خصوصیت مهدى موعود(عجلاللهتعالىفرجهوارواحنافداه) در نظر مسلمانان این است که: «یملأالله بهالارض قسطا و عدلا کما ملئت ظلما و جورا». عدل و داد، استقرار عدالت در جامعه، از بین بردن ظلم از سطح زمین، خصوصیت مهدى موعود است. ... بشر به سمت آن چیزى حرکت مىکند که مظهر آن، وجود مقدس مهدى(علیهالصلاةوالسلامو عجلاللهتعالىفرجهالشریف) باشد و او کسى است که در احادیث متواتر وارد شده که دنیا را از عدل و داد پر مىکند و ظلم را ریشهکن مىسازد.
سخنرانى در خجسته سالروز ولادت امام زمان(عج) 22/12/1368
🔶 https://eitaa.com/masajedmarkazi
#محرم_نزدیک_است
امام حسين (علیه السلام ) فرمودند:
«إِيّاك اَنْ تَكُونَ مِمّنْ يَخَافُ عَلَى الْعِبَادِ مِنْ ذُنُوبِهِمْ وَيَاْمَنُ الْعُقُوبَةَ مِنْ ذَنْبِهِ».
«مبادا از كسانى باشى كه از گناه ديگران بيمناكند، و از كيفر گناه خود آسوده خاطرند».
تحف العقول، ص۲۷۳
#حدیثنا
اللّهم عجّل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت و الطاغوت و ابنتیهما
✨ما را دنبال کنید👇
🔹 https://eitaa.com/masajedmarkazi
از جمله نامه های امام جواد علیه السلام، نامه ای است که علامه مجلسی از کافی نقل می کند، که صیدلانی گفت: با مردانی از اهل سجستان و بست در سفر مکه بودیم، سال اول خلافت معتصم بود، در طواف کعبه حضور امام جواد علیه السلام رسیدیم عرض کردم مردی است که به ولایت و دوستی شما متکی و علاقمند است، ولی اهل دیوان است و من هم باید خراجی به او بپردازم، اگر شما به او نامه ای مرقوم فرمائید که به من احسان کند، موجب سپاس و تشکر است.
امام علیه السلام فرمود من او را نمی شناسم.
عرض کردم من او را می شناسم و اطمینان دارم که از شیعیان و ارادتمندان شما و برادران ایمانی ما می باشد و نامه شما به حال او مفید خواهد بود.
امام علیه السلام کاغذ برداشت و این نامه را به او نوشت: «بسم الله الرحمن الرحیم اما بعد فان موصل کتابي هذا ذکر عنک مذهبا جمیلا و ان لک من عملک ما احسنت فیه فاحسن الی اخونک و اعلم ان الله عزوجل مسائلک عن مشاقیل الذر و الخردل؛
این شخص که نامه مرا به تو می رساند از تو نقل کرد که تو مذهب نیکو و پسندیده ای داری و این که اعمال تو مورد تحسین و رضایت خاطر مردم است، تا بتوانی نسبت به برادران دینی خود نیکی کن و بدان که خداوند عزّوجلّ در قیامت هر ذرّه و خردلی از عمل نیک را فراموش نمی کند. »
راوی گفت: وقتی به سجستان رسیدم، خبر این نامه را به والی آنجا حسین بن عبد الله نیشابوری داده بودند در دو فرسخی شهر به استقبال ما آمد چون نامه حضرت را به او دادم آن را بوسید و به چشم کشید و گفت حاجت تو چیست؟ گفتم: مالیاتی باید به دیوان محاسبات شما بدهم. گفت: آن را بخشیدم و تا من والی اینجا هستم، خراج از تو مطالبه نمی کنم. آنگاه از وضع زندگی من پرسید، چون جریان کار خود را برای او گفتم، به من محبّت بیشتری کرد و نوشت مادام العمر از مالیات معاف باشم و تا زنده بود، صله و احسانش نسبت به من قطع نشد.
کافی،ج 5،ص 211-111-بحار،ج 05،ص 78.
#داستان_و_عبرت
اللّهم عجّل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت و الطاغوت و ابنتیهما
✨ما را دنبال کنید👇
🔹 https://eitaa.com/masajedmarkazi
ایجاد حماسهی سیاسی
اصل مطلب در مسئلهی انتخابات، ایجاد حماسهی سیاسی است؛ حضور حماسی مردم در پای صندوقها است. حماسه یعنی چه؟ حماسه یعنی آن کار افتخارآفرینی که با شور و هیجان انجام میگیرد. هر رأیی که شما به یکی از این نامزدهای محترم بدهید - این هشت نفر آقایان محترمی که در صحنه هستند - رأی به جمهوری اسلامی دادهاید. رأی به هر نامزدی، رأی به جمهوری اسلامی است؛ رأی اعتماد به نظام و سازوکار انتخابات است. اینکه شما وارد عرصهی انتخابات میشوید؛ چه آن کسی که نامزد ریاست جمهوری است، چه آن کسی که انتخاب میکند - مثل من و شما - نفْس ورود در این میدان، به معنای اعتماد به جمهوری اسلامی و اعتماد به سازوکار انتخابات است؛ در درجهی دوم هم، رأی به کسی است که یا شما، یا آن برادر و خواهر دیگر، یا بندهی حقیر تشخیص دادهایم که برای آیندهی کشور مفیدتر از دیگران است.
۱۳۹۲/۰۳/۱۴
بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی
📚 https://eitaa.com/masajedmarkazi
🔷مسابقه 🔷
سوال : جهت افزایش مشارکت مردمی درانتخابات ریاست جمهوری چه اقداماتی بایدانجام دهیم ؟
درچندخط نظرخودرابه ID زیردرایتاارسال نمایید.
به بهترین نظرات به قیدقرعه هدایایی تقدیم خواهدشد.فرصت ارسال تا۷خردادماه
امورمساجداستان مرکزی
@mohsen_sarbaz
@masajedmarkazi
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
قمری: الثلاثاء، 4 ذو الحجة 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
📆 روزشمار:
▪️۳ روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️۵ روز تا روز عرفه
▪️۶ روز تا عید سعید قربان
▪️۱۰ روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️۱۴ روز تا عید الله الاکبر غدیر خم
▪️۲۵ روز تا محرم
اللّهم عجّل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت و الطاغوت و ابنتیهما
✨ما را دنبال کنید👇
https://eitaa.com/masajedmarkazi
حضرت مهدی(عج)»:
فَاِنّا یُحیطُ عِلمُنا بِأَنبائِكُم و لایَعزُبُ عَنّا شَیءٌ مِن اَخباركُم.
ما از اوضاع شما کاملاً باخبریم و هیچ چیز از احوال شما بر ما پوشیده نیست. (بحار، ج ٥٣، ص
🔶 https://eitaa.com/masajedmarkazi
#محرم_نزدیک_است
امام حسین (علیه السلام) فرمودند:
«لاَ تَقُولُوا بِاَلْسِنَتِكُمْ مَا يَنْقُصُ عَنْ قَدْرِكُمْ»
چيزى كه از ارزشتان بكاهد، بر زبان جارى نكنيد.
جلاء العيون، ج ۲ ص۲۰۵
#حدیثنا
اللّهم عجّل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت و الطاغوت و ابنتیهما
✨ما را دنبال کنید👇
🔹 https://eitaa.com/masajedmarkazi
⭕️ دعائی که شیخ بهائی (رحمه الله) با آن قرضش را پرداخت کرد!
- روایت مشهوری در کتب حدیثی، از جمله در امالی شیخ صدوق «رحمة الله علیه» وارد شده که در آن، امام باقر «سلام الله علیه» از قول پدرگرامیشان امام سجاد «سلام الله علیه» و ایشان از حضرت سیّدالشّهداء امام حسین «سلام الله علیه»،
💰و آن حضرت از لسان مبارک امیرالمؤمنین «سلام الله علیه» نقل می کنند که فرمود: دِین و قرضی داشتم و برای آن به محضر رسول خدا «صلی الله علیه و آله و سلّم» عرض حال کردم.
👈🏼 پیامبر گرامی «صلی الله علیه و آله و سلّم» فرمودند بگو: «اللَّهُمَ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ»؛ قرض تو هرچقدر هم که زیاد باشد، پروردگار متعال آن را ادا می فرماید.
[امالی الصدوق، ص ۳۸۸]
🔹معنای این دعای مجرّب این است که: پروردگارا، من را به وسیلۀ حلالت، از حرام خویش بی نیاز کن و با #فضل و بخشش خود، مرا از هرچه غیر توست، بی نیاز فرما.
🔸این دعا، در برخی کتب با یک جملۀ اضافه تر نقل شده که آن هم جملۀ خوبی است. می فرماید: «اللَّهُمَ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ وَ بِطاعَتِکَ عَنْ مَعْصیَتِکَ وَ بِفَضْلِكَ عَنْ مَّنْ سِوَاكَ».
[مصباح الکفعمی، ص ۱۷۰]
- به هر حال، روایت بسیار #ارزنده است و محتوای والایی هم دارد.
✍🏼 مرحوم شیخ بهایی «رحمة الله علیه» در چهل حدیث، این روایت را نقل کرده و به دنبال آن می گوید:
🔹بدهکار بودم، قرض من هم خیلی زیاد بود و #مبالغ_سنگینی برای آن ذکر می کند. بستانکارها هجوم آورده بودند و سخت گیری می کردند.
🔸 من راه و چاره ای نداشتم و به ذکر: «اللَّهُمَ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ» متوسّل شدم، به صورتی که هر روز صبح بعد از نماز صبح و گاهی بعد از سایر نمازها این دعا را می خواندم. سپس خداوند متعال از راهی که گمان نداشتم، بدهی و قرض های من را ادا کرد.
#داستان_و_عبرت
اللّهم عجّل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت و الطاغوت و ابنتیهما
✨ما را دنبال کنید👇
🔹 https://eitaa.com/masajedmarkazi
یک نکتهی دیگر درمورد انتصابات است؛ ببینید، امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) در این فرمان معروف به مالک اشتر -که بلندترین نوشتهی ایشان است و یک بخشی مربوط به قوّهی قضائیّه دارد و به غلط به آن میگویند عهدنامه، عهدنامه نیست؛ «عهد» است؛ عهد یعنی فرمان- این جوری میفرماید اوّل که «ثُمَّ اختَر لِلحُکمِ بَینَ النّاسِ اَفضَلَ رَعِیَّتِکَ فی نَفسِک»؛(۱) برای قضاوت، برترین مردم را انتخاب بکن؛ «برترین»، این خیلی چیز مهمّی است. بعد آن وقت حضرت این خصوصیّاتی را که باید این شخص برتر داشته باشد، ذکر میکنند؛ ده دوازده خصوصیّت است، مراجعه کنید؛ من خواهش میکنم که حتماً همه -بخصوص مدیران قوّهی قضائیّه و آن کسانی که دستشان در انتصابات هست و مانند اینها- مراجعه کنند نگاه کنند. خصوصیّاتی را حضرت ذکر میکنند که درست منطبق با همان نیازهایی است که انسان احساس میکند حضرت همهی اینها را احصا فرموده است و بیان کردهاند که [قاضی باید] دارای این خصوصیّات باشد. پس انتصابات خیلی مهم است، گزینشهای شغلی خیلی مهم است؛ هم انتصابات، هم گزینشها. میخواهید قاضی گزینش کنید، میخواهید برای یک کارهایی گزینش بکنید، اینها را حتماً نگاه کنید و به این مراجعه کنید؛ من خواهش میکنم به این قسمت از نامهی امیرالمؤمنین (علیه السّلام)، [یعنی] فرمان حضرت به مالک اشتر مراجعه بشود.
📚 https://eitaa.com/masajedmarkazi
با سلام خدمت شما عزیزان فعال در مسجد (امام جماعت وهیئت امنای مساجد و نماز گزاران مسجد) ادمین محترم امور مساجد در حال تماس با مساجد جهت جذب کانال امور مساجد و معرفی کانال امور مساجد و گروه مساجد فعال استان مرکزی می باشد لطفا همکاری لازم را مبذول فرمایید با تشکر
🔶 https://eitaa.com/masajedmarkazi
خورشیدی
۱۴۰۳/۰۳/۲۳
چهارشنبه - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳میلادی
2024-06-12
Wednesday - 2024 12 June
قمری
۱۴۴۵/۱۲/۰۵
الأربعاء - ٥ ذوالحجه ١٤٤٥
برج فلکی
جوزااذان صبح ۰۳ : ۱۵
طلوع خورشید ۰۴ : ۵۹
اذان ظهر ۱۲ : ۱۱
غروب خورشید ۱۹ : ۲۳
اذان مغرب ۱۹ : ۴۳
نیمه شب شرعی ۲۳ : ۱۹
💢تقویم روز
شهيد عباس قلعه زمانی: پيرو خط امام و رهبری و دنباله رو راه شهيدان باشيد. نگذاريد كه دشمنان اسلام بر شما غلبه كنند و شما را از بين ببرند.
📚
https://eitaa.com/masajedmarkazi