⭕️ اعلام صریح نقشه طرف غربی توسط مایکل مک کال( رئیس کمیته امنیت داخلی کنگره آمریکا) 👇
💢اروپا ایران را سرگرم کند و به بهانه مذاکرات زمان بخرد تا آمریکا بتواند تحریمهای هستهای را احیا کند!
💢متحدان اروپائی آمریکا میتوانند تا فرارسیدن زمان احیاء تحریم های آمریکا علیه ایران، تهران را به بازگشت پای میز مذاکرات قانع کند.
💢دوستان اروپائی ایران را به بازگشت پای میز مذاکرات قانع کنند.
💢همزمان ما(آمریکا) فشار حداکثری را بر ایران ادامه خواهیم داد...
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
⭕️ اعلام صریح نقشه طرف غربی توسط مایکل مک کال( رئیس کمیته امنیت داخلی کنگره آمریکا) 👇 💢اروپا ایران
💢دفتر نخستوزیری انگلستان اعلام کرد:
ترزا می تلفنی با روحانی راجع به مجموعهای از موضوعات بین المللی گفتوگو کرد.
@najva_net
💢پمپئو وزیرخارجه آمریکا گفت: برای توافق با ایران روی اروپا حساب باز کرده ام.
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
💢دفتر نخستوزیری انگلستان اعلام کرد: ترزا می تلفنی با روحانی راجع به مجموعهای از موضوعات بین الملل
💢وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد: کشورش میخواهد در توافق هستهای با ایران باقی بماند و برجام میتواند کارساز باشد.
@najva_net
📌سال۷۹ یاسرعرفات درسخنرانی سازمان ملل دردستی شاخه زیتون و دست دیگر اسلحه داشت.
📌عرفات میگفت تفنگ نشان جنگ ما هست و زیتون نشان صلح ما
📌متفکری غربی گفت وقتی در دست عرفات زیتون را دیدم در حالی که فلسطین در اشغال اسرائیلی ها بود، فهمیدم اسلحه یاسرعرفات هم خالی است! لذا هم زیتون را از او گرفتند و هم اسلحه اش را !!
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
⭕️ اعلام صریح نقشه طرف غربی توسط مایکل مک کال( رئیس کمیته امنیت داخلی کنگره آمریکا) 👇 💢اروپا ایران
💢جمیز ریکاردز نویسنده کتاب جنگ ارزی گفت:
در سال92 با تحریم بانک مرکزی و افزایش تورم در ایران، میخواستیم دولتی سر کار بیاید که مسأله هستهای را حل کنیم.
@najva_net
❌انتخابات اخیر عراق❌
✍با برگزاری چهارمین دوره انتخابات عراق، صدر توانست برای اولین بار، در صدر جدول قرار بگیرد ولی برای تحلیل درست تر پیامدهای احتمالی این دوره از انتخابات، نیاز است تا نکاتی بسیار مهم در این خصوص را مورد توجه قرار داد که در اکثر رسانه ها، به آن توجه نمی شود.
1⃣ مقتدی صدر شگفتی ساز شده است: تقریبا در هیچ پیش بینی در هیچ یک از نهادهای منطقه ای و فرامنطقه ای، پیش بینی نمی شد که ائتلاف سائرون به رهبری مقتدی صدر، در رقابت انتخاباتی، اول شود. طیف سیاسی نزدیک به صدر، در انتخابات های پیش از این، هرگز رای اول را بدست نیاورده بود. در این دوره از انتخابات هم، بسیاری بر این عقیده بودند که حتی آرای طیف صدر، افت خواهد کرد. برقراری دوستی نزدیک با عربستان، ائتلاف با کمونیست ها، شعارهای ضد ایرانی و تندروی هایی که از قبل وجود داشت، عواملی بودند که ذهن تحلیلگران را از اول شدن "سائرون" دور نگه می داشت.
2⃣ فتح شکست نخورده بلکه شگفتی ساز شده است: با توجه به اظهارات ضد ایرانی اخیر صدر و پیروزی آن در انتخابات، بسیاری چنین نتیجه گیری کردند که فتح و به تبع ایران، در انتخابات عراق، شکست خورده اند. اما این نوعی عملیات روانی و رسانه ای ضد محور مقاومت است. نباید از یاد برد که هادی العامری و ائتلاف آن، به نسبت رقبا (نوری مالکی با دو دوره نخست وزیری، العبادی با یک دوره، صدر و حکیم با خاندانی متنفذ ) بسیار نا شناخته بودند. در بهترین حالت، ظهور هادی العامری به عنوان یک شخصیت مطرح سیاسی در عراق را می توان از سال 2014 عنوان کرد. در همین راستا، مقتدی صدر در یکی از اظهار نظرهای خود ضد فتح، تاکید کرده بود :«شخصیت های فتح، چیزی جز حضور در حشدالشعبی و مبارزه با داعش در تاریخ خود ندارند». چنین ادعایی هرچند در نگاه اول ممکن است، اشاره به ناکارآمدی اعضای فتح باشد اما غیرمستقیم، اعترافی بر تازه وارد بودن اعضای این ائتلاف به سپهر سیاسی عراق است. با این اوصاف، کسب جایگاه دوم در رقابت با غول های سیاسی، نشان می دهد که فتح هم شگفتی ساز شده و به هیچ عنواتن شکست نخورده است.
3⃣ پیروزی صدر شکننده است: هرچند سائرون اول شده ولی در مجموع، کمتر از 300 هزار رای بیشتر از فتح کسب کرده است. پارلمان عراق 328 کرسی دارد و فتح تنها، 7 کرسی کمتر از سائرون گرفته است. رقابت نزدیک میان دو ائتلاف اول را می توان در بغداد دید. در این شهر، اختلاف رای فتح با سائرون، تنها کمتر از 200 هزار رای بود.
4⃣ میزان مشارکت در انتخابات افت داشته است: در انتخابات 2014، میزان مشارکت در انتخابات، 60% بود. اکنون با 14% افت، این میزان، به 44% رسیده است. به عبارت دیگر، از 24 میلیون واجد شرایط رای دادن، 11 میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند. البته رسانه هایی همچون العربیه، تلاش داشتند به منظور کدر تر کردن فضای سیاسی عراق، میزان مشارکت را 32% عنوان کنند که دروغ بود. به هر حال میزان مشارکت مردم، در این انتخابات پایین بوده است و این موضوع، نمایانگر نا امیدی بخش بزرگی از عراقی ها از فرایندهای انتخاباتی است. البته در مورد این افت نباید فراموش کرد که درصد پایینی از آن، نشات گرفته از آوارگی بخش بزرگی از رای دهندگان است که نتوانستند در انتخابات شرکت کنند. به همین بهانه بسیاری از طیف های نزدیک به امریکا و سعودی، خواستار به تعویق انداختن انتخابات بوده اند تا آوارگان به شهر خود بازگردند.
5⃣ العبادی، بازنده بزرگ انتخابات عراق است: ائتلاف نصر به رهبری نخست وزیر فعلی عراق، با وجود آن که از کمک های مالی و سیاسی عربستان و امریکا برخوردار بود، رسانه های داخلی عراق را در اختیار داشت و پیروزی بر داعش را به خود منتسب می کرد، جایگاه سوم را در انتخابات کسب کرد. این ائتلاف تنها در یک استان توانست جابگاه اول را داشته باشد (نینوی). البته تفاوت تعداد کرسی های نصر با فتح، بسیار کم است ولی با توجه به پتانسیل هایی که در اختیار این ائتلاف بود، این نوعی شکست است.
6⃣ شکست فاحش امریکا: در میان دو طیف اول پیروز در انتخابات، گرایش شدید ضد امریکایی وجود دارد. پس از این دو، نصر در پله سوم قرار دارد که هرچند روابط حسنه ای با واشنگتن برقرار کرده ولی همزمان، با تهران نیز از در دوستی در آمده است. لازم به ذکر است که منتظر الزیدی، خبرنگاری که به سوی بوش کفش پرتاب کرد و به همین جرم، سه سال به زندان افتاد، یکی از نامزدهای لیست سائرون در حوزه بغداد بود. شخص مقتدی صدر هم، جنگ مسلحانه علیه امریکا طی سال های 2005 تا 2009، را در پرونده خود دارد. صدر همواره تاکید داشت که امریکایی ها اشغالگرند و باید اخراج شوند. در آخرین مواضع ضد امریکایی، در واکنش به حمله موشکی واشنگتن علیه دولت سوریه، دستور برپایی راهپیمایی میلیونی برای "پایان دادن به اشغالگری امریکا"، را صادر کرد و خطاب به مردم سوریه گفت که نگذارند امریکا همچون عراق،(ادامه👇)
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
❌انتخابات اخیر عراق❌ ✍با برگزاری چهارمین دوره انتخابات عراق، صدر توانست برای اولین بار، در صدر جدول
(👆ادامه مطلب👇)
کشورشان را نابود کند. همچنین، انتشار تصاویر حضور داگلاس سلیمان، سفیر امریکا در پای صندوق رای هتل الرشید (محل رای گیری از مسئولین اصلی عراق)، در شبکه های اجتماعی با واکنش منفی شدید مواجه شد. از این رو، می توان گفت، نتایج انتخابات نشان دهنده شکست قطعی امریکاست.
7⃣ شعارهای تند ضد فساد، عامل اصلی پیروزی سائرون: مشارکت پایین در انتخابات، به احتمال زیاد ناشی از نا امیدی مردم به فرایند های سیاسی موجود بوده است. بنابراین، شعارهای تند ضد فساد، کلید اصلی پیروزی جریان صدر بوده است. یکی از شعارهای سائرون این بود: «حقوقتان را از حلقومشان بیرون می کشیم». قحطان الجبوری، از بزرگان سائرون در همین رابطه به الشرق الاوسط گفته که اولین عامل پیروزی صدری ها، مبارزه با فساد بوده است. این که در نجف، یک کاندیدای کمونیست رای بیاورد، موید اولویت یافتن شعارهای غیر مذهبی (و نه لزوما ضد مذهبی) در میان حداقل بخشی از مردم عراق است.
8⃣ کارگر افتادن دیپلماسی حمایتگرایانه عربستان در میسان، المثنی و واسط و ناکامی آن در بصره: استان بصره، مهم ترین استان شیعه نشین عراق است که عربستان کوشیده بود با کمک مالی رساندن به جریان صدر و بازسازی آن به واسطه صدر گرایان، محبوبیتش را بالا ببرد. با این حال، تنها در استان های نسبتا کم جمعیت و محرومی همچون واسط و میسان این حربه کارگر افتاد ولی در بصره، فتح جایگاه اول را کسب کرد. لازم به یادآوری است که بسیاری از تحلیلگران با اشاره به استقبال عراقی ها از بازی دوستانه فوتبال میان تیم کشورشان و عربستان در افتتاحیه ورزشگاه پیشرفته بصره، چنین استنباط می کردند، رای فتح اول نباشد.
9⃣ برتری سائرون و فتح همیشگی نخواهد بود: تجربه های پیشین انتخابات عراق، نشان می دهد که دیدگاه سیاسی مردم این کشور، بسیار نوسان دارد. علاوی در سال 2010، جایگاه اول را داشت ولی در سال 2018، با کمی اغماض، در قعر جدول جای گرفته است. دولت قانون، 4 سال پیش، اول بود اکنون از تازه واردها شکست خورده است. بر این اساس، نباید با اول شدن سائرون، در سطح استراتژیک، عراق را به دور از ایران دید زیرا به احتمال قوی، دور بعدی انتخابات، این ائتلاف صدر نشین نخواهد بود.
0⃣1⃣ گام بلند جلب اعتماد سنی ها از سوی شیعیان:علی المنداوی، تحلیلگر ارشد اندیشکده عراقی البیان می گوید: 18 کرسی از استان های سنی نشین، به شیعیان رسیده است. این امر در تاریخ عراق بی سابقه است. البته، بخشی از این واقعیت متاثر از سیستم سانت لیگوی حاکم و ترکیبی بودن ساختار ائتلاف هاست اما به صورت کلی، باز هم، اعتماد بخش بزرگی از جامعه سنی به سوی شیعیان جلب شده است. در این بین، فتح بسیار خوش درخشیده است. این ائتلاف در استان های صلاح الدین و دیالی، دوم، در کرکوک و نینوی پنجم، شده است. این امر، موید افزایش استفبال از لیست های عمدتا شیعی است که بیش از همه در خصوص فتح دیده به چشم می خورد.
1⃣1⃣ فتح، تنها ائتلاف شهره به نزدیکی به ایران نیست: برخی چنین تحلیل می کنند که گویی تنها ائتلاف حامی ایران عراق، فتح بوده در حالی که گروه های دیگری همچون حرکت اراده به رهبری حنان فتلاوی، حرکت بابلیون و دولت قانون به مدیریت نوری المالکی هم گرایشات محور مقاومتی بالایی دارند. حرکت اراده در 5 استان، جزو 10 ائتلاف برتر بوده اند.
2⃣1⃣ برای تشکیل دولت، همپیمانی حتی 3 ائتلاف هم جوابگو نخواهد بود: از آن جا که برای تشکیل دولت، باید، اکثریت پارلمان به آن دولت رای بدهند، با توجه به سرشکن شدن آرا، حتی اگر سه ائتلاف اول هم با یکدیگر همپیمان شوند، باز هم به نتیجه نخواهند رسید. طیفی موفق به تشکیل دولت خواهد شد که توانایی اقناع اکثریت احزاب موجود را داشته باشد.
علی شمس آبادی
@najva_net
💢یونکر، رئیس کمیسیون اروپا پس از نشست سران اتحادیه اروپا گفت:
همه اعضا توافق کردند تا زمان تعهد ایران به برجام، به این توافق پایبند بمانند.
✍نجوا: نمیدانیم این فضاحت و حقارتی که(حتی پس از خروج آمریکا) به ملت ما دارد تحمیل میشود نیاز به توضیح دارد یا خیر....
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌میگویند بن سلمان طی درگیری اول اردیبهشت کشته شده و البته برخی گمان ها هم بر این است که وی عمداً ازد
🗞روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم نوشت:
سعودیها به شدت بابت حمایت ایران از راهپیمایی فلسطینی ها ناراحت هستند و از فشارهای مصر علیه حماس برای توقف راهپیماییهای بازگشت حمایت کردهاند.
@najva_net
✍بخوانید از تضمین های اروپا👇
💢مرکل: اروپا میتواند از شرکتهای کوچک و متوسط همکارباایران حمایت کند،اما نباید این توهم را ایجادکرد که میتواند تمام خسارات ناشی از تحریمها را جبران کند...
@najva_net
باجگیری گام به گام👇
💢مرکل گفت: برجام توافق کاملی نیست باید درباره برنامه موشکی ایران هم مذاکره کنیم.
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
🗓امروز؛ سالروز تاسیس حزب نهضت آزادی👇 ✅امام خمینی: وأللّه قسم من با نخستوزیری بازرگان مخالف بودم و
🗓سالروز تاسیس حزبنهضتآزادی👇
✅هاشمی رفسنجانی:
مرحوم مهندس بازرگان واقعا فداکاری کرد که مسئولیت تشکیل دولت موقت را پذیرفت...(۹۱/۱۱/۱۴)
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
💢اندیشکده آمریکایی بروکینگز: برجام هیچگاه درمان دردهای اقتصاد ایران نبود. در ایران خروج آمریکا از بر
📸مهندس بازرگان و سُلیوان(سفیرآمریکا)👆
✅رهبرانقلاب:
اختلاف دولت موقت با امام برسر آمریکا بود،آنها متوجه نبودند که آمریکا حامی پهلوی است و اگر مجال یابد ضربه میزند...(۹۴/۳/۱۴)
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
🗓امروز؛ سالروز تاسیس حزب نهضت آزادی👇 ✅امام خمینی: وأللّه قسم من با نخستوزیری بازرگان مخالف بودم و
🗓سالروزتاسیسحزبنهضتآزادی👇
✅امام خمینی:
این نهضت به اصطلاح آزادی طرفدار جدی وابستگی ایران به آمریکا است و در اینباره از هیچ کوششی فروگذار نکرد!
اگر خداوند عنایت نمیفرمود و در دولت موقت باقی مانده بودند ملتهای مظلوم بویژه ملت عزیز ما اکنون در زیر چنگال آمریکا دست و پا میزدند و اسلام عزیز چنان سیلی از این ستمکاران میخورد که قرنها سر بلند نمیکرد!
📚صحیفه امام_ج۲۰_ص۴۸۰
@najva_net
❌همان جوسازی های دوران تصویب برجام❌
⁉️سؤال اینجاست که آيا اروپا(خارج از حرف و ادعا ودرعمل) واقعا عليه امريكا شوريده است؟
✍پس از اعلام اجراي قوانين مسدودساز تحريم، صاحبنظران محترم و بعضاً غیرمحترمی با هيجانات بسيار از تغييرات بنيادي در سياست اروپا، شكاف اروپا و آمريكا و حتي شورش اروپا بر عليه آمريكا نوشتند!!!!
✍اين سبك گفتار و نوشتار (و صدالبته این حجم تبلیغات دروغ) نوعي بازگشت آشكار به عبارت پردازي هاي ايام برجام است كه بعدتر مشخص شد با واقعيت تفاوت قابل توجهي داشته و بسیاری از حرف ها و ادعاها یا از سر نفهمی و یا از سر خیانت کاملا دروغ و کذب محض و صرفاً برای فریب افکار مردم و تحمیل برجام بوده است.
✍بلحاظ فني مسائل بسياري حول قوانين مسدودساز وجود دارد كه نشان مي دهد بيشتر با يك بيانيه سياسي مواجهيم تا قانون موثر:
1️⃣اول اين قانون هرگز اجرا نشده است. در واقع در سال ١٩٩٦ قبل از اجراي اين قانون، با تغيير مسير بازي كوبا- امريكا، عملا قانون به نقطه اجرا نرسيد كه كسي از نتايج احتمالي وقوع ان مطلع باشد.
2️⃣ثانیاً زمان تصويب اين قانون بسيار قبل از تغيير ابزار تحريمي آمريكا بود. در آن زمان تهديد قطع دسترسي از چرخه دلار هنوز روي ميز آمريكا نبود اما بعد از قانون پاتريوت، امريكا اين منطق را وارد ساختار تحريم هاي ثانويه كرد و عملا "تحريم ثانويه" معنا يافت. اين به اين 5معنا نيست كه مقابله با تحريم هاي امريكا ناممكن است اما با دقت بالايي توضيح مي دهد مقابله با تحريم هاي امريكا "براي اروپا" عملا نشدني است به دليل اندازه وسيع و مويرگي بودن ارتباطات مالي اروپا- آمريكا.
3️⃣در واقع تنها چيزي كه ممكن است تحريم امريكا را در اروپا بي اثر كند، إيجاد يك اكوسيستم حجيم غير آمريكايي در اروپاست (بدون يورو دلار، بدون نظارت SEC، بدون نياز به بخش مرتبط با امريكاي اقتصاد اروپا و بدون هيچ رابطه اي با شركتهاي فعلي بزرگ اروپايي) كه در كوتاه مدت بعيد و در بلند مدت بسيار سخت است. به نحو معنا داري اگر اروپا امروز شروع كند در نسل بعد ممكن است چنين قوانين مسدود سازي كارايي داشته باشد. شورشي در كار نيست.
پوریا رضایی
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
✍آغاز دلقک بازی جدید برای تکمیل نمایشنامه ترامپ👇 💢ادعا شده اتحادیه اروپا امروز روند اجرای قانون مسد
💢ادعا شده که اجرای روند مسدودسازی در اتحادیه اروپا برای مقابله با تحریمهای آمریکا علیه ایران آغاز شده است.
💢قانون مسدودسازی در اتحادیه اروپا، کمپانیهای این قاره را از همراهی و تبعیت از تحریمهای آمریکا علیه ایران منع کرده و رأی هیچ دادگاهی برای اعمال مجازاتهای آمریکا را به رسمیت نمیشناسد.
💢کمیسیون اروپا ضمن اعلام ادعای آغاز به روز رسانی لیست تحریمهای آمریکا علیه ایران در قانون مسدودسازی، گفت که این قانون از 2ماه دیگر وارد فاز اجرایی خواهد شد!
💢و البته این را هم اضافه کردند که مگر آنکه پارلمان و دولتهای اروپایی رسما آن را رد کنند!!
✍این درحالی است که با توجه به تضمین های آبکی برجام و لگدهای آمریکا به همین برجام، شرکت ها و کمپانی های بزرگ اروپایی فارغ از امرونهی(بخوانید خیمه شب بازیِ)اروپائی ها الزامی برای اجرای این قانون آبکی جدید ندارند.
@najva_net
❌یک شکاف تازه❌
❌یک استراتژی تکراری!❌
✍ظاهرا دیپلمات های کارکشته کشورمان موفق به ایجاد شکاف تازه ای در جهان شده اند!
✍یادتان هست در اوج مذاکرات، مقامات کشورمان مدام می گفتند موفق شده اند برای نخستین بار در تاریخ(!) بین دو حزب جمهوری خواه و دموکرات آمریکا شکاف بیندازند و حق کشورمان را بدست بیاورند!؟
✍حالا گویا موفق شده اند بین اروپا و آمریکا هم شکاف بیندازند و کاری کنند قول اجرای «قانون مسدود سازی تحریم ها» را از اروپا بگیرند!
✍و لابد این یعنی شکاف عمیق بین اروپا و آمریکا!
✍آن هم در حالیکه شرکت های اروپایی رسما اعلام می کنند همکاری با ایران را متوقف خواهند کرد!
✍فردا خبر این پیروزی پوشالی «دُن کیشوت» هایی که با آسیاب های بادی می جنگند،تیتر اول روزنامه های حامی دولت و بزک کنندگان اصلاح طلب و اصولگرای برجام خواهد شد! و مردم هم باید به خیابان بریزند و این پیروزی بزرگ را جشن بگیرند!
✍بدون آنکه هیچ چیز درباره آن قانون و آثارش بدانند!
⁉️اما چرا به این نقطه رسیدیم!؟
⁉️چرا علیرغم بیانیه صریح اتحادیه اروپا و تکرار مو به موی مواضع ترامپ، جو عمومی به این سو رفت که بازهم منتظر نتیجه مذاکره با اروپا بمانیم!؟
✅علت را باید در طراحی عملیات روانی روی ذهن مردم جستجو کرد👇
✍همان طراحی که باعث شد مردم،بخاطر برجامی که حتی نخبگان هم از متن آن بی خبر بودند،به خیابان بیایند و با یک دلاری و هزار تومانی برقصند!
❓برنامه های تلویزیون در دوسه شب و روز بعد از خروج آمریکا از برجام را به یاد دارید؟
✍خبرنگار از مردم یک سوال مشترک می پرسد،همه پاسخ ها سرشار از خشم و نفرت از آمریکاست و وحدت و ایستادگی ملت ایران است!
✍بلافاصله سالار عقیلی فدای اشک و خنده ایران می رود تا حس وطن دوستیمان حسابی تحریک شود!
✍اخبار نمایندگان مجلس را نشان می دهد که برجام را آتش می زنند!
✍اعلام می شود برخی بزرگان قوم در قم، رفتار آمریکا را تقبیح کرده و دولت و ملت را به مقاومت دعوت کرده اند.
✍چند کارشناس همسو با دولت،چند ساعت در چند شبکه از بد عهدی آمریکا ناله سر می دهند،با هزار زبان زنده و مرده دنیا به ما حالی می کنند که برجام تصمیم نظام و اصلا تصمیم شخص رهبری بود و این ترامپ شرور از خدا بی خبر باعث شد از مواهبش بی بهره بمانیم وگرنه یادتان هست که چقدر اوضاع خوب شده بود...!
✍سخنرانی رهبری هم در تقبیح صریح حرف گوش نکردن های دولت ،از شبکه های مختلف پخش می شود.
✍ بعد، بدون آنکه حتی یک سطر از بیانیه اتحادیه اروپا پخش شود،گزارش های پی در پی از رایزنی های سخت و نفس گیر ظریف با اروپایی ها روی آنتن می رود تا این پیام را به مردم القا کند که نگران نباشید، دیپلمات ها دارند کارها را به سامان می کنند!
✍این خلاصه استراتژی دستگاه های تصمیم گیر برای هدایت افکار عمومی در یکی از بزرگترین بزنگاه های بیداری یک ملت است.
⁉️شما چیزی جز این می بینید!؟
⁉️این استراتژی کجا نوشته می شود که اینقدر آشنا و تکراری است!؟
⁉️روزهای منتهی به تصویب یا اجرای برجام دقیقا همین روند را ندیدیم!؟
✍فیلم دیدارهای ظریف با موگرینی و کری از قاب تلویزیون قطع نمی شد.
✍همینطور گزارش های احساسی و گریه دار کامران نجف زاده از هتل کوبورگ.
✍سالار عقیلی فدای اشک و خنده ایران می رفت، جوری که انگار غم عالم به دلمان ریخته و باید حتما گریه کنیم!
✍تصاویر خانواده شهدای هسته ای پخش می شد تا بفهمیم اینها هم که عزیزانشان را در راه انرژی هسته ای داده اند (!)موافقند،ما که اصلا عددی نیستیم و باید لال شویم!
✍خبرنگار از مردم سوال مشترکی می پرسید،مردم خوشحال ومعتقد بودند اوضاع بهتر می شود.
✍برخی بزرگان قوم در قم، تاخیر مجلس در امضای برجام را به ضرر ملت می دانند.
✍و البته تلویزیون همزمان با همه این فضا سازی ها، در بخش های مختلف خبری ،سخنرانی های انقلابی رهبری را هم پخش می کرد!!!
⁉️دیدید چقدر تکراری است!؟
✍حالا چند وقت صبر کنید!
✍ببینید سر ماجرای اخذ تضمین از اروپا، همین سناریوی تلخ تکرار می شود یا نه!
✍سوق دهی افکار عمومی به سمت و سویی خاص و در جهت القا این باور به مردم که برجام خوب است و... کاری بود که صدا و سیما کرد و می کند.
✍اما قطعا این لقمه،درجایی بیرون از آنجا برای مردم گرفته می شود.
✍شاید کسی علیرغم سخنان صریح رهبری، به آنجا هم زنگ می زند که «علیه دولت چیزی نگویید،باید آمریکا را به تنهایی مقصر معرفی کنید، به دولت کاری نداشته باشید»!!!
حسین شمسی
@najva_net
🔦آقای روحانی، آقای ظریف و سایر کدخدایی ها👇
❓یادتان رفته وقتی:
✅گفته شد که آمریکا قابل اعتماد نیست و مذاکره با این جماعت فایده ندارد
امّا
❌گفتید: کمسوادها
✅گفتیم که تعهددادن به آمریکا دیوانگی است
❌گفتید: قانونشکنها
✅گفته شد که آمریکا عهدشکن است و اعتماد به او دیوانگی است
❌گفتید: بیدینها
✅گفته شد که اروپا سگ زرد است
❌گفتید: چقدر حسودید،
✅گفته شد بعد از هسته ای چیز دیگری بهانه میکنند
❌گفتید: افراطیها
✅گفته شد عاقلانه
❌گفتید: کاسبانِ تحریم
✅گفته شد امضاء کری تضمین نیست
❌گفتید: بیشناسنامهها
✅گفته شد منافع ملی...
❌گفتید: دنیا ندیده ها
✅گفته شد... گفته شد... و گفته شد...
اما
❌گفتید: مستضعفِ فکریها
❌گفتید: بیکارها
❌گفتید: متوهّمها
❌گفتید: دین نشناسها
❌گفتید: خطای دید دارید
❌گفتید: بزدلها
❌گفتید: سروصدا نکنید
❌گفتید: تخریبگرها
❌گفتید: زندگیتان در تفرقه است
❌گفتید: بروید به جهنم
❌گفتید: منتقدان فاسد
❌گفتید: عقب ماندهها
❌گفتید: مخلوقات ترسو
❌گفتید: چرا میلرزید؟
❌گفتید: تازه به دوران رسیدهها
❌گفتید: (باتحقیر)چرا هراسانید
❌گفتید: آدمهای عصرِ حجری
❌گفتید: هوچیبازها
❌گفتید: تازه انقلابی شدهاید
❌گفتید: کودک شدهاید
❌گفتید: از خلقت خدا ایراد میگیرید
❌گفتید: ناراحتید تحریمها لغو شده
❌گفتید:صورتتان را با صابون بشورید
❌گفتید: چشمانتان را درمان کنید
❌گفتید: بیفرهنگهای دروغگو
❌گفتید: بیعقلها
❌گفتید: منقلیها
❌گفتید: از شکمسیری حرف نزنید
❌گفتید: هَووهای برجام...
✍همه این صفاتِ ناپسند را، شما به کسانی گفتید که در طول ۵سالِ گذشته، تلاش کردند تا به شما بفهمانند که باید با دشمن، هشیار، عالمانه، آگاهانه، زیرکانه و البته با رعایت اصول دیپلماتیک و نه حقیرانه روبرو شد،
و تلاش داشتند
به شما بفهمانند که اعتماد به آمریکا دیوانگی است...
❗️❗️❗️و جالبتر اینجاست که هنوز هم متوجه نشدید(شاید هم...) و فقط در برابر متذکرین به شما، همچنان چشم ها رو بسته و دهانتان را باز میکنید...
@najva_net