5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 وقتی دشمن نیز لب به تحسین شهید سلیمانی میگشاید؛ قاسم سلیمانی منحصر به فرد بود!
🔹 امیر اورن نویسنده روزنامه عبری هاآرتص: توانایی قاسم سلیمانی در ترکیب نگاه تیزبینانهاش در مسائل استراتژیک و تجربه عملیاتی منحصر به فرد بود.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌پهـباد مهـاجر رونمایی شد
🔹پهپاد مهاجر۱۰ با قابلیت۲۴ ساعت پرواز مداوم در ارتفاع۲۴ هزار پا و شعاع عملیاتی ۲ هزار کیلومتری، با حضور رئیس جمهور رونمایی شد.
💠eitaa.com/masaf_najva
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 آقای قالیباف رسما از ملت طلبکار شده؟
https://t.me/rasaeemed/280
🔰 به صحبتهای جناب قالیباف گوش کنید و متن را بخوانید:
1️⃣ کلیاتی که در سه دقیقه اول گفته، قاعده درستی است هر چند در واقعیت وقتی شهردار تهران بود، گاهی در عزل و نصبها زیربار فشار رفته که حتما دلیلش مصلحت مهمتری بوده نه علاقه به صندلی. آقای وحیدی هم به همان دلیل، فشار را پذیرفته هر چند اشتباه کرده.
2️⃣ معنای سه دقیقه اول این است که هم آقای وحیدی صلاحیت وزارت ندارد (چون زیربار فشار رفته) هم مجلس فشار ناحق آورده (درحالی که انکار میشود).
3️⃣ دقیقه چهار ادعا میکند که وزیر قبل از بخشنامه قصد عزل معاونش (که مسئول برگزاری انتخابات است) را داشت. یعنی قصد داشت معاونی که کمتر از یک سال نصب کرده، در آستانه انتخابات عزل کند!
4️⃣ دقیقه پنج ادعا شده که بخشنامه برای نمایندگان و روسای کمیسیونها تعیین تکلیف کرده، در حالی که بخشنامه برای بخشدار و فرماندار خودش تعیین تکلیف کرده نه نمایندگان. بخشنامه نگفته نماینده باید برای حضور در جلسات از استاندار اجازه بگیرد، بلکه میگوید مسئول دولتی برای#همراهی با نمایندگانی که کاندیدا هستند، برای جلسات شائبهدار انتخاباتی هماهنگی کنند.
5️⃣ دقیقه هفت ادعا شده که ۴۵ روز است کشور افتاده در چرخهای که از جنجال که اساسا کذب است! یعنی معاون وزیر بخشنامه نداده؟ نمایندگان و قالیباف، جنجال و تهدید به استیضاح و آن را امضا نکردند؟ وزیر را به مجلس نکشاندند؟ نمایندهها بیانیه ندادند؟
6️⃣ جمله آخر قالیباف هم که فقط یادآور حساب بانکی ایشان در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری است.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌روز گذشته یعقوب نیمرودی دلال اسلحه، افسر سابق موساد در ایران و مالک روزنامهٔ اسرائیلی معاریو در سنّ ٩٧سالگی به درک واصل شد.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌 بازی سیاست بازی تفکر است
هدایت افکار عمومی به سمت مورد نظر ترفند همیشگی در برهههای حساس تصمیمگیری در کشور است
🔹بازی سیاست بازی تفکر است؛ ️چه در مسیر غلط برای ازبین بردن رقبا به بهانه اینکه هدف وسیله را توجیه میکند، چه سالم برای برون رفت از مشکلات و موانع برای تعالی و پیشرفت کشور باشد.
🔹️مسیر اول همیشه از ابزارهایی مانند
سیاهی لشکر، پیاده نظام، فدایی یا قربانی و گروهی که درحال تبدیل شدن به مهره سوخته هستند بهره میبرد.
امثال رجب رحمانیها مسئله قابل توجه این روزها هستند. تقریبا همه جامعه با ایشان آشنا شدهاند. البته بهزودی بیشتر اسم ایشان را میشنویم.
🔹️این افراد که از هر ترفندی مثل
تحقیر، توهین و افترا فروگذار نیستند آیا دوباره در صحنه سیاست حضور خواهند داشت؟ یا فقط برای جهتدهی به افکار عمومی عمل میکنند؟
🔹️احمد توکلی اصولگرا و منتقد اصلی دولت نهم و دهم و یک سوپر حزباللهی تمام عیار است. در مقابل صادق زیبا کلام منتقد اصلی کل حاکمیت که برای تغسیل رضا شاه کتاب مینویسد، اسرائیل را به رسمیت میشناسد و از خود تحقیری ابائی ندارد. اما جالب اینکه زهیر توکلی و سارا زیبا کلام باهم ازدواج کردهاند!
🔹️روی دوم سکه که نباید افکار عمومی به آن بپردازند چیست؟
در اوج بر هم ریختگی بازار ارز و طلا یک آن خبر توقیف نفتکش انگلیسی تیتر اول همه شبکهها و روزنامههای مطرح کشور میشود. در نتیجه افکار عمومی از بازار به سمت نفتکش منحرف میشود.
غیر از آنهایی که نبض بازار در دستشان است.
🔹️هدایت افکار عمومی به سمت مورد نظر ترفند همیشگی در برهههای حساس تصمیمگیری در کشور است پشت پرده این بازی که ما نباید بدانیم چیست؟
قدرت باید بچرخد.
اما بالاخره خیاط هم در کوزه میافتد.
✍️کیوان
💠eitaa.com/masaf_najva
📌نظرسنجی نجوا: بهترین عملکرد دربین روسای قوه قضاییه را چه شخصی داشته؟
💠eitaa.com/masaf_najva
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📰 استراتژی آمریکا برای نفوذ در آسیای مرکزی
ایوگنی کوژوکین، رئیس دانشکده روابط بین الملل و علوم سیاسی در دانشگاه روسیه، درباره بخشی از استراتژی نفوذ ایالات متحده آمریکا در آسیای مرکزی نوشت.
ایوگنی کوژوکین می نویسد: مبارزه برای نفوذ در آسیای مرکزی با تشدید تقابل بین المللی در حال افزایش است. اهداف راهبردی و تاکتیکی آمریکا در آسیا از این و آن شنیده می شود؛ اما در کنار تحلیلهای جاری، باید با نگاهی گذشتهنگر و توجه به رویه ایالات متحده در سیاست خارجی، روشها و ابزار دستیابی آمریکا به اهدافش در آسیای مرکزی را آشکار کرد.
⬅️ استراتژی (نفوذ از باب) جوانان
این سیاست و استراتژی آمریکا در آسیای مرکزی دو هدف دارد:
• هدف اول تشکیل یک هسته نخبه متمرکز بر (اهداف و منافع) ایالات متحده در میان جوانان محلی است. اینها جوانانی هستند که در آمریکا تحصیل کرده و به کمک آمریکا به تحصیلات عالی رسیده اند.
ایالات متحده در حال کادرسازی از میان جوان آسیای مرکزی است که در آینده بتوانند کشورهای خود را رهبری کنند و آنها را در مسیری مستقر کنند که به نفع ایالات متحده باشد.
• هدف دوم انتخاب نخبه ها و تبدیل آنها به شهروند و مهره های ایالات متحده است. چنانی که چند سال اخیر، شاهد افزایش مهاجرت به آمریکا از آسیای مرکزی هستيم که بخش قابل توجهی از آنها یا دانشجویانی هستند که بورسیه می شوند یا شهروندانی هستند که با قرعه کشی صاحب گرین کارت مهاجرت می شوند. از سویی، شاهد تبلیغات گسترده رسانه ها و NGO-های آمریکایی در آسیای مرکزی هستيم که در حال تشویق به مهاجرت هستند. البته باید گفت، از جمله اصلی ترین عوامل رشد مهاجرت به آمریکا در این منطقه، رشد فرهنگ غرب در میان نسل جدید است که از جمله موفقیت های آمریکا در این منطقه محسوب می شود.
امروزه شاهد تعلیم سازمان دهی شده و وسیع زبان انگلیسی در سراسر آسیای مرکزی هستيم؛ تحت نظارت سفارت آمریکا، NGO-ها در سراسر شهرهای بزرگ آسیای مرکزی فعالیت می کنند و آموزشگاه های متعددی نیز در حوزه های مختلف زیر نظر آنها مشغول به کار هستند. مانوئل میکالر سفیر آمریکا در تاجیکستان، در یکی از مصاحبه های خود گفته بود: "تعلیم زبان انگلیسی از جمله اولویت های ما و دولت تاجیکستان است." سفیر آمریکا در قرقیزستان نیز در یک مصاحبه اظهار داشت: ما واقعا اشتیاق زیادی برای آموزش زبان انگلیسی در اینجا دیدهایم. ما در سال 2018 با یک برنامه آموزش حرفه ای انگلیسی برای جوانان شروع کردیم که با توجه به سطح موفقیت آن، واشنگتن تصمیم گرفت، با استفاده از بخشی از بودجه های کمکی به اوکراین، این برنامه را گسترش دهد تا در سطح منطقه فراگیر شود. در واقع دستگاه دیپلماسی عمومی سفارت آمریکا، ارتشی از مردم را همراه خود دارد، اما این مقدار نیز کافی نخواهد بود.
سفیر آمریکا در این مصاحبه از تعداد NGO-های آمریکایی در این کشور نیز پرده برداشت و اظهار داشت که ۱۸۰۰۰ سازمان غیردولتی با تأمین مالی واشنگتن در قرقیزستان فعالیت می کنند.
⬅️ پیشبرد اهداف خود از طریق سازمان های تروریستی
ایوگنی کوژوکین، با اشاره به مطالب رسانه العظیم شاخه خراسان داعش، که حاوی انتقاداتی از چین، روسیه، ایران و طالبان است، استدلال می کند، که احتمال دارد آمریکا با نفوذ در داخل این سازمان به اهداف و مقاصد آن جهت داده و آنها را در مسیر اهداف و منافع خود قرار داده است.
رسانه توحید نیوز داعش که به زبان ازبکی فعالیت میکند، با تهدید به حملات خرابکارانه علیه خطوط لوله گاز چین-آسیای مرکزی سایر تأسیسات طرح یککمربند-یکجاده، در یک بیانه نوشته بود: گسترش دولت اسلامی به آسیای مرکزی بدون شک شامل بمباران و عملیات خرابکارانه علیه خطوط لوله نفت و گازی چین در آسیای مرکزی خواهد بود.
کوژوکین در ادامه می نویسد: شبهنظامیان داعش خراسان، در آگوست 2021 اقدام به منفجر کردن سفارت ترکمنستان کردند و در بهار 2022 نیز بمبارانی را به خاک ازبکستان و تاجیکستان انجام دادند.
این شواهد و قرائن بیانگر همسویی تحرکات تروریسم در آسیای مرکزی با اهداف آمریکا است؛ هم هدف قرار دادن دشمن مشترک و هم ایجاد ناامنی در منطقه، که در ادامه بهانه ای است در دست آمریکا برای حضور نظامی در آسیای مرکزی بمنظور مبارزه با تروریسم.
#آسیای_مرکزی
#تاجیکستان
#آمریکا
#تروریسم
#نفوذ
💠eitaa.com/masaf_najva
👈پربازدیدترین تیتر روزنامههای چهارشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۲
📌جوان: هراس تلآویو از پرواز مهاجر
🔹همزمان با ۳۱ مردادماه، روز صنعت دفاعی، صبح دیروز با ...
📌کیهان: مدیریت بحران به سبک آمریکا 20 روز آتشسوزی، 114 کشته و 850 مفقود
🔹آتش درهاوایی بیش از 20 روز است که مهار نشده و ...
📌خراسان: آماده برقراری روابط تجاری با ایران
🔹یک دیپلمات ژاپنی کامل با احتیاطهایی که مختص ...
💠eitaa.com/masaf_najva