16.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : دنیا ظرف پاداش روزه دار نیست!
#حجت_الاسلام_والمسلمین_حسینی_قمی
@masafe_akhar
CQACAgQAAx0CVZgvmwACF2Vgeb1Z87JhpuDGDx2pUG_c8wpDgQACjAoAAnI4CVE1ZvUdYpBkox8E.mp3
4.51M
📻 #فایل_صوتی
👤استاد #رائفی_پور
📝پاسخ استاد به اینکه چگونه در خلوت گناه نکنیم و اراده خود را قوی کنیم.
#نقشه_راه
@masafe_akhar
هدایت شده از مصاف آخر🇮🇷 🇵🇸
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ «هان ای برادر! کجا میروی؟»
📌متن عجیب سنگ قبر شهید رضا نادری
#️⃣ #استاد_رائفی_پور
@masafe_akhar
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت شنیدنی زنی که بر اثر کرونا مرد و دوباره زنده شد!
@masafe_akhar
هدایت شده از مصاف آخر🇮🇷 🇵🇸
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خدا اینجوری با بنده هاش حساب میکنه!!؟
💠 ليْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى
🎙 حجت الاسلام پناهیان
#ژن_خوب #ژن_بد
@masafe_akhar
✨﷽✨
🔴میهمانی روزه دار هنگام افطار
✍امام صادق(ع) می فرماید:
فردی به نام سدیر، در ماه مبارک رمضان، بر پدرم امام باقر(ع) وارد شد. حضرت فرمود: ای سدیر، آیا می دانی در چه شبهایی قرار داریم؟ عرض کرد، آری، پدرم فدایت باد، شبهای ماه مبارک رمضان است. امام فرمود: آیا می توانی در هر شب از این شبها 10 بنده از فرزندان اسماعیل را آزاد کنی؟ سدیر گفت: پدر و مادرم فدایت باد این اندازه ثروت ندارم.
امام فرمود: آیا می توانی نه بنده از فرزندان اسماعیل را آزاد کنی؟ سدیر باز همان گونه جواب داد. حضرت یکی یکی کم کرد تا فرمود: آیا می توانی هر شب یک بنده از فرزندان اسماعیل را آزاد کنی؟ سدیر عرض کرد: این نیز در توانم نیست. امام فرمود: آیا می توانی هر شب مسلمانی را افطار دهی؟ گفت: آری، بلکه ده مسلمان را نیز می توانم.
💥پدرم فرمود: ای سدیر، من نیز همین را اراده کرده ام. اگر بتوانی یک برادر مسلمان را افطاری دهی(ارزش آن) چون آزاد ساختن یکی از فرزندان اسماعیل است.
📚وسائل الشیعه، ج7، ص100، ج 3.
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______________
@masafe_akhar
﴾﷽﴿
🔷🔹 امام رضا علیه السلام:
ابليس داراي پوزه اي است همچون پوزه سگ و هنگامي كه آن پوزه را در دل آدمي مي نهد، او را به ياد شهوات نفساني و لذات جسماني مي اندازد و آرزوهاي آنچناني در او خودنمايي مي کند و وسوسه در قلب وي راه مي يابد و نسبت به پروردگارش در شك و ترديد واقع مي شود و البته هنگامي که بنده «أعوذ بالله السميع العليم» را به زبان آورد، شيطان از قلب او دور مي شود.
📚میزان الحکمه، ج 10 ص 452
🔷🔹 بپرهيزيد از اين كه در نماز سستى و تنبلى كنيد و يا حدودش را ضايع كنيد يا از روى دستپاچگى ركوع و سجده نماز را آن چنان به جا آوريد كه گويى همچون خروس منقار مى زنيد يا اين كه نماز را سبك بشماريد يا اين كه به جاى نماز به امور دنيوى مشغول شويد و يا در غير وقت نماز بخوانيد، در هر حال رسول خدا فرمود: از من نيست كسى كه نمازش را سبك بشمارد.قسم به خدا بر حوض كوثر بر من نخواهد رسيد.
📚مستدرک الوسائل، ج1 ص 172
@masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 مدح دنیا توسط مولا علی(ع)!!!
┄┅═✾•••✾═┅┄┈
استاد مسعود عالی
@masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷از خواجه عبدالله انصاری پرسیدند
🌿 عبادت چیست ؟
✨فرمود :
🌷عبادت خدمت کردن به خلق است....
🌿پرسیدند چگونه؟
🌷گفت اگر هر پیشه ای که
🌿به آن اشتغال داری رضای خدا
🌷و مردم را در نظر داشته باشی
🌿 این نامش عبادت است
✨پرسیدند :
🌷پس نماز و روزه و خمس...
🌿این ها چه هستند؟؟؟
🌷گفت : اینها اطاعت هستند که
🌿باید بنده برای نزدیک شدن به خدا
🌷انجام دهد تا انوار حق بگیرد...
👌با لایک و اشتراک گذاری از ما حمایت کنید
═══♥️ @masafe_akhar ♥️═══
✅صلوات در ماه مبارک رمضان
✍امام رضا علیه السلام فرمود: شما را به کثرت در ذکر خدا و صلوات بر رسول خدا صلّی الله علیه وآله در شب و روز ماه رمضان، به مقداری که می توانید، توصیه می کنم.
📚بحارالأنوار، ج 96،ص380
مرحوم شیخ مفید در «مقنعه» می نویسد: از سنت های نبوی آن است که هر روز از ماه رمضان، صدبار بر رسول خدا صلّی الله علیه وآله صلوات فرستاده شود، و صلوات به تعداد بالاتر بهتر است.
📚المقنعة، ص313
@masafe_akhar
✍#خشم_علی_برای_خدا
سعید بن قیس همدانی گفت: روزی امیر مؤمنان (ع) را در پناه دیواری دیدم، عرض کردم: یا علی! در چنین موقعی این جا ایستاده ای؟ فرمود: آمدهام بی چاره ای را دستگیری یا مظلومی را فریادرسی کنم. در همین موقع زنی با عجله فرا رسید و به اندازه ای آشفته بود که راه را تشخیص نمیداد، چشمش به علی که افتاد با حالتی تضرع آمیز عرض کرد: یا علی! شوهرم به من ستم کرده، سوگند خورده مرا بزند، با من بیا شفاعت فرما. مولا سر به زیر انداخت و پس از مختصر زمانی سر برداشت و فرمود: نه، به خدا قسم باید حق مظلوم را بی درنگ گرفت، پرسید: منزلت کجا است؟ آن گاه زن با علی (ع) به خانه اش رفت. مولا به صاحب منزل سلام کرد، جوانی با پیراهنی رنگین بیرون آمد، به او فرمود: از خدا بترس که زن خود را ترسانده ای جوان با درشتی گفت: تو را چه با زن من، اکنون او را به واسطه ی حرف تو میسوزانم. علی فرمود: تو را به معروف امر و از منکر نهی میکنم، اکنون توبه کن وگرنه تو را میکشم. در این هنگام مردم در طلب امیر مؤمنان (ع) کوچه به کوچه میآمدند تا ایشان را پیدا کردند، هر یک سلام کرده، ص: 255 می ایستادند. جوان ناگاه متوجه شد با چه شخصی رو به رو است، عرض کرد: مرا ببخش تا خدا تو را ببخشد. به خدا سوگند مانند زمین آرام میشوم تا زنم بر من قدم بگذارد. علی دستور داد آن زن وارد خانه شود و این آیه را با خود تلاوت کرد: «لَا خَیْرَ فِی کَثِیرٍ مِنْ نَجْوَاهُمْ إِلَّا مَنْ أَمَرَ بِصَدَقَةٍ أَوْ مَعْرُوفٍ أَوْ إِصْلَاحٍ بَیْنَ النَّاسِ »، و فرمود: سپاس خدای را که به وسیله ی من بین زن و شوهری اصلاح کرد و هر کس برای رضای خدا بین مردم اصلاح کند به زودی خداوند به او پاداش بزرگی خواهد داد.
📙پند تاریخ 3/ 78 - 79؛ به نقل از: سفینة البحار 2/ 321.
@masafe_akhar
📚آخرين ماه رمضان امام خمينى(قدس سره) چگونه گذشت؟!
در كسالت آخر امام، شبها يكى از برادران پاسدار، پشت در اتاق ايشان مى خوابيد، يك وقت من از ايشان سؤال كردم: "شما كه مدتى شبها مراقب امام بوديد، خاطره اى از امام داريد؟" گفت: "بله، شبها، معمولاً امام دو ساعت مانده به اذان صبح بيدار بودند. يك شب متوجه شدم امام با صداى بلند گريه مى كنند. من هم متأثر شدم و شروع كردم به گريه كردن. امام براى تجديد وضو بيرون آمدند، متوجه من شدند. فرمودند: "فلانى! تا جوان هستى قدر بدان و خدا را عبادت كن لذت عبادت در جوانى است. آدم وقتى پير مى شود، دلش مى خواهد عبادت كند; امام حال و توان برايش نيست." امام خمينى(قدس سره) در هر كار و در هر حالى به ياد خدا بودند. ذكر و دعا و مناجات و گريه هاى نيمه شبشان هرگز قطع نشد. از لحظه هاى آخر عمرشان اگر چه فيلمبردارى شده است، ولى هنوز بخشى از آن را نشان نداده اند. چنانچه اين فيلمها به طور كامل نشان داده شوند، مى بينيد كه چگونه ريش مباركشان را روى دست گرفته اند و زارزار گريه مى كنند آخرين ماه رمضان دوران حياتشان به گفته ساكنان بيت، متفاوت از ديگر ماه رمضانها بود. به اين صورت كه امام(قدس سره) هميشه براى خشك كردن اشك چشمشان دستمالى را همراه داشتند، ولى در آن ماه رمضان، حوله اى را نيز همراه برمى داشتند تا در هنگام نمازهاى نيمه شبشان از آن هم استفاده كنند(1).
📚امام در سنگر نماز، ص 77، به نقل از حجة الاسلام والمسلمين توسلى.
@masafe_akhar