✅ ۹ درخواست فرماندار ماسال از معاون وزیر جهاد کشاورزی
📸 yon.ir/1cRwG
🔹 فرماندار ماسال در جلسه ظهر امروز شورای اداری شهرستان که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد خواستار رفع مشکلات مرتبط با منابع طبیعی این شهرستان شد.
🔹 به گزارش ماسال نیوز؛ محمدجواد عامر ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان ماسال که با حضور خلیل آقایی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور و حجت شعبان پور معاون عمرانی استاندار گیلان در سالن جلسات فرمانداری شهرستان ماسال برگزار شد ضمن بیان مشکلات مرتبط با منابع طبیعی در شهرستان گفت: اولین درخواست ما از رئیس سازمان جنگلها اعمال ماده ۴ است. مشکلی که در این زمینه وجود دارد بحث تغییر و تحول بین دو اداره است. در اینجا باید سندهای جامع باید تفکیکی و تکبرگ باشد که اجرای آن بسیار زمانبر است.
🔸 عامر ادامه داد: مشکل بعدی روستاهایی است که داخل طرحهای جنگلداری قرار میگیرند و در این روستا لازمه اجرای طرح هادی انتزاع از طرح جنگلداری است که برای این کار باید پروندهها باید به کشور ارسال شود تا بعد تصمیمگیری شود که باید برای تسریع در کار تنفیذ اختیار باید به استان انجام شود.
🔹 وی اجرای طرحهای آبخیزداری را برای پیشگیری از وقوع سیلابها ضروری دانست و اظهار کرد: شهرستان ماسال مستعد سیلاب است و اجرای طرح آبخیزداری تا حد زیادی جلوگیری میکند. در کمیته برنامهریزی شهرستان عدد و رقمی برای این کار در نظر گرفته میشود اما برای شهرستان جوابگو نیست. هماکنون در ییلاق اولسبلنگاه ماسال و خشکه دریایی شاندرمن حجم زیادی از رسوبات دپو شده است که اگر سیلاب شدیدی داشته باشیم آسیبهای فراوانی برای شهرستان خواهد داشت.
🔸فرماندار ماسال تداخل منابع باستانی با عرصههای منابع طبیعی را مسئله دوم شهرستان دانست گفت: برای اینکه بتوانیم جذب گردشگری انجام دهیم پروژههای باستانشناسی باید انجام شود اما این تداخل منجر به جلوگیری از کاوشهای باستانی میشود و این موضوع در روستای باستانی اسبه ریسه رخ داده است.
🔹عامر افزود: در سال ۸۶ طرح هادی شهرستان ماسال تصویب شد اما بسیاری از نقاط شهری شهرهای ماسال و شاندرمن با کاربری مسکونی دچار مشکل هستند و در ساختوسازها در صورت استعلام معمولاً با مخالفت مواجه میشویم.
🔸 وی مسئله تمدید واگذاری طرح ریزه مندان به شهرداری ماسال را دیگر مسئله مرتبط با منابع طبیعی در شهرستان عنوان و اظهار کرد: این طرح ۵ سال قبل به شهرداری واگذار شد اما شهرداری به دلیل تغییر و تحولات صورت گرفته در سال آخر اقدام به شروع پروژه کرد که متأسفانه به پایان طرح برخورد کرد و انتظار ما تمدید این واگذاری بر اساس ماده ۳ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلهاست.
@MasalNews
🔹 فرماندار ماسال تعیین تکلیف وضعیت مردم ساکن مناطق ییلاقی را بزرگترین مشکل موجود با منابع طبیعی عنوان کرد و گفت: این مشکل برای مردم ساکن در مناطق ییلاقی است و دغدغه بزرگی برای مسئولان شهرستان اعضای شورای تأمین است.
🔹وی مسئله واگذاری طرح جمعآوری پسماند را از مشکلات مهم ییلاق ماسال دانست و افزود: پیمانکار در این منطقه اجرای طرح کرده است و ما انتظار داریم این طرح ادامه پیدا کند و برای ما مهم نیست که چه کسی طرح را ادامه دهد اما دغدغه شهرستان این است که محیط پاک ایجاد شده حفظ شود تا گردشگران جذب منطقه شود.
🔸عامر با بیان اینکه یک طرح غیرچوبی از سوی منابع طبیعی برای ییلاقات تهیه شده است گفت: ما انتظار داریم این طرح با کمترین هزینه و چالشی ایجاد شود و اگر قرار است این طرح اجرا شود دغدغههای مسئولان شهرستان لحاظ شود و درخواست ما این است که رئیس سازمان جنگلها در این خصوص تدبیر لازم را داشته باشند.
@MasalNews
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در ماسال:
در اجرای طرحهای آبخیرداری کشور انقلابی ایجاد میشود / شرکت جنگل شفارود نباید مشکل مالی داشته باشد!
مشروح خبر 🔻
http://masalnews.ir/70463
@MasalNews
چهار تیم راهیافته به نیمهنهایی مشخص شدند:
فرانسه، بلژیک، انگلیس، کرواسی
@Masalnews
🔺اقدام عالی هم وطنان لرستانی👏👏
🔹بعد از واژگونی کامیون میوه در منطقه دلفان لرستان، مردم حاضر در محل حادثه به کمک آمدند تا خسارت حادثه دیده راحداقل کنند👌
@lorestan_today
@MasalNews
🔸 ماسال نیوز گزارش می دهد؛
✳️در جلسه اخیر شورای اداری ماسال چه گذشت؟
❌ماده ۴ بهانهای برای واگذاری اراضی ملی ماسال به خوشنشینها!
📸 yon.ir/YeuhA
🔸به گزارش ماسال نیوز، در جلسه روز شنبه شورای اداری ماسال که با حضور خلیل آقایی رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور برگزار شد امام جمعه ماسال از اجازه داده به خوشگذرانها برای ساختوسازهای ویلایی در ییلاقات ماسال و ممانعت از بومیان برای ساخت حداقل امکانات برای منازل ییلاقی خود انتقاد کرد اما درباره این انتقاد از سوی مقامات منابع طبیعی پاسخ روشنی داده نشد.
🔹علاوه بر این، رئیس سازمان جنگلها در سخنان خود واگذاری اراضی ملی با استفاده از ماده ۴ را پیش کشید. میدانید ماده ۴ چیست؟ به استناد تبصره ۳ ماده ۴ قانون تشکیل بنیاد مسکن، منابع طبیعی موظف است اراضی مورد نظر بنیاد مسکن را به بنیاد برای حل بحران مسکن در قالب شهرک و… واگذار کند. این امر هم نوعی توسعه شهرکسازی است و هیچ دردی از بومیان دوا نکرده و به نفع ویلانشینان خوشگذران است که به جنگ فرهنگی بین دو فرهنگ روستاییهای زحمتکش و خوشگذرانهای عافیتطلب منجر شده و در نهایت نابودی قشر روستایی و بحرانهای خانوادگی و اجتماعی عظیمی را به دنبال خواهد داست. از دیگر سو، تقریباً هر روستایی در محلی که سکونت دارد سرجای خود نشسته است و با ماده ۴ تنها اراضی ملی به تصرف مستقیم و غیر مستقیم خوشگذرانهای ویلانشین درخواهد آمد.
🔸برای حل معضل روستاییان پیشنهاد میشود: برابر نقشه هوایی موجود در اداره منابع طبیعی و سازمان نقشهبرداری کشور، اجازه درجاسازی منازل روستاییان برابر نقشه هوایی صادر شود (البته بهشرط قرار گرفتن در طرح هادی روستایی) و با اخذ تعهد محضری مبنی بر عدم واگذاری به غیر حتی به صورت اجاره. تا هم از تصرف اراضی ملی جلوگیری شود و همچنین طمع زمینخواران فروکش کند و روستاییان صاحب نسق بتوانند در اراضی ابا اجدادی خود ادامه سکونت داشته باشند.
🔹دوما از واگذاری اراضی به صورت ماده ۴ که عواقب بسیار وخیمی برای مردم بومی دارد جلوگیری شود چون تجربه نشان داده که واگذاریهای ماده ۴ به نفع زمینخواران بوده تا روستاییان. اکنون نیز زمینهایی که در اجرای ماده ۴ واگذار شده عموما در تملک روستاییان نیست و به لطایفالحیل به تصرف عافیت طلبان ویلانشین مرفهین بیدرد درآمده است.
مشروح گزارش 🔻
http://masalnews.ir/70494
@MasalNews
#یه_نکته_بگم
شروط اصلی بسته پیشنهادی اتحادیه اروپا امضای #FATF و #خروج ایران از سوریه است.
نکته جالب اینجاست که طرف همونجا نمیزنه تو دهنشون که شرایط ایران رو تحمیل کنه و میگه میبرم ایران و نظر میدیم.
میدونید یعنی چه؟!
یعنی توپ رو دو دستی انداخت تو زمین خودمون
خدایا مارو #قهرمان_دیپلماسی نکن
منبع: بدون سانسور
@MasalNews