📌 صفحه نخست روزنامههای امروز پنجشنبه ۱۴ تیر ماه ۱۴۰۳
💠@masaf_najva
📌دوستان ساده نباشید
🔹من که سالهاست رصد تحولات سرزمینهای اشغالی و رژیم صهیونیستی فعالیت شب و روزم هست، به زور این آقای دنی سیترینوویتز را میشناسم. به هیچ وجه در زمره کارشناسان طراز این در رژیم صهیونیستی نبوده و نیست.
🔹این عبارت یک تحلیل نیست، سیگنالی بود از داخل ایران تا بنام او روی صفحه یک معاریو بنشیند برای تکمیل پازل کمپین تخریبی علیه دکتر جلیلی
👈اما دونکته
🔹مقاله مشت خودش را باز کرده:
1. בהקשר הישראלי ייתכן שבחירתו של ג'לילי תועיל לישראל שכן היא תסמל את הכיוון אליו צועדת איראן ואת חוסר התוחלת שבשיח עם הרפובליקה האסלאמית של איראן.
🔹ترجمه: "در چارچوب اسرائیل، انتخاب جلیلی ممکن است برای اسرائیل مفید باشد، زیرا او نماد مسیر حرکت ایران در مسیر خود و بیهودگی گفتوگو با جمهوری اسلامی ایران است."
گفته ممکن است نگفته قطعا. واژه عبریش ייתכן ( ییتاخن) به معنای ممکن است یا امکان دارد یعنی خودش هم قبول نداره این گزاره قطعی و یقینی است.
بعد هم صراحتا داره میگه چون جلیلی باج بده به غرب نیست.
2. בחירה של פזשכיאן תעורר תקווה במערב שהוא ובעיקר ט'ריף וצוותו יוכלו בסופו של דבר לבנות מסגרת מדינית שתוביל להגבלה של תוכנית הגרעין של איראן בעבור הסרת הסנקציות מעל המדינה כפי שהבטיח פשזכיאן במסע הבחירות שלו.
🔹انتخاب پزشکیان این امید را در غرب ایجاد خواهد کرد که او و به ویژه ظریف و تیمش در نهایت بتوانند چارچوبی سیاسی ایجاد کنند که منجر به محدود شدن برنامه هستهای ایران شود تا تحریمها را لغو کند، همانطور که پزشکیان در مبارزات انتخاباتی خود وعده داده بود.
صراحتا پزشکیان را امید غرب نامیده است که چون بههمراه ظریف و تیم وی برنامه هستهای ایران را متوقف خواهد کرد.
✍️ علی عبدی، کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی
https://www.maariv.co.il/journalists/opinions/Article-1110995
💠@masaf_najva
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌تاریخ جاسوسی در ایران
🔹نقش تاریخی mi6 و mi5 در توسعه ممالک بریتانیای کبیر
💠@masaf_najva
27.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌نقش استقلال و شجاعت رهبران، در سرنوشت کشورها
🔹در جنگ هند و افغانستان، نادر شاه به جوانی که شجاعانه میجنگید گفت: در جنگ قبلی که ایران را گرفتند، تو نبودی؟ او پاسخ داد: من بودم، اما تو نبودی!
🔹یک ملت وقتی سر پا میماند که رهبرانش در تصمیم گیری، شجاع بوده، و مردد نباشند و این سرمایه یک ملت است، اهمیت مقام معظم رهبری در همین است.
🔹به ضرس قاطع میگویم: در حال حاضر در بدنه نظارتی و مدیرتی نیروهای مسلح، آدم مرددی نداریم.
🔹رهبران امروز ایران را با قبل از انقلاب مقایسه کنید، روزی بیگانه گوش شاه ایران را میگرفت و از سلطنت خلع میکرد و پسرش را به جای او قرار میداد!
🔹شاه ایران با کوچکترین سرو صدا در خیابانها، از کشور فرار میکرد، و منتظر میماند که خارجیها برایش کشور را آرام کنند، تا او برگردد!
💠@masaf_najva
هدایت شده از صٌبح ایران
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌در مقابل تحریم فعال باشید نه منفعل
👈#سعید_جلیلی
👈#نه_به_پزشکیان
👈#نه_به_دولت_سوم_روحانی
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
18.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 تقابل اکثریت و اقلیت!
🔹در جریان انتخابات مسئله مهمتر و حیاتیتر نه تنها کاندیداهای منتخب نیستند بلکه خود مردم و کنش آنها نسبت به جریانات، اتفاقات و موضوع انتخابات است. هرچند رویکرد هر فرد با توجه به انگیزه شخصی و طرز فکر کاملا و متفاوت است اما بطور کلی تنها دو رویکرد مهم و کاملا غیر همسو وجود دارد،
👇👇ادامه
اول انتخاب فرد کاندیدا بر مبنای توانمندیها با سابقه اجرائی یا مدیریتی و مورد قبول عقلا و نخبگان جامعه؛ دوم انتخاب فرد به جهت تامین منافع شخصی اما مشترک گروهی از قشر جامعه است و همواره افراد به دو دسته با این دو رویکرد تقسیم میشوند. تفاوتی نمیکند ایران باشد یا کشوری غیر.
🔹در مناظره انتخاباتی آمریکا ترامپ ماهرانه و عوام فریبانه دولت بایدن را ناکار آمد میخواند و در مناظره وی را شکست و دست آخر نیز به دلیل کهولت سن و آلزایمر او را تمسخر میکند اما با نگاه به عملکرد هر یک مسلم است دولت بایدن در کنترل و کاهش تورم و افزایش اشتغال آمریکاییها نسبت به دوره ترامپ موفقتر عمل کرده اما در نظرسنجیها اقبال عمومی به ترامپ ۶۷ درصد شد.
🔹با مقایسه مناظره انتخاباتی ایران و مناظره انتخاباتی بین ترامپ و بایدن، دو شباهت مهم مشاهده میشود. یک گزاره مشترک هر دو پوپولیست و صحبتهای عامه پسند است. البته در حق ترامپ تا حدی بیانصافیست که وی را پوپولیست صرف خواند اما فردی که ادعایهای چند روز گذشته خود را که هیچ، ادعایهای چند دقیقه قبل گفته شده را نیز نفی میکند پوپولیست نیز وی را گردن نمیگیرد!
🔹️گزاره مهم دیگر رویکرد نوع دوم در جریان انتخابات است که پیشتر ذکر شد، در تحلیل مناظرات انتخابات آمریکا رویکرد نوع دوم غالب است، در ایران اما خوشبختانه این رویکرد غالب نیست اما به لطف مشارکت پایین این رویکرد در چند قدمی غالب شدن است! همانطور که به راحتی ۴۲ درصد از کل رأی دهندگان پزشکیان را بدون در نظر گرفتن عقبه فکری و عملکردی در دور اول انتخاب کردند. دلیل انتخاب نیز واضح است، وعدههای خوش آیند و مشترک در بین قشری متفاوت از بقیه اقشار جامعه ( بخوانید قشر سکولار) همان اقشاری که در انتخابات ۹۶ نیز دولت تدبیر را بر مردم تحمیل کردند! همانها که همچنان جواد ظریف را قهرمان دیپلماسی میپندارند بدون اینکه برایشان مهم باشد دستاوردش در دوران تصدی گریاش بر وزارت خارجه کشورشان، جز فاجعه برجام و مکانیزم ماشه چه بوده است.
🔹در سال ۹۲ مشارکت در انتخابات ۷۲ درصد بود که به مدد دولت روحانی به ۴۸ درصد در سال ۱۴۰۰ رسید. یعنی ۱۸ میلیون رأی جبهه اصلاحات در سال ۹۲ و ۲۳ میلیون در سال ۹۶ به ۱۰ میلیون در سال ۱۴۰۳ رسیده است اما جواد ظریف در جمع هواداران پزشکیان خطاب به کسانی که مشارکت نکردند وقیحانه اینطور میگوید: شما که جمعه قبل در رایگیری حضور پیدا نکردید ۶۰ درصد مردم ایران هستید. اما به شما عرض میکنم شما ۶۰ درصد هستید و ۲۰ درصد از مردم هم به آقای پزشکیان رای دادند یعنی ۸۰ درصد این مردم مخالف جلیلی هستند.
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
اول انتخاب فرد کاندیدا بر مبنای توانمندیها با سابقه اجرائی یا مدیریتی و مورد قبول عقلا و نخبگان جام
🔹این دیپلمات قهرمان حتی آن ۶۰ درصدی که به دلیل نا امیدی نسبت به انتخابات که ماحصل دولت روحانی بود مشارکت نداشتند را مخالف جلیلی و موافق پزشکیان و جزئی از همان قشر سکولار میپندارد!
🔹اینها همان کسانیاند که روزی با عنوان دانشجویان پیرو خط نفاق! از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند و از همان ابتدای انقلاب روابط جمهوری اسلامی با آمریکا را برای همیشه خدشهدار کردند و امروز نیز در کمال پر رویی کاندیدایشان روبروی دوربین مینشیند و خطاب به مردم و نسل جوان بعضا نا آگاه، می گوید شما (جبهه انقلاب) از دیوار سفارت بالا رفتید، شما سفارت را آتش زدید! شما تعامل با دنیا را بلد نیستید! اینها همانها هستند که نسخه گشت ارشاد را تجویز و مقابل دوربینها نیز اعلام کردند اما امروز آن را نفی و نقد میکنند.
🔹صراحتا نیز میگویند: اجازه نخواهیم داد اقلیت بر اکثریت حکومت کند! بدین معنا که آن ۶۰ درصدی که مشارکت نکردند، با آن ۲۰ درصد جامعه رأی سکولار را اکثریت و ۲۰ درصد رأی دیگر(جبهه انقلاب) را اقلیت خطاب میکند! و اینگونه جای اقلیت و اکثریت را عوض میکنند و جامعه را فریب میدهند.
🔹این انتخابات تقابل جلیلی و پزشکیان نمیباشد، تقابل اکثریت با اقلیت میباشد که سالهاست با عوام فریبی اصلاحات با عطش بودن در قدرت مطلق، عده از مردم با انگیزههای گوناگون و بعضا با رویکرد نوع دوم را به طرف خود کشانده و عده زیاد دیگری را نا امید از انقلاب و نظام کردهاند. حقیقت موجود این است که اگر جامعه اکثریت موجود تصمیم به مشارکت نگیرد و برخی دیگر از همان جامعه اقلیت که طرف اشتباه را برای تامین خواستهها و مطالبات خود و حل مشکلات کشور انتخاب کردهاند، از افسد به اصلح تغییر ندهند، در آینده نیز حق اعتراض و نسبت دادن ناکارآمدیها را به جای دولت منتخبشان به نظام ندارند.
✍نظری
👈#یادداشت
💠@masaf_najva
بِسْمِاللَّهِالرَّحْمَنِالرَّحِيمِ
👈بیانیه #جبهه_صبح_ایران
🔹نظر به اذعان بسیاری از تحلیلگران در خصوص این دور از انتخابات ریاستجمهوری مبنی بر رقابت و رویارویی دو گفتمان، فارغ از بسیاری از نکات مطرح شده اعم از: برنامه، کارنامه افراد و ... که در ذیل دو دیدگاه طرح بحث شد، گویا رعایت اُصول اخلاقی نیز در این چارچوبها مبتنی بر برونداد کنشها به گونهای دیگر فهم میشود!
🔹این در حالی است که باتوجه به تاکیدات فراوان مقام معظم رهبری مبنی بر رعایت اُصول اخلاقی در تبلیغات انتخاباتی، شاهد توهین به طرفداران آقای جلیلی با عنوان طالبانی و یا فحاشی علیه شخص ایشان از سوی طرفداران اقای پزشکیان بودیم. در این میان اما چندی پیش شاهد ضرب و شتم نمایندهی محترم مجلس جناب آقای فرشاد ابراهیمپور از سوی طرفداران آقای پزشکیان بودیم و این اتفاق در حالی رخ داد که ایشان در حمایت از نامزد منتخب خود درصدد ایراد سخنرانی بودند.
👇ادامه
🔹جبهه صبح ایران ضمن محکومیت این قبیل رفتارها بیان میدارد اگر این مدل بیاخلاقیها از سوی طرفداران آقای جلیلی رخ داده بود با آنان چگونه برخورد میشد و بازتاب آن چگونه بود؟
🔹گویا نامزد مورد حمایت اصلاحات و طرفدارانشان، در فهم اُصول سیاست اسلامیِ مورد تاکید در نهجالبلاغه دچار کجفهمی شدند، زیرا در گفتار و رفتارشان اخلاق به مُحاق رفته است!!
🔹جریانِ اصلاحاتِ هموراهِ میداندار، در این دور با کنشهای تبلیغاتی خود، حدود اخلاق را نیز جابه جا نمود.
🔹بدیهی آن که، شنبه انتخابات تمام خواهد شد و همهی آحاد مردم هم چون گذشته باید به زیست مسالمتآمیز خود ادامه دهند، پس آیا بهتر نیست به خطوط قرمز اخلاق حداقل برای آخرت خود و نه دنیای دیگران پایبند باشیم!!!
✍نجوا
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran