13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مصاحبه دکتر رابرت مالون، مخترع فناوری mRNA به عنوان یک فناوری دارویی، پیرامون ابهامات و اشکالات واکسنهای ژنتیکی
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
🖼 وضعیت مجوز تزریق واکسنهای کرونا برای زنان باردار، در نقاط مختلف دنیا
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ دعا میتواند شانس موفقیت درمانهای ناباروری را افزایش دهد
🔹 در یکی از مطالعات انجام شده در کرهجنوبی ۲۱۹ زن نابارور را در دو گروه قرار دادند. برای یک گروه علاوه بر درمانهای لازم افراد ناشناس دعا میکردند و برای گروه دیگر فقط درمانهای لازم انجام میشد. نتیجه درمان در گروه دعا به طور مؤثری بهتر از گروه دیگر بود.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11584476
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
♨️ سرعت رشد جمعیت سالمندی ایران نسبت به سایر کشورها بسیار بیشتر است
🔹 حسام الدین علامه، رئیس شورای سالمندی کشور:
رشد جمعیت سالمندی کشورها از ۱۰ تا ۲۰ درصد یکی از شاخصهای ارزیابی سرعت سالمندی در جهان است؛ در آمریکا ۷۰سال، در سوئد ۹۰ و در فرانسه ۱۲۰ سال طول کشیده تا جمعیت سالمندی آنها از ۱۰ درصد به ۲۰ درصد برسد. بنابراین، اینکه کشور ما در دو دهه این روند را طی کرده و پس از آن در کمتر از ۱۵ سال به ۳۳ درصد میرسد، نشان دهنده یک بحران بزرگ است که پیش روی ما قرار میگیرد.
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
♨️ سانسور حقایق در روز روشن
🔹پس از مصاحبههای دکتر "رابرت مالون"، مخترع فناوری دارویی mRNA در نقد و زیر سؤال بردن ایمنی واکسنهای ژنتیکی، نام او از میان مخترعان این فناوری در صفحه ویکیپدیا حذف شد!
🔗 لینک صفحه قبل از ویرایش
🔗 لینک صفحه پس از ویرایش
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ چرا دستجردی نباید در وزارت بهداشت حضور داشتهباشد؟
رشته توییت واحد سلامت مصاف درباره عملکرد و سوابق دکتر مرضیه وحید دستجردی
https://twitter.com/Masaf_salam/status/1410654751344271360?s=19
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ توضیحات جهانپور درباره تور تزریق واکسن در ارمنستان
🔹 به نقل از سلامتنیوز، کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در خصوص این موضوع که تعدادی از مردم برای تزریق واکسن کرونا به ارمنستان سفر میکنند، گفت: در برخی کشورهای همسایه ما از جمله ارمنستان از واکسیناسیون علیه کرونا استقبال نشده است.
🔸وی افزود: این کشور واکسن آسترازنکا را وارد کرده است که مورد استقبال عمومی قرار نگرفته و مردم این کشور واکسنها را مورد استفاده قرار ندادهاند و از آنجا که این واکسنها تاریخ مصرف دارند، به توریستهایی که به آنجا سفر میکنند، تزریق میشود.
🔹وی افزود: در این کشورها از واکسیناسیون استقبال عمومی نشده و تاریخ انقضای واکسن در حال اتمام است و ممکن است در برخی شهرهای عراق هم شاهد این وضعیت باشیم.
🔸سخنگوی سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است واکسنهایی که در این کشور به توریستها زده میشود، تاریخ مصرف گذشته باشد، توضیح داد: خیر، واکسنها تاریخ مصرف گذشته نیستند و برای اینکه چنین اتفاقی نیفتد آنها را به توریستهای خارجی با پاسپورت تزریق میکنند.
✍🏻 میزان استقبال از واکسنهای کرونا در کشورهای اروپای شرقی، آسیای میانه و کشورهای حوزه شوروی سابق بسیار پایینتر از سایر نقاط دنیا بودهاست.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
🖼 افزایش سراسری قیمتهای جهانی کالا و مواد غذایی، در دوران پساکرونا(1)(2)
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ یک شاهکار مدیریتی دیگر/مردهها بشتابید برای تزریق واکسن کرونا!
🔹 به نقل از فانا: آنچه به گفته وراث برخی از فوتشدگان سالیان گذشته عجیب است، پیامک وزارت بهداشت مبنی بر دعوت به واکسیناسیون سراسری این متوفیان است این در حالیست که بسیاری از افرادی که در قید حیات هستند بدون دریافت پیامک براساس اولویتبندی سنی خود به مراکز مراجعه کردهاند اما برخی متوفیان به شکلی رسمی و با دریافت پیامک به مراکز واکسیناسیون دعوت شدهاند!
🔹 خانم کمالی ادعا میکند که تا به حال وزارت بهداشت ۵ بار مادر فوت شده من را دعوت به واکسیناسیون کرده این در حالیست که مادر من در سال ۹۴ فوت شد، مگر ثبت احوال اطلاعات هویتی افراد را در اختیار ندارد؟! شناسنامه ایشان همان ابتدا باطل شده است چگونه ممکن است اطلاعات افراد متوفی ثبت نشده باشد؟ً!
🔹 آقای حسنی هم گفت: با توجه به اینکه پدر همسر بنده سال گذشته فوت شد اما همچنان از طریق پیامک از سوی وزارت بهداشت برای انجام واکسیناسیون به مراکز بهداشت دعوت میشود. آیا وزارت بهداشت اطلاعاتی از متوفیان در اختیار ندارد؟
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ آخرین وضعیت کرونا در استانهای کشور
🔹بر مبنای آخرین آمارهای موجود تا دهم تیر ماه از تعداد بستریهای کرونایی در استانهای کشور در نسبت با جمعیت، وضعیت شیوع کرونا در استانها بدین شکل تقسیمبندی میگردد:
🟩 زیر ۴۰ بستری در هر یک میلیون نفر: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان رضوی، قزوین، قم، کردستان، گلستان، گیلان، مازندران
🟨 بین ۴۰ تا ۶۰ بستری در هر یک میلیون نفر: اصفهان، البرز، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، زنجان، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، مرکزی، همدان، کل کشور (حدود ۵۰)
🟧 بین ۶۰ تا ۸۰ بستری در هر یک میلیون نفر: بوشهر، تهران، خوزستان، سمنان
🟥 بین ۸۰ تا ۱۲۰ بستری در هر یک میلیون نفر: کرمان، هرمزگان، یزد
✍🏻طبق آخرین آمارها فقط استانهای هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان از ابتدای خرداد در معرض شیب تند آماری قرار دارند اما در مقایسه آمارها در نسبت با جمعیت، سیستان و بلوچستان در میانه جدول قرار میگیرد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ چرا موج پنجم کرونا بهوجود آمد؟ مقصر کیست؟ راه حل چیست و چرا اوضاع بهتر نمیشود؟
✍🏻 نقد واحد سلامت مصاف بر سیاستهای کلان دولت در زمینه مقابله با کرونا (قسمت دوم)
🔸 اگرچه تاثیر برخی واکسنها در پیشگیری از بیماریها کاملاً انکار نمیشود اما مگر کشورهای پیشرو در زمینه واکسیناسیون شواهد اطمینانبخشی از بهبود اوضاع کرونا در پی واکسیناسیون مشاهده کردند که حیات و ممات همه مردم در رسانهها و توصیههای برخی متخصصین به واکسیناسیون گره میخورد؟
💡 موفقیت واکسنهای آزمایشی در جمعیتهای محدود فاز سوم با اما و اگرهای فراوان در تفسیر دادهها، لزوماً به معنای همان میزان موفقیت در جمعیتهای میلیونی و در طولانی مدت نیست!
🔹 مشکلات کمبود و تأمین واکسن به جای خود اما چرا کمتر کسی به روند افزایشی یا وخامت بالای کرونا در کویت، شیلی، اروگوئه، بحرین، مغولستان و امارات(1) علیرغم واکسیناسیون بالا توجه میکند؟ آیا شباهت و گاهاً وخامت بالاتر آمار بستریهای کرونایی موج اخیر(2) در کانادا، قطر، بلژیک، مجارستان، فنلاند، ایتالیا، آلمان، هلند، قبرس و اتریش در نسبت با ایران علیرغم واکسیناسیون گسترده یا وجود خلل و شبهات و ابهامات مهم آماری در کشورهایی مانند انگلستان(3)(4) نباید باعث شود تا با احتیاط بیشتری مسئله واکسیناسیون را پیگیری کرده و مردم را در اضطراب و نگرانی قرار ندهیم؟
🔸 متأسفانه فاجعه اینجاست که عموم مردم حتی تفاوت واکسن تأییدشده با واکسن آزمایشی در مرحله استفاده اضطراری را نمیدانند حتی نمیدانند که هیچ مطالعه بلندمدت و گستردهای روی واکسنهای فعلی انجام نشده است. با این اوضاع از سوی بخش کثیری از رسانهها و دستگاهها و حتی متخصصین با چنان شدتی نسبت به واکسیناسیون سریع و عاجل تشویق میشوند که این انگاره در جامعه شکل گرفته که هر کس واکسن کرونا دریافت نکند، یا میمیرد یا به زودی خواهد مرد! و بر هر کسی که اندک نقد علمی نسبت به این رویکرد غلط و غیرمسئولانه داشته باشد، برچسب ضدواکسن و مخالفت با سلامت مردم خواهد خورد!
🔹 عوامزدگی و پروپاگاندازدگی در علم به جایی رسیده که از تزریق «واکسن ایمن، اثربخش و اثباتشده» به تزریق «هر واکسنی که در دسترس باشد» رسیدهایم. بدون اینکه کسی حتی زحمت ورق زدن نتایج مطالعات این واکسنها را به خود داده و به انبوه ابهامات، ضعفها، جانبداریها، نتیجهگیریهای غلط و دقت پایین دادهها چه در مطالعات بالینی و چه مطالعات جهان واقعی اشاره کند. فارغ از همه ابهامات نگرانکنندهای که درباره واکسنهای ژنتیکی و خطرات بلندمدت آنها وجود داشت.
🔸 اگر همان وضعیتی که امروزه برای واکسن آنفولانزا وجود دارد برای واکسنهای کرونا اتفاق بیفتد چه کسی پاسخگو خواهد بود؟ اگر واکسنهای کرونا در فازهای نهایی مطالعات و در جمعیتهای گسترده در طولانیمدت نتوانند اثربخشی مورد انتظار را برآورده کنند، چه کسی پاسخگوی این حجم از اعمال فشار روانی به مردم و نابودی حجم عظیمی از سرمایه مالی و زمانی به علت رهاسازی سایر ظرفیتها و ناامیدی مردم خواهد بود؟
🔹 چرا باید همه امیدها از درمانپذیر بودن کرونا را ناامید کرده، کرونا را لاعلاج و مانند گودالی تاریک ترسیم کنیم و تمام امید مردم را به واکسنها حواله دهیم، در حالیکه هنوز خودمان هم از چشمانداز آینده آنها اطمینان کافی نداریم؟
💡 به همان میزانی که پیگیری مسئله «واکسن» مورد نیاز است، به همان میزان و بلکه بیشتر پیگیری مسئله «درمان» و «دارو» مورد نیاز است، امری که متأسفانه یک سال است آن را نادیده میگیریم.
🔸 در مسئله واکسن نیز، تا به امروز میزان سرمایهگذاری حقیقی بر تولید واکسن در داخل کشور رضایتبخش نبوده و اگر از همان ابتدا به تأمین زیرساختهای این حوزه توجه میشد مشکلات بسیار کمتری در مسئله واکسیناسیون گریبانگیر کشور بود. متأسفانه در جریان واردات نیز، امنیت زیستی کشور با تزریق گسترده واکسنهای ژنتیکی به خطر افتادهاست.
✍ حقیقتاً مشکل به حدی عمیق است که حتی تعریف ما از بیماری کرونا نیز با اشکال جدی و بنیادین مواجه است. به لطف تستهای PCR و رپیدتستهای تقریباً اشتباه و فاقد ارزش، به شکلی مرزهای تعاریف علمی را جابجا کردهایم که حتی خودمان هم در این کلاف سردرگم حیران شدهایم.
🔸 تست پی.سی.آر اصلاً برای تشخیص بیماریها بوجود نیامده بود و به علت ماهیت اغراقآمیز و تکثیرمحورش در شناسایی مولکولهای زیستی مورد استفاده قرار میگیرد.
❗️ مخترع این تست بارها مخالفت خود با استفاده از آن برای تشخیص بیماریها را اعلام کردهبود(5) البته متأسفانه اجل به او مهلت نداد که ببیند چگونه حاصل اختراع او تبدیل به وسیله اعمال محدودیت بر مردم، بیمار خطاب کردن افراد سالم و کرونایی محسوب کردن بیماران آنفولانزا، بیماران گوارشی و حتی بیماران تصادفی شده است!
🔰ادامه دارد...
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_