📌 پیام نجوا
🔹امام جعفرصادق علیهالسلام: همانا برای صاحب الأمر غیبتی است. (پس) کسی در دوران او دین خود را حفظ کند، مانند کسی است که خار مغیلان را با دست بتراشد.
✍️اصولالکافی؛ جلد۱، صفحه ۳۳۵
💠eitaa.com/masaf_najva
📌حضور اسرائیل در باکو در بلندمدت به نفع ایران است!
🔹علاوه بر قدرت موشکی، پهپادی و هستهای، همواره مقامات آمریکا و اسرائیل از قدرت منطقهای ایران ابراز نگرانی کردهاند. قدرت منطقهای ایران امروزه به جایی رسیده است که از مدیترانه تا تنگه بابالمندب درسلطه ایران است. یاران منطقهای ایران توانستهاند اسرائیل را به صورت کامل محاصره کنند. ثمره این قدرت را در حمله هماهنگ حزبالله، سوریه، مسلحین کرانه باختری و غزه به اسرائیل در ماهی که گذشت، دیدیم.
🔹نکته جالب در خصوص قدرت منطقهای ایران در این است که چنین قدرتی را خود محور عبری، عربی، غربی در اختیار ایران قرار داده است. این محور شرارت در کوتاه مدت سعی کردند با آشوب آفرینی در خاورمیانه برای ایران و یارانش معضل بزرگی ایجاد کنند؛ اما این ایران بود که توانست تهدید را به فرصت تبدیل کند و از آن قدرت بگیرد.
🔹آمریکا در سال ۲۰۰۱ و ۲۰۰۳ به بهانه مبارزه با تروریسم به افغانستان و عراق حمله نظامی کرد. قرار بود اسرائیل نیز سوریه و لبنان را تصرف کند و سپس حملاتی مشترک علیه ایران صورت بگیرد تا جمهوری اسلامی نابود و خاورمیانه جدید تشکیل شود.
🔹ایران از همان ابتدا فهمید که راه برملا کردن نقشه شوم آمریکا و اسرائیل، حمایت از حزبالله لبنان است. ایران با حمایت از لبنان باعث شد اسرائیل در جنگ ۳۳ روزه در مرزهای جعلی خود متوقف شده و کل برنامه آمریکا نقش بر آب شود.
🔹اگر حمله اسرائیل به لبنان نبود، امروز شاهد حزباللهی با این قدرت نظامی نبودیم. حزباللهی که میتواند روزانه چندین هزار موشک را به سمت اسرائیل شلیک کند و آن را از پای درآورد. حزباللهی که چنگ ایران زیر گلوی اسرائیل است.
به علاوه لشکرکشی آمریکا به عراق و افغانستان، ایران را برای نفوذ گفتمانی در این دو کشور ترغیب کرد. آمریکا صدام را نابود کرد تا راه قدس برای گذر از کربلا هموارتر شود.
🔹پس از تشکیل داعش که به اعتراف ترامپ دست ساز خود آمریکا بود، ایران از ظرفیت فاطمیون و حشدالشعبی استفاده حداکثری کرد و توانست علاوه بر نابودی داعش، قدرت این دو گروه مقاومت را نیز چندین برابر کند. در واقع ایران از تهدید حمله آمریکا به عراق و افغانستان و تشکیل داعش توانست فرصتی به بزرگی فاطمیون و حشدالشعبی بسازد.
🔹این آمریکا بود که جنگ در سوریه را شعلهور کرد. قرار بود بشار اسد برود، کردستان بزرگ تشکیل شود و داعش در همسایگی ایران خیمه بزند. همین جنگی که آمریکا جرقهاش را زد، باعث شد تا ایران با تمام قوا برای مهار شعلههایش وارد عمل شود. ورود ایران و سایر گروههای مقاومت برای حمایت از دولت قانونی بشار اسد و مبارزه با تروریسم باعث شد تا جای پای ایران در سوریه محکم شود و ایران به چند متری اسرائیل برسد.
🔹حمله عربستان به یمن نیز در ابتدا برای منافع ایران و متحدانش تهدید به حساب میآمد؛ اما حمله عربستان کار را به جایی رساند که انصارالله امروز میتواند در چند دقیقه سعودی را به دوران پارینه سنگی بازگرداند. در واقع ابزار تسلط خود بر تنگه بابالمندب را شکل داد و حتی با وجود صلح، چنگالش زیر گلوی عربستان را حفظ کرده است. قدرت افزایی امروز انصارالله را مدیون حمله کورکورانه سعودی هستیم.
🔹امروز نیز اسرائیل از نفوذ سی سالهاش در باکو میگوید. قرار است باکو نقش اوکراین ایران را بازی کند. این مسئله در کوتاه مدت برای ایران خطرناک است؛ اما باید به چند سال آینده سفر کرد. جایی که احتمالا آذربایجان به خاک مادریاش یعنی ایران بازگشته، مردم دیندار باکو با آزادی به تکالیف شرعیشان میپردازند، استاندار باکو توسط ایران انتخاب میشود و حسینیون نفوذ ایران در قفقاز را چند برابر کرده اند!
✍فردین ساریخانی
💠eitaa.com/masaf_najva
📌صلح ایران با عربستان از روی ضعف بود یا قدرت؟
🔹عادی سازی روابط میان ایران و عربستان بسیار شوکه کننده بود. از همان دقایق ابتدایی اعلام خبر صلح، رسانههای معاند سعی در القای این موضوع را داشتند که این ایران بوده که از روی ضعف مجبور به پذیرش صلح با عربستان شده است.
🔹بر کسی پوشیده نیست که پس از حمله به آرامکو، سعودیها توقع داشتند که آمریکاییها در حمایت از آنها وارد جنگ با ایران شوند. در واقع حمله به آرامکو دو چیز را به عربستان اثبات کرد. اول اینکه پدافند و سایر تجهیزاتی که ایالات متحده در اختیار سعودی قرار داده است، در مقابل پهپادها و سلاحهای مقاومت هیچگونه کارایی خاصی ندارد. دوم اینکه آمریکا حاضر نیست برای حمایت از شرکایش با مقاومت و یا ایران وارد جنگ شود.
🔹پس از ترور سردار سلیمانی نیز ایران بسیار ناباورانه به پایگاه عینالاسد آمریکا حمله کرد و آن را با چند موشک مورد اصابت قرار داد. اینجا بود که سعودیها کاملا متوجه شدند که نه تنها آمریکا قادر نیست از منافع شرکایش دفاع کند، بلکه توانایی پاسخ در مقابل حمله به پایگاههای خودش را نیز ندارد. عربستان اولین کشوری بود که افول آمریکا را به خوبی احساس کرد.
🔹خروج از افغانستان نیز به سعودی ثابت کرد که آمریکا در حال کاهش نفوذ خود در منطقه است. سعودی در خاورمیانه احساس تنهایی کرد. آمریکا سعی کرد از اسرائیل برای پر کردن جای خالیاش در منطقه استفاده کند. ولی اعتراضات بیسابقه در اسرائیل و تنگتر کردن حلقه محاصره توسط مقاومت به سعودی نشان داد که طناب صهیونیستها از همیشه پوسیدهتر است.
🔹روسیه پس از کش و قوسهای فراوان به اوکراین حمله کرد و ناتو حاضر نشد به صورت مستقیم در جنگ با روسیه دخالت کند. اوکراین به شهری سوخته تبدیل شد تا سعودی فرجام رفقای آمریکا را از نزدیک ببیند. سعودی فهمید که آمریکا برای حفظ نظم نوین جهانی حاضر است تمامی شرکایش از اروپا تا ریاض را قربانی کند.
🔹در تمام این مدت که عربستان افول آمریکا را مشاهده میکرد، روسیه و چین درصدد پر کردن جای پای آمریکا در غرب آسیا بودند. روسیه و چین با هماهنگی ایران مذاکراتی را با عربستان انجام دادند و ضمن اعطای مشوقهایی سعی کردند از سعودی برای بازی کردن در زمین بلوک شرق و صلح با ایران امتیازاتی بگیرند.
🔹ایران و عربستان با واسطه چین عادی سازی کردند. مهمترین مورد اختلاف در بین دو طرف جنگ سوریه، انصارالله یمن و ارتباط با اسرائیل بود.
🔹جنگ سوریه به نفع محور مقاومت به پایان رسید و بشار اسد حفظ شد. عربستان در خلال صلح با ایران نه تنها خواستار تضعیف دولت اسد و خروج جمهوری اسلامی نشده، بلکه روابطش با سوریه را نیز عادی کرده است و دمشق دوباره به اتحادیه عرب دعوت شده است. از این رو، عربستان در سوریه سیاستهای ایران را پذیرفته است.
🔹انصارالله نیز تسلط خود بر یمن را به شدت افزایش داده است و عربستان هیچ درخواستی از ایران برای انحلال انصارالله نداشته است. صلح با انصارالله به معنی تثبیت قدرت مقاومت در کنار گوش عربستان است. وقتی عربستان هیچ شرطی برای انحلال انصارالله نداشته یعنی سیاست مقاومت در یمن را نیز پذیرفته و باز هم ایران است که دست بالاتر را دارد.
🔹از ابتدای عادی سازی با ایران، عربستان پالسهای ضدصهیونیستی ارسال کرده است. در واقع عربستان دیگر نیازی برای صلح ابراهیم احساس نمیکند. اسرائیل چیزی ندارد که در این برهه زمانی به سعودی پیشکش کند. عدم عادی سازی عربستان با رژیم صهیونیستی یعنی بر باد رفتن تمام نقشههای دولت یهود! در اینجا نیز سیاستهای ایران است که محقق شده است.
👈در تمامی موارد بالا، این ایران است که دست برتر را دارد. در واقع این عربستان است که از سیاستهای خود در سوریه، یمن و اسرائیل عقب نشینی کرده است و ایران همچنان با مقاومت در حال تاخت و تاز است. صلح با سعودی نه تنها قدرت مقاومت را کم نمیکند بلکه آن را قدرتمندتر نیز خواهد کرد. پس این عربستان است که در موضع ضعف قرار دارد و مجبور به صلح شده است!
✍فردین ساریخانی
💠eitaa.com/masaf_najva
📌کلمه فرقه به معنای تفرقه است
🔹همانطور که رژیم علیف با هدایت رژیم صهیونیستی، انگلیس و ترکیه در تلاش است مردم شیعه آذربایجان را به سمت وهابیت یا نوعی شیعه سکولار ناسیونالیست افراطی و دوستدار اسرائیل هدایت کند، در ارمنستان نیز آمریکایی ها و انگلیسی ها در تلاش برای ترویج فرقههای انحرافی و ضدکلیسای ارمنی هستند که اعتقادی به ملیگرایی، ضرورت دفاع از وطن، احترام به آموزه های معنوی، ارزشهایی مثل ازدواج و خانواده ندارند.
🔹این فرقه ها به راحتی و بدون هیچ مزاحمتی در سطح شهرهای بزرگ ارمنستان و به خصوص ایروان به جذب نیرو و تبلیغات مشغول هستند و نگارنده شخصا بارها آنها را در ایروان دیده است.
🔹در مورد تعداد دقیق پیروان این فرقهها اطلاعات دقیقی وجود ندارد، ولی برخی منابع تعداد آنها را تا نیم میلیون نفر هم ذکر کرده اند که این امر برای کشوری که سه میلیون نفر هم جمعیت ندارد، یک تهدید جدی برای وحدت ملی، ثبات و تمامیت ارضی محسوب میشود. کلیسای ارمنی ترجیح داده در این زمینه عمدتا به شکل چراغ خاموش به مقابله بپردازد. اما برخی کشیشهای جوان محافظهکاری در این زمینه را کنار گذاشته و در مورد این انحرافات خطرناک به صراحت موضعگیری میکنند.
🔹کشیش توماس یکی از این افراد است. وی در مورد ماهیت این پدیده و ارتباط آن با صهیونیستها چنین میگوید: "کلمه فرقه به معنای تفرقه است. البته رهبران فرقه ای سعی میکنند خود را به عنوان وفاداران به کلیسای پروتستان معرفی کنند، اما در حقیقت آنها هیچ ارتباطی با لوترها و جنبشی که او آغاز کرده است ندارند. در قرن اول یهودیان، مسیحیت را یک فرقه مینامیدند، اما حواریون حضرت عیسی(ع) از همان ابتدا تایید کردند که کلیسای ما شعبهای از دین یهود نیست بلکه یک دین و وحی کاملا جدید است.”
🔹وی سپس از انجیل مثال میزند: "وقتی پولس برای موعظه به روم رفت، کلیسا قبلا در آنجا (روم) تاسیس شده بود. آیا میتوانید تصور کنید که پولس برای تاسیس یک کلیسا به مکان دیگری در روم برود. پولس به پطرس میگفت ما از یک کلیسا هستیم و هیچ تفاوتی بین ما وجود ندارد. شما آنجا و ما اینجا. کلیسا نه چپ است و نه راست و با گروهی همکاری نمیکند که پول هنگفتی بدست آورد. کلیسا جای این مسایل پوچ و بیارزش نیست. البته همیشه افرادی بودند که فکر می کردند کار رسولان (حواریون) ناقص مانده و باید کلیسای جدیدی راه اندازی کنند. به قول معروف سازمان انسان بنیاد، یک سازمان انسان ساز است که تنها هدفش تقسیم به گروههای کوچک و آغاز ایجاد جامعه متحد مسیح است."
🔹وی در پایان تصریح میکند: "ما نباید افسرده و نگران باشیم و بترسیم. بر عکس رسول توصیه میکند باید در بین شما افرادی تفرقه افکن وجود داشته باشند تا آنهایی که بین شما افراد برگزیده هستند، دیده شوند. چنین فرقههایی بودند و خواهند بود تا کلیسا قویتر و سالم شود و باعث تصفیه ( تمیز شدن) آن گردد."
🔹فعالیت فرقههای انحرافی در ارمنستان در کنار تلاش دولت ارمنستان برای حذف یا کاهش حجم دروس مربوط به امور مذهبی از کتب درسی مدارس نیز امر دیگری است که موجب نگرانی شده و مکمل رویههای خطرناک فرقههای انحرافی در جامعه ارمنستان تلقی میشود.
🔹به عنوان مثال، براساس تصمیم وزارتخانه ورزش، آموزش، علوم و فرهنگ پاشینیان از سال تحصیلی جدید، درس "تاریخ کلیسای ارمنی" واحد درسی جداگانه نخواهد بود و در کتاب درسی "تاریخ ارمنستان" گنجانده خواهد شد. این مساله که چهار وزارتخانه مهم و کلیدی مربوط به جوانان یعنی وزارتخانههای ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، علوم و فرهنگ که اداره هر یک به وزرایی توانمند نیاز دارد، در دولت پاشینیان در یکدیگر ادغام شده نیز ماجرای عجیبی است که خود نیاز به بررسی و تحلیل جداگانه دارد.
🔹مذهب مسیحیت و کلیسای ارمنی چسبی است که طی دوهزار سال اخیر جامعه ارامنه را حتی در دورههایی که آنها تحت تسلط و حاکمیت امپراطوریهای دیگر مانند ایران بودهاند منسجم و صاحب هویت نگه داشته است. با تداوم روند تضعیف مذهب و دینداری در جامعه ارمنستان این چسب بسیار مهم سست خواهد شد و کار رژیم باکو، صهیونیستها و ترکیه برای آسیب زدن به وحدت و تمامیت ارضی ارمنستان سادهتر خواهد شد.
🔹این فتنهگریهای مشابه ضد دینی در باکو و ارمنستان به مانند دو تیغه قیچی عمل کرده و در نهایت به تربیت نسلی دین گریز، جهان وطن و مطیع سیاستهای اسرائیل، ترکیه، آمریکا و انگلیس در این دو کشور منجر شده و برای جمهوری اسلامی ایران نیز پیامدهای امنیتی خطرناکی خواهد داشت که باید از هم اکنون و به طور مورد توجه دستگاههای فرهنگی، آموزشی، اطلاعاتی و امنیتی کشور باشد.
✍احسان موحدیان
💠eitaa.com/masaf_najva
اسرائیل در حال کره شمالی شدن.mp3
3.28M
📌پادکست
🔹اسرائیل در حال کرهشمالی شدن!
💠eitaa.com/masaf_najva
فروپاشی از درون راهبرد ایران در قبال اسغاطیل.mp3
2.45M
📌پادکست
🔹فروپاشی از درون؛ موضع جدید ایران در قبال اسرائیل
💠eitaa.com/masaf_najva
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مالهکشی کارشناس بیبیسی برای ائتلاف شکست خورده منشور همبستگی با چاشنی تخریب چهرههای این ائتلاف!!
🔹کارشناس بیبیسی که در ابتدا اختلاف را نشاندهنده دموکراسی قلمداد میکرد و سعی در عادیسازی موضوع اختلاف در میان افراد ائتلاف همبستگی داشت در ادامه صحبتهایش خود به تخریب این افراد دامن زد و آنان را اصلا نماینده اپوزیسیون ندانست و به بزرگ کردن این افراد خُرده گرفت!!
💠eitaa.com/masaf_najva
📌رفراندوم بخشی از پروژه نفوذ علیه ملت ایران
🔹محمدحسین دهقانی با بیان اینكه از شهریور سال گذشته تا به امروز یك پروژه عظیمی در قالب نبردهای مختلف علیه ایران اسلامی آغاز شده است گفت: تقابل دشمن اعم از نبردهای حسی، ادراكی، نظامی، اقتصادی، امنیتی و سیاسی از جمله رفراندوم بوده است.
🔹برنامه «گفتگوی سیاسی» رادیو گفتوگو با موضوع رفراندوم اسم جدید دشمن و جریان نفوذ در جنگ تركیبی و با حضور محمدحسین دهقانی تحلیلگر مسائل سیاسی به روی آنتن رفت.
🔹محمدحسین دهقانی از ارتباط معنایی و مفهومی رفراندوم، نفوذ و جنگ شناختی گفت و بیان كرد: همه این موارد یک مخرج مشترک دارند که همانا تسخیر ذهن و قلب مخاطب مقصود است. در پروژه نفوذ هدف اصلی تغییر در دستگاه محاسباتی مسولین است و در جنگ شناختی هم اساساً موضوع اصلی طراحی قالب ذهنی برای مردم و مسئولین است.
🔹وی با اشاره به برگزاری انتخابات در هر سال پس از پیروزی انقلاباسلامی ایران اظهار كرد: علاوه بر انتخابات هر سال راهپیمایی ۲۲ بهمن، روز قدس و مناسبتهای مختلفی داشتهایم كه مردم حضور میدانی داشتهاند و نشان دادهاند به ارزشها و آرمانهای خودشان پایبند هستند. اینكه شب قدر مردم به مساجد و امامزادهها میآیند؛ یعنی به دینباور دارند و این به معنای همهپرسی دین باوری محسوب میشود.
🔹این تحلیلگر مسائل سیاسی با تصریح بر اینكه از شهریورماه سال گذشته تا به امروز با پروژه عظیمی در قالب نبرد ترکیبی علیه ساختارهای اصلی جمهوری ایران اسلامی آغاز شده است، بیان كرد: تقابل دشمن اعم از نبردهای حسی، ادراكی، نظامی، اقتصادی، امنیتی و سیاسی بوده است كه در حوزه سیاسی به اینک به ایستگاه رفراندوم رسیده ایم.
🔹وی با بیان این مسئله كه از سال ۱۳۹۷ تا به امروز بیش از صد مورد كلان پروژه برای ایران اسلامی تعریف شده است عنوان كرد: تا سال ۱۳۹۸ كه درگیریهای بنزینی را داشتهایم فقط چهار یا پنج مورد آن انجام شده بود و در یک سال گذشته ۲۸ مورد آن صورت گرفته است. این كلان پروژههای ضد امنیتی علیه ایران نشان میدهد كشورمان هجمههایی را تحمل میكند كه تقریباً در هیچ نقطهای از دنیا انجام نمیشود.
🔹دهقانی در مصاحبه با رادیو گفتوگو به دیدارهای مردمی رهبر معظم انقلاب در هر سال كه جمع آنها در یک سال به ۴۰ عدد میرسد اشاره كرد و گفت: این نشانهای از اهمیتدادن به مردم است و آیا هیچكدام از پادشاهان و ملكههای دنیا دیدار مردمی در سال دارند؟
🔹این کارشناس مسائل سیاسی رابطه رهبریت و جمهوریت این گونه عنوان كرد: رهبر معظم انقلاب بارها اعلام كردهاند راه علاج كشور از مسیر مردم میگذرد و اگر قرار است حركتی در كشور به سمت آرمانها انجام شود باید توسط مردم انجام شود. ایشان تأكید داشتهاند زیر پا گذاشتن جمهوریت مایه عدم توفیق و بیآبرویی و بروز بحران در حكمرانی است.
🔹وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب و حضرت امام (ره) تصریح كرد: پركاربردترین واژهای كه هر دو رهبر انقلاب به كار بردهاند ملت است درحالیكه تمام رهبران دولتها و دوران مختلف از واژههای مردم و ملت به این حد استفاده نكردهاند.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌سرویس امنیتی، رهبر گرجستانی داعش را دستگیر کرد
🔹سرویس امنیت دولتی گرجستان اعلام کرد که مالخاز پاکساشویلی، شهروند گرجستانی، رهبر یکی از گروه های گروه تروریستی داعش را دستگیر کرده است.
🔹به گفته سرویس امنیتی، تحقیقات نشان داد که پاکساشویلی در سال 2013 گرجستان را به مقصد سوریه ترک کرد و به دولت اسلامی پیوست. او در سالهای 2013-2015 در گروه امیران نظامی، گروهی متشکل از برادران تزار و تسیسکارا توخوساشویلی ثبت نام کرد و فعالانه در حملات و عملیات نظامی انجام شده توسط این سازمان تروریستی شرکت کرد.
🔹سرویس امنیتی در بیانیه خود گفته است: «این فرد بازداشت شده با رهبران ارشد نظامی داعش تماس نزدیک داشت و در یکی از گروههای این سازمان تروریستی سمت نایب را داشت.
🔹تحقیقات بر اساس ماده 328 قانون جزایی گرجستان که مربوط به عضویت در یک سازمان تروریستی خارجی یا کمک به این سازمان در فعالیت های تروریستی است، آغاز شده است. مجازات این جرم از ده تا هفده سال حبس است.
🔹سرویس امنیت دولتی گرجستان به مبارزه خود علیه تروریسم بین المللی ادامه می دهد. سرویس امنیت دولتی افزود: گرجستان یکی از اعضای فعال سیستم بین المللی ضد تروریسم و یک شریک قابل اعتماد است.
💠eitaa.com/masaf_najva
هدایت شده از مرکز مطالعات پاکستان
🔹️پاکستان تمام مرز خود با افغانستان را حصار کشی کرد.
🔻ارتش پاکستان با هدف ممانعت از ترددهای غیر قانونی و تحرکات تروریستها مرز ۲۶۰۰ کیلومتری خود با افغانستان را حصار کشی کرد.
🔻سخنگوی ارتش پاکستان در این خصوص اظهارداشت: حصارکشی 2611 کیلومتر مرز پاکستان و افغانستان 98 درصد تکمیل شده است. کار ساخت برجهای دیدهبانی مرزی با افغانستان نیز 85 درصد تکمیل شده است.
🔻ژنرال شریف ادامه داد 2 درصد حصارکشی باقیمانده و ساخت 15 درصد برجهای دیدهبانی به زودی به پایان میرسد./ تسنیم
🔻این در حالی است که افغانستان به این حصار کشی معترض است و به مرز فعلی خود با پاکستان را خطی موقت و تاریخ گذشته می داند.
🔹مرکز مطالعات پاکستان؛ صفحه تخصصی حوادث و رخدادهای پاکستان
▪️-----------------🇵🇰
@pakstudy ---▪️
📌یک مقام سابق سیا معتقد است که بایدن به دلیل ناکامی در افغانستان در سال 2021 نتوانست مردم سودان را تخلیه کند.
🔹بی بی تاکید کرد که ماموریت های نجات بسیار رایج است، بنابراین عجیب است که دولت بایدن برنامه ای برای کسانی که در سودان گیر کرده اند ندارد.
👈نوشته شارلوت هازارد
🔹جورج بیبی، کارمند سابق سیا، می گوید که شکست دولت بایدن در تخلیه 16000 نفر از سودان به دلیل ناکامی افغانستان در سال 2021 بود که منجر به کشته شدن 13 سرباز آمریکایی شد.
🔹«این واقعیت که ما این کار را در سودان انجام نمیدهیم - دولت آمریکا پرسنل سفارت ما را تخلیه کرد، اما اساساً به اتباع آمریکایی در سودان گفت که میتوانند راهنماییهایی درباره نحوه خروج و مشاوره ارائه دهند، اما ما در واقع قصد نداریم
🔹بیبی در برنامه تلویزیونی "فقط اخبار، بدون سروصدا" گفت: آنها را با منابع دولت ایالات متحده تخلیه کنید.
🔹به گفته جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی در کاخ سفید ، در حال حاضر حدود 16000 آمریکایی در سودان سرگردان هستند .
🔹به گزارش NBC News ، در حال حاضر، هیچ برنامه ای برای یک ماموریت نجات وجود ندارد .
🔹"بنابراین به جای ریسک کردن، فکر می کنم آنها به اتباع ایالات متحده می گویند: "شما خودتان هستید تا راهی برای خروج پیدا کنید."
🔹بی بی تاکید کرد که ماموریت های نجات رایج هستند، بنابراین عجیب است که دولت بایدن برنامه ای برای کسانی که در سودان هستند ندارد.
🔹وی تصریح کرد: «این وضعیت کمی غیرعادی است، زیرا تخلیه اتباع آمریکایی توسط دولت آمریکا و ارتش آمریکا از لحاظ تاریخی نسبتاً معمول بوده است.» "[ما] بسیاری از این نوع کارها را انجام دادهایم."
💠eitaa.com/masaf_najva