاهرات، معترضان در تل آویو بزرگراه آیالون را در چندین نقطه مسدود کرده بودند.
معترضان این هفته روی بنر خود عبارتی با مضمون «باید مقاومت کرد» را نوشته بودند. عبارتی که بیانگر لزوم مخالفت و پافشاری در برابر نتانیاهو، نخست وزیر جنجالی رژیم صهیونیستی است.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌مردمیسازی رمز پیشرفت کشور
🔹جلوه دینداری و اقامه آن در اجرای مناسک و آیینهای دینی است و در این فرآیند انسانها به دینداری متمایل خواهند شد، از این رو تقلیل دین تنها به مناسک غلط و تفسیر دین منهای مناسک هم اشتباه است. ادیان توحیدی بویژه ادیان ابراهیمی با مناسک جمعی متولد شدهاند و گسترش یافتهاند. مناسکزدایی به اقامه دینی نمیانجامد بلکه به بی اثر شدن دین در زندگی منتهی خواهد شد. هم تنزل دینداری به مناسک و هم دینداری بدون توجه به مناسک هر دو درخطر تحریفند
حال پیرامون برگزاری پیادهروی روز عیدغدیر چند نکته حائز اهمیت است: واقعه غدیر بر مبنای دو مقوله ولایت تکوینی و ولایت تشریعی در دین اسلام و مذهب شیعه شکل گرفته و استوار است و در واقع قوام و اصالت بخش حکومت اسلامی است.
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌مردمیسازی رمز پیشرفت کشور 🔹جلوه دینداری و اقامه آن در اجرای مناسک و آیینهای دینی است و در این
🔹به همین خاطر دشمنان دین خدا از همان ابتدا با مجموعه اقداماتی مانع جاری و ساری شدن واقعیت غدیر شدهاند که در این نوشتار مجال مباحث تاریخی آن نیست لذا به طور خاص با توجه به اهمیت امر ولایت در نظام مردمسالاری دینی دشمنان مردم ایران از این قضیه بعنوان عامل اختلافی در بین مذاهب و قومیّتهای ایرانی استفاده کردهاند، همانا که اصل و شأن نزول واقعه غدیر باعث اتحاد و تداوم امر رهبری و مردم در بین مسلمانان بوده و هست.
به همین خاطر یکی از اصلیترین اقدامات دشمنان انقلاب اسلامی همواره ایجاد تنش و درگیری با توجه به تنوع مذهب در بین اقوام مختلف بوده است. که نتیجه آن باعث چندگانگی و تزلزل فکری و ایدئولوژیک در بین آحاد مردم میشود، اکنون با عنایت به این مبحث میتوان نتیجه گرفت که یکی از اصلیترین راهبردهای دشمن در چهار دهه گذشته ایجاد اختلافات قومی- مذهبی در بین اقوام و مذاهب گوناگون جمهوری اسلامی ایران بوده است. که در پَس آن همواره سعی در برهم زدن ثبات محیط فرهنگی – مذهبی کشور ما داشتهاند و با ایجاد دوقطبیهای کاذب و غیرواقعی مانع برقرای ثبات و آرامش در فضای سیاسی، اجتماعی و امنیتی کشور شود.
🔹شکوه حضور مردم در گرامیداشت عید غدیر نقشه شوم و دشمنی تاریخی ابلیس با شکلگیری تمدن دینی در سایه جوشش و برادری دینی مردم را برهم خواهد زده که با توجه به بروز برخی شبهات بی اساس، بیان برخی از ویژگیهای اجتماعی آن در مدل حکمرانی اسلامی، خالی از لطف نیست.
به طور کلی راهپیمایی روز غدیر و مراسماتی از این دست به جهت آن جنبه عمومی که در درگیر کردن اقشار مختلف دارند تاثیرات اجتماعی و فرهنگی بسیار زیادی روی بدنه جامعه ایجاد میکنند:
1- ارتقای روحیه وفاق ملی و مذهبی، که از رهگذر آن سرمایه اجتماعی مردمی نسبت به نظام افزایش پیدا میکند کمترین اثر آنرا میتوان ایجاد همدلی و موّدت در بین مردم جامعه عنوان کرد؛ این امر در پرتو حرکت افراد مختلف با علایق، سلایق، قومیتها، نوع پوشش و بدون توجه به وضعیت اجتماعی (طبقه اجتماعی) آنان صورت میگیرد که بسیار مقّوم مهمی از نظر انسجام و اتحاد در جامعه شناسی سیاسی است.
2- ارتقاء روحیه امیدبخشی و ادامه دهندگی، چراکه یکی از راهبردهای دیگر دشمن در طول سالهای پس از انقلاب، بزرگ کردن ضعفها و مشکلات کشور درحوزه سیاسی و پررنگ کردن مناسبتهای مذهبی مثل ماه محرم و صفر، ایام شهادت دیگر ائمه اطهار و مناسبتهای ملی مثل 14 و 15 خرداد و غیره بوده است که از آن طریق دائماً در حال تزریق ناامیدی و یاس در بین مردم است و توان شاد کردن و القاء امید به جامعه و به خصوص نسل جوان را ندارد.
3- فعال شدن روحیه خودجوش مردمی، اینگونه رویدادهای ملی و مذهبی میتواند به فعال شدن و نمایش قدرت مردم در تغییر شرایط محیط اجتماعی – سیاسی و تغییر اثربخشی فعالیتهای فرهنگی در حوزههای ایدئولوژیک بسیار کمک کند. نتیجه بلند مدت اینگونه فعالیتها در حوزه دینی و فرهنگ اجتماعی، آزاد شدن ظرفیتهای اساسی در بین آحاد مردم و رفع بسیار از ناهنجاریهای عمومی و در یک کلام القاء هویت بخش دینی و ملی است.
باید دقت کرد اینگونه مراسمات فرهنگی-اجتماعی اولاً با عمق بخشی به جنبه کیفی آن از هرگونه شبه و انحراف دور شود و ثانیاً جهت برگزاری هرچه باشکوهتر این راهپیمایی برنامهریزی و اجرای آنرا به نسل جوان به ویژه نسل چهارم و پنجم انقلاب واگذار کرد چرا که ضمن فراهم شدن موقیتی برای واگذاری و تمرین مدیریت میدانی به جوانان باعث میشود روحیه امید و مسئولیتپذیری در بین آنها گسترش پیدا کند. نتیجه عملی آن حفظ نظام و انقلاب در پرتوی حفظ ارزشهای ملی و دینی است چرا که غدیر خود حرکتی در راستای ادامه حکومت اسلامی و دین الهی بود.
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
🔹به همین خاطر دشمنان دین خدا از همان ابتدا با مجموعه اقداماتی مانع جاری و ساری شدن واقعیت غدیر شدها
🔹غدیر به مثابه رهگذری به آینده نظام اسلامی خواهد بود و استفاده از ظرفیتهای مردمی خودجوش و دوری اینگونه مراسمات از هرگونه دخالتهای دولتی و حکومتی اثرگذاری فراوان فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی داخلی و بینالمللی آنرا افزایش میدهد، هرقدر اینگونه مراسمات مثل محرم و اربعین مردمیتر و با جوش و خروش مردم برگزار شود تاثیر بیشتری در مشارکتپذیری اجتماعی خواهد داشت.
در پایان باید گفت: به طور کلی یکی از اصلیترین مولفههای قدرت انقلاب اسلامی استفاده از ظرفیت مردم در تمام حوزهها بوده که از آن بعنوان مردمیسازی فعالیتها یاد میشود، این امر در حقیقت فعال کردن بخش مغفول در شیوه حکمرانی انقلاب است. به بیان صریح بنیان گذار انقلاب اسلامی و تصریح رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم راه برون رفت از مشکلات پیچیده و نقطه عزیمت پیشرفت کشور در حقیقت فعال کردن و استفاده از این اصل است.
✍️محمدحسن دهقانی کارشناس مسائل استراتژیک
💠eitaa.com/masaf_najva
📌مدودف: پاسخ حمله هسته ای به روسیه، بمباران اتمی اوکراین و اروپا خواهد بود
🔹 دیمیتری مدودف تهدید کرد که هرگونه تلاش برای حمله به نیروگاه هسته ای اسمولنسک روسیه با بمباران تاسیسات اتمی اوکراین و اروپا همراه خواهد بود.
🔹 معاون شورای امنیت ملی روسیه خواستار بررسی حمله به تاسیسات هسته ای اوکراین و اروپای شرقی در صورت تایید اطلاعات مربوط به حمله با سلاح ناتو به نیروگاه هسته ای اسمولنسک در روسیه شد.
🔹وی در حساب کاربری خود در تلگرام نوشت: «اگر اطلاعات مربوط به تلاش برای حمله به اسمولنسک با موشک های ناتو تایید شود، لازم است سناریوی حمله همزمان روسیه به نیروگاه هسته ای جنوب اوکراین، نیروگاه هسته ای ریونو و خمیانیتسکی بررسی شود.»
🔹مدودف خواستار بمباران تاسیسات هسته ای اروپای شرقی در صورت تایید چنین اطلاعاتی شد و تاکید کرد: «در این موضوع چیزی برای شرمندگی وجود ندارد.»
🔹پیش از این اطلاعاتی در فضای مجازی منتشر شده بود مبنی بر اینکه نیروهای اوکراینی برای حمله به نیروگاه هسته ای اسمولنسک روسیه با موشک های ساخت انگلیس تلاش می کنند.
🇷🇺 @Center_for_Russian_Studies
📌کوچکترین چالش امنیتی، موجب مهاجرت معکوس صهیونیستها میشود
🔹حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی و کارشناس مسائل راهبردی و نظامی در نشست «اسرائیل و اپوزیسیون ایران» با اشاره به ائتلاف صهیونیسم مسیحی و یهودی در مقابل انقلاب اسلامی بر لزوم برخورداری از نگاه آفندی در مقابله با جنگ روانی اسرائیل تأکید کرد.
🔹حسین کنعانی مقدم، ضمن بررسی روند شکل گیری همکاری میان رژیم صهیونیستی و نیروهای مخالف جمهوری اسلامی ایران و سفر رضا پهلوی به سرزمینهای اشغالی بر لزوم جدی گرفتن و سنجش مداوم افکار عمومی برای جلوگیری از آسیب پذیری تأکید کرد.
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌کوچکترین چالش امنیتی، موجب مهاجرت معکوس صهیونیستها میشود 🔹حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی و کارشنا
🔹 اولا من یک اعتراضی داشتم نسبت به کلمه اپوزیسیون. به نظرم اپوزیسیون یک بار ارزشی سیاسی دارد؛ اما اینها اصلاً در آن تراز نیستند و صرفاً یک مشت دلقک سیاسی هستند، حتی سیاسی هم نیستند. بلکه مزدورهایی هستند که در قالب اپوزیسیون این را دنبال میکنند که افکار عمومی را تحت تسلط خود قرار دهند و در چارچوب جنگ هیبریدی به عنوان ابزاری برای جنگ ترکیبی که جنگ روانی، جنگ اطلاعاتی، جنگ سایبری و مسائل مختلف است، نقش ایفا کنند.
چهره هایی که در بنر این نشست، کنار هم گذاشته شده نشان میدهد، پازل این جنگ هیبردی تقریبا قطعات خود را پیدا کرده، گرچه اینها هیچ کدام نتوانستند به هم بپیوندند و تصویری از یک مخالف نظام جمهوری اسلامی را شکل دهند اما هر کدام از اینها یک وظیفه، ماموریت و تکلیفی دارند.
🔹سفر رضا پهلوی به اسرائیل هم در واقع تیر آخر یا به عبارتی میخ نهایی بر تابوت جنگ ترکیبی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران بود. به قول عربها «الغریق یتشبث بکل حشیشٍ»، اسرائیلیها دیدند دیگر چیزی در دستشان ندارند، رفتند و آویزان این خس و خاشاک در اپوزیسیون شدند.
🔹اما سناریوی کلی آنها در مقابل انقلاب اسلامی چیست؟ به نظر میرسد در چارچوب فشار حداکثری از بیرون و شورش از درون، برنامههایی را طراحی کرده و بر روی آن کار میکنند. با گروههای مخالف جمهوری اسلامی ایران چه در داخل و چه در خارج ارتباط میگیرند و سازماندهی میکنند.
🔹مبنای فکری ما دکترین حضرت امام(ره) در خصوص مبارزه با صهیونسیت، استکبار ستیزی قرآن، اسلام و پیامبر در ارتباط با استکبار است که مصادیق آن را آمریکا، شیطان بزرگ میدانیم. بنابر سخنانی که حضرت امام گفتند و مقام معظم رهبری هم همان خط مشی و نقشه راه را دنبال میکنند و چارچوبهای تصمیمگیریهای ما بر مبانی آن محتواهایی است که به عنوان ارزشهای انقلاب اسلامی تولید شده و پای خود را روی همان به عنوان یک استوانه برای بحث قرار میدهیم.
🔹اگر بخواهیم اینها را ریشه یابی کنیم قطعا می رسیم به این نقطهای که اینها در مقابل اسلام قد علم کردند. این موضوع ریشه تاریخی دارد و در طول تاریخ چه صهیونیست مسیحی و چه صهیونیست یهودی به دنبال این بودند که با هم علیه مسئله انقلاب اسلامی و حرکتهای اسلامی ائتلاف کنند. این موضوع ریشه تاریخی دارد. قطعا آنها دنبال این هستند که نه انقلاب اسلامیای، نه مقاومتی، نه ایرانی و نه اسلامی را که حضرت امام(ره) تعریف کردند در دنیا وجود داشته باشد. آنها با خیلی از کشورهایی که اسلام آمریکایی دارند، رابطه شان خوب است و مشکلی ندارند اما با اسلام انقلابی مشکل دارند.
🔹هدف اصلی رژیم صهیونیستی در منطقه این است که هیچ گونه مقاومتی در مقابل اسرائیل وجود نداشته باشد. اسرائیل برای ادامه حیات خود به چند چیز نیاز دارد؛ اول ملتسازی است. جمع کردن افراد از سرتاسر دنیا برای اینکه بگوید من یک هویت ملی دارم که نتواست. الان تناقضهایی که در قومیتهای داخل رژیم صهیونیستی وجود دارد یکی یکی خودش را نشان میدهد. دیگری دولت سازی است، دولت سازی هم نتوانست، کند. هرسال دولتی به روی کار میآید اگر ائتلاف کرد، کرد. اگر نکرد، بلافاصله شکست میخورد. در یک دهه اخیر 4 تا 5 تا دولت در رژیم دیدیم.
🔹رژیم صهیونیستی دنبال این بود سرزمینی را برای خود به دست آورد. با جنگهایی که به راه انداخت و بی عرضگی سران برخی کشورهای عربی توانست در آن ابتدا بخش عمدهای از سرزمینهای فلسطین را اشغال کند. الان تا 97 درصد سرزمینهای اشغالی در اختیار رژیم صهیونیستی است اما باز هم نتوانست به آنچه در قالب از نیل تا فرات که در پرچم کشورش هم هست، دست پیدا کند. میگوید معتقد به مرزهای نرم است و مرز ثابت ندارد و با این گزارهها میخواهد یهودیان را در سراسر دنیا بسیج کند با این توجیه که ما یک سرزمین موعودی را از نیل تا فرات میخواهیم درست کنیم. قدرتش را نداشت و حالا هم که زیر گنبد آهنین مدفون شده است. یعنی الان در محاصره کامل مقاومت قرار دارد. چه در غزه، چه کرانه باختری و چه مرزهای جولان و یا نقاط مختلف دنیا. این وضعیت رژیم صهیونیستی از نظر کسب سرزمینی است که بخواهد روی آن پا بگذارد و بگوید من یک کشور هستم.