⭕️ ادامه رویه غیرقانونی تاکسیرانی/پروانه رانندگان تاکسی که واکسن نزنند، تمدید نمیشود!
👤 به نقل از فانا: مرتضی ضامنی مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی کشور در واکنش به اینکه واکسیناسیون کرونا برای رانندگان اجباری خواهد بود یا نه؟ گفت:
🔸 از آنجایی که رانندگان قرار است در حوزه عمومی کار کنند، موضوع اجباری شدن تزریق واکسن باید رخ میداد. این موضوع توسط سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به سراسر شهرداریهای کشور ابلاغ شده است تا رانندگانی که بدون دلیل پزشکی واکسن نمیزنند، حتما محدودیتهایی را برای آنها در نظر بگیرند و پروانه فعالیت آنها را تمدید نکنند. مکاتبات انجام شده و در شهرها در حال اجرا است.
✍ اتحادیه تاکسیرانی کشور باید اعلام کند که براساس چه مصوبه یا قانونی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نسبت به اجباری کردن واکسیناسیون کرونا در بین رانندگان تاکسیرانی اقدام کرده است، آن هم درحالیکه در هیچ یک از مشاغل عمومی دیگر واکسیناسیون کرونا به صورت رسمی اجباری نشده است!
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ پروانه رانندگان تاکسی که واکسن نزنند، تمدید نمیشود/ تحلیل ابعاد علمی و اجتماعی این پدیده
👤 مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی کشور گفت: از آنجایی که رانندگان قرار است در حوزه عمومی کار کنند لذا موضوع اجباری شدن تزریق واکسن باید رخ میداد. این موضوع توسط سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به سراسر شهرداریهای کشور ابلاغ شده است تا رانندگانی که بدون دلیل پزشکی واکسن نمیزنند، حتما محدودیتهایی را برای آنها در نظر بگیرند و پروانه فعالیت آنها را تمدید نکنند.
✍ به این متن دقت کنید، در این نوشتار خبری چندین مساله پیش فرض قرار گرفته است:
1⃣ محافظت از سلامت عمومی با اجباری شدن واکسن محقق میشود.
2⃣ چون واکسن حتما محافظت ایجاد میکند، واکسن نزدهها خطرناک هستند و باید محدود شوند.
3⃣ محدودیت یعنی فعالیت نکردن( که منجر به گرسنگی و فقر خواهد شد).
🔍 باتوجه به اینکه برای هر سه مورد فوق مثالهای نقض متعدد وجود دارد، سری به فضای علم میزنیم:
1⃣ ویروس کرونا در حال جهش است و واکسنها در برابر جهش دچار کاهش قدرت پیشگیری می شوند تا جایی که سخن از دوز سوم و چهارم واکسنها(دوز بوستر) میشود.
2⃣ واکسنها بی عارضه نیستند و گزارشهای متعددی از سکته، شوک و حتی مرگ از واکسنها موجود است.
3⃣ واکسنهای کرونا دارای مجوز اضطراری هستند یعنی مراحل کامل تحقیق و توسعه را به طور کاملاً امن در دراز مدت طی نکردهاند.
4⃣ حکومتهایی با نرخ واکسیناسیون بالا مانند رژیم صهیونیستی و مجارستان (۸۱ درصد مردم آن واکسیناسیون شده اند) گرفتار رشد شدید آمار مرگومیر و ابتلا هستند.
5⃣ شرکتهای سازنده واکسن (تمام واکسنهای خارجی موجود) در برابر واکسنها و عوارض جانبی آنها مصونیت قضایی دارند.
🔹 در چنین شرایطی اگر یک راننده تاکسی از طبقه راننده تاکسی بودن درآید، کمتر به اخبار رسمی مانند اخبار رادیو در حین رانندگی گوش دهد و سری به مقالات علمی بزند و ببیند که چه خطرات احتمالی ای متوجه او خواهد بود، نمیتواند به حکم شریعت اسلام عمل کند و خطر احتمالی را از خود دور کند، چون محدود میشود و باید انتخاب کند که یا کار نکند و در اثر گرسنگی بمیرد یا تسلیم سیستم شود و عوارض احتمالی را بپذیرد و به حکم چیزی که خلاف آن را معقتد است عمل کند و همچنان بر اساس گزارشهای WHO ویروسها جهش خواهند کرد، کرونا با واکسن تمام نخواهد شد، قرنطینهها ادامه خواهد داشت و جریانی متعصب به ظاهر مدافع علم، اجتماع را به مذبح فروپاشی و مردمی که متفاوت فکر میکنند را به استرس برای مرگ خواهد کشاند و از حق این دسته از مردم بر بدن خود این اختیار باقی خواهد ماند که چگونه در انتظار مردن باشند!
💡 به جهان جدید خوش آمدید، ظاهراً شیطان به این اقدام غیر قانونی لبخند میزند، ادبیات تروریستی که آزادی بیان و حق انتخاب انسان را هدف قرار داده در فضای علمی ایران در حال شکل گیریاست.
⚠️ این صرفاً نقدی جامعه شناختی به فضای حکمرانی سلامت و جنبههای اجتماعی علم است، واحد سلامت مصاف توصیه به استفاده یا عدم استفاده از واکسنها نمیکند، بر این باوریم که مردم خود صلاح خویش را بهتر میدانند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پیامد محرومیت از خدمات اجتماعی/گسستگی بین حاکمیت و مردم/ رهبری توصیه به همدلی دارند
✍ بالاخره صدای یک جامعهشناس درآمد. محمدرضا محبوبفر جامعهشناس و پژوهشگر مسائل اجتماعی، در مورد علت عدم استقبال برخی از واکسیناسیون سخن میگوید:
🔸 محرومیت از خدمات اجتماعی و توسل به ترس نه تنها موجب استقبال از واکسیناسیون نمیشود بلکه موجب گسستگی بین مردم و حاکمیت است. مردم باید احساس کنند سلامت آنها برای حاکمیت مهم است.
✍ در واحد سلامت مصاف این موضوع تحت عنوان امکان بروز تعارضات اجتماعی بخاطر فشار و اعمال زور بر مردم برای واکسیناسیون، مورد بحث واقع شد و واکنشهای تندی را از سوی برخی انقلابیون تحت عنوان مخالفت با امر رهبری و ... در پی داشت که موکداً از مصادیق نسبت کذب است.
❗️ به عزیزان و دوستان دلسوز و انقلابی و همه مسئولین و دستاندرکاران امر سلامت و امنیت عمومی هشدار میدهیم که اگر روندی عقلانی، با آرامش، حسن وفاق و همدلی با همه اقشار در خصوص واکسیناسیون در پیش نگیریم، نه تنها نیل به این هدف محقق نخواهد شد، بلکه موجبات بروز تنفر اجتماعی در ابعاد مختلف فراهم میشود.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ خبر خوب/ ثبت دومین روز بدون فوت کرونایی در سیستان و بلوچستان بعد از شروع موج اخیر
👤 دکتر هاشمی شهری، رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
در 24 ساعت منتهی به روز گذشته سه شنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ هیچ مورد فوت جدیدی در بین مبتلایان به بیماری کرونا در سیستان و بلوچستان ثبت نشد و این برای دومین بار در طول ۳ ماه اخیر و بعد از فروکش کردن موج سوم بیماری کرونا در این استان بود که یک روز دیگر بدون فوت را پشت سرگذاشت.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️خبر خوب/ وضعیت دارویی کشور بهتر شده است/ کمبود داروی بیماران خاص جبران شد
👤 رئیس داروخانه مرکزی هلال احمر:
🔹وضعیت دارویی در کشور نسبت به ماه های گذشته به مراتب بهتر شده است.
🔹 چندین ماه است که دیگر در حوزه داروی مختص بیماران دیابتی با کمبود مواجه نیستیم و داروخانه مرکزی هلال احمر به اندازه ۴ ماه ذخیره انسولین و اقلام انسولین دارد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ نتایج یک پژوهش درباره اثر کرونا بر ازدواج و فرزندآوری: ۲۴درصد زوجها باروری را به تعویق انداختهاند
🔹 پاندمی کرونا نه فقط با افزایش مرگومیر، که با کاهش معنادار نرخ زاد و ولد نیز شاخصهای جمعیتی کشور را در مرز هشدار قرار داده است.
👤 رسول صادقی، دانشیار جمعیتشناسی دانشگاه تهران و رئیس مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور: براساس نتایج یک پیمایش ملی، حدود ۲۴ درصد افراد، خود یا یکی از اعضای متأهل خانوادهشان تصمیم به فرزندآوری را بهدلیل شیوع بیماری کووید-۱۹ به تأخیر انداختهاند.
🔹 کاهش حدود ۱۰ درصدی موالید و باروری در سال ۱۳۹۹ در مقایسه با سال۱۳۹۸ از تبعات و پیامدهای همهگیری کووید-۱۹ است که تداوم روند کاهشی آن در سال۱۴۰۰ دور از انتظار نیست.
👤 محمدمهدی تندگویان، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان: آمار ٩ماهه در سال گذشته نشان از کاهش بالای ١٠٠ هزار نفری در بحث موالید و افزایش بالای ١٠٠هزار نفری در بحث مرگومیر دارد که کنارهمگذاشتن این دو موضوع یک هشدار جدی است./همشهری
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ ارز ترجیحی دارو فساد زا است
👤 بهرام عیناللهی وزیر بهداشت: «اختصاص ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی به دارو زمینه فساد و رانت را ایجاد میکند.»/سپید آنلاین
✍ چندی پیش عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی، ادعا کرده بود؛ از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا اردیبهشت، ۵۰۰ میلیون دلار ارز ترجیحی به دارو اختصاص داده شده است. درحالیکه محمد عبدهزاده، رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، این ادعا را رد کرده بود.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ اعمال تغییرات جدید در سامانه نسخه الکترونیک
👤 مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران، دکتر حنان حاجی محمودی، امکان تجویز نسخه برای تاریخ آینده و تغییرات مرتبط با ارجاع و دسترسی به سوابق بیمه شده را از مهمترین تغییرات اعمال شده در پنل نسخه الکترونیک عنوان کرد.
🔸️ او ادامه داد: یکی از تغییراتی که در سامانه اضافه شده است، امکان مشاهده سوابق بیمه شده برای پزشک است. برای استفاده از این امکان، با درخواست پزشک، پیامکی برای بیمه شده ارسال میشود و در صورتیکه بیمه شده دسترسی پزشک به محتوای سوابق درمانی وی را تایید کند، دسترسی پزشک برای آن ایجاد میشود.
🔹️ وی یکی دیگر از تغییراتی که اخیرا در سامانه ایجاد شده است را امکان دسترسی به داشبورد جهت رویت عملکرد پزشکان شاغل در درمانگاهها و بیمارستانها معرفی کرد و افزود: با استفاده از این امکان که به زودی برای سایر مراکز طرف قرارداد نیز ایجاد میشود، مراکز میتوانند نسبت به کنترل عملکرد، سهم سازمان و تعداد نسخ ثبت شده در مرکز اقدام کنند.
/ایسنا
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ وضعیت دارویی کشور نسبت به ماههای گذشته به مراتب بهتر شده است
👤 جواد شمسایی، رئیس داروخانه مرکزی هلال احمر، گفت:
🔸️ وضعیت دارویی در کشور نسبت به ماههای گذشته به مراتب بهتر شده و بسیاری از نگرانیها برطرف شده است.
🔹️ کمبود موقت و جزئی در حوزه دارو، در سراسر جهان امری طبیعی است. امروز نیز مشکلات دارویی ما نیز وخیم نیست و در برخی عرصههای خاص نگرانی وجود دارد.
🔸️ قارچ سیاه یکی از تبعات بیماری کروناست که در این روزها در کشور تا حدودی شایع شده و به همین علت حجم مصرف داروهای این بیماری چندین برابر شده است. با هماهنگیهای ایجاد شده به دنبال تامین داروهای این بیماری هستیم و بزودی کمبودها در این حوزه نیز کاهش مییابد. محمولهای نیز از داروهای مربوط به این بیماری بهزودی وارد کشور میشود.
🔹️ وضعیت دارویی در کشور نسبت به ماههای گذشته به مراتب بهتر شده و بسیاری از نگرانیها برطرف شده است. چندین ماه است که دیگر در حوزه داروی مختص بیماران دیابتی با کمبود مواجه نیستیم و داروخانه مرکزی هلال احمر به اندازه ۴ ماه ذخیره انسولین و اقلام انسولین دارد و داروهای سایر بیماران خاص نیز به اندازه کافی وجود دارد./تسنیم
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ درخواست پوشش بیمهای خدمات طب سنتی
🔹️ دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص تدوین دستورالعمل کمیته علمی کشوری کرونا جهت استفاده از طب سنتی برای درمان کرونا، بر لزوم گسترش پوشش بیمهای خدمات طب سنتی تاکید کرد.
🔸️ وی درخصوص احتمال پوشش بیمهای خدمات مطرح شده در دستورالعمل طب سنتی برای کمک به درمان کرونا، تصریح کرد: در دستورالعمل مورد بحث نام داروی خاصی نیاوردهایم و از گیاهان دارویی این حوزه نام بردیم. درمورد مشاوره پزشکان حوزه طب سنتی به بیماران، خدمات و... لازم است اقدامات بیمهای جدی انجام شود. تا کنون فقط ویزیت متخصصین طب سنتی تحت پوشش بیمه بوده است و سایر خدمات هیچ کدام تحت پوشش بیمه نیست و لازم است اقدامی شایسته در این زمینه صورت گیرد تا بیماران بتوانند بدون دغدغه مالی از این خدمات بهره ببرند. /ایسنا
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ پاسخ به یک سوال: چرا حجم اعتراضات در برابر پروتکلهای نادرست یا سیاستهای غلط در حوزه کرونا در جهان سانسور میشوند؟
🔹 دکتر فاطمه عابدینی دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ در هفته گذشته طی نامه استعفا به وزیر بهداشت از این الفاظ استفاده کرد:
🔹 بیش از سه هفته گذشته است...
🔹 علیرغم نامههای اینجانب...
🔹 ابلاغ دستور العمل تدوین شده...
🔹 هیچ پاسخی از جانب شما یا دفتر وزارتی دریافت نشد...
🔹 چندین نوبت درخواست ملاقات با کمیته علمی کشوری کووید ۱۹...
🔹 به نظر می رسد ضرورتی برای این مهم احساس نمیگردد...
✍ وقتی عالیترین مسئول در عالیترین کمیته علمی کووید۱۹ در کشور مورد بی اعتنایی وزیر بهداشت قرار میگیرد، این پدیده از لحاظ اجتماعی حامل یک پیام مهم است:
✍ به نظر علم و رویکرد علمی صحیح برای وزارت بهداشت، معیار سیاستگذاری و حکمرانی سلامت نیست. اینها سخن متخصصان خود را در مجموعه وزارتی بیپاسخ میگذارند، چه انتظاری هست که صدای مردمی را که در اجتماع متفاوت میاندیشند بشنوند؟
💡با این سیاستهای دوگانه، بی اعتمادی به وزارت بهداشت یک پدیده عقلانی تلقی میشود!
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ برای کسانی که میخواهند واکسن بزنند/ پاسخ به سوالی پر تکرار از واحد سلامت مؤسسه مصاف: "چه واکسنی بزنم؟"
🔹 از آغاز شروع واکسیناسیون ملی و همزمان با خبر واردات واکسنهای خارجی و تولید واکسنهای داخلی، شاهد طرح این سوال از شما عزیزان و همراهان واحد سلامت مؤسسه مصاف بوده ایم که:
🔸 "چه واکسنی را توصیه میکنید؟"
✍ با توجه به توصیه گسترده نهادهای حکمران در حوزه سلامت و استقبال قسمت بزرگی از جامعه از واکسنهای کرونا و بر اساس بررسیهای به عمل آمده از لحاظ امنیت زیستی، واحد سلامت مؤسسه مصاف به عزیزانی که قصد استفاده از واکسنهای کرونا را دارند توصیه میکند تنها از واکسنهای بومی (نه الزاماً ایرانی) استفاده کنند.
🔰 بر اساس بررسی انجام شده تا به امروز تنها واکسنهای بومی ایرانی واکسن فخراوک تولید شده در مجموعه شهید فخریزاده وابسته به وزارت دفاع و واکسن کووپارس مؤسسه سرم سازی رازی هستند.
💡 امنیت زیستی سایر واکسنهای ایرانی احتمالی برای تیم سلامت مصاف کاملاً مشخص نشده و نیامدن نام این واکسنها در این نوشتار به معنی رد این واکسنها نیست، بلکه هنوز داده و اطلاعات کافی در مورد این واکسنها در اختیار قرار نگرفته است.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف
@masaf_salam