📌متلاشیشدن شبکهٔ ارتشاء و مدعی اعمال نفوذ در مراجع قضایی
🔹مرکز حفاظت واطلاعات قوهقضائیه باند بزرگ ۳۰نفرهٔ ارتشاء را شناسایی و متلاشی کردند.
🔹سرکردهٔ این شبکه با حضور در مراسمات مذهبی و سوءاستفاده از تصاویر مسئولان نظام، اقدام به غصب عنوان مسئولان امنیتی و قضایی کرده و با القای ارتباط با نهادهای حکومتی و قضایی، پس از اغفال مردم، کارچاقکنی میکرد و رشوه میگرفت.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva
📌یک مقام آگاه: سردار تولایی، معاون هماهنگکننده سازمان اطلاعات سپاه هیچ مصاحبهای با هیچ رسانهای نداشته و آنچه بهنقل از او در مورد عملیات حزبالله مطرحشده کذب محض است.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌فیلمی رنگی از لحظه اعدام الی کوهن جاسوس اسرائیلی در ۱۸ می ۱۹۶۵ در میدان المرجه در دمشق.
🔹وی با نام امین الثابت تا معاونت وزارت دفاع سوریه پیش رفت. گرچه در نهایت سوریها و با کمک اطلاعاتی شوروی توانستند وی را دستگیر کرده و به اعدام محکوم شد.
🔹تا کنون درخواست بازگرداندن جسد وی موافقت نشده است.
🔹کوهن در مجلس سوریه نیز حضور داشت و بدترین چیزها را به اسرائیل نسبت میداد دستور موساد بر این بود که تا میتوانی از اسرائیل بد بگو تا وانمود کنی دشمن شماره یک اسرائیل هستی.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌ولید فیاض وزیر انرژی لبنان پس از ورود کشتی سوخت الجزایر به تاسیسات نفتی در طرابلس عکس یادگاری میگیرد
🇵🇸@Palestine_moghavem
📌 تصاویری از بازدید گروسی (شهرکورچاتوف) رئیس آژانس بینالمللی انرژی اتمی و نیروگاه هستهای کورسک.Хамзе
https://t.me/tass_agency/268801?single
🇷🇺@Center_for_Russian_Studie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌القسام با چه موشکی تلآویو را هدف قرار داد و این موشک چه ویژگیهای دارد؟
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva
📌 صفحه نخست روزنامههای امروز چهارشنبه ۷ شهریور ماه ۱۴۰۳
💠@masaf_najva
📌انتخابات آمریکا؛ اختلافات درون حزبی جمهوریخواهان یا سهم خواهی؟
🔹️بیش از ۲۰۰ تَن از دستیاران جورج دبلیو بوش، جان مککین و میت رامنی (نامزدهای جمهوریخواه انتخابات گذشته آمریکا) در اقدامی بیسابقه از کامالا هریس حمایت کردند. تالسی گابارد، نماینده سابق دموکراتها از ایالت هاوایی هم اعلام کرد که بعد از 20 سال فعالیت در حزب دموکرات، متعهد شده تا هرچه در توان دارد برای بازگشت ترامپ به کاخ سفید، تلاش کند.
🔹️حضور گابارد در انتخابات درون حزبی دموکراتها در سال ۲۰۲۰ و پس از آن حضور در شبکههای محافظهکار آمریکا برای انتقاد از سیاستهای بایدن، از نقاط عطف کارنامه این سیاستمدار سابق حزب دموکرات است.
🔹از سوی دیگر رابرت کندی نامزد مستقل انتخابات آمریکا نیز از ترامپ اعلام حمایت کرده است.
نیاز است در چند نکته به موضوعات مطرح شده، بپردازیم.
🔹️نکته نخست اینکه به نظر میرسد سهمخواهیهای حزبی در آمریکا تشدید شده. روزنامه واشنگتنپست مدعی شده که رابرت کندی پیشنهاد منصب عالی دولتی را از ترامپ در صورت رسیدن به ریاست جمهوری، دریافت کرده است. ترامپ در چند هفته پیش نیز اظهاراتی را مطرح کرد که به تکرار وقایع روز ۶ ژانویه کمک میکند و احتمال جنگ داخلی در آمریکا را افزایش میدهد.
🔹️اختلافات محدود به موضعگیریهای مقامات سابق دولت ترامپ نیست بلکه در انتخابات ریاست مجلس نمایندگان آمریکا نیز شاهد آن بودیم که پس از چندین نوبت رایگیری، مک کارتی انتخاب شد اما دوامی نیاورد و در نهایت مایک جانسون به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید.
🔹️نکته دیگر اینکه ترامپ در گذشته اعلام کرده بود احتمال دارد از حزب جمهوریخواه خارج شده و حزب مستقلی برای خود تشکیل دهد. این اظهارات به مذاق جمهوریخواهان خوش نیامد؛ چون اینگونه برداشت کردند که ترامپ فقط درصدد کسب منافع شخصی خود است و منافع و دموکراسی آمریکا برای رئیس جمهور پیشین آمریکا ارزش چندانی ندارد.
🔹️نکته بعدی اینکه تهدید به خروج از ناتو توسط ترامپ زیاد شده است. افزون بر این، باتوجه به اینکه پایگاههای آمریکا در منطقه ما مدام از سوی گروههای مقاومت مورد هدف قرار میگیرد، کشته شدن نیروهای آمریکایی، جمهوریخواهان را از بروز اختلافات با ناتو و تضعیف یک بخش و جبهه دیگر نگران کرده است. از اینرو جمهوریخواهانی همچون مایک پنس، مارک اسپر و جان بولتون چنین اعتقادی دارند که ترامپ نخواهد توانست راهبرد جدید نظامی را ترسیم نماید.
✍️آرمان سعیدی
🔹یادداشت مهم حسین شریعتمداری نماینده رهبر انقلاب در موسسه کیهان درباره دروغ پزشکیان در مجلس
🔹۱- روز چهارشنبه ۳۱ مرداد ماه رئيس جمهور محترم در جلسه علنی مجلس که دستور کار آن رای اعتماد به وزیران معرفی شده بود، با صراحت -و شاید هم به اشتباه- تاکید کردند تمامی وزرا در هماهنگی با رهبر معظم انقلاب انتخاب شدهاند. اظهارات ایشان با توجه به روش و روال بارها اعلام شده حضرت آقا، واقعی و منطقی به نظر نمیرسید و این احتمال وجود داشت که جناب پزشکیان در بیان منظور خود دچار لغزش زبان و خطای بیان شده باشند ولی رئیسجمهور محترم برای تاکید بر آنچه مطرح کرده بودند، خطاب به نمایندگان اظهار داشتند: «میخواهم بگویم هماهنگ شدیم آمدم اینجا... چرا مرا وادار میکنید چیزهایی را که نباید بگویم، بگویم؟ من را وادار نکنید که وارد جزئیات قضیه بشوم... همه وزرا هماهنگ شدهاند»!
با توجه به روش یاد شده حضرت آقا کمترین تردیدی وجود نداشت که ادعای جناب پزشکیان نمیتواند صحت داشته باشد ولی متاسفانه (تقریباً) هیچ صدائي به اعتراض بلند نشد و هیچکس از رئیسجمهور محترم درخواست نکرد که درباره اظهارات نامتعارف خود توضیح بدهد.
🔹۲- همان روز در یادداشتی با اشاره به چند سند از بیانات حضرت آقا در نفی اینگونه ادعاها و تکذیب دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در موارد مشابه، خطاب به جناب آقای پزشکیان تاکید کردیم؛ «از آنجا که امروزه جنابعالی رئیسجمهور همه مردم و تابلوی تمامیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستید، انتظار آن است که اظهارات مورد اشاره دیروز خود را تصحیح بفرمایید و راه را بر سوءاستفاده دشمنان سد کرده و آنان را مانند همیشه ناکام بگذارید». این درخواست بعد از چند روز در یادداشتی از روزنامه دولتی ایران تحقق پیدا کرد که هرچند باید آن را قابل تقدیر دانست ولی اقدامی دیرهنگام بود و دشمنان با استناد به اظهارات ایشان، مجلس و انتخابات و تعیین وزرا و اختیارات رئیسجمهور را نمایشی معرفی کرده بودند! و...
🔹۳- یادداشت کیهان با هجوم گسترده و پرحجم رسانههای خارجی و برخی از داخلیها روبهرو شد که با استناد به سکوت برخی مراکز مسئول، اعلام میکردند کیهان قصد تضعیف کابینه را دارد(!) و رسانههای بیگانه پا را فراتر نهاده و ادعا میکردند کیهان در پی آن است که اعتراف صریح رئيسجمهور به نمایشی بودن انتخابات و هیچکاره بودن مجلس را نفی کند! بدیهی است که آنچه دشمنان و دنبالههای آنها علیه کیهان میبافتند برای ما اهمیتی نداشت بلکه متهم کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی به مهندسی انتخابات نگران کننده و غیرقابل تحمل بود آنهم در حالی که با جرأت میتوان گفت آزادیهای مدنی و مردمسالاری دینی در ایران سرآمد همه ادعاهای دموکراسی در جهان و پرچمداران دروغین آن است.
🔹۴- دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیسجمهور محترم و اعضای هیئت دولت با حضرت ایشان به صراحت و وضوح تاکید فرمودند؛ «آقای رئیسجمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد بیشتری را هم نمیشناختم و نظری نداشتم». همانگونه که ملاحظه میشود حضرت آقا ادعاهای مطرح شده درباره این که انتخاب همه وزرا با هماهنگی ایشان بوده است را به صراحت رد کردهاند و اشاره به تایید برخی و تاکید برخی همان است که همواره به عنوان یک روال تعریف شده و قانونی انجام میگرفته و در هر دو یادداشت کیهان نیز به آن اشاره شده بود. اکنون این سؤال از مراکز ذیربط و شماری از شخصیتهای نظام مطرح است که چرا با بیتفاوتی از کنار ماجرای یاد شده عبور کرده و با سکوت خود به دشمنان تابلودار، فرصت سوءاستفاده و متهم کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مهندسی بودن انتخابات، نفی آزادیهای مدنی و نمایشی بودن مردمسالاری دینی را دادهاند!
🔹۵- و بالاخره بدون تعارف باید گفت کسانی که از روند ماجرا و روال تعریف شده حضرت آقا در اینگونه موارد اطلاع داشتهاند -که یک مسئول نظام نمیتواند اطلاع نداشته باشد- با سکوت یا کجفهمی خود، به دشمنان نظام فرصت سوءاستفاده دادهاند و به قول شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی برای دشمن کوچه باز کردهاند که جرم بزرگی است و اما، با دشمنان نظام سخنی نیست ولی با همه کسانی که درون نظام تعریف میشوند، این توصیه در میان است که «عذرخواهی پیشکش، بیتفاوت نباشید!».
💠@masaf_najva