📌شکست سکوت عبدالحمید در قبال #طوفان_الاقصی؛ موضعگیری به نفع کودککشهای صهیونیست!
🔹مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی بعد از ۳روز از عملیات طوفان الاقصی، شب گذشته در توئیتی به این مسئله واکنش نشان داد.
🔹موضع امام جماعت مسجد مکی نه در حمایت از حق دفاع مشروع فلسطینیان و یا محکوم کردن جنایات اسرائیل، بلکه به نحوی میتوان آن را در حمایت از رژیم اشغالگر دانست.
🔹عبدالحمید نوشت: درگیری اخیر اسرائیل و فلسطینیان باعث تلفات سنگین انسانی مخصوصا در میان غیرنظامیان شده است. جامعه جهانی به وظیفه خود برای توقف فوری این درگیری و پایان دادن به منازعه طولانی طرفین و حلوفصل عادلانه این قضیه که تضمینکننده حقوق مسلّم و امنیت پایدار باشد، عمل کند.
🔹وسط ایستادن وی در مسئلهای که کاملاً انسانی و اسلامی است، نشان میدهد که او در این مسئله هم مانند برخی دیگر از مواضع قبلی و فتواهای سابق خود دچار چرخش شده.
🔹وی که در زمان اغتشاشات سال گذشته هر هفته در خطبههای نماز جمعه تلاش میکرد تا در راستای اخلال در امنیت آنجا صحبت کند، چندینبار با دفاع از طرح دو کشوری،خواستار صلح میان اسرائیلیها و فلسطینیها شده بود.
✍کیوان
💠@masaf_najva
هدایت شده از مرکز مطالعات آسیای مرکزی | ماوراءالنهر
📰 ملاقات وزرای خارجه آذربایجان و تاجیکستان؛ انرژی و ترانزیت در نقطه تمرکز
⬅️ ۹ اکتبر، در چارچوب بیست و هفتمین نشست شورای وزیران خارجه "اکو"، سراجالدین مهرالدین وزیر خارجه تاجیکستان و جیحون بایراموف وزیر خارجه آذربایجان به گفتگو نشستند.
📄 طرفین با ابراز تمایل به گسترش روزافزون روابط دوجانبه دوشنبه و باکو، به ضرورت بهرهگیری از تمامی فرصت ها برای توسعه روابط تجاری بویژه سرمایهگذاری دو کشور در حوزه های برق آبی، حمل و نقل، ارتباطات، کشاورزی و گردشگری تاکید شد.
📄 گفتنیست، پیش از این نیز در تاریخ ۶ اکتبر، سفیر تاجیکستان با وزیر علوم و آموزش آذربایجان، و ۲۵ سپتامبر با رئیس آژانس سرمایهگذاری این کشور به گفتگو نشسته بود.
https://mfa.tj/de/berlin/view/13536/meeting-of-the-foreign-ministers-of-tajikistan-and-azerbaijan
#آسیای_مرکزی
#تاجیکستان #آذربایجان
#رژیم_صهیونیستی #اسرائیل
#کریدور_میانی #ترانس_خزر
کانال #مرکز_مطالعات_تاجیکستان | ماوراء النهر:
@mavaraonnahr
هدایت شده از مرکز مطالعات آسیای مرکزی | ماوراءالنهر
📰 ملاقات سفیر تاجیکستان و وزیر دفاع کویت
۹ اکتبر، زبیدالله زبیدزاده سفیر تاجیکستان و احمد الصباح معاون نخست وزیر و وزیر دفاع کویت به گفتگو نشستند.
در این گفتگو، طرفین حول همکاری های دوجانبه امنیتی و دفاعی به تبادل نظر پرداختند. در ادامه نیز به تقویت همکاری ها در زمینه امنیتی تاکید شد.
https://mfa.tj/en/main/view/13548/meeting-with-deputy-prime-minister-minister-of-defense-of-kuwait
#آسیای_مرکزی
#تاجیکستان #کویت
#امنیت #تروریسم
کانال #مرکز_مطالعات_تاجیکستان | ماوراء النهر:
@mavaraonnahr
هدایت شده از مرکز مطالعات آذربایجان
88.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 Azərbaycanlı xanımların Fələstin müqavimətinə dəstək aksiyası
🔹 اعلام حمایت زنان آذربایجانی از مقاومت اسلامی فلسطین
🔹 إعلان دعم المرأة الأذربيجانية للمقاومة الإسلامية في فلسطين
مرکز مطالعات آذربایجان
📌 پیام نجوا
🔹امام خامنهای مدظلهالعالی: مقصّر خود شمایید ای ستمگران صهیونیست، عامل این طوفان خود شما هستید. خودتان بلا را به سر خودتان آوردید. یک ملت غیر از واکنش غیورانه و شجاعانه در مقابل این چنین دشمنی هیچ راهی ندارد. وقتی ظلم و جنایت از حد گذشت، وقتی درندهخویی به نهایت رسید، باید منتظر طوفان بود.
✍️در مراسم دانشگاههای افسری نیروهای مسلح ۱۴۰۲/۰۷/۱۸
#طوفان_الاقصی
💠@masaf_najva
📌تهدید به بمبگذاری در یک هواپیمای ایران، فرودگاه هامبورگ را تعطیل کرد
🔹️رویترز گزارش داده پلیس فدرال آلمان خبر داده: «امروز ایمیلی ناشناس به فرودگاه هامبورگ از احتمال بمبگذاری در یکی از هواپیماهای ورودی به این فرودگاه خبر داده است. هواپیمایی که از مقصد تهران به هامبورگ رفته بود.
🔹️ این تهدید بمبگذاری سبب شد تا همه پروازها و فرودها را به حالت تعلیق درآورند و باعث ایجاد اختلال در عملکرد فرودگاه هامبورگ شود.
🔹️ این هواپیمای درگیر در این تهدید به سرعت در منطقه ویژه ایزوله شد. بررسیهای امنیتی بر همه مسافران و خدمه اعمال و بازرسی کامل هواپیما و چمدان ها انجام شد و بمبی پیدا نشد و فرودگاه حالا به حالت عادی برگشته است.
💠@masaf_najva
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تاکر کارلسون:
📍خرد و اندیشه درازمدت امری ضروری است که البته ما از چنین چیزی بی بهرهایم/برای نمونه نیکی هیلی را میبینید که آمریکا را دعوت به حمله به ایران میکند/او همچون بچهای اعصاب خرد کن بهانه گیری میکند و عواقب حمله به کشوری 90 میلیونی را نمیداند/همین مساله را از لیندسی گراهام هم شنیدیم، البته مرد 70 سالهای که فرزندی ندارد نباید هم عواقب این مساله برایش مهم باشد...
#طوفان_الاقصی
💠@masaf_najva
هدایت شده از مرکز مطالعات آسیای مرکزی | ماوراءالنهر
📰 واکنش تاجیک ها به تحولات اخیر فلسطین در صفحات مجازی (4)
⬅️ سید محمد غازی، پژوهشگر، مورخ و فعال رسانه ای تاجیکستانی در فیسبوک خود نوشت:
اسرائیل مترسکی بیش نیست. جبروت و هیبت پوشالی اش را نباید به دیده گرفت. ادعای ابرقدرتی دارند، اما در برابر عزم پولادین جوانان مسلمان جبهه مقاومت ذره ای نیستند. جبهه مقاومت این ها را «کعصف مأکول» خواهند کرد.
همچنین در یادداشت دیگری نوشت:
اسرائیل فرزند نامشروع ابلیس است... آنها از دیدن اجساد کودکان و زنان لذت می برند!
#آسیای_مرکزی
#تاجیکستان #رژیم_صهیونیستی
#فلسطین #طوفان_الاقصی
کانال #مرکز_مطالعات_تاجیکستان | ماوراء النهر:
@mavaraonnahr
33.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بشارت نزدیکی ظهور و فتح بیت المقدس
📌قبل از ظهور فتح بیت المقدس رخ میدهد. سخنرانی محمدامین اصغری در دانشگاه کاشان سال ۹۸
✅کیفیت بالا
#طوفان_الاقصی #امام_زمان
@mouodname
🔹بُعد با اهمیت جنگ اخیر، گستردهتر شدن آن است. این جنگ این بار ابعاد بسیار بزرگتری از دفعات قبل پیدا کرده است. مبازارن فلسطینی این بار تصمیم دارند وضع را به شکل متفاوتتری از همیشه تغییر دهند. آنها مرگ را به شرایطی که صهیونیستها طی سالهای اخیر برای آنها فراهم کردهاند، ترجیح میدهند.
🔹پس از حمله بیسابقه رزمندگان حماس، بازار بورس اسرائیل دچار نوسان شدید شد و حدود ۱۰ درصد ارزش خود را تنها در دو روز از دست داد.
🔹اسرائیلیها مجبور شدند برای جلوگیری از سقوط ارزش پول خود ۳۵ میلیارد دلار هزینه کنند. جو روانی سنگینی بر بازارهای سرمایه این رژیم نیز حاکم شد و بازگشت امنیت روانی به این رژیم ممکن است مدت بیشتری از جنگهای قبل زمان ببرد و از آنجایی که حملات مبارزان فلسطینی در هر جنگ قویتر و گستردهتر میشود، چشمانداز سرمایهگذاری و بهبود شاخصهای اقتصادی هر بار منفیتر میشود.
🔹در سرزمینهای اشغالی ️اکثر سرمایهداران صهیونیست جای خود را به مهاجران بدون سرمایه آفریقایی میدهند و این خوشایند صهیونیستها نیست.
🔹گسترش تبعیض بین آفریقاییتباران، اروپا و آمریکاییتباران صهیونیست بیشتر به همین دلیل است که مهاجران صهیونیست آفریقایی تبار کمترین آورده را به همراه دارند و سرمایهداران بزرگ صهیونیست بخاطر گسترش نا امنی در حال خروج سرمایههای خود از فلسطین اشغالی هستند.
🔹این حمله در کنار تبعات نظامی، تبعات سنگین اقتصادی و سرمایه گذاری نیز دارد.
از سوی دیگر، بدون شک رزمندگان فلسطینی شوکهای قویتری در روزهای آینده به صهیونیستها وارد خواهند کرد. نقاط حساس بسیار با اهمیتی مثل تاسیسات اتمی دیمونا و مخازن عظیم آمونیاک اسرائیل اکنون در تیررس موشکهای مقاومت است.
🔹به علت عمق استراتژیک کمِ سرزمینهای اشغالی، انفجار در هر کدام از مراکز حساس صهیونیستها، تا سالها این مناطق را غیرقابل سکونت میکند.
✍️مجید گودرزی
💠@masaf_najva
📌دو کلید واژه مهم عملیات #طوفان_الأقصی از زبان باسابقهترین سیاستمدار منطقه
۱- ️زلزله
۲- ️غیر قابل ترمیم
(ترمیم: مرمت، پرکردن خلل و شکاف چیزی)
🔹در پایان هشدار درخصوص اینکه با قتلعام در غزه سیلی سختتری دریافت خواهند کرد.
🔹حال اسرائیل دوگزینه بیشتر ندارد؛ گزینه اول، با این شکاف در پیکرش ادامه دهد (که بسیار مشکل است) یا اینکه از امتداد همین ترَک فرو خواهد ریخت. حالا انتخاب با نتانیاهو است.
میخواهد دکتر باشد، یا بولدوزر؟
✍️بی پروا
💠@masaf_najva
📌محسبات اشتباه اسرائیل را زمین زد
🔹تصور میکردند که ایران با اغتشاشات درگیر داخل شده است.
🔹تصور میکردند با ترور سردار سلیمانی امنیت مردم اسرائیل تامین شده است.
🔹تصور میکردند با حمله به سوریه روند تجهیز حماس و حزب الله مختل شده است.
🔹تصور میکردند میتوانند با تهدید ایران به حمله نظامی در سازمان ملل از ایران زهر چشم بگیرند.
🔹تصور میکردند مقاومت همواره در لاک دفاعی فرو خواهد رفت.
🔹تصور میکردند با رسانه میتوانند اسرائیل را قدرتمند نشان دهند.
🔹تصور میکردند موساد از تمامی اتفاقات منطقه به طور کامل باخبر است.
🔹تصور میکردند حماس تنها به موشکباران چند ساختمان اکتفا میکند و از کشتن صهیونیستها هراس دارد.
🔹تصور میکردند با عادی سازی روابط با برخی کشورهای خائن میتوانند مسئله فلسطین را به فراموشی بسپارند.
🔹تصور میکردند با عادی سازی روابط با عربستان میتوانند ایران را تحت فشار بگذارند.
🔹تصور میکردند با جلو انداختن باکو میتوانند کریدورهای ایران را دور بزنند.
🔹تا اینکه به یکباره نبرد طوفان الاقصی آغاز شد؛ موازنه قدرت در منطقه به نفع ایران و متحدانش در حال تغییر است و تصور نمیکردند...
#طوفان_الاقصی
✍️فردین
💠@masaf_najva
📌طبقهبندی کلی حکومتها
🔹طبقهبندی حکومتها قدمتی طولانی دارد و به یونان باستان میرسد.
📌حکومت استبدادی
🔹حکومتی است که ویژگیهای عمده آن عبارتند از:
-نبودن حدود سنتی یا قانونی برای قدرت حکومت
-وسعت دامنه قدرت خود سرانهای که به کار برده میشود.
📌دموکراسی
🔹️درخصوص مفهوم دمکراسی توافق نظر وجود ندارد و در طول تاریخ برداشتهای مختلفی از آن شده؛ تاریخ دمکراسی بغرنج است و به همین علت است که "دیوید هلد" در مقدمه کتاب خود مینویسد: "دموکراسیها گیج کننده هستند."
🔹سه مورد از تعاریف دموکراسی ذکر میشود:
-حکومت به وسیله مردم، یا به طور مستقیم یا از طریق نمایندگانشان
-دموکراسی آن نوع نظام حکومتی است که در آن همه اشخاص بالغ در چارچوب مقررات از این حق برخوردارند که به نحوی برابر در وضع خطمشی و قوانین همگانی شرکت کنند.
-دموکراسی به معنی نوعی از حکومت است که در آن برخلاف حکومتهای مونارشی و اشرافی، مردم حکومت میکنند.
بر همین مبنا و در معنای عام، حکومت مشروطه را میتوان به این شرح تعریف نمود:
-حکومتی که دامنه کاربرد قدرت در آن محدود به حدود قانونی است، و به همین دلیل در برابر مفهوم حکومت استبدادی قرار دارد. به عبارت دیگر حکومت مشروطه برابر با حکومت قانون یا قانونروایی است و همچنین شکلی از حکومت لیبرال است بر مبنای محدودیت. در تعاریف حکومت مشروطه بر عملکرد حکومت تأکید میورزند و حداکثر آزادی را به شهروندان میدهند.
🔹در مشروطه سلطنتی (پادشاهی محدود)، فرمانروایی شاه طبق قانون اساسی است و اقتدار واقعی ندارد، گرچه همه اقدامات به نام او انجام میگیرد. در این نوع حکومت معمولاً اقتدار قانونگذاری کشور به عهده مجلس قانونگذاری است که قدرت پادشاه را محدود میکند.
📌جمهوری
🔹این کلمه از قرن هفدهم معنی کشور بدون پادشاه را داشت و برخی تعاریف اصرار دارند که تنها کشورهایی را که دارای مقررات انتخاب (مستقیم یا غیر مستقیم) رییس دولت هستند، میتوان به درستی جمهوری خواند. بنا به تعریفی دیگر، جمهوری شکلی از حکومت است که در آن دولت به وسیله نمایندگانی که منتخب مردم هستند، اداره میشود. این اصطلاح اساساً در خصوص حکومتی به کار میرود که در آن رهبر طبق قانون اساسی تعیین میشود و در برابر حکومتهایی است که در آنها رهبری موروثی است. همچنین طبق تعریف دیگری، مراد از حکومت جمهوری، حکومتی است که در آن جانشینی رییس کشور ارثی نیست و عالیترین مقام رسمی کشور، به طور مستقیم یا غیر مستقیم منتخب مردم است.
💠@masaf_najva
اینکه من خیلی به آن اهمیت میدهم این است که امروز که جمهوری اسلامی اعلام شده است و مردم ایران را از شرّ آنها، از شرّ رژیم فارغ میدانند و جمهوری را «اسلامی» میدانند، همه اقشار ملت خصوصاً آنهایی که در راس کار هستند، خصوصاً روحانیونی که در راس کار هستند، اینها جدیت کنند به اینکه مبادا خدای نخواسته چهره جمهوری اسلام به طور قبیح بین مردم وجود پیدا کند. این اهمیت در راس همه امور این معناست.
🔹اموال چیزی نیست ببرند، بخورند، یا بگیرند؛ یا برای مستضعفین کار بکنند؛ البته میشود؛ آنکه اهمیت دارد حیثیت اسلام است، که باید کوشش کرد این حیثیت را حفظ کرد. تا حالا مردم میدیدند که خوب، یک دولت طاغوتی است و کارهایش کذا و کذاست؛ وقتی که دولت طاغوتی رفت، مردم توقع دولت اسلامی دارند. مردم توقع دارند که حالا که نمیتوانید همه کارها را یکدفعه اصلاح کنید، لکن اینهایی که در راس کار هستند جوری نباشد که اسلام را هم مثل یک دولت طاغوتی ما عرضه بکنیم.
🔹اگر ما مسامحه کنیم در امور، یا تخطی کنیم از آن مشیای که اسلام و حکومتهای اسلامی دارد، این اسباب این میشود که اسلام را ما در نظر عالم، در نظر غیر، در نظر جوانهای بیاطلاع از اسلام، قشرهایی که اطلاع درستی از اسلام ندارند، در نظر اینها یک صورت طاغوتی به آن داده بشود. این شکست است که تا آخر؛ اسلام را به شکست میرساند.
🔹دیروز به بعضی از این آقایان که اینجا بودند گفتم که آن روزی که وجهه اسلام بخواهد درش خدشه وارد بشود، آن روز است که بزرگان اسلام جانشان را دادند برای آن.
امام خمینی (رحمةاللهعلیه)؛ ٨ خرداد ١٣٥٨
👈#صحیفه_بخوانیم
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دلایل ضعف و فروپاشی اسرائیل در آیندهای نزدیک
۱۵ فروردین ۱۴۰۲ / دیدار رهبری با مسئولان نظام
🔹یقینا به هر میزانی که زمان میگذرد، بیش از پیش تاثیرات گوش به دهان ولایت فقیه بودن را در طی طریق فلاح و رستگاری احساس میکنیم.
✍️محسن میرزمانی
💠@masaf_najva
🔹ارسال همین پیامهای جدی است که باعث اظهار این موضوع میشود که این نبرد کاملا برنامهریزی شده و فاقد هر گونه شتابزدگی در عمل بوده است.
🔹نخستین پیام حمله حماس برای اسرائیل بود. اسرائیل در سال اخیر به دنبال اجرای طرحهای براندازی در ایران بود. کار به جایی رسیده بود که نتانیاهو از تریبون سازمان ملل ایران را تهدید به بمباران اتمی میکرد. در اغتشاشات پاییز سال گذشته بود که مقامات نظامی و سیاسی ایران تاکید داشتند که این موج آشوبها به خود اسرائیل باز خواهد گشت.
پس از آن بود که رژیم صهیونیستی با تظاهرات گسترده و متناوب شهرکنشینان همراه شد. اصلاحات قضایی از سوی نتانیاهو باعث شد تا نوعی شکاف در جامعه جعلی اسرائیل پدیدار شود و این فرصتی بود که محور مقاومت ضربه خود را بر پیکره بیجان رژیم صهیونیستی وارد کند. در حال حاضر اسرائیل در مواجهه با کوچکترین عضو مقاومت یعنی حماس اظهار عجز کرده و دست به دامن آمریکا شده است. در واقع اسرائیل درس بزرگی از قدرت ایران و محور مقاومت دریافت کرد.
🔹اسرائیل در سالهای اخیر در مورد توان نظامی و امنیتی خود تبلیغات فراوانی میکرد. عدم اطلاع از زمان حمله حماس و کشتههای متعدد اشغالگران در این نبرد به خوبی نشان داد که اسرائیل عملا در مقابل مقاومت حرفی برای گفتن ندارد. تمام قدرتی که اسرائیل در رسانه از خود ساخته و پرداخت کرده بود، با همین یک حمله از میان رفت و بازسازی آن دیگر مشکل است.
🔹عربستان به دنبال عادی سازی روابط با اسرائیل بود. این عادی سازی میتوانست به میزان زیادی ورق را به نفع اسرائیل در منطقه برگرداند. از یک سو، با تشکیل کریدور عرب مد، کریدورهای ایران دور زده میشد و از سوی دیگر، نزدیکی عربستان به اسرائیل، بازی غربی عربستان را ممکن میکرد. این بازی غربی میتوانست قیمت نفت را به میزان قابل توجهی کاهش داده و غرب را از رکود و تورم نجات دهد.
🔹اکنون عادی سازی روابط عربستان با اسرائیل دورتر از هر زمان دیگری به نظر میرسد. بیانیه عربستان در حمایت از حمله فلسطینیان به اسرائیل نیز تایید کننده همین موضوع است. عربستان و سایر سازشکاران به خوبی دریافتند که در حال شرط بندی روی اسب بازنده هستند!
🔹باکو به دنبال قطع اتصال زمینی ایران با ارمنستان از طریق فتح سیونیک بود. در واقع قرار بود کریدور زنگزور کریدورهای ایران را دور بزند. پشت ترکیه و باکو به اسرائیل گرم بود و چراغ سبز را از او دریافت میکردند. نبرد طوفان الاقصی به ترکها اثبات کرد که اسرائیل توانایی حفظ امنیت خودش را ندارد. در این صورت آنها در صورت درگیری در قفقاز با ایران تنها خواهند ماند. در واقع پیامد این جنگ برای ترکیه و باکو پرهیز از ماجراجویی در ارمنستان بود.
✍️فردین
💠@masaf_najva