فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پارسال کمبود سرم را پیشبینی کردیم/ ولی کاری هم نکردیم!
👤 دکتر شانه ساز، معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو:
🔹پارسال کمبود سرم را پیشبینی کردیم، اما تولیدکنندگان سرم به مجلس شکایت کردند که سازمان غذا و دارو میخواهد سرم وارد کند.
❓ سوال این است که چه کاری کردید تا تولید کنندگان سرم تعدادشان بیشتر شده یا تعداد سرم تولیدی افزایش یابد؟
✍ تقریبا همین روحیه ی مقصر حق به جانب در اغلب سیاستها و رویکردهای وزارت بهداشت دیده میشود!
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف
@masaf_salam
♨️ فرافکنی عمدی و انحراف افکار عمومی از داروی مرگبار رمدسیویر بهسوی #محرم و عزاداریهای مردمی!
1️⃣ ۱۸ مرداد، شانهساز رئیس سازمان غذاو دارو:
تجویز رمدسیویر نسبت به خرداد چهار برابر شده و آخر مرداد هشت برابر میشود؛ هیچ جای دنیا مثل پزشکان ما برای یک تب ساده رمدسیویر تجویز نمیکنند!
2️⃣ ۱۸ مرداد، ریاحی رئیس بیمارستان رسول اکرم:
بیماران سرپایی نیازی به رمدسیویر ندارند اما متاسفانه حجم زیادی از پزشکان برای همه تجویز میکنند؛ درگیری ریه تا ۴۰ درصد نیازی به درمان ندارد!
3️⃣ ۱۳ مرداد، دکتر هاشمیان فوق تخصص آی.سی.یو: تزریق رمدسیویر موجب تبولرز، مشکلات کبدی، کلیوی، اختلال فشارخون و ضربان قلب میشود!
4️⃣اسفند ۹۹، حریرچی:
رمدسیویر داروی ابولا بود اما یک جوّی ایجاد شد و همه از آن استفاده کردند؛ در حالیکه پشت آن کارتلهای دارویی خوابیدهاند!
5️⃣ ۱۷مرداد، شریفیمقدم دبیرکل خانه پرستاری کشور:
«وزارت بهداشت از هم فروپاشیده و نظام درمانی به حال خود رها شده؛ اگر وزارت بهداشت نداشته باشیم وضعیت بهتر است! گروهی در وزارت تنها به دنبال کسب درآمد هستند؛ در دنیا اعلام شده رمدسیویر برای کرونا اثر ندارد اما اینجا هنوز پزشکان برای بیماران تجویز میکنند!
6️⃣ ۱۸ مرداد، نامه نمکی به دکتر رئیسی برای افزایش اختیارات استانداران و روسای دانشگاههای علوم پزشکی جهت اعمال محدودیتها بر مراسمات مذهبی محرم!
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
بیماران در صف دارو!/ سایت قطع است و دارو نایاب و گران
گلایههای مردم از صفهای طولانی داروخانه:
🔹حاضریم مرگمان را خدا بدهد. وزیر بهداشت کجاست جواب بدهد.
🔹یک آمپول ریه شده۳ میلیون و هفتصد، و پدرم باید شش تا از این آمپول ها تزریق کند از کجا بیاوریم.
🔹یک هفته است برای سه دارو داروخانه هارا زیرو رو میکنم
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ نسخه نویسی الکترونیک متولی ندارد و به شکل ملوکالطوایفی در اختیار بیمهها است.
👤 دکتر محمدرضا دری، دبیر انجمن داروسازان تهران با حضور در برنامه «گفتگوی اجتماعی» در مورد نسخه نویسی آنلاین چالشهای بیماران و داروخانهها گفت:
🔸️ برنامه پرونده الکترونیک و نسخه نویسی الکترونیک طرح بسیار عالی است ولی چون مجری طرح وزارت بهداشت، نتوانسته به عنوان متولی یک سامانه را برای آن تعریف کند به شکل ملوکالطوایفی در اختیار سازمانهای بیمهگر قرار گرفته است.
🔹️ سازمانهای بیمه گر با نرم افزار و سیستم و سازماندهی خود برنامه نسخه الکترونیک را پیش میبرند و هر بیمه برنامه مختص به خود را دارد در نتیجه باعث شده ما نتوانیم مدیریت داشته باشیم و این امر منجر به هرج و مرج و آسیب به مردم شده است.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خواستیم یک متن مناسب برای این ویدئو بنویسیم، دیدیم هیچی به اندازه خود ویدئو گویا نیست!
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
🔸از روز دوشنبه تا شنبه هفته بعد تعطیل شد
بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا از روز دوشنبه ۲۵ تا شنبه ۳۰ مردادماه تعطیل اعلام شد
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
🌐 گسترش سریع ویروس کرونا در آمریکا، با وجود واکسیناسیون گسترده و وسیع !!
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ تعیین جنسیت و سقط دختران در دوران پیشرفت و تکنولوژی!!!
🔸️ سازمان ملل متحد تشخیص و انتخاب جنسیت نوزادان قبل از تولد را به عنوان یک عمل مضر در تاریخ دانست.
🔹️ براساس این گزارش، در تحقیقات انجام شده آمده است؛ ۴۵ میلیون جنین دختر بین سالهای ۱۹۷۰ تا ۲۰۱۷ در نتیجه انتخاب جنسیت قبل از تولد سقط شدهاند و بیش از ۹۵درصد از این جنینهای سقط شده، در چین یا هند بودهاند.
https://www.medicalnewstoday.com/articles/preference-for-sons-could-lead-to-4-7-m-missing-female-births
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
افتادن در گرداب گلوبالیست ها
اظهارات جدید فائوچی: احتمالا در آینده همه باید دوز تقویتی واکسن کرونا را تزریق کنند
🔹فانا: آنتونی فاوچی مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا روز پنجشنبه گفت: با وجودی که تزریق دوز تقویتی واکسن کرونا فعلا فقط برای برخی از افراد دچار نقص ایمنی تائید شده است اما احتمالا در آینده همه افراد به تزریق دوز تقویتی واکسن کرونا نیاز خواهند داشت. البته در حال حاضر نیازی به تزریق دوز تقویتی به همه افراد نمیبینیم/CNN
🔹سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) اخیرا به دوز تقویتی (دوز سوم) واکسنهای کرونای فایزر-بیونتک و مودرنا برای برخی از افراد دارای سیستمهای ایمنی ضعیف، مجوز مصرف اورژانسی داد.
✅ کانال واحدسلامت موسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ رعایت چه نکاتی در تغذیه به پیشگیری از کرونا و بیماریها کمک میکند؟
🔹پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: «المعده بیت الداء و الحمیه رأس کل دواء». معده خانه همه دردها و پرهیز از پرخوری بالاتر از تمام درمانهاست.(1)
🔸معده سالم، گوارش قوی و کم خوردن، آسانترین و کمهزینهترین و تضمینشده ترین راه برای پیشگیری از کرونا و طیف وسیعی از بیماریهاست.
▪️تا زمانی که عمیقاً گرسنه نشدید غذایی میل نکنید. هنگام صرف غذا به میزانی میل کنید که احساس سنگینی نکنید تا معدهتان برای وعده بعد آماده و کاملاً خالی شود.
▪️سعی کنید هنگام خوردن غذا آرامش داشتهباشید. لقمهها را آرام و خوب بجوید، به ظرف غذا خوب نگاه کنید، آن را ببویید و خوب مزه کنید. این مسئله هم به احساس روانی رفع گرسنگی و لذت از غذا کمک میکند و هم هضم غذا را تسهیل مینماید.
▪️ما روزانه بسیار بیشتر از حد نیاز بدنمان غذا مصرف میکنیم. از ترس تأمین نشدن مواد موردنیاز بدن تبعات پرخوری را به جان نخرید. لذت سبکی پس از کم خوردن را به سنگینی پس از پرخوری ترجیح دهید و معدهتان را تحت فشار نگذارید. همه موادی که وارد معده میشوند قابلیت جذب توسط بدن را ندارند.
▪️در مصرف آب زیادهروی نکنید. تأمین آب بدن لزوماً از نوشیدن مستقیم آب به دست نمیآید و زیادهروی در مصرف آب معده را شدیداً تضعیف میکند.
▪️ وقتی آب سرد بنوشید که معدهتان خالی و دارای قوت است. در غیر این صورت مصرف آب سرد باعث تضعیف گوارش میشود و در این حالت آب گرم جوشاندهشده توصیه میگردد.
▪️هنگام نوشیدن آب، آن را در سه جرعه بنوشید و بین هر سه جرعه میزانی تنفس داشتهباشید. این کار شما را زودتر سیراب میکند و هم از آسیبزایی جلوگیری مینماید.
▪️پیش، پس و میانه مصرف غذا از نمک به صورت مزهمزه کردن استفاده نمایید. استفاده از نمک طبیعی توصیه میگردد.
▪️استفاده از سبزیجات، پیاز، زیتون و در برخی موارد ترشیجات نسبت به مصرف لبنیاتی مانند ماست در کنار غذا ارجحیت دارد. خوردن آب در میان و پس از غذا نیز چندان توصیه نمیگردد و باعث ضعف معده میشود. در صورت تشنگی مفرط استفاده از آب گرم توصیه میشود.
▪️خواب بلافاصله پس از غذا میتواند آسیبزا باشد و باید حداقل حدود دو ساعت بین مصرف غذا و خواب فاصله باشد.
▪️افراد سرد مزاج و کسانی که در هضم و دفع غذا دچار سختی هستند باید مراقبت بیشتری به عمل آورند. مصرف زیاد مواد غذایی پر قند یا سنگین که هضم آن سخت است برای این افراد نامناسب بوده و پرخوری به آنها ضربه زیادی وارد میکند.
▪️وعده نهار را سبکتر از سایر وعدهها میل کنید و حتی میتوانید در طولانیمدت آن را کاملاً حذف نمایید. میانه روز و در هوای گرم بدترین زمان برای صرف وعدههای سنگین است.
▪️قند و مواد غذایی مملو از قند عامل
بسیاری از بیماریها هستند. در دوران همهگیری کرونا استفاده از قندهای مصنوعی و یا مواد غذایی صنعتی پرقند مانند آبمیوههای صنعتی، سسهای صنعتی، نوشابه و شکلات و شیرینیجات باید به حداقل میزان ممکن برسد.
▪️میوهها میانوعدهای عالی برای اندام گوارشی هستند. برای کسب بیشترین منفعت آنها را در تناسب با مزاجتان میل نموده و فقط هنگامی به سراغشان روید که معدهتان خالی باشد.
▪️میزان راحتی دفع مواد زائد اهمیت بالایی در گوارش دارد. همیشه در اولین فرصت و هنگام احساس نیاز برای دفع مواد زائد به سرویس بهداشتی مراجعه کنید و شدیداً از تأخیر در آن پرهیز کنید. پیش از خواب نیز همیشه یک بار این عمل را تکرار نمایید.
▪️هنگامی که احساس کردید در آستانه بیمار شدن هستید، اولین اقدام شما کاهش حجم غذا و سختگیری نسبت به تغذیهتان باشد.
❗️در زمینه تغذیه، رعایت اصول اولیه و پرهیز از رفتارهای غلط اهمیت بسیار بالاتری از این دارد که برای مثال چه چیزهایی را برای تقویت سیستم ایمنی مصرف کنیم. تا وقتی عادات روزمره ما تضعیفکننده سیستم ایمنی باشند، مصرف هیچ چیزی نمیتواند آن را اصلاح کند.
🔰 اهمیت و تأثیر تغذیه در سلامتی آنقدر بالاست که امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمودهاند: هر کس فقط به هنگام گرسنگی غذا را میل کند، آن را خوب بجوَد، آن را ترک کند در حالی که هنوز اشتها دارد و قضای حاجت را به تأخیر نیندازد، تا هنگام مرگ به هیچ بیماری مبتلا نمیشود.(2)
📚(1)مواعظ عددیه، ص55
📚(2)مکارمالاخلاق، ص146
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ رشد جمعیت رژیم صهیونیستی
🔸️ جمعیت رژیم صهیونیستی سالانه ۲ درصد افزایش مییابد که ۴برابر میانگین ۰.۵ درصد در سایر کشورهای توسعه یافتهاست.
🔹️ به گفته بانک جهانی، "همبستگی منفی به وضوح بین سطوح مختلف تحصیلات زنان و میزان باروری کل در یک جمعیت مشاهده میشود". به عبارت دیگر، هرچه یک زن تحصیلات بیشتری داشته باشد، احتمالا فرزندان کمتری خواهد داشت. این در بیشتر کشورها صادق است. اما در مناطق اشغالی صادق نیست، جایی که تحصیلات زنان در آموزش عالی همراه باروری آنان افزایش یافتهاست و از تعداد مردانی که به دانشگاه میروند پیشی گرفتهاست.
🔸️ در مناطق اشغالی، خانوادههای طبقه متوسط خواهان فرزند چهارم هستند. فرزندان مهاجران روسی که با خانوادههای کوچک بزرگ شدهاند، فرزندان بیشتری میخواهند.
https://m.jpost.com/israel-news/israels-future-children-and-grandchildren-are-a-national-asset-655413/amp
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam