⚫️چرا به امام حسن مجتبي (عليه السلام )، كريم اهل بيت گفته مي شود؟
🔎 امام حسن مجتبي عليه السلام نسبت به دردمندان و تيره بختان جامعه قلبي رئوف داشتند و با خرابه نشينان دردمند و اقشار مستضعف و كم درآمد همراه و همنشين مي شدند و دردِ دلِ آن ها را با جان و دل مي شنيدند و به آن ترتيب اثر مي دادند، و در اين حركت انسان دوستانه جز خداوند را مدّنظر نداشتند. همچنين هيچ گاه هر ضعيف، ناتوان و درمانده، نااميد از درب خانه آن حضرت برنمي گشت، حتّي خود ايشان به سراغ فقرا مي رفتند و آن ها را به منزل دعوت مي كردند و به آن ها غذا و لباس مي دادند.
🔎امام حسن ـ عليه السّلام ـ تمام توان خويش را در راه انجام امور نيك و خداپسندانه به كار مي گرفت و اموال فراواني در راه خدا مي بخشيد، مورّخان و دانشمندان در شرح حال زندگاني پر افتخار ايشان، بخشش هاي بي سابقه و انفاق هاي بسيار بزرگ و بي نظيري ثبت كردهاند. آن حضرت در طول عمر خود دو بار تمام اموال و دارايي خود را در راه خدا خرج كردند و سه بار نيز ثروت خود را به دو نيم كردند و نصف آن را براي خود و نصف ديگر را در راه خدا به فقرا بخشيدند؛ از اين رو ايشان را كريم اهل بيت عليهم السلام مي نامند.
📗حقايق پنهان،ص ٢٦٨
📗منتهي الآمال، ج ١، ص ٤١٧
@Masafe_akhar
حضرت زینب.mp3
2.82M
🎙 #پادکست
🔸 عزاداری ملائکه
▪️به مناسبت فرا رسیدن سالروز وفات حضرت زینب سلاماللهعلیها
@Masafe_akhar
✨﷽✨
#تعطروا_بالاستغفار
✍تا حالا دقت کردید که بعضی ها تا یه گرفتاری ومشکلی براشون پیش میاد میگن خـدایا مگه مـا چه گناهی کرده بودیـم که باید این طوری بلا سرمون میومد؟
واقعیت اینه که کسی که سیر خورده باشه، خودش بوی سیر رو احساس نمیکنه. کسی این بو رو حس می کنه که خودشون سیر نخورده باشه. گناه هم همینطوره. بوی بدی داره که خودِ گناهکارا، بوی اونو احساس نمیکنند
بـوی بدِ گناهِ ماها رو فقط امـام زمان کاملا احساس میکنه چون امام زمان گناه نکرده. اگر ما بخواهیم که بوی گناه از بین بره ، باید استغفار کنیم.
امیرالمومنین علیه السـلام ، از پیامبر اکرم صل الله علیه و آله نقل میکند: تعطروا بالاستغفار لاتفضحنکم روائح الـذنوب . با استغفار ، خود را #معطر و خوشبو کنید، تا بوی متعفن گناهان شما را رسوا نسازد.
📚وسائل الشیعه ،ج ۱۶ ،صفحه ۷۰
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______________
@Masafe_akhar
🔹﷽🔹
❀اهمیتحفظزبان ❀
🌹رسولالله
صلیاللهعلیهوسلم-فرمودند:
«هرکس، به من ضمانت دهد كه دهان و شرمگاهش را حفظ كند، من هم بهشت را برایش ضمانت میكنم»
(📚صحیحبخاری)
»با زبانیکانسانمیتواند:
●دروغ
●غیبت
●فحاشی
●سخن چینی
●بهتان و یا گفتن سخنان شرک و کفر آمیز را مرتکب شود، در اینجاست که حفظ و کنترل زبان نقش زیادی در کاستن از بار گناهان ما ایفاء می کند و باید آن را حفظ کنیم.
»قیس-رحمه الله-میگوید:
«ابوبکر را در حالی دیدم که کنارهی زبانش را گرفته بود و می گفت: این، ھمان چیزی است که مرا به گناه و عذاب گرفتار می سازد» (صفةصفوة)
📚برگرفته شده از کتاب:
جواهریازسخنانسلفصالح
→ | شیخ احمد ڪـافی
@Masafe_akhar
🔻چگونگی شهادت امام حسن علیه السلام
حکومت اموی پس از تحمیل صلح بر امام حسن علیه السلام گرچه به بسیاری از اهداف خود رسیده بود، ولی هم چنان وجود امام حسن علیه السلام مانع از به اجرا درآوردن برخی از نیّات پلید آنان بود. از جمله اهدافی که معاویه دنبال می کرد تعیین جانشین برای خود بود. وی از اجرای این تصمیم که برخلاف مفاد صلح نامه او با امام حسن علیه السلام بود وحشت داشت و می دانست که اگر در زمان حیات آن حضرت به چنین کاری دست بزند، بدون شک با مخالفت شدید حسن بن علی علیه السلام روبه رو خواهد شد. بر این اساس تصمیم گرفت از هر راه ممکن امام علیه السلام را به شهادت برساند. پس از بررسی های زیاد جعده همسر امام حسن علیه السلام را مناسب ترین فرد برای تحقق بخشیدن به این هدف پلید دید. آن گاه به صورت محرمانه و با ارسال صدهزار درهم به جعده، به او قول داد که اگر امام حسن علیه السلام را به شهادت برساند او را به همسری یزید درخواهد آورد. بدین وسیله جعده آن حضرت را با ریختن زهر در آب آشامیدنی مسموم کرد و طولی نکشید بر اثر آن، امام حسن علیه السلام به شهادت رسید.
@Masafe_akhar
⭕️حدیث_روز
🔸حضرت زینب (س):
🔹حضرت محمّد (ص) و علی (ع)، والِدَین این امّت هستند، چنانچه از آن دو پیروی کنند آنها را از انحرافات دنیوی و عذاب همیشگی آخرت نجات میدهند؛ و از نعمتهای متنوّع و وافر بهشتی بهره مندشان میسازند. (بحارالأنوار، ج ۲۳، ص ۲۵۹، ح ۸)
@Masafe_akhar
Part05.mp3
9.19M
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب بیست گفتار ، مجموعه ای است مشتمل بر بیست سخنرانی متفکر شهید استاد مطهری است که بین سالهای ۱۳۳۸ تا ۱۳۴۱ برای عموم ایراد شده است .این کتاب نیز همچون دیگر آثار استاد مطهری از بیانی روان و محتوایی غنی همراه با نکات بدیع برخوردار است ، ضمن اینکه مسائل مورد بحث ، مسائلی است که همواره برای جامعه اسلامی مطرح میباشد و اذهان جستجوگر به دنبال پاسخهای مناسب برای آن مسائل هستند ، موضوعاتی نظیر:
عدالت و تبعیض
رابطه دین با علم
نظر دین درباره دنیا
فواید و آثار ایمان
شداید و گرفتاری ها
خودشناسی و خداشناسی
سیره ائمه (ع)
و......
@masafe_akhar
#کتاب_صوتی
#قسمت_پنجم
4_5893473867812309208.mp3
10.89M
وفات حضرت زینب کبری(س) تسلیتباد.
🔊 ذکرمصیبت و سینه زنی:
بنی فاطمه
@masafe_akhar2
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰✅در انجام رسالت الهی نباید نا امید و خسته شد
سوره الأنبياء (21): آيات 87 تا 88]
وَ ذَا النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغاضِباً فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقْدِرَ عَلَيْهِ (87)
و ذو النون (يونس را به ياد آور) آن هنگام كه خشمگين (و با قهر از ميان مردم بيرون) رفت و گمان كرد كه (آسوده شد و) ما بر او تنگ نخواهيم گرفت
🌙👇امام خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۹۹/۱۲/۰۴
مثلاً از جملهی چیزهایی که خیلی ذهن بنده را مشغول میکند به عنوان یک مسئول، خطاب به حضرت یونس (سلام الله علیه) است که ایشان یک حرکتی انجام دادند که ناشی از یأس و خستگی بود یعنی قومشان به ایشان جواب ندادند؛ آن وقت خدای متعال به این پیغمبر که یک عمر هم در [بین] این جمعیّت زحمت کشیده بود و خستگی برای او معنا نداشت میفرماید: وَذَا النّونِ اِذ ذَهَبَ مُغاضِبًا فَظَنَّ اَن لَن نَقدِرَ عَلَیه؛ خیال کرد ما به او سخت نخواهیم گرفت؛ نخیر، بر او سخت میگیریم؛ و سخت هم گرفت و آن مجازات کذائی برای جناب یونس به وجود آمد.
بنده غالباً وقتی که احساس بیعملی میکنم -چه در خودم، چه در دیگران، چه در مسئولین- به یاد این [آیه] میافتم که «فَظَنَّ اَن لَن نَقدِرَ عَلَیه»؛ خیال میکنیم که این بیتوجّهی، بیاهتمامی، بیعملی موجب واکنش تند از طرف حضرت باریتعالی (جلّ جلاله) نخواهد شد؛ چرا، خواهد شد؛ یعنی این معنا عملیّاتی میشود برای ما، عینی میشود و خودش را نشان میدهد.
🔰✅تدوین : رجبعلی بازیاد
@masafe_akhar
💠 حضرت زینب س در نگاه امام خمینی ره
#پوستر
@masafe_akhar