⭕️ پاسخ به نقدهایی که در این روزها شنیده ایم! / موضع دقیق واحد سلامت مصاف در خصوص موضوع واکسیناسیون اجباری
🌐https://twitter.com/Masaf_salam/status/1434616122544906246?s=19
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ضرب و شتم وحشیانه یک زن بهدست پلیس فرانسه/ گفته میشود این زن کارت واکسن نداشته است!
✍ کارت واکسن هوشمند مبنای قضاوت اجتماعی قرار خواهد گرفت و جامعه را به دسته آدم خوبها (دارای کارت واکسن هوشمند) و سرکشها (بدون کارت واکسن هوشمند) تقسیم خواهد کرد.
🔹 حکومتها با این دو قطبی، از قدرت مردم برای سرکوب مردم بهرهخواهند گرفت.
🔸 مردم خوب، مردم بد را در حالی سرزنش میکنند که هنوز جوامع علمی دنیا نتوانستهاند دلایل قانعکنندهای برای امنیت کامل واکسنها (عمدتا واکسنهای ژنتیکی) ارائه کنند و قدرت مردم این کوتاهی و ناتوانی دانشمندان و بنگاههای تبلیغاتی دارو و واکسن را جبران خواهد کرد.
🔹 این موضوع فراتر از مباحث پزشکی بوده و بحثی ناظر به مسائل جامعهشناختی و پزشکیشدن (Medicalization) جامعه است و بررسی آن در حیطه مسائل علوم اجتماعی است، شاید بد نباشد اندیشمندان و آزاداندیشان این عرصه در این خصوص بیشتر سخن بگویند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
برگزاری اعتراضات ضد کرونایی در فرانسه برای هشتمین هفته متوالی
روز شنبه برای هشتمین هفته متوالی دوباره صدها هزار نفر علیه تشدید محدودیت های کرونایی در کشورشان اعتراض کردند. بر اساس اطلاعات وزارت کشور فرانسه در روز شنبه در سراسر این کشور بیش از 140 هزار نفر به خیابان ها آمدند و در پاریس تعداد شرکت کنندگان در این اعتراضات حدود 18 هزار نفر بود.
معترضان به طرح دولت برای واکسیناسیون اجباری کادر درمان و همچنین قانون ارائه گواهی سلامت از طرف افراد برای بازدید از بسیاری اماکن عمومی اعتراض داشتند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ وزیر بهداشت:
تا آخر بهمن، پایان کرونا در کشور اعلام می شود!
🔸 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: تا قبل از دهه فجر دو دز واکسن کرونا و دز یادآور به هموطنان تزریق خواهد شد.
🔹 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین اظهار امیدواری کرد که زودتر از دهه فجر واکسیناسیون سراسری در کشور پایان یابد.
✍ امیدواریم که ان شالله موفق باشند لیکن اگر پاندمی با این اوضاع مدیریت، توضیع و تایید واکسن تمام نشد فصل جدیدی در حکمرانی سلامت بر مسئولان گشوده خواهد شد، پشت کردن به جهانیشدن و توجه به بومیسازی علم و پروتکلهای درمانی، چیزی که اکنون به آن بیتوجهی میشود.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ معضل کمبود پرستار در پیک پنجم کرونا
👤 حمیدرضا عزیزی، معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان نظام پرستاری با اشاره به مهمترین مشکلات پرستاران، کمبود نیرو را معضلی بسیار جدی خواند و گفت؛
🔸️ متاسفانه در حدود ۴ سال گذشته وزارت بهداشت جذب نیروی مناسبی نداشته است. در حال حاضر تعداد پرستار نسبت به تخت بیمارستانی در کشور در بدترین حالت و حدود ۰.۸ به ازای هر تخت است.
🔹️ یکی از مشکلات اصلی که در پیک پنجم کرونا با آن مواجه بودیم همین موضوع کمبود نیرو بود تا حدی که از برخی استانها و شهرستانها گزارشاتی به دستمان میرسید که ۲۵ بیمار را یک پرستار مدیریت میکند و این شرایط اصلا خوب نیست. مسئولین سال گذشته قولهایی برای استخدام دادند که وزارت بهداشت در اوج بیتدبیری علیرغم برگزاری آزمون آن هم در حالی که در ۶ یا ۷ ماه اخیر بدترین شرایط جنگی با کرونا را داشتیم و رکوردهای ابتلا و مرگ و میر شکسته شد، حتی یک نفر را از آن تعداد به سیستم تزریق نکرده است.
🔸️ هماکنون در مقطع کارشناسی ارشد گرایش مراقبتهای ویژه را داریم. از طرفی برخی همکاران نیز به دلیل سابقه کار بالا و کسب مهارت در بخش ویژه کار میکنند اما اینکه یک پرستاری که به تازگی فارغالتحصیل شده است را در ICU کووید ۱۹ بگذاریم کار معقولی نیست. از این جهت نیاز است سیستم جذب و استخدام پرستاری تقویت شود که بتوانیم تعداد بیشتری به بخشهای مراقبت ویژه تزریق کنیم.
🔹️ درخواست اساسی ما این است که سربازان خط مقدم دفاع از سلامت مردم مانند سایر مدافعین کشور شارژ روحی شوند تا خستگی و فرسودگی طولانی مدت آنها برطرف شود. از بُعد مالی نیز حداقل کاری که میشود انجام داد این است که مانند خیلی از کشورهای دنیا بخشودگی مالیات بر حقوق پرستاران حداقل در دوران کرونا اعمال شود.
🔸️ هنوز در برخی استانها در این شرایط بحرانی پرستاران را ۸۹ روز به کار دعوت میکنند و بعد که پیک فروکش کرد عذر آنها را میخواهند. این غیرحرفهایترین رفتار با پرستاران است.
/خبرآنلاین
✍🏼 پیشتر سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که مشکل کمبود نیروی پرستاری هرچند در همه کشورها پیامد مشابهی دارد، اما در کشورهای درحالتوسعه عواقب آن به مراتب وخیمتر است، زیرا در کشورهای توسعهیافته، مشکل کمبود پرستار با جذب نیرو از کشورهای فقیر جبران میشود ولی درکشورهای درحالتوسعه به علت عدم توان مالی و وضعیت اقتصادی نامطلوب این امر ممکن نیست.
منبع: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2865667/
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ سند راهنمای سازمان بهداشت جهانی در خصوص اجرای گذرنامه واکسن و کارت واکسیناسیون
✍ این سند تحت حمایت بنیاد بیل و ملیندا گیتس و بنیاد راکفلر تهیه شد!
با توجه به ماهیت معلوم و شیطانی این نهادها هنوز هیچ نهاد امنیتی در جمهوری اسلامی قصد بررسی ابعاد امنیتی کووید۱۹ و مداخله در این خصوص را ندارد؟
✍ این حجم از خوشبینی جاهلانه از کجا آمده که گمان نمیکنید کسی که مدعی کاهش جمعیت با واکسنهای ژنتیکی شده حالا حامی سازماندهی جمعیت است!
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامهای به شهردار تهران بر همکاری بیش از پیش شهرداری تهران با حوزه سلامت تاکید کرد.
🔹 بهرام عیناللهی در این نامه ضمن تبریک به مناسبت انتصاب علیرضا زاکانی به عنوان شهردار با رای قاطع اعضای شورای اسلامی تهران، در خصوص ارتقای هرچه بیشتر سطح همکاری در حوزه سلامت کلانشهر تهران، ابراز امیدواری کرد./سپید آنلاین
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
سلام «واحد سلامت مصاف»
⭕️ توئیت یکی از کاربران فصای مجازی در مورد تطهیر بنیاد گیتس و نقش آن در کاهش جمعیت
✍ سوال: چرا مردم اروپا و سایر کشورها علیه سیاستهای جهانی موسسات بین المللی مثل بنیاد بیل و ملیندا گیتس و بنیاد راکیفلر دست به تظاهرات میزنند؟ چرا در ایران به اکثر پدیدههای بین المللی خوشبینی وجود دارد؟
❓ خودشیرینی سیستماتیک در نظام سلامت و سایر حیطههای حکمرانی برای نهادهای بین المللی که منجر به فجایع شده است(مانند کاهش جمعیت) چرا دیده نمیشود؟
✅ واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ درست، صریح و انقلابی! مخالفت مجلس با لایحه عضویت ایران در آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان
👤 زهرا شیخی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
🔹 طبق بررسی مرکز پژوهشهای مجلس، کمیسیون بهداشت با لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان مخالفت کرد.
✍ عضویت در آژانسهای تحقیقات این الزام را فراهم میکند که حکومتها اطلاعات حوزه سلامت و وضعیت تحقیقات و نام دانشمندان و محققان را با نهادهای بینالمللی به اشتراک
بگذارند.
🔹 شاید عدهای غربگدا در اعتراض به این اقدام بگویند از همکاری در تحقیقات کلان بین المللی محروم شدیم، لازم است به ایشان یادآور شویم فاجعه تحقیقاتی دکتر ملکزاده( کارآزمایی سالیداریتی برای درمان کووید۱۹) که در آن بیاخلاقانه جان بیش از ۳۰۰۰ نفر از هموطنانمان را بازیچه تحقیقات شرکتهای دارویی قرار گرفت کافیست، آنهم برای تحقیق روی داروهای پرعارضه و پرحاشیهای چون رمدسیویر و فاواپیراویر!
🔰 اگر علم در ثریا باشد مردانی از ایران به آن دست خواهند یافت!
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam