⭕️ خطر کمبود اکسیژن بیخ گوش بیماران کرونایی
👤 رئیس اتحادیه کشوری گازهای طبی و صنعتی:
🔹 در حال حاضر با شروع موج پنجم شیوع کرونا و افزایش دو برابری تقاضا برای اکسیژن، به علت قطع برق میزان تولید کاهش یافته است و ادامه این روند مراکز درمانی را با مشکل کمبود اکسیژن روبه رو خواهد کرد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ قطع برق و پنهانکاری وزارت بهداشت/ تعداد فوتیها اسرار طبقهبندی شده است!
👤 دکتر هاشمیان: تحت هیچ شرایطی آمار فوتی های حد فاصل قطعی برق و اتصال دوباره برق اعلام نمی شود، این جز اسرار طبقه بندی وزارت بهداشت است.
👤 محمدرضا هاشمیان، فوق تخصص آی سی یو بیمارستان مسیح دانشوری می گوید:
🔺مشاهده شده است که در پی قطع برق و اختلال در عملکرد ونتیلاتورها بیماران مبتلا به کووید "جان سپردهاند."
🔸 او درباره ویدیویی که از اتاق مراقبتهای ویژه در بیمارستانی در ایران در زمان قطع برق منتشر شده بود، گفت: ما بارها با چنین صحنههایی مواجه شدهایم.
🔹 او می گوید برق که قطع می شود بعضی از ونتیلاتورها دچار اختلال عملکرد میشوند و بعضی از ونتیلاتورها که توربینی هستند کاملا از کار می افتند وقتی چنین اتفاقی میافتد تا کادر درمان بتوانند اکسیژن را تکمیل کنند گاها مشاهده شده که بیماران مبتلا به کووید جان میسپارند.
🔸 او با اظهار بیاطلاعی از تعداد بیماران مبتلا به کرونا در ایران که در حد فاصل قطع برق و اتصال دوباره به برق اضطراری جان خود را از دست دادهاند، گفت "وزارت بهداشت به صورت دقیق علت مرگ بیماران کووید را اعلام نکرده است."
🔹 او گفته است این جز اسرار طبقهبندی شده وزارت بهداشت است که تحت هیچ شرایطی اعلام نمیشود.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
4_5989794951876053498.mp3
258.3K
⭕️ قطع برق و خطر پنهان در بیمارستانها/ اوضاع از کجا وخیم میشود؟/ پاسخ دکتر کریمینیا کارشناس حوزه سلامت
💡 وقتی مبحث HSE ایمنی، سلامت شغلی و بهداشت محیط در بیمارستان بصورت جامع نگر مورد توجه قرار نمیگیرد باید شاهد چنین بحرانهایی باشیم.
✍ ما با بیماریای مواجهیم که افزایش دما می تواند حال بیماران کرونایی را وخیم کند، در شرایط قطع برق آیا تنها تجهیزات ICU و سایر تجهیزات پزشکی ضروری در بخشهای بیمارستان به برق اضطراری متصل میشوند یا سیستم تهویه و کنترل دما نیز مداومت عملکردی خواهد داشت؟
❓ تکلیف یو پی اس و دیزل ژنراتور بیمارستانها چه شده؟ چطور بیمارستانها در سنجشهای اعتبار بخشی بلایا امتیاز عالی گرفتند اما برای چنین شرایطی آماده نیستند؟
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ نگاهی به آمار مرگومیر و واکسیناسیون کرونا در ایران و برخی کشورهای منطقه و جهان
🔹با نگاهی به آمارهای مرگومیر کرونا در نسبت با جمعیت (تصاویر بالا) و مقایسه آن با درصد واکسیناسیون در کشورهای مختلف، با آمارهای نسبتاً متناقضی مواجه میشویم که بررسی عمیقتر این موصوع توسط متخصصین را بسیار ضروری میسازد.
🔸میزان پوشش واکسیناسیون بر مبنای درصدی از جمعیت (دریافت حداقل یک دوز):
🇮🇷 ایران: 4.8%
🇴🇲 عمان: 16.7%
🇰🇼 کویت: 34%
🇯🇴 اردن: 24.3%
🇦🇲 ارمنستان: 1.9%
🇹🇷 ترکیه: 40.7%
🇵🇰 پاکستان: 4.2%
🇧🇭 بحرین: 62%
🇶🇦 قطر: 59%
🇪🇺 قاره اروپا: 40.9%
🇧🇷 قاره آمریکای جنوبی: 29.3%
🔹این تناقضهای آماری نه فقط در مقایسه ایران و سایر کشورها، بلکه در مقایسه کشورهای با پوشش واکسیناسیون بالا نیز مشاهده میگردد.
🔸به نظر میرسد سیاستهای متفاوت در شیوه احتساب مرگومیر کرونایی، پروتکلها و دستورالعملهای درمانی در بیمارستانها، سبک زندگی و شاید تأثیرپذیری سیاستهای آماری از مسائل سیاسی و اقتصادی، از دلایلی باشند که تحلیل میزان اثربخشی واکسیناسیون در کشورهای مختلف را بسیار سخت نمودهاست.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ اصلاً کرونا چه ارتباطی با آب و هوا دارد؟
⁉️ سوال: مطالبی درباره ارتباط کرونا و آبوهوا ارسال میکنید که عجیب به نظر میرسد. علت اصلی موجهای کرونا فقط عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم و سویههای جهشیافته جدید است که شیوع پیدا کرده و ارتباطی با اقلیم و آب و هوا وجود ندارد. مثلاً چرا گرم شدن هوا باید باعث افزایش کرونا بشود؟! مگر ویروس کرونا در برابر گرما آسیبپذیر نبود؟
✅ پاسخ: برای پاسخ به پرسش فوق در نظر گرفتن چند نکته ضروری میباشد.
1️⃣ تأثیر عوامل دیگر (مانند رعایت پروتکلهای بهداشتی یا شیوع گونههای جهشیافته) دلیل بر حصر علتها و نفی و بیتأثیری عوامل دیگر نیست و اساساً تعارضی در این میان وجود ندارد.
2️⃣ علیرغم تأکیدات بسیار بالایی که بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی ابلاغی در جهان برای کنترل کرونا انجام میشود، هنوز اثبات قطعی مبتنی بر آمارهای جهان واقعی درباره اثربخشی این محدودیتها انجام نگردیدهاست. در آینده مطالب بیشتری پیرامون این موضوع ارائه خواهیمکرد.
3️⃣ تحلیل و انطباق شاخصهای هواشناسی و اقلیمی در مقایسه با آمارهای کرونا در ایران و بسیاری از کشورهای جهان تا به امروز نشانههای معناداری به لحاظ آماری نمایان میسازد. این شباهت به لحاظ زمانی با تغییر فصل بسیار بالا و در کشورهایی با بعضاً هزاران کیلومتر فاصله نیز قابل مشاهده است.
4️⃣ مقصود از همراهی (Association) یک پدیده با پدیده دیگر، لزوماً علیت (Causation) آن نسبت به پدیده دوم نیست. شاید این انطباق اقلیمی صرفاً یک همزمانی بدون علیت باشد، شاید هم در بخشی از علیت یا حتی تمام آن سهم داشتهباشد و نیاز به بررسیهای بیشتری در این زمینه وجود دارد.
6️⃣ بر خلاف تصورات و انتظارات اولیه، سهم بزرگی از آمارهای بیماری کرونا متعلق به فصول گرم و اوج فصل گرما بود و فارغ از اینکه ویروس SARS-CoV-2 در مطالعات آزمایشگاهی در برابر چه دمایی دوام میآورد، واقعیات میدانی از بیماری کووید-19 چیز دیگری را نمایان ساخت.
7️⃣ ارتباط اقلیم با کرونا و حتی همهگیریهای گذشته موضوع غریب و عجیبی در جهان نیست. تا به امروز پژوهشهای قابلتوجهی در این باره صورت پذیرفتهاست:
▪️The El Niño–Southern Oscillation (ENSO)–pandemic Influenza connection: Coincident or causal? (1)
▪️Temperature dependence of COVID-19 transmission (2)
▪️Temperature, Humidity, and Latitude Analysis to Estimate Potential Spread and Seasonality of Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) (3)
▪️COVID-19 transmission in Mainland China is associated with temperature and humidity: A time-series analysis (4)
▪️The role of climate during the COVID-19 epidemic in New South Wales, Australia (5)
8️⃣ شیوه اثرگذاری شاخصهای هواشناسی و اقلیمی بر افزایش یا کاهش وخامت بیماری کرونا در قالب سه نظریه تحلیل شده یا مورد حدس قرار میگیرد: 1- اثرات تغییرات دمایی یا حتی تابش/تشعشعات خورشیدی بر سیستم عصبی و از آن طریق بر سیستم ایمنی(سیستم عصبی بر عملکرد سیستم ایمنی تأثیر واضحی دارد) 2- تأثیر عوامل محیطی و آبوهوایی مانند دما و رطوبت در شیوع، جهش یا ساختار ویروسها 3- جابجایی و حمل ویروسها به طور گسترده در پهنههای بینقارهای توسط جریانات هوایی سیارهای یا توسط جابجایی موجودات مهاجر در فصول خاص بین مناطق مختلف
✍🏻 تا به اینجا نظریه اول بهنظر منطقیتر و با مشاهدات آماری و بالینی از بیماری کرونا محتملتر بهنظر میرسد، اما سایر نظریات نیز لزوماً رد یا تأیید نمیگردند.
#کرونا_و_اقلیم
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ تاثیر بینظیر واکسیناسیون در اروپا!
🔸همانگونه که در تصویر فوق مشاهده میکنید شاهد کاهش شدید آمارهای مرگومیر کرونا تا مرز صفر در اروپا پس از واکسیناسیون سراسری هستیم.
🔹البته اشتباه نکنید! آمار بالا مربوط به امسال نیست. این آمار مربوط به تابستان 2020 و زمانیست که حتی یک واکسن کرونا هم در جهان وجود نداشت!
❓باید حقیقتاً از دولتهای اروپایی درباره رمز موفقیتشان سؤال کرد و پرسید که چگونه بدون واکسیناسیون، در بدترین شرایط کرونا در تابستان سال قبل محدودیتها را کاهش داده و آمارهای کرونا را به صفر رساندند؟!
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ چرا موج پنجم کرونا بوجود آمد؟ مقصر کیست؟ راه حل چیست و چرا اوضاع بهتر نمیشود؟ ✍🏻 نقد واحد سلام
♨️ چرا موج پنجم کرونا بوجود آمد؟ مقصر کیست؟ راه حل چیست و چرا اوضاع بهتر نمیشود؟
✍🏻 نقد واحد سلامت مصاف بر سیاستهای کلان دولت در زمینه مقابله با کرونا (قسمت چهارم)
🔹به اذعان متخصصین کرونا بیماری وخیمی است و میتواند آسیبهای زیادی به همراه داشتهباشد. اما حقیقتاً باید پرسید که چه میزان از این وخامت بالا مربوط به خود بیماریست و چند درصد از آن تقصیر برخورد غلط و غیراصولی ما با این بیماری است؟ کرونا چقدر جان میگیرد و سیاستهای ما چقدر؟
🔸 اگر رویکرد فعلی ما درست و بیاشکال است، پس باید در سالهای پیش و با هر موج فصلی آنفولانزا، مدارس و دانشگاهها و ادارات را تعطیل میکردیم؟ یا به مردم توصیه میکردیم که چند متر از هم فاصله بگیرند و از ماسکهای متعدد استفاده کنند؟ یا اینکه مرزها را میبستیم و با هر موج شوک جدیدی به اقتصادمان میدادیم؟ مگر این سیاستها تا به حال چه اثری بر بهبود وضعیت داشتهاست؟ چرا انسانها در این پیشفرض عملاً فاقد چیزی به نام سیستم ایمنی تصور میشوند؟
🔹آیا باید از بیماران به سرعت تست ویروس H1N1 میگرفتیم و با داروهای ضدویروسی بیاثر و پرعارضه، کورتوندرمانی افراطی و ونتیلاسیون تهاجمی شرایط را بدتر میکردیم و در برابر داروهای مؤثر مقاومت میکردیم؟
🔸آیا میخواهیم ادعا کنیم که ما قدرت جلوگیری از چرخش میلیاردها و تریلیونها ویروس، باکتری و میکروب را صرفاً با استفاده از چند عدد ماسک و اسپری کردن مقداری اتانول به سطوح داریم؟ و میتوانیم بر جریانات عظیم آبوهوایی که توانایی جابجایی گسترده این ویروسها را در پهنه بینقارهای دارند(1) غلبه کنیم؟ آیا چنین اقدامی با منطق سازگار است؟
🔹حجم پمپاژ و تزریق رعب و وحشت به مردم در یک سال اخیر نسبت به تمام دهههای قبل بیسابقه بودهاست. مردمی که در اثر کوچکترین علامت، سرفه یا سردرد به خود مشکوک شده و هر لحظه با اضطراب و استرس ناشی از ابتلا به کرونا روبرو میشوند.
🔸آیا رسانههایی که سیاست ترویج هراس و وحشت از کرونا را سرلوحه خود قرار دادند، اندکی اطلاع داشتند که استرس و اضطراب آن هم با این شدت بالا، چه تبعات ویرانگری بر سیستم ایمنی افراد و سلامتیشان در طولانیمدت خواهدداشت؟(2)(3)
🔹استرس، هراس، وحشت و اضطراب با لحظهلحظه حرکت بیمار کرونایی عجین شدهاست. از روزی که علامتی از بیماری ندارد تا روزی که برای مشاهده نتیجه تست پر اشتباه پیسیآر مراجعه میکند؛ و در انتها با کوهی از اضطراب و وحشت و با سیستم ایمنی آسیبدیده به سمت تخت بیمارستان حرکت میکند. در میانه راه نیز بیمارانی را میبیند که با پروتکلهای غلط و نادرست، روز به روز بر وخامت حالشان افزوده شده و شاید جانشان را از دست میدهند.
🔸شاید باورش برای بسیاری سخت باشد که سازمان بهداشت جهانی با آن ابهت و عظمت، نهادهای بهداشتی دولت آمریکا مانند CDC، NIH و FDA و یا نهادهای بهداشتی انگلستان و اتحادیه اروپا با آن میزان از شهرت، چیزی را توصیه کنند که غیرعلمی و بدون پشتوانه علمی باشد؟ باورش سخت است، اما فقط در شرایطی که ندانیم تمام آنها در پیوندی عمیق با مافیاهای اقتصادی و سیاسی بینالمللی قرار دارند و به جغرافیای سیاسی حاکم بر دنیای علم بی اطلاع باشیم.
📌متأسفانه باید گفت که ما در طول یک سال اخیر وارد دوری باطل، تسلسلی سیستمی شدهایم. سیستمی که با ترس، اضطراب و وحشت به حیات خود ادامه داده و از «علم» تغذیه نمیکند. دور باطلی که حاصل آن افزایش مرگ انسانها، نابودی امنیت روانی میلیونها نفر، پر شدن جیب کارتلها، مافیاها و کمپانیها و نهایتاً تغییر مناسبات قدرت در سطح جهان بودهاست.
💡مجموعهای که در برابر هر گونه تغییر مقاومت میکند و جلوی هر فرد و جریان و شخصی که بخواهد اندکی به بهبود بیماری کمک کند میایستد. داروهایی وارد جریان درمان شد که یا بیاثر بود یا وخامت بیماری را افزایش داد. روشها و داروهای مناسب یا مورد آزمایش قرار نمیگیرند یا به بدترین شکل و با ظریفترین شیوههای مهندسی علمی، تخریب میشوند. محدودیتهایی اعمال میشوند که وخامت بیماری را افزایش میدهند و با پمپاژ سراسری وحشت مقاومت ایمنی افراد بیش از پیش آسیب میبیند.
📢 به محض ایجاد کوچکترین امید، جهان با پروپاگاندای گونه جهشیافته جدیدی روبرو میشود. افراد و مقاماتی نیز تلویحاً میگویند که شاید اثربخشی واکسنها دچار اشکال شود(4) و مجبور شویم این روند باطل را هر سال و هر بار تکرار کنیم! واریانتهایی که هنوز زیرساخت درست و کافی برای شناسایی مناسباتشان در پهنههای جغرافیایی وجود ندارد و مشخص نیست که آیا واقعا مقصر اصلی افزایش مرگومیر هستند یا خیر؟(5)
⁉️ شاید زمانی که راکفلرها در سال 2010 از جهانی صحبت میکردند که همیشه درگیر همهگیری، بیماری و محدودیتهای سنگین است(6)، باید حرفهایشان را جدیتر میگرفتیم!
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@
♨️ توزیع سنی فوتیهای کرونا / هشتاد درصد بالای 65سال
🔸طبق آخرین آمار تجمیعی منتشر شده از ترکیب سنی فوتیهای ناشی از کووید19 در ایالات متحده، نتایج بدین شرح است:
▪️بالای 85 سال: 29.7 درصد
▪️بین 75 تا 84 سال: 27.4 درصد
▪️بین 65 تا 74 سال: 22.2 درصد
▪️بین 50 تا 64 سال: 16.1 درصد
▪️بین 40 تا 49 سال: 3.0 درصد
▪️بین 30 تا 39 سال: 1.1 درصد
▪️بین 18 تا 29 سال: 0.4 درصد
▪️بین 0 تا 17 سال: 0.05 درصد
🔹همچنین قابل ذکر است:
▫️بالای 50 سال: 95.6 درصد
▫️زیر 50 سال: 4.6 درصد
▫️بالای 65 سال: 79.5 درصد
▫️بالای 75 سال: 57.2 درصد
🔸علاوه بر این:
▫️تعداد فوتیهای کرونا نسبت به کل فوتیها: 10.2 درصد
(سرطان 17.8% و بیماری قلبی 20.5%)
▫️تعداد فوتیهای کرونا نسبت به کل جمعیت: 0.1 درصد
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⚠️قطع برق، بلای جان معلولان نخاعی گردنی و بسترگرا
🔹فانا: مدیرعامل مرکز حمایت از معلولین ضایعات نخاعی ایران گفت: معلولانی که وابسته به ویلچر و دستگاههای الکتریکی هستند و معلولان نخاعی گردنی و بسترگرا که از تشک مواج، تخت برقی و ویلچر برقی استفاده میکنند، در نبود برق و استفاده نکردن از این لوازم، رنج و مشقتشان چند برابر میشود به ویژه معلولانی که باید از تشکهای مواج استفاده کنند و اگر از این تشکها استفاده نکنند، زخم بسترشان چندین برابر میشود
🔹علی ضرابی افزود: قطعی بدون برنامهریزی برق آن هم چندین مرتبه در طول روز، معلولان نخاعی را که روی تخت در منزل بستری و دچار زخم بسترهای عمیق بوده را دچار مشکلات فراونی کرده و از سوی دیگر قطعی برق بیرویه، افرادی را که به دستگاه تنفسی وصل هستند را میتواند تا نزدیک مرگ بکشاند
http://phana.ir/fa/doc/news/36354
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ بررسی سوابق و عملکرد افراد گمانهزنیشده برای وزارت بهداشت دولت سیزدهم / علیرضا زالی
🔹به نقل از رسانه پادتن، علیرضا زالی یکی دیگر از نامزدهای محتمل تصدی وزارت بهداشت میباشد. علیرضا زالی رئیس سابق سازمان نظام پزشکی و از مدیران ارشد این سازمان در سه دهه گذشته و همچنین فرمانده کنونی ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران میباشد.
🔸افزایش نجومی تعرفه جراحی در بخش خصوصی، انتقاد از قانون تکشغلی پزشکان، انتقاد از سریال طنز در حاشیه که در نقد رویکردهای غلط پزشکی ساخته شدهبود، ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و حواشی هزینهکرد بودجه کرونا برای ساختمانسازی در این دانشگاه و عضویت دختر رئیس جمهور در هیئت علمی این دانشگاه، عضویت در بیمارستانهای دولتی و خصوصی و همچنین سابقه عضویت در شرکتهای متعدد درمانی و تجاری از جمله سوابق نهچندان مناسب او برای تصدی جایگاه وزارت بهداشت میباشد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ ترجمه فارسی ریست بزرگ منتشر شد
🔹کتاب «کووید19:ریست بزرگ» یا «COVID-19: The Great Reset» که توسط کلاش شواب رئیس انجمن جهانی اقتصاد نوشته شدهبود به فارسی ترجمه و منتشر گردید.
🔸کلاس شواب رئیس انجمن جهانی اقتصاد، متولی اجلاس داووس و عضو گروه صهیونیستی بیلدربرگ در ایام اولیه شیوع کرونا با شعار ساختارشکنانهای به نام ریسِت بزرگ، خواستار تحول ساختارهای جهان در دوران پساکرونا شدهبود.
🔹بسیاری از افراد و گروهها واکنش تند و خشمگینانهای نسبت به اظهارات او داشتند. تحلیلگران مستقل این اظهارات را در راستای خواست کانونهای صهیونیستی بینالمللی و در جهت تحقق آرمانهای جهانوطنی آنها میدانند.
🔸تشابه دوران پساکرونا به عصر جنگ جهانی دوم، ایجاد تحول در نظم و شیوه اداره جهان، تحول در ساختارهای اقتصادی جهان و انقلاب در برخی فناوریها با شعار انقلاب صنعتی چهارم، از جمله شعارهای کلاس شواب در راستای این گفتمان است.
🔹نسخه زبان اصلی کتاب از این لینک قابلدریافت است.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam