فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ یکی از دلایل مقاومت ملت ایران در برابر سنگین ترین تحریمهای جهانی وجود رهبری چون «سید علی خامنه ای»است.
🔹 هیچ کشوری در دنیا چنین رهبری ندارد
💠@masaf_najva
📌تاکید رهبر انقلاب بر لزوم رعایت اخلاق در انتخاباتها
از کارشکنی،لجنپراکنی و افشاگریهای بیپایه علیه نامزدهای دیگر پرهیز کنید
🔹️فضای انتخابات باید سالم باشد. نباید عدّهای با قلم و بیان و مطبوعات، و عدّهای هم با ابراز مخالفت با فلانی یا طرفداری از این نامزد یا آن نامزد، فضا را آلوده کنند.
🔹️کسانی که به اسلام احترام میگذارند، کسانی که قدر و ارزش جمهوری اسلامی را ارج مینهند، کسانی که از ما حرفشنوی دارند، در هر جای کشور هستند، از همین اوّلِ کار مراقب باشند. کارشکنی نسبت به دیگران، لجنپراکنی علیه این نامزد یا آن نامزد، بدگویی کردن و افشاگریهای بیپایه و اساس نسبت به اشخاص، همه اینها کارهای ممنوع و ضدّ ارزش و خلاف مشی جمهوری اسلامی و خلاف حق است. از این کارها اجتناب کنند.
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از مردم گیلان ۸۰/۲/۱۱
👈#اخلاق_انتخاباتی
💠@masaf_najva
🔹️یکی از مهمترین استدلالهای اوباما که به انعقاد برجام منجر شد این بود که "با حمله نظامی نمیتوان دانشی که یک کشور انباشته است را از بین برد". بر همین اساس آمریکا سعی کرد به جای استفاده از اهرم نظامی، که ممکن بود ناخواسته ایران را به سمت اتمیشدن سوق بدهد، از راه مسالمتآمیز وارد شود و برنامه اتمی ایران را تحت کنترل خود در بیاورد و فاصله ایران با بمب را با تعریف مفهومی به نام "زمان گریز" افزایش دهد.
🔹️روشی که آمریکا و اسرائیل در کنار هم علیه ایران استفاده کردند، استراتژی پلیس خوب- پلیس بد بود. علیرغم اینکه متناقض به نظر میرسد اما پلیس خوب و بد هر دو یک کار را انجام میدهند ولی با دو شیوه کاملا متفاوت. پلیس بد نقش مجازاتکنندهای را بازی میکند که متهم برای فرار از درد مجازات او به پلیس خوب پناه میبرد.
🔹️در ایران این تئوری به خوبی جا انداخته شد و هم کار کرد. روحانی، ظریف و حامیان برجام وانمود کردند که آمریکا دوست برجام است و اسرائیل دشمن آن و در نتیجه ما باید از خواست اسرائیل فاصله بگیریم و به همان کسی پناه ببریم که تحریممان کرده. درحالی که تفاوت قائل شدن بین آمریکا و اسرائیل آن هم با توجه به نفوذ گسترده سیاسی که اسرائیل بر آمریکا دارد، یک پیشفرض احمقانه است.
🔹️خرابکاریهایی که در ایران انجام شد نیز در همین راستا است. ترور دانشمندان اتمی ایران به طور خاص از سال ۲۰۱۲ و زمامداری دولت اوباما شروع شد و حتی استفاده از ویروس استاکسنت که برای خرابکاری گسترده در تجهیزات اتمی ایران ساخته شد در زمان اوباما بود. هدف از این "حملات دقیق و عمیق" استفاده از عنصر غافلگیری بود تا بیشترین اثر روانی را بگذارد و برنامه اتمی ایران را از یک نماد غرور ملی به نماد تحقیر ملی تبدیل کند.
🔹️این کار درست مانند تعریف فیزیکی "ضربه" است. شما اگر یک نیروی نه چندان زیاد را در یک بازه زمانی بسیار کوتاه به یک جسم وارد کنید، میتواند منجر به خُرد شدن آن شود، اما اگر نیرو را در بازه زمانی طولانیتری پخش کنید احتمالا این اتفاق نخواهد افتاد.
🔹️انداختن همه تقصیرها بر گردن تحریمها و اشتباهات در داخل منجر به روی کار آمدن جریانی در ایران شد که حاضر بود این دانش را به ارزانترین قیمت به طرف مقابل بفروشد. در حالی که طرف آمریکایی حتی در آستانه نهایی شدن توافق تاکید میکرد که "آمریکا بعد از توافق نیز قابلیت تحریم ایران را حفظ خواهد کرد" و یا "توافق نکردن، از توافق بد کردن بهتر است" اما در ایران مسئله کاملا برعکس بود.
🔹️برخلاف تصوری که روحانی القا میکرد، آمریکا هر امتیازی را که در "میدان" به دست آورده بود را در میز مذاکره نقد کردند.
🔹️این روش اساسا همان مدل مقابله آمریکا با شوروی در زمان جنگ سرد بود. دولت دوآیت آیزنهاور، سازمان جاسوسی CIA را به وجود آورد تا ضمن پرهیز از رویارویی مستقیم نظامی بین دو قدرت اتمی، علیه شوروی بجنگد. جنگی که در آن ضمن کنترل سطح تنش از بروز یک جنگ تمام عیار جلوگیری شود.
🔹️اما ایران از شکست برجام درس گرفت و در قدم اول بر این نکته تاکید کرد که تفاوتی بین آمریکا و اسرائیل قائل نمیشود. ایران به صورت عملی به طرف مقابل فهماند که هرگونه خرابکاری از سمت هر کسی فورا نتیجه عکس خواهد داد و هر هدفی که برای انجام این خرابکاریها متصور هستند، فورا به ضد خودش تبدیل خواهد شد.
🔹️این تفاوت اساسی مدل رفتاری دولت فعلی با دولت قبل است. هدف دولت روحانی در واقع یک تنشزدایی یکطرفه بود؛ به این معنی که در یک مناقشه دست یکی از طرفین را ببندید و طرف مقابل برای انجام هر کاری آزاد باشد. این روش نه تنها خطر جنگ را کاهش نمیدهد که افزایش خواهد داد چرا که مسئله جنگ و رویارویی اساس یک مقوله دو طرفه است.
🔹️در دولت روحانی هرگونه خرابکاری در ایران یک تله تنش از سوی اسرائیل خوانده میشد و در این سو نیز هرگونه افزایش توان دفاعی را تلاش برای زمین زدن برجام قلمداد میکردند که نمونه واضح آن را درباره "نوشتن شعار روی موشک" به یاد دارید.
🔹️ظریف با مقایسه قرارداد ترکمنچای و برجام سعی کرد القا کند که ایران در هر جنگی از پیش بازنده است و یا آن طور که ترامپ میگفت "ایران تاکنون هیچ جنگی را نبرده و هیچ مذاکرهای را نباخته است" تا به این شکل مفهوم بازدارندگی را زیر سوال ببرد.
🔹️مذاکره از جهاتی شبیه به شطرنج است. مهم این است که در برابر هر مهره حریف، چه مهرهای و کجا بر روی صفحه دارید و چه زمانی میخواهید از آن استفاده کنید. مهم این است که از زخمهای گذشته درس بگیریم و برای آن درمان پیدا کنیم و مطمئن شویم که در آینده دوباره به این شکل زخمی نخواهیم شد.
✍مرتضوی
💠@masaf_najva
🔹️دلهای عاشقان اهل بیت علیهمالسلام و آزادگان جهان مملو از عشق و امید به این حرکت وحدت بخش و تمدنساز است و حقد و کینه دشمنان تشیع و انسانیت چنان از این رخداد بزرگ به جوش آمده که با هر بهانهای به آن حمله میکنند.
🔹️اربعین اما در ماهیت خود به تنهائی از یکسو نمایانگر تمام زیباییها و ارزشهای انسانیت است و تشیع از سوی دیگر آینه نمایانی از کاستیها و ارزشهای فراموش شده انسان؛ در مکتب مادیگرایی و لیبرالیسم وامثالهم، جائی که مصرفگرایی، حداکثر نمودن سود و منفعت، خودمحوری و اصالت سود و لذت در قاموس این مکاتب نقش بسته است.
🔹️در قاب اربعین حسینی، ایثار، فداکاری، مال و آسایش خود را فدای دیگران نمودن و هزاران زیبایی را میتوان به نظاره نشست. از این همه شکوه و زیبائی که بگذریم اربعین خصوصیتهای مهمتری در خود نهفته دارد؛ گوئی آن نفس قدسی که دلهای زنگار گرفته شیعیان را با دم مسیحایی خود جلا داده و اینگونه شیدا و شیفته این مسیر کرده، هدفی سترگ را نشانه رفته است.
🔹️اولین سوالی که در اذهان جهانیان نقش بسته این است که این حسین کیست که بزرگترین اجتماع بشری به تمنای آنکه خاک مسیر مزار او را توتیای چشم خود کنند چنین دیوانهوار به جنب و جوش و حرکت افتادهاند؟
🔹️شاید باید قبل از اینکه ندای یا اهل العالم ان جدی الحسین.. در جهان طنینانداز شود همه حسین علیه السلام را بشناسند.
🔹️ از دیگر آثار این حرکت عظیم، تقویت نظم و سازماندهی شیعه در برگزاری این مراسم بزرگ و پیچیده است. تامین امنیت، تدارکات و نیازهای میلیونها انسان از ملیتهای مختلف آن هم در کشوری که متأسفانه امنیتش سالهاست در زیر پای بیگانگان و تروریستها پایمال شده است،
اگر نگوئیم معجزه، چیزی شبیه آن است. گویی شیعه آماده میشود با بانگ انا بقیهالله منجی، رزمایش سازماندهی برای رساندن سیل میلیونی منتظران به آن حضرت را تمرین کند.
🔹️نکته قابل تامل دیگر این است که انجام این حرکت بدون بروز برخی تحولات در منطقه و جهان که حقیقتا مصداق مکرو و مکرالله بوده امکان پذیر نبود، جایی که اتاقهای فکر عبری، غربی و عربی هر بار مکر و فتنهای بکار بستند، قطعهای را در پازل انسجام جبهه مقاومت تکمیل کردند. به عراق و افغانستان حمله کردند نتیجهاش نابودی و تضعیف دشمنان ایران شد. داعش و گروههای تکفیری را ساخته و تجهیز کردند نتیجهاش تشکیل حشدالشعبی، فاطمیون، زینبیون، حسینیون و در یک کلام گسترش و انسجام محور مقاومت بود.
🔹️به حق باید گفت جوشش و انجام حرکت اربعین بدون این تحولات و وجود این لشگریان و سربازان مخلص زمان امکان غیرممکن بود.در هر حال اینجا در این مسیر مزین به عشق و ایثار که با پابوسی شاه مردان شروع و به آستان سالار شهیدان ختم میشود بیشتر از هر زمان و مکان دیگر میتوان شمیم روح نواز ظهور را استشمام کرد.
🔹️کربلای شصت و یک هجری عالم تاب بود، که با تلألو خود برای همیشه حق را از باطل جدا و به همه شناساند و اکنون در پس قرنها، مسیر نهایی غلبه کامل حق بر باطل نیز باز از حسین و کربلای حسین میگذرد.
✍️رضا ح
💠@masaf_najva
🔹آمریکاییها ️در منطقه دور تا دور ایران را پایگاه زدند، بعد از کلی ناآرامی از جنگ تا حملات تروریستی، همانطور که چیدند، اکنون نیز درحال جمع کردن هستند.
🔹️بیش از چهل سال هرچه داشتند، از ایجاد غائلههای مختلف در برابر جمهوری اسلامی و ایجاد اغتشاشات مختلف به هر بهانه در داخل و خارج کشور مضایقه نکردند.
🔹️اگر ایران قوی نمایان شود، شرایط بسیار سخت خواهد شد پس به زعم خود، کار را باید یک سره کرد. از یکسو عضویت در شانگهای، ازطرف دیگر عضویت در بریکس خبر خوبی برای استعمار نیست. سلطه و استکبار پایان خودش را نزدیک میبیند؛ با این حال تمام تلاش خود را خواهد کرد.
🔹️آشوب راه خوبی است برای کم کردن سرعت استقلال، اما کافی نیست. پس راه همیشگی سرمایهگذاری روی نیروهای ضعیف اما بلند پرواز است.
🔹️الهام باکو میتواند گزینه خوبی باشد. یک قمار باز که همیشه با دست پایین بازی کرده، بازندهای که آنقدر باخته که چیزی برای باختن ندارد. او هم مثل زلنسکی یک سادهلوح است که با فتح بزرگ، فریبش دادهاند.
🔹️قطعا اروپا و آمریکا تجهیزات و سرمایه را بدون سود به هیچکس نمیدهند. الهام باکو با جنگ نصفه نیمه با ارمنستان احساس کرده شاید توان جنگ دوباره برای تغییر مرز را دارد. اردوغان در رویای دولت عظیم عثمانی و کردهای اقلیم کردستان عراق در فکر خودمختاری بیشتر یا حتی کشور کردستان هستند.
🔹دست غرب برای ایجاد مزاحمت در حرکت قطار انقلاب بسیار باز است. ️پس باید روی هر موضوعی حساب باز کرد؛ احزاب کرد عراق، مخالفان دولت سوریه، حاکمان باکو با توهم آذربایجان بزرگ، اردوغان فراماسونر، طالبان، داعش، سرویسهای جاسوسی و خائنین و خود فروختگان داخلی برای رسیدن به ایالتهای خودمختار مثل سیستان؛ اما برای بار اول نیست که ما با تمام دنیا روبرو شدهایم.
🔹️در دفاع مقدس هشت سال با نصف دنیا و چند ابرقدرت جنگیدیم. چهل و اندی سال است که با وجود کارشکنیهای داخلی و خارجی از گردنههای سختی گذشتیم و این را هم میگذرانیم.
🔹️ملت امام حسین علیه السلام ذلت نمیپذیرد. پس هر وقت پرچم محمد رسولالله صلیاللهعلیهوآله و سلم را بر افق عالم زدی حق داری استراحت کنی.
✍️کیوان
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جنگ رسانهها؛ تعریف و تمجید شبکه اینترنشنال از خود و زیر سوال بردن بیبیسی😂
💢در آستانه سالگرد اغتشاشات، رقابت رسانهای میان تلویزیونهای ضد ایرانی به جنگ رسانهای تبدیل شده؛ در همین راستا شبکه ضد ایرانی اینترنشنال با تمجید از اقدامات ضد مردمی و ضد ایرانی خودش، سعی در به حاشیه بردن رقبای طرف مقابلش و بیمخاطب نشان دادن این رسانهها دارد.
@masaf_najva
📌آنچه پنجشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۲ در نجوا منتشر شد
🔹️تاکید رهبر انقلاب بر لزوم رعایت اخلاق در انتخاباتها
🔹️کاملا هریس: آماده ام جانشین بایدن شوم
🔹️از مذاکره چه درسی آموختیم؟
برداشت آمریکا از امتیازدادنهای ایران،تنشزدایی نبود؛ عقبنشینی بود
🔹️استشمام شمیم ظهور از گلستان اربعین
🔹️گردنههای مهمی در پیش است و هوشیاری بیشتری را میطلبد؛ وقت استراحت نیست
@masaf_najva
🔹️بر اساس گزارش رژیم صهیونیستی، ماجرای یک یهودی ایرانی پس از افشای طبقهبندی یک سند دیپلماتیک که تاکنون در آرشیو دولتی اسرائیل مخفی مانده بود، فاش شد.
🔹️در این سند، داستان تنها یهودی ساکن چاد در نامهای از سوی یک دیپلمات اسرائیلی که در سال ۱۹۶۲ در آفریقا خدمت کرده، نقل شده است.
🔹️آریه لوری که در آن زمان به عنوان کاردار در سفارت اسرائیل کار میکرد، در نامه خود با عبارت «تنها یهودی ساکن چاد را پیدا کردم» از یهودی ایرانیالاصلی نام میبرد که به عنوان مؤذن در شهر چاد خدمت میکرد.
🔹️در این نامه آمده که جرج همدانی از شهر همدان ایران در دهه ۱۹۳۰ به فورت لامی آمده است. در این شهر برای موذنشدن مسجد بزرگی که ساخت آن بهتازگی تکمیل شده بود، بهدنبال روحانی بودهاند.
🔹️همدانی بهبهانه اینکه کسی داوطلب این خدمت نشده خود را مسلمان معرفی کرده و خواستار آن شده است.
🔹️همدانی با حفظ این سمت تا سال ۱۹۴۳، در طول سالیان متمادی ثروت هنگفتی به دست آورد که شامل ۴۰ خانه، دو هتل و یک سالن سینما و سایر املاک بود. او با یک زن مسلمان ازدواج کرد و صاحب هفت فرزند شد.
🔹️نوشته این نامه شامل جملات زیر درمورد همدانی بود که سالها بعد هویت یهودی خود را اعلام کرد:
«در سال ۱۹۴۳ او بهطور ناگهانی از رفتن به مسجد منصرف شد و بهنوعی اطلاع داد که در واقع به دین یهود اعتقاد دارد.
این امر آشفتگی زیادی در شهر ایجاد کرد، اما در آن زمان همدانی بسیار ثروتمند بود و توسط افراد دارای منافع محافظت میشد. بهدلیل جدی نگرفتن اینگونه مسائل در آفریقا این موضوع فراموش شد».
🔹️اطلاعات بیشتر درمورد کارهایی که همدانی پس از سال ۱۹۴۳ انجام داد، درج نشده است.
https://www.ynetnews.com/magazine/article/rjsprdr6n
💠@masaf_najva
📌فلسطینیها (جنبش فتح) برای موافقت با عادیسازی روابط بین عربستان و اسرائیل شرط گذاشتند
🔹️بیبیسی دریافته که فلسطینیان میلیونها دلار پول و کنترل بیشتر بر روی سرزمینهای اشغالی در کرانه باختری را در میان درخواستهای خود در مذاکرات سه جانبه با حضور آمریکا، عربستان سعودی و اسرائیل مطرح کردهاند. مقامات دولت خودگردان فلسطین (PA) روز چهارشنبه با همتایان سعودی خود در ریاض گفتگو کردند. آمریکاییها مدتهای طولانیست که در تلاش برای عادیسازی روابط بین سعودی و اسرائیل هستند.
🔹️سعودیها میخواهند که به یک توافق بزرگ امنیتی با آمریکا دست پیدا کنند اما هنوز موانعی بر سر این راه وجود دارد. جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفته که "ما در بازه زمانی پیشِ رو انتظار یک گشایش سریع را نداریم". با این حال گمانهزنیهایی درباره بازآرایی روابط در خاورمیانه و دیپلماسی بین کشورهای متخاصم وجود دارد. جو بایدن احتمالا توافق بین سعودی و اسرائیل را گشایشی در سیاست خارجی خود میبیند که میتواند پیش از انتخابات سال آینده به رایدهندگان خود ارائه کند.
🔹️عربستان سعودی "رهبر" جهان عرب و دنیای اسلام است. نتانیاهو ماه گذشته درباره امکان ایجاد روابط با عربستان صحبت کرد و گفت که "ما در شُرف این هستیم که شاهد یک چرخش تاریخی باشیم". اما هر توافقی احتمالا مناقشهبرانگیز خواهد بود.
🔹️عربستان در ازای به رسمیت شناختن اسرائیل خواستار تضمینهایی از آمریکا از جمله تسلیحات پیشرفته و برنامه صلحآمیز اتمی در کشورش شده که شامل غنیسازی اورانیوم در این کشور میشود. اسرائیل نیز میتواند از روابط تجاری و پیوندهای دفاعی با این کشورِ ابرقدرت خلیج (فارس)، و ادغام شدن تاریخی در منطقه که همیشه به دنبال آن بود، بهره ببرد.
🔹️برای موفقیت در توافق احتمالا شاهد امتیازات قابل توجه اسرائیل به فلسطینیها باشیم.
🔹️در عین حال جو بایدن نیاز دارد تا دستاورد عمدهای برای خود بسازد تا بتواند حمایت حزب دموکرات را به دست آورد. بسیاری از افراد در این حزب، دادن امتیازات دفاعی به عربستان را به دلیل سابقه حقوق بشری این کشور و نقش آن در جنگ یمن رد میکنند. آنها همچنین مخالف این هستند که به دولتِ شدیدا ملیگرای فعلی اسرائیل که باعث تنش در کرانه باختری و بیثباتی بیسابقه در درون اسرائیل شده، پاداشی داده شود.
🔹️تیمی از مقامات عالیرتبه فلسطینی در ریاض که دو تن از آنها نزدیکترین روابط را با پرزیدنت محمود عباس و وزیر اطلاعات او، ماجد فرَج، و حسین الشیخ دبیر کل سازمان آزادیبخش فلسطین دارند، با مشاور امنیت ملی عربستان، مساعد العیبان در روز چهارشنبه برگزار کردند. این موضوع را یکی از مقامات ارشد فلسطینی که از این گفتگوها آگاه بوده به ما گفت:بخشی از گفتگوها در عَمّان (پایتخت اردن) انجام شده.
🔹️شاهزاده بن سلمان که اکنون عملا فرمانروای عربستان است، نیاز دارد که جامعه خود را آرام کند، جامعهای که به طور تاریخی عمیقا با مسئله فلسطین همدردی میکند.
دیانا بوتو، مشاور سابق تیم مذاکره کننده فلسطینی میگوید که "فلسطینیها به طور کلی نمیخواهند بخشی از این توافقات عادیسازی باشند، چرا که (حمایت کشورهای جهان عرب) تنها ابزاری ست که برای ما باقی مانده. به ما گفته شده که حق نداریم با خشونت در برابر آن مخالفت کنیم. به ما گفته شده که اجازه نداریم به دنبال روشهای قانونی برای پایان اشغالگری باشیم. به ما گفته شده که اجازه نداریم به دنبال بایکوت، محرومیت و تحریم (اسرائیل) باشیم (جنبش BDS). مقامات فلسطینی اکنون میپرسند: آیا ما باید به جای این تلاش کنیم تا درخواستهایمان شنیده و فهمیده شود، یا همان کاری که در سال ۲۰۲۰ کردیم، انجام دهیم و آن را نادیده بگیریم؟ و این هم دوباره یک قید و بند است. مهم نیست که مسئولان فلسطینی درباره این چه میکنند، این هم محکوم به شکست است".
🔹️در عادیسازیهایی که در سال ۲۰۲۰ انجام شد، دولت خودگردان آن را بایکوت، و روابط خود را با دولت آمریکا در پاسخ به "معامله قرن" قطع کرد. آن طرح شدیدا به نفع اسرائیل بود و آمریکا سفارت خود را به اورشلیم منتقل کرد. دولت خودگردان این عادیسازی را خیانت به همبستگی عربی دانست. اما این بار تعامل با سعودیها با هدف دولت مستقل فلسطینی انجام میشود به جای اینکه به طور کل بیرون از این روند قرار گیرند. اما این کار خطرات عمدهای برای رهبران فلسطینی که در بین مردم خود عمیقا نامطلوب هستند، به همراه دارد.
🔹️بنا به یک نظرسنجی در سال ۲۰۲۰ درباره عادیسازی بین اسرائیل و امارات، اکثریت غالب فلسطینیها انجام این توافق را رها کردن آرمان فلسطین و تنها خدمت به منافع اسرائیل میدانستند.
🔹️هرگونه دادن امتیاز به فلسطینیها تقریبا به طور قطع از سوی ائتلاف تندروی نتانیاهو رد خواهد شد.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌پهپاد باکویی در حال عملیات رصد در نزدیک مرز تاووش ارمنستان Tavush
💠@masaf_najva
📌نقشهای از تجمع نیروهای ارتش باکو در کنار مرز ارمنستان و احتمال حمله و اشغال استان سیونیک
💠@masaf_najva
📌 پیام نجوا
🔹امام محمدباقر علیهالسلام: حسین علیهالسلام منصور است؛ از دنیا نمیگذرد تا این که یاری شود به مردی از خاندان پیامبر خدا که زمین را پر از قسط و عدل کند، همچنان که پس از جور و ظلم شده باشد.
✍️البحار؛ جلد۱۰، صفحه ۱۵۰
💠@masaf_najva
📌اصول رقابت سیاسی؛ گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب درباره اصول رقابت سیاسی در انتخابات
الف) بایدها
🔹️۱. رقابت انتخاباتی در چهارچوب نظام باشد
این انتخاباتها یکی از بزرگترین محسّناتش این است که از رکود جلوگیری میکند. بهترین شکل ادامهی یک نظام اجتماعی این است که در عین ثبات، تحول داشته باشد. رکود بد است و ثبات خوب است. ثبات یعنی استقرار؛ یعنی این چهارچوب، این هندسه، در جای خود محفوظ باشد، مستقر باشد، ریشهدار باشد؛ در عین حال در داخل این چهارچوب، تحولات، مسابقات و رقابتها وجود داشته باشد. این بهترین شکل است که کشتی نظام در دریاهای طوفانی بتواند بدون دغدغه حرکت کند. «و هی تجری بهم فی موج کالجبال»؛ این دربارهی کشتی نوح است. کشتی حرکت میکند، در بین امواج گوناگون هم هست؛ لیکن این امواج سهمگین نمیتوانند استقرار او را از بین ببرند. این استقرار بایست وجود داشته باشد. البته در درون این استقرار، در درون این چهارچوب، تحول وجود دارد.
🔹️بنابراین همهی تحولات باید در چهارچوب باشد. اگر چنانچه کسی وارد میدان رقابت انتخاباتی و مسابقهی انتخاباتی بشود، اما بخواهد چهارچوب را بشکند، او از قاعدهی نظام خارج شده است، از قواعد حرکت انتخاباتی خارج شده؛ این غلط است، این درست نیست. باید همه چیز در چهارچوب نظام باشد. این چهارچوب، قابل تغییر نیست.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈سخت هم چون پولاد! (قسمت اول)
🔹من این درد درونی خودم را فراموش نمیکنم که در یکسالونیم پیش، وقتی که شهید عالیمقام و سیّد عزیز و بزرگوار، شهید لاجوردی به شهادت رسید - کسی که چهره بسیار درخشانی بود و بسیار کسان از مجاهدات او در دوران مبارزات و در دوران اختناق خبر ندارند که این مرد چه کرد و کجاها بود و چگونه زندگی کرد؛ چه زندانهایی کشید و چه زحمتهایی متحمّل شد. بعد از انقلاب نیز بیتظاهرترین کارها را که سختترین هم بود، بر دوش گرفت و آخر هم شهید شد - یکی از روزنامههای آلمان نوشت ترور لاجوردی، ترور نیست! یعنی آنها عنوان ترور را هم عوض کردند؛ چرا؟ چون این به وسیله ناراضیان داخلی انجام گرفته است! لاجوردی اگر شهید میشود، حتی ترور بودن این را هم قبول نمیکنند، میگویند ترور نیست. تبلیغات رسانههای دنیا این است.
مقام معظم رهبری ۱۳۷۹/۰۱/۲۶
👈#شهید_لاجوردی
💠@masaf_najva
📌نتیجه برخورد نکردن با مسببان وضع موجود آنها را گستاختر کرده
نزدیکی بیسابقه دو ابرقدرت به ایران براساس منافع دوجانبه؛
️عضویت ایران در پیمان شانگهای؛
عضویت ایران در بریکس؛
تنشزدایی بی سابقه ایران و عربستان؛
گسترس مراودات ایران روسیه تا سطوح کاملا بی سابقه
حلقه گم شده این موفقیتهای کاملا بیسابقه کجاست؟
پاسخ: محسوس شدن و قابل لمس شدن این پیروزیها برای عامه مردم در قامت تغییر وضعیت معیشت.
🔹️انشاءالله این اتفاق بهزودی خواهد افتاد اما، نکته جالب اینجاست که شرکای عشقی غرب که امروز سنگ معیشت را به دروغ بر سینه میزنند مردم را چه فرض کردهاند؟
در زمان زمامداری آقایان نه خبری از این توافقات و پیروزیها بود نه خبری از بهبود وضعیت معیشت.
🔹️بله! زمانی که دستی نباشد تا یقه مسئولین وضع موجود را بگیرد قطعا آنها دست به طبل خواهند شد و بر طبل طلبکاری خواهند کوفت!
✍️احسان فیروزی
💠@masaf_najva
🔹️تحرکات از عمق سوریه به مرز عراق با ناآرامیها در کرکوک همزمان شده است که به نظر بیربط نیست.
🔹️امکان دارد پروژه جدید، حمله به بافت عراق و برگرداندن حزب دموکرات اقلیم به کرکوک باشد.
🔹️درپی واگذاری ساختمان فرماندهی عملیات مشترک به حزب دموکرات اقلیم کردستان درگیری شروع شد تا جاییکه دادگاه فدرال عراق خواستار توقف بازگشایی دفتر حزب دموکرات شد.
🔹️روابط حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق و آمریکا همیشه خوب بوده است و هر دو منافع مشترک زیادی دارند. آمریکا با استفاده از مخالفان دولت سوریه و هم رای کردن آنها با دموکراتها در حال برنامهریزی و سهمبندی است تا با استقرار دموکرات ها بر کرکوک دوباره پروژه دزدی از نفت عراق را راه بیندازد.
🔹️«علی الزبیدی»، از رهبران ائتلاف الفتح به رهبری هادی العامری نیز در اینباره گفته است: حوادث استان کرکوک و تشدید تنش یکی از اهرمهای فشار حزب دموکرات کردستان عراق است. این اهرم که در دست بارزانی است، ارتباط آمریکا با اتفاقات کرکوک را نشان میدهد.
🔹️آنچه در استان کرکوک اتفاق میافتد یک بازی سیاسی است که هدف اصلی آن بازگرداندن نفوذ و کنترل حزب دموکرات کردستان عراق بر منطقه تحت پوشش استانداری کرکوک است.
🔹️الزبیدی معتقد است: کرکوک یک کارت رو شده در دست حزب بارزانی است.چرا که او و حزبش این کارت را در همهپرسی سال ۲۰۱۷ امتحان کرده بودند.طرفهای مختلفی پشت پرونده کرکوک قرار دارند و میتوان گفت هر بحرانی که عراق با آن مواجه است، اعم از سیاسی، اقتصادی و یا امنیتی، ناشی از تحرکات آمریکا و مزدوران آن در کشور است.
🔹️الزبیدی در ادامه بر لزوم اجازه ندادن به بازگشت حزب دموکرات کردستان عراق به استان کرکوک تاکید و خاطرنشان کرد: کرکوک یک استان عراق است و همه اجزای آن باید حفظ شود. علیرغم اینکه آمریکا در پس این اتفاقات ایستاده و محتاطانه ابزارهای خود را هر از گاهی به حرکت در میآورد، اما طرح فتنه و ویژگیهای آن روز به روز درحال آشکار شدن است و بحرانهایی که دولت فعلی عراق با آن مواجه بوده و همچنین تحرکات نظامی اخیر آمریکا در عراق و سوریه صرفا در راستای دستیابی به منافع آمریکا است.
🔹️قطعا تمامی تلاشهای دوباره حزب دموکرات فقط به کرکوک محدود نمیشود. حزب دموکرات سالهای گذشته تلاش بسیاری برای تشکیل حکومت کردستان کرده است و این مسئله نیاز به منابع و پول بسیار دارد و چه چیزی بهتر از نفت؟
🔹️باجدهی به آمریکا و حمایت سیاسی اقتصادی با کمک احزاب مخالف دولت سوریه قطعا یک حرکت دوباره برای دستیابی به رویای دیرینه است. حزب دموکرات ثابت کرده برای رسیدن به هدف به هر وسیلهای و هر قراری تن میدهد. قطعا فرصت بدست آمده راهی است تا کردستان ایران را هم دخیل کند.
🔹️کنترل نفت عراق به وسیله حزب دموکرات یعنی دستیابی بیدردسر آمریکا به منابع نفتی و ایجاد تنشهای امنیتی مجدد در منطقه برای تمدید حضور در خاورمیانه و فروش سلاح به کشورهای این حوزه. باید دید تنشها در کرکوک این هدف را محقق میکند یا خیر؟
✍️کیوان
💠@masaf_najva
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔻راه اندازی مرکز امنیت سایبری آذربایجان با کمک اسرائیل
▪️وزارت توسعه دیجیتال و حمل و نقل جمهوری آذربایجان مرکز امنیت سایبری آذربایجان را به همراه موسسه تخنیون اسرائیل تأسیس کرد.
▪️برای این مرکز آموزش امنیت سایبری برای ۱۰۰۰ نفر در آذربایجان طی ۳ سال برنامه ریزی شده است. به منظور رفع کمبود نیروی انسانی در حوزه امنیت سایبری در آذربایجان، آموزش ها در ۴ جهت در طول پروژه انجام می شود:
۱- آموزش پرسنل تخصصی.
۲. آموزش های اطلاعاتی. ( منظور آموزش توسط یگان ۸۲۰۰ است)
۳- آموزش توسعه حرفه ای متخصصان ارشد امنیت سایبری.
۴- تحقیق و توسعه محصول امنیت سایبری.
▪️در آموزش هایی که توسط تیم مربیان خارجی بر اساس برنامه آموزشی دانشگاه تخنیون برگزار می شود، دانش نظری و عملی به صورت موازی تدریس می شود.
▪️ این دوره آموزشی به مدت ۶ ماه از ساعت ۹ تا ۱۸ ادامه دارد. برای هر دوره آموزشی ۶۰ متخصص در نظر گرفته شده است. به افرادی که این دوره آموزشی را با موفقیت پشت سر می گذارند گواهی رسمی از دانشگاه تخنیون داده می شود.
▪️برنامه ریزی شده است که ۳ نوع متخصص در این آموزش ها تربیت شود: تیم قرمز، تیم آبی، تیم SOC. تیم های تهاجمی، تدافعی و تحلیلی با شرکت در شبیه سازی ها در حین تمرین مهارت های خود را توسعه می دهند.
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses
📌تامیر هِیمن، ژنرال سابق ارتش اسرائیل، و مدیر کنونی "موسسه مطالعات امنیت ملی" در مقالهای با عنوان "اهمیت سه تحول در استراتژی ایران" نوشت:
سه تحول اساسی در راهبرد ایران عبارتند از:
چرخش به شرق: ایران، روسیه و چین را برای حمایت استراتژیک (راهبردی) از خود انتخاب کرده. چین حمایت اقتصادی، و روسیه شراکت عملی و عملیاتی را به ایران ارائه میکنند. این مسئله انگیزه ایران برای بازگشت به توافق اتمی، و همچنین تاثیر و کارایی فشار تحریمهای غربی را کاهش میدهد.
سیاست همسایگی خوب: ایران دارد از عقبنشینی آمریکا از خاورمیانه (غرب آسیا) برای بهبود روابط خود با همسایگانش و جایگاه خود در منطقه بهره میبرد. در این مسیر، ایران آگاهی خود از خروج غرب از منطقه را افزایش میدهد و خطرات در مرزهای خود را کاهش میدهد.
تمهیدات مقابلهای (خنثی کردن تهدید): ایران در حال تلاش است تا آزادی عمل اسرائیل را کاهش دهد که خوشبختانه تاکنون موفقیت چندانی نداشته (به جز موفقیتهای جزئی). بنابراین ایران در تلاش است تا یک معادلهی پاسخ جدید برای رویارویی با حملات اسرائیل در سوریه ایجاد کند و مجددا از نو سازمانهای فلسطینی را، به عنوان منبع حملات (به اسرائیل)، در آغوش بگیرد. به خصوص الان، این کار با هدف تعمیق تفرقه سیاسی در اسرائیل صورت میگیرد.
اهمیت: ایران دارد قابلیت اتمی را بدون تحمل فشار، و بدون عبور از آستانه (اتمی) که ترس جامعه جهانی را به دنبال داشته باشد، توسعه میدهد. پس به نقطهای خواهد رسید که اگر روزی رهبر ایران به بازدارندگی اتمی نیاز داشته باشد، در دسترس فوری او خواهد بود.
آمریکا و اسرائیل در منطقه محدودتر شدهاند. چین با اشتیاق در حال وارد شدن به منطقه خلیج فارس است، منطقهای که بیشترین اهمیت را برای استراتژی جهانی چین دارد و اگر این کار با بیشترین هزینه برای آمریکا همراه باشد که چه بهتر. اسرائیل که به نظر میرسید در آستانه پذیرش در جهان عرب است، اکنون پس زده میشود. این البته جدایش نهایی نیست و هنوز امید به گسترش توافق ابراهیم وجود دارد، اما نه در این لحظه. شاید وقتی که اسرائیل باثبات شود و استقامت (قدرت) خود را نشان بدهد.
ناپایداری در حوزه فلسطین برای افزایش تروریزم و تضعیف حس امنیت استفاده میشود. این تلاطم از نظر اجتماعی- اقتصادی خیلی مهمتر از بیثباتی ناشی از انقلاب قضایی (در اسرائیل) است.
"کمپین (جنگ) بین جنگها" در سوریه در حال تغییر است. اگر ایرانیها موفق شوند، دیگر این حملات بدون هزینه نخواهند بود. ما باید پیشبینی نوع دیگری از مدیریت خطر را داشته باشیم.
✍️این پست صرفا جهت آگاهی شما مخاطب محترم می باشد.
مرتضوی
https://www.inss.org.il/social_media/the-significance-of-three-developments-in-iranian-strategy/
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬اشرف مروان و اسرار یکی از پیچیده ترین پرونده های نبردهای اطلاعاتی در تاریخ خاورمیانه
سرانجام پس از گذشت نیم قرن از جنگ ۱۹۷۳ کشورهای عربی به رهبری مصر با اسرائیل در نبرد موسوم به «یوم کیپور»، موساد تقریبا همزمان با رسانه ای شدن مرگ شبتای شاویت، برای نخستین بار با انتشار اسنادی محرمانه تایید کرد که «فرشته» یا همان «اشرف مروان»، داماد جمال عبدالناصر و مشاور انور سادات یک روز قبل از آغاز جنگ رمضان ۱۹۷۳، در دیدار با «تسوی ضمیر» افسر اطلاعاتی موساد در لندن، رژیم صهیونیستی را از تصمیم سادات برای جنگ در روز شنبه (شباط) مطلع ساخته است.
این برای نخستین بار است که موساد به جاسوسی اشرف مروان به سود اسرائیل اعتراف می کند.
مروان یا همان منبع اطلاعاتی موسوم به «فرشته» در اسناد موساد، در ژوئن ۲۰۰۷ در حادثه ای مشکوک از بالکن منزلش در لندن سقوط کرد و درگذشت. خانواده مروان در آن زمان، موساد را در پشت پرده مرگ مشکوک وی، دخیل دانستند.
💠@masaf_najva
روزنامه گاردین با درج اینکه این اظهارات تازگی ندارد نوشت: شمار مقامات اسرائیلی که آپارتاید بودن این رژیم را اعلام می کنند، رو به افزایش است و آنان اشغال کرانه باختری را به روش رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی شبیه می دانند.
در زمانی که دولت راست افراطی اسرائیل در صدد است هرگونه چشم انداز تشکیل یک کشور فلسطینی را نابود سازد، سخنان رئیس پیشین موساد که در اسرائیل سازمانی مهم تلقی می شود، درباره خشونت نژادی اسرائیلی ها، اهمیت دارد.
وی در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت روش های اسرائیلی، همچون محدود کردن تردد فلسطینیان و قراردادن آنان زیر نظر دادگاه های نظامی، همان روش های رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی است. در یک سرزمین، دو دسته مردم زندگی می کنند که هر یک، با یک نظام حقوقی بررسی می شوند.
تامیر پرادو در سال 2011 از جانب بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر وقت و نیز نخست وزیر فعلی، به عنوان رئیس موساد برگزیده شد. وی در مصاحبه اش گفته است حزب لیکود نتانیاهو که اکنون بر سر کار است، باید شرمنده باشد.
این روزنامه نوشت دولت های اسرائیل همیشه تلاش کرده اند تا اتهام آپارتاید اسرائیل را رد کنند و آن را یهودستیزی جلوه دهند زیرا نگرانند این موضوع به تحریم کالاهای اسرائیلی و محاکمه دولتمردان و ماموران اسرائیلی، براساس قوانین بین الملل، منجر شود اما اکنون حتی مقامات اسرائیل نیز آپارتاید اسرائیلی را مطرح می کنند.
رئیس پیشین سازمان جاسوسی اسرائیل در مصاحبه اش گفته است آپارتاید بودن اسرائیل، اغراق نیست بلکه حقیقت است.
تامیر پرادو در ادامه مصاحبه اش با آسوشیتدپرس می گوید "همیشگی بودن اشغالگری اسرائیل"، تهدیدی علیه یک کشور یهودی است زیرا اسرائیل اکنون کشوری بدون مرز است.
این روزنامه نوشت زمانی اعلام آپارتاید بودن اسرائیل، یک راز مگو بود اما پارسال مایکل بن - یائر (Michael Ben-Yair)، دادستان کل پیشین اسرائیل گفت "کشور من در چنان گرداب سیاسی و اخلاقی گرفتار شده که اکنون یک رژیم آپارتاید است."
گاردین نوشت آوراهام بورگ (Avraham Burg) سخنگوی پیشین مجلس اسرائیل و بنی موریس (Benny Morris) مورخ اسرائیلی همراه با بیش از دو هزار شخصیت آمریکایی و اسرائیلی، در بیانیه ای که اخیرا منتشر کردند نوشتند "فلسطینیان، زیر نظر یک رژیم آپارتاید زندگی می کنند." در این بیانیه از گروه های یهودی آمریکا خواسته شده است تا علیه اشغال سرزمین های فلسطینیان، سخن بگویند زیرا با لایحه جدید دولت اسرائیل، قرار است زمین های بیشتری از فلسطینیان گرفته و نسل کشی فلسطینیان، سریع تر شود.
مقامات غیراسرائیلی نیز درباره آپارتاید بودن اقدامات رژیم اسرائیل در سرزمین های اشغالی فلسطینیان، نظر داده اند.
در اوایل سال جاری میلادی، مری رابینسون (Mary Robinson)، رئیس جمهور پیشین کشور ایرلند و کوفی عنان، دبیرکل پیشین سازمان ملل که نماینده انجمن گروه کهنسالان (The Elders ) از رهبران پیشین جهان به شمار می روند، پس از بازدید از کرانه باختری و دیدن شرایط زندگی فلسطینیان، درباره "شواهد روزافزونی که نشانگر آپارتاید بودن اسرائیل براساس قوانین بین الملل"است ، سخن گفتند. آنان گفتند اسرائیل براساس "برتری نژاد یهود"، به جای اشغال موقت، در صدد الحاق دائمی سرزمین های فلسطینیان است.
در انگلیس نیز هر گونه انتقاد شخصیت های سیاسی و دانشگاهی از رژیم صهیونیستی ، یهودی ستیزی تلقی می شود و با این برچسب علیه آنان اقدام می شود. نمونه های بارز آن جرمی کوربین رهبر پیشین حزب کارگر و چهره مشهور حامی مردم فلسطین، کن لوینگستون شهردار اسبق لندن، خانم جنیفر تانگ عضو مجلس اعیان انگلیس ، پرفسور میلر استاد دانشگاه و دهها شخصیت دیگر را می توان نام برد.
https://www.theguardian.com/world/2023/sep/06/israel-imposing-apartheid-on-palestinians-says-former-mossad-chief
💠@masaf_najva
📌تهدید ارمنستان به اشغال و دست آشکار رژیم صهیونیستی
رسانه آذرنیوز نوشت: ارمنیها با گرایشات ضدیهودی، دارند برای خودشان چاه میکَنند.
🔹️شاخک دروغهای ارمنستان یک بار دیگر گیر کرده و دغلکاری آنها درباره آذربایجان و اسرائیل شدیدا دستمایه خاخامهای سراسر دنیا قرار گرفته. بیش از ۱۵۰۰ خاخام از آمریکا اخیرا نامهای در جهت حمایت از پذیرش پناهجویان، نمایش حمایت یهودیان آمریکا از امنیت و کرامت نیازمندان امضا کردهاند. خبر بزرگ و مشابه دیگر این که خاخامهای سراسر دنیا به طور متحد علیه "شیطانسازی از آذربایجان" و استفاده از تصویر هلوکاست در پروپاگاندای ارمنیها صحبت کردهاند.
✍️دلسوزی رژیم صهیونیستی برای جمهوری آذربایجان
🔹️از ماه مه سال ۲۰۲۳، فعالان طرفدار ارمنستان با نقشههایی از آن در حال پراکندن محتواهای چپِ لیبرال در رسانههای آمریکایی و یهودی- آمریکایی بودهاند که خواستار عقبنشینی از حمایت از آذربایجان است. استدلال اصلی این است که یهودیانی که از هولوکاست نجات یافتند، اکنون در حال "همدستی با نسلکشی" ارمنیها در قرهباغ هستند. لابی ارمنستان در آمریکا، لابی گستردهای از افراد و گروههایی ست که به دنبال تاثیرگذاری بر سیاست خارجی آمریکا به نفع ارمنستان هستند. هدف اصلی این لابی این است که آمریکا، نسل کشی ارامنه را به رسمیت بشناسد اما نتوانسته اثرگذار باشد چون لابی ترکی تاکنون موفق شده بر علیه آنها لابی کند.
🔹️در آمریکا، لابی ارمنستان اغلب از سازمانهای داخلی مثل "کمیته ملی ارمنیها" و "انجمن ارمنیهای آمریکا" تشکیل شده که بزرگترین و تاثیرگذارترین سازمان در داخل آمریکا است که در درگیر مسائل عمومی و روابط دولتی است. تاثیر این لابی میتواند از روی تمرکز آنها در بعضی نواحی (انتخابات) کنگرهای در چند نقطه محدود مثل ناحیه سیاُم کنگرهای کالیفرنیا مورد قضاوت قرار گیرد. بنا به یک سرشماری از سال ۲۰۰۰، یکسوم جامعه ارمنی- آمریکاییها در پنج ناحیه از ۱۰۶ نواحی کنگرهای زندگی میکنند.
🔹️لابی ارمنستان در اسرائیل به اعمال فشار بر رهبری اسرائیل برای رها کردن روابط دوستانه با آذربایجان و گسترش پروپاگاندای آنچه که آنها "نسلکشی ارامنه در قرهباغ" مینامند، و همچین رها کردن شراکت نظامی- استراتژیک و اقتصادی با آذربایجان ادامه میدهند.
🔹️لابی ارمنستان فقط علیه آذربایجان و اسرائیل نیست. ترکیه که متحد نزدیک آذربایجان است نیز ارمنستان را به "توقف تحریکات" علیه باکو و تمرکز بر مذاکرات صلح و همکاری با همسایهاش فرا میخواند. آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز "بر توقف فوری اقدام نظامی" فراخوان داده و گفته که "این مناقشه هیچ راهکار نظامی ندارد".
🔹️خاخام، ژولت بال Zsolt balla از (ایالت) ساکسونی آلمان به دیگر خاخامهای تاثیرگذار در سراسر دنیا پیوسته:
"من به دیگر همتایان خاخام خود میپیوندم و با دیدگاه آنها در استفاده از هلوکاست به عنوان ابزاری برای شیطانسازی از آذربایجان و تحریف وضعیت در منطقه اشتراک دارم".
🔹️بیانیه بال در واکنش به شورای خاخامهای آمریکا، مرکز خاخامهای اروپا و کنفرانس خاخامهای اروپایی در محکوم کردن استفاده از هلوکاست به عنوان ابزار پروپاگاندا در مناقشه کنونی بین آذربایجان و ارمنستان است.
🔹️این بیانیه تاکید میکند که هولوکاست هیچوقت برای شیطانسازی از هیچ ملتی استفاده نشده و استفاده از هلوکاست به عنوان ابزار پروپاگاندا، توهین به یاد میلیونها یهودی کشته شده در هلوکاست است.
🔹️بیانیه بال مهم است از این جهت که او اولین خاخامی ست که در یک قرن گذشته در ارتش آلمان به خدمت گرفته شده. انتصاب او نمادی از رستاخیز زندگی یهودیان در آلمان است و همینطور به عنوان شاهدی بر تعهد این کشور در مبارزه با یهود ستیزی و افراطگرایی است. بیانیه بال تاکید میکند که مسئولیت همه مردم این است که مطمئن شوند یاد هولوکاست مورد احترام قرار گرفته و به آن افتخار شود.
🔹️در ۲۵ اُم آگوست ۲۰۲۳، خاخام ساکن باکو، زمیر عیسایف یک ویدئو در فیسبوک خود پُست کرد و همه یهودیان در سراسر دنیا را با زبان انگلیسی و عبری مخاطب قرار داد.
او در این ویدئو اسناد و شواهدی ارائه داد که اثبات میکرد اتهامات درباره نسلکشی در قرهباغ تماما ساختگیست، و همچنین از یهودیان سراسر دنیا خواست تا با شیطانسازی از آذربایجان و استفاده از تصویر هلوکاست برای پروپاگاندا مقابله کنند.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از دیکتاتوری تا تجزیه ایران؛ حقد و کینه کارشناسان اینترنشنال از ایران آنها را به خزعبلگویی واداشت!
🔺به هر قیمتی جمهوری اسلامی باید برود، حتی با آمدن پادشاهی، دیکتاتوری و تجزیه ایران!
💠@masaf_najva
📌ادعای انگلیس: جاسوس ایران از زندانِ لندن فرار کرد
🔹️وزارت دادگستری انگلیس مدعی شد یک سرباز سابق این کشور که قرار بود بهخاطر اتهام «جاسوسی برای ایران» و «ایجاد تهدید ساختگی از طریق بمبهای جعلی» در دادگاه محاکمه شود از زندان لندن فرار کرده.
🔹️بیبیسی نوشته نام این زندانی «دانیل عابد خلیفه» است و زمانی که سرباز وزارت دفاع انگلیس بوده تلاش کرده اطلاعاتی را به ایران بدهد.
🔹️نخستوزیر انگلیس نیز در واکنش به انتقادها گفته: فرار از زندان مسئلهای است که به ندرت در انگلیس اتفاق میافتد.
💠@masaf_najva