#روزشمارتاریخ
🗓 مناسبتهای امروز؛ دوشنبه 30 دی 1398 هجری شمسی
♦️ @MasalNews
http://eitaa.com/joinchat/1111818240Cf721c801d4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | اگر فردای ایران بدون موشک باشد ...
♦️ @MasalNews
http://eitaa.com/joinchat/1111818240Cf721c801d4
#پیام_مردمی
سلام وقت بخیر
وضعیت کوچه# روستای امام زاده شفیع مسئولین محترم خواهشا پیگیری کنید
https://t.me/joinchat/AAAAAE0eYS2De9vrKQdhqA
🔺سامره یعقوبی عضو شورای اسلامی شهر ماسال به شایعه های جذب نیرو در شهرداری ماسال واکنش نشان داد
🔹 از زحمات و پیگیری اهالی رسانه برای شفاف سازی مسایل مربوط به شهرداری و شورای شهر قدردانی می نمایم.
🔹با توجه به پیگیری های انجام شده و مطالبی که بنده در گذشته هم منتشر نموده ام مواردی به شرح ذیل را به آگاهی می رسانم:
🔹- در این دوره هیچ گونه مجوز جذب نیرویی برای شهرداری ماسال صادر نشده است. همچنین شورای شهر هیچ مصوبه ای مبنی بر جذب نیرو برای شهرداری تصویب ننموده است.
🔹- شخص بنده هم هیچ آشنا، فامیل دور و فامیل نزدیک، نویسنده، راننده، مشاور، متخصص و ... را برای جذب در شهرداری معرفی ننموده ام و معرفی نخواهم کرد چون اگر قرار باشد نیرویی جذب شود باید عدالت بین شهروندان رعایت شود.
🔹- اگر شخصی خلاف مقررات اقدام به جذب نیرو نموده است باید خودش پاسخگو باشد.
🔹 - نامه ای برای تبدیل وضعیت کارکنانی با شرایط خاص به شهرداری ارسال شده بود که اخیراً شنیده شده این مورد به تصویب نهایی نرسیده است. البته در این زمینه نامه ای به شورای شهر ارسال نشده است.
🔹 - کارکنان با حداقل حقوق و سخت ترین شرایط دارند هزینه های زندگی را تامین می کنند و اگر بحث تبدیل وضعیت نیروها مطرح باشد و استان چنین درخواستی بکند بسیار عالی است و موجب دلگرمی کارکنان و امنیت شغلی آنها می شود و بخشی از مشکلات این بزرگواران حل خواهد شد.
🔹 - اما در بحث تبدیل وضعیت اگر تعداد محدود باشد باید عدالت رعایت شود و حق واقعی کارکنان در نظر گرفته شود و در این مورد نباید کوتاهی صورت پذیرد.
🔹- چند نامه از طرف خودم برای شهرداری در خصوص نیروهای شاغل در آن ارسال شده است که تاکنون پاسخی به دفتر شورا ارسال نشده است و همچنان منتظر پاسخ هستیم که البته احتمالا ساختمان شهرداری بزرگتر و دفتر شورا کوچکتر می باشد که برای دریافت پاسخ باید تا پاییز صبر کرد که اگر این طور نبود نباید چنین اتفاقاتی رخ می داد و صد البته این روند فقط مربوط به این مورد خاص نبوده است.
🔹 - از آنجایی که نباید در امورات داخلی شهرداری خارج از وظایف محوله دخالت کنیم؛ اما گاها دیده می شود افراد توانمند به دلیل توانایی و کارایی بیشتر صندلی خود را از دست داده و افراد مثلا کاردان تری در صندلی های با سایز بزرگتر انجام وظیفه می نمایند.
🔹 - در هر صورت اگر حقی از بزرگواری ناعادلانه ضایع شود مراتب در مراکز استانی و اداره بازرسی قابل پیگیری می باشد و در این زمینه انجام وظیفه خواهد شد./ اتاق خبر ماسال
♦️@MasalNews
🔺واکنشی به یک واکنش!!!
🔹پیامی آتشین، بیانیه ای پر طمراق، نوشتاری کوبنده از خانم سامره یعقوبی و....
و اما بعد.....
🔹بدون شک خانم یعقوبی از همان ابتدا با موضعگیری های خود نشان داد که به دنبال سر و سامان دادن به اوضاع و احقاق حق است و گاها با پیامهای صریح این رویه را پیگیر بوده ولی خب نتیجه؟!
🔹اگر به حرف و شعار و پیامهای آتشین باشد که فکر کنم وانتی های محلی، صدای رساتری دارند و اگر پیامهای آتشین کافی بود که کارمان به اینجا نمی کشید.
🔹خانم یعقوبی، مدت زیادی است که شهردار پاسخگوی هیچ انتقادی نیست و نسبت به هیچکس جوابی نمی دهد. اگر من به شما رای دادم برای این نبود که با توجه به تحصیلات عالیه، حرفهای زیبا و نیشدار بزنید. رای دادم که وقتی در مورد کرایه ی تاکسی، آسفالت آبکی، قیر گمشده، حسابرسی پا در هوا، پل، زباله و .... ابهام دارم، یقه گیری کنید و پاسخ برایم بیابید. نه اینکه هنوز در استعاره و کنایه صندلی ها را مقایسه کنید.
🔹اگر شما که بیخ گوش متخلفین هستید، می گویید "شخص متخلف خودش،باید جوابگو باشد" و به اسمی اشاره نمی کنید، من که برای دیدن آقای شهردار باید نذر کنم، پس چه بگویم؟!
🔹اگر شما که به رای امثال من به شورا رسیدهاید، جرات پیگیری و حتی مشخص کردن حسابهای شهرداری را ندارید، من که برق اتومبیل شهردار برای چشمم مضر است، چه بگویم؟
🔹اگر شما که با دسترسی به اسناد و بخشنامه ها و دانستن حق، هنوز در لفافه پیام می دهید، من که یکسال گذشته پاسخ تلفنی آقا را هم نشنیده ام، چه بگویم؟!
🔹لطفا کافیست. نه اینکه در صداقت شما شک داشته باشم ولی صداقت خالی برای ما آب و نان نمی شود.
🔹نه خودتان(شورا)چاره می کنید و نه به خبرنگار اجازه ی ورود می دهید. شتر سواری دولا دولا؟!
🔹بی انصاف نیستیم. از کمبود بودجه ها و فشار اقتصادی و خزانه ی خالی هم خبر داریم ولی قراری داشتیم. از گزارش های ماهانه، حسابهای مالی شفاف و.... چه خبر؟
🔹اما..... هرچند خیلی ها خربزه را با پوست خورده اند تا بگویند که نه خانی آمده و نه خانی رفته ولی خربزه لرزی دارد که باید پای آن هم نشست
♦️@MasalNews
🔹جلسه حلقه صالحین بسیجیان و نمازگزاران مسجد جامع شاندرمن با حضور فرمانده محترم سپاه ناحیه ماسال و فرمانده محترم حوزه محمد رسول الله شاندرمن و امام جماعت مسجد جامع شاندرمن
♦️ @MasalNews
http://eitaa.com/joinchat/1111818240Cf721c801d4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅اتفاق جالب و باورنکردنی در ليگ تركيه 😂
1⃣دقيقه ٩٠ اعلام پنالتی توسط داور
2⃣مهار پنالتی توسط دروازهبان و تکرار پنالتی توسط داور
3⃣مهار پنالتی تکراری توسط دروازهبان و تکرار مجدد پنالتی توسط داور
4⃣اخراج دروازهبان توسط داور پس از مهار 2 پنالتی به دلیل اعتراض
5⃣يكى از بازيكنان درو دروازه قرار میگیرد و بازهم مهار پنالتی
♦️ @MasalNews
07. Man o Daryaab [128].mp3
3.28M
🔺سلام. صبح به خیر
🔹اولین روز بهمن ماه همه ی شما پر از خیر و برکت و شادی
♦️@MasalNews
🔺هم اکنون/برگزاری دوره آموزشی ویژه اعضای شورای شهر، شهرداران و کارشناسان فنی شهرداری های شهرستانهای ماسال و رضوانشهر در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان رضوانشهر
♦️ @MasalNews
http://eitaa.com/joinchat/1111818240Cf721c801d4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 صفحه نخست روزنامههای سیاسی و ورزشی یک بهمن
🔹 ایران از انپیتی خارج میشود / آسیبی با هزار مسئول / دشمن علیه فوتبال / دایی در اتاق انتظار
🔹 ایران از AFC تضمین خواست / ایمیل ۲۰ میلیارد تومانی استرا / سرمربیگری همزمان قلعهنویی در سپاهان و تیم ملی؟!
♦️ @MasalNews
http://eitaa.com/joinchat/1111818240Cf721c801d4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ماجراهای پشت پرده رد صلاحیتهای نمایندگان مجلس از زبان رائفی پور
🔹اینها در حین نمایندگی نظارتی برآنها وجود نداشته و خرابکاری کردند.
🔹همه قرار نیست نماینده مجلس بشن، چهار نفر هم بیرون بمونن و آچار کشی کنند.
🔹از داوطلبان بخواهید تصمین بدهند در صورت انتخاب دزد نمی شوند! چطور؟ از آنها......
♦️ @MasalNews
http://eitaa.com/joinchat/1111818240Cf721c801d4
🔺️ برگی از تاریخ دیار ما:
🔹 نشریه خیرالکلام در شماره ۶۴، سال سوم، به تاریخ ۱۳۲۹ قمری مطابق با اوایل بهمن ۱۲۸۹ خورشیدی می نویسد:
👈 عاضدالسلطنه که نایب الحکومه ماسال و شاندرمن است سیورساتی برای خود قرار داده است که قاریین را موجب حیرت خواهد بود.
در هرماه اشیاء مفصله را از هر ده میگیرد:
برنج سه من، جو شالی سه من، گوسفند یک راس، ذغال یک تاچه، هیزم دو بار، گلیم یک تخته، رختخواب یک دست، دیگ با سرپوش دو عدد، آفتابه ی سیاه یک عدد.
این اشیاء را از هر ده میگیرد و چهل ده در آن محال است. جمع بندی این سیورسات با قاریین است، بقیه از کارهای عادلانه ی این حاکم وطن پرور را در نمرات آتیه خواهیم به عرض رسانید.
📚 منبع: تالش ها در انقلاب مشروطیت، سید مومن منفرد چماچار، رشت، فرهنگ ایلیا، ۱۳۹۷، ص ۲۶۴
🇮🇷
#تامل:
🤔 با توجه به آمار نشریه خیرالکلام، ۱۱۰ سال پیش ماسال و شاندرمن دارای ۴۰ روستا بوده، در یک حساب سرانگشتی #عاضدالسلطنه، جناب نایب الحکومه این شهرستان هر ماه:
۸۴۰ کیلو برنج،
۸۴۰ کیلو شلتوک (برنجی که هنوز از پوسته خارجی جدا نشده)،
۴۰ راس گوسفند،
۴۰ کیسه حدود ۴۰ کیلویی ذغال،
۸۰ بار اسب و یا قاطر، هیزم،
۴۰ تخته گلیم،
۴۰ دست رختخواب کامل،
۸۰ عدد دیگ (قابلمه غذا)،
۴۰ عدد آفتابه سیاه.
از اهالی ماسال و شاندرمن صرفا برای صرف خوشگذرانی خودش به زور دریافت می کرد!!!
محاسبه به روز این سیورسات ساده!! با شما مخاطب محترم ...
😱
#تالش_ها_در_انقلاب_مشروطیت
#سید_مومن_منفرد_چماچار
♦️@MasalNews
🔺سیاستهای تشویقی دولتها برای فرزند آوری
/بخش اول
🔹بسیاری از کشورهای جهان از پیر شدن جمعیت خود میترسند. در ایران مدتی است شعار «فرزندکمتر، زندگی بهتر» با پررنگ شدن دغدغه پیر شدن جمعیت، جای خود را در ذهن بسیاری از خانوادههای ایرانی به سوال «واقعا دو تا فرزند کافیه؟» داده است.
🔹عموم خانوادهها به ویژه آنها که تجربه والدبودن را در کارنامه خود دارند، به طور غریزی تمایل دارند خانواده بزرگتری داشته باشند. موانع فکری و اجتماعی بسیاری وجود دارد که زوجهای جوان و خانوادهها را بر آن میدارد تا در این زمینه، با ترس و احتیاط بیشتری تصمیم بگیرند. آنها معمولا به آینده کودک خود فکر میکنند، به مشکلاتی که در دوران بزرگکردن او پیش پایشان است، مسائل مادی، فرهنگی، اجتماعی، تربیتی. در همه کشورهای جهان برای تشویق خانوادهها به فرزندآوری سیاستها و برنامهریزیهای بسیاری وجود دارد؛ منتها با این که هم اکنون ما هم مثل بسیاری از کشورهای جهان با خطر سالخوردگی جمعیت مواجهیم، برای تشویق خانوادهها به فرزندآوری چه ساز و کاری در نظر گرفته شده است؟ حالا که بسیاری از خانواده ها نگران این هستند که سرنوشت تک فرزندشان دهه های بعد بدون خواهر و برادر چه خواهد شد و اقبال به فرزندآوری بیشتر شده است نگاهی مقایسهای داریم به سیاستگذاریهای دولتهای جهان در مقوله فرزندآوری و نیز میزان و موانع اجراییشدن این قوانین در مصاحبه با یک کارشناس جمعیت.
🔹راه و رسم مبارزه با خطر سالخوردگی در کشورهای جهان
دولتهای جهان چگونه مردمشان را به فرزندآوری تشویق میکنند؟
🔹روسیه
خانه ای برای فرزند سوم
بعد از روی کار آمدن پوتین در کشور روسیه، سیاستهای تشویقی برای افزایش جمعیت قوت گرفت. خانوادههایی که دارای فرزند میشوند از پرداخت مالیات تا سقف معینی معاف هستند و مورد حمایتهای مالی برای تربیت و رشد فرزندشان قرار میگیرند. دولت برای تولد فرزند سوم یک خانه به پدر و مادر نوزاد هدیه میدهد. همچنین مادری که دارای بیش از دو فرزند میشود، میتواند کمکهزینه قابلتوجهی دریافت کند. استفاده از کودکستان رایگان، حمایت مالی به صورت سبد کالا و پرداخت نقدی به خانواده ها از دیگر موارد حمایتی است. از طرف دیگر نمایندگان مجلس روسیه تلاش کردند قانونی که توسط «جوزف استالین» مبنی بر جریمه مالیاتی خانوادههای بدون فرزند تصویب شده بود را اجرایی کنند. بر این اساس مردان بدون فرزند 25 تا 50 سال و زنان 20 تا 45 سال باید 6 درصد درآمد خود را به عنوان مالیات به دولت پرداخت کنند.
🔹فرانسه
تشویق جدی برای فرزند سوم
مادران فرانسوی درصورت بچهدار شدن 16 هفته مرخصی با حقوق و مزایای کامل دارند که از شش هفته پیش از تولد کودکانشان آغاز میشود. پس از این دوره والدین میتوانند به مرخصی سه ساله و بدون حقوق بروند و بعد از آن بدون هیچ محدودیتی به شغل قبلیشان بازگردند. در فرانسه خانوادهها در صورت داشتن فرزند سوم مبلغ 1000 یورو به شکل بلاعوض دریافت میکنند. همچنین دولت تضمین میکند که مخارج تحصیل فرزندان خانواده ها از پیش دبستانی تا دانشگاه را تامین کند. اگر خانوادهها به دلیل تولد فرزندشان خدمتکار استخدام کنند، دولت بخشی از این هزینه را میپردازد. از دیگر سیاستهای افزایش جمعیت در کشور فرانسه میتوان به اختصاص سبد کالا به خانوادهها اشاره کرد. دولت فرانسه، برای زنانی که تازه مادر شدهاند، امکاناتی نظیر ویزیت مجانی دکتر یا برخورداری از خدمات پرستاری در خانه را فراهم میکند.
🔹سوئد
کمک هزینه اختصاصی برای کودک
در این کشور مرخصی والدین 15 ماه است و آن ها اجازه دارند بعد از این مدت تا 8 سالگی کودکشان به طور متناوب مرخصی بگیرند و در زمان مرخصی، 80 درصد حقوق خود، معادل 480 روز کاری بهره مند شوند. همچنین خانوادههایی که بعد از 30 ماه برای فرزند بعدی اقدام میکنند، از امکانات ویژهای برخوردار میشوند. یکی از این تسهیلات اجتماعی که دولت سوئد برای کودکان سوئدی قائل است «بارن بیدراگ» یا همان«کمک هزینه کودک» است. این کمک هزینه، مبلغ مشخص و بلاعوضی است که دولت سوئد در ازای هر کودکی که در سوئد متولد میشود تا زمانی که کودک به سن 16 سالگی برسد به والدین پرداخت میکند. میزان این کمک هزینه ارتباطی با میزان درآمد والدین کودک ندارد و همه اقشار جامعه با هر سطح درآمدی از این تسهیلات دولت سوئد برخوردار هستند.
ادامه دارد...
♦️@MasalNews
💢 علت اختلاف شهید نواب صفوی و دکتر مصدق به روایت آیتالله طالقانی
🔹فدائیان اسلام به رهبری شهید نواب صفوی از موثرترین گروههای تأثیرگذار در پیروزی نهضت ملی نفت بودند. اما پس از به قدرت رسیدن مصدق، اختلافات آنها شدت گرفت.
🔹آیتالله سیدمحمود طالقانی در این رابطه میگوید: «من پیش نواب صفوی رفتم و گفتم که چرا با آقای دکتر مصدق اختلاف دارید؟» ایشان در پاسخ گفتند: «اگر آقای دکتر مصدق به وعدهای که داده است عمل کند و احکام اسلام را اجرا کند ما هیچ اختلافی با هم نداریم. من حتی رفتگر حکومت اسلامی میشوم.»
🔹پیش دکتر مصدق رفتم. او گفت: «درخواست حکومت اسلامی را بگذارند برای دولتهای پس از من. من دولت ابدی نخواهم بود.»
📗برگرفته از کتاب فدائیان اسلام در کلام یاران.
♦️@MasalNews
کانال رسمی ماسال نیوز
🔺سیاستهای تشویقی دولتها برای فرزند آوری /بخش اول 🔹بسیاری از کشورهای جهان از پیر شدن جمعیت خود میت
/بخش دوم
🔹نروژ
بهشت کودکان و مادران
سیاستهای این کشور نه فقط در خصوص افزایش جمعیت بلکه در زمینه حمایت از کودکان تازه متولد شده هم، فوق العاده است. تخفیف ساعات کاری به همراه دریافت مزایای شغلی برای والدین و تصویب قوانینی در زمینه ایجاد مراکز رفاهی و حمایتی برای مراقبت روزانه از کودکان، بخشی از این حمایتهاست. در این کشور پس از تولد هر کودک، پدر و مادر دو هفته مرخصی با حقوق دارند. پس از این مدت، آنها میتوانند بین46 هفته مرخصی با حقوق کامل یا 56 هفته مرخصی با 80 درصد پرداختی، که باید میان والدین تقسیم شود، یکی را انتخاب کنند. به منظور اطمینان از این که پدران حتماً در امر نگهداری و بزرگ کردن کودکانشان مشارکت خواهند داشت، پدران موظف هستند دست کم 10 هفته از این دوران را از محل کار مرخصی بگیرند. جالب این جاست که استفاده از این مرخصی برای وزیران دولت نیز امری غیرعادی تلقی نمیشود و بسیار معمول است که وزیران دولتی در سال نخست تولد فرزندشان، چند ماهی در مرخصی باشند. در ضمن دولت به یکی از والدینی که تصمیم دارند تا دوسالگی کودکشان در خانه بمانند، کمک هزینه ویژهای پرداخت میکند. به همه این ها مراقبتهای رایگان از کودک، دارو و درمان رایگان و حق اولاد در فیش حقوقی نیز اضافه میشود.
🔹ژاپن
خوشبختی با کودوموتیت
ژاپن یکی از پیرترین کشورهای جهان است که نرخ رشد جمعیت آن منفیِ 3 درصد است. به گفته کارشناسان اگر این روال ادامه داشته باشد در سال 3011 دیگر در ژاپن کودک زیر 15 سالی وجود ندارد. برای بهبود وضعیت هرم جمعیتی در این کشور، قانونی به نام «کودوموتیت» وضع شد که طبق آن، خانوادههایی که فرزند زیر 15 سال دارند، ماهانه تا 13 هزار ین کمک مالی دریافت میکنند. همچنین پدر و مادر یک به یک میتوانند با دریافت نصف حقوق خود تا سقف تعیین شده به مرخصی بروند و این درحالی است که بعد از آن میتوانند بدون هیچ نگرانی به کار قبلی خود بازگردند.
🔹انگلستان
3 سال مرخصی با حقوق برای مادران
سیاستهای این کشور، اختصاص 52 هفته مرخصی زایمان برای زنان است که 39 هفته آن با حقوق است؛ و 6 هفته اول مرخصی با 90 درصد حقوق است و مابقی آن، حداقل دستمزد. در انگلستان برای خانواده دارای فرزند حقوق هفتگی در نظر گرفته شده است.
🔹از بند ۱۳مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، در زمینه سیاستهای تشویقی فرزندآوری در ایران چه میدانید؟
مشوق هایی که اجرا نمی شود!!
🔹شورای عالی انقلاب فرهنگی، در سال 91 برنامهای تصویب کرد که میتوان آن را مهمترین سند جمعیتی کشور نامید که طی سال های اخیر به منظور پیشگیری از کاهش نرخ باروری و حرکت در مسیر افزایش نرخ رشد جمعیت تصویب شده است. مصوبه ای که بیشتر مفاد آن بر سیاستهای تشویقی برای فرزندآوری و در نتیجه پیشگیری از بحرانها و چالشهای ناشی از پیر شدن کشور در آینده معطوف است. منتها تا امروز و با گذشت بیش از شش سال از تصویب این طرح، هنوز بسیاری از بندهای آن در هفتخوانِ پیگیری و اجرای مسئولان، بلاتکلیف است. طرحی که ظاهرا به واسطه ایجاد بار مالی برای دولت، با بیمهری مواجه است و با وجود شرایط بحرانی کشور در زمینه کاهش نرخ جمعیت، به شکلی که مایه قوت قلب خانوادهها برای فرزندآوری باشد، اجرا نمیشود. طرحِ مفیدی که بر لزوم بازنگری و وضع قوانین و مقررات حمایتی و تشویقی فرزندآوری به صورت پلکانی با رعایت سه معیار سن ازدواج، فاصله موالید و تعداد فرزندان تاکید دارد و با هم، مروری داریم بر جزئیات بند 13 آن که به طرح برنامههایی برای تشویق خانوادهها به فرزندآوری اختصاص دارد.
ادامه دارد....
♦️@MasalNews
/بخش سوم
🔹پوشش بیمه اجباری درمان رایگان مادر و کودک از ابتدای بارداری تا پایان دو سالگی کودک، برای کسانی که فاقد پوشش بیمه درمانی هستند.
اختصاص سبد تغذیه رایگان ماهانه به صورت بن کالا شامل پروتئین، لبنیات، برنج و حبوبات به میزان یک تا 2میلیون ریال به مادران باردار و دارای فرزند زیر دو سال، حداقل برای سه دهک درآمدی پایین و نیازمندان بر اساس ارزش ریالی سال 1390 به عنوان سال پایه.
اختصاص بسته بهداشتی- درمانی رایگان شامل مکملهای غذایی، دارو، آزمایشهای دورهای و موردی و معاینههای ماهانه به مادران باردار و دارای فرزند زیر دو سال برای حداقل سه دهک درآمدی پایین.
پوشش کامل بیمهای برای درمان ناباروریهای اولیه و ثانویه.
اختصاص مرخصی استحقاقی دو هفتهای تولد فرزند به پدر.
اجرای کامل طرح آتیه فرزندان با مبنا قرار گرفتن ارزش ریالی سال 1389 به عنوان سال پایه
پرداخت هدیه تولد فرزند به مادر به صورت سکه بهار آزادی.
افزایش سنوات تحصیلی دانشجویان مادر به ازای هر فرزند تا 5/4 سال و کاهش سقف واحدهای درسی در هر نیمسال تا سقف هشت واحد.
متناسبسازی نظام آموزشی کشور با ملاحظات جنسیتی و سیاستهای جمعیتی در ساختار، محتوا و طول مدت تحصیل.
🔹مراکز آموزش عالی موظفند در توزیع و تخصیص وام دانشجویی، وام ودیعه مسکن و همچنین تخصیص خوابگاههای دانشجویی، دانشجویان متأهل دارای فرزند را در اولویت قرار دهند.
دانشجویان مادر دارای فرزند زیر سه سال میتوانند تا 50 درصد واحدهای درسی نظری دوره تحصیلی خود را به صورت نیمهحضوری یا مجازی بگذرانند.
فراهم آوردن امکان حضور منعطف و کاهش ساعات کار موظف، ایجاد امتیازات خاص و تسهیلات لازم در طرح دورکاری و نیمهحضوری و سایر شیوههای مناسب اشتغال برای زنان باردار و مادران دارای فرزند زیر 5 سال.
🔹حق عائلهمندی در کلیه قوانین و مقررات استخدامی به دو برابر افزایش مییابد.
پرداخت پاداش اولاد به صورت ماهانه و به صورت پلکانی در کلیه قوانین و مقررات استخدامی کشور.
اعطای مشوقهای مالیاتی به خانواده متناسب با تغییرات در بُعد خانوار از طریق تغییر در واحد مالیاتی از فرد به خانواده.
حمایت از طراحی، ساخت و واگذاری مسکنهای چند نسلی به خانوادههای گسترده.
🔹احتساب خانهداری به عنوان شغل و کمک به بیمه بازنشستگی زنان متأهل خانهدار با پرداخت بخشی از حق بیمه توسط دولت متناسب با درآمد خانواده.
مادران شاغل دارای سه فرزند و بیشتر میتوانند با داشتن هر میزان سابقه کار، علاوه بر میزان سنوات خود به ازای هر فرزند با یک سال افزایش سنوات بازنشسته شوند.
مادران شاغل میتوانند با هر میزان سابقه کار با همان میزان سنوات بازنشسته شوند.
پرداخت وام قرضالحسنه «فرزند» به مبلغ یکصدمیلیون ریال به خانوادهها برای فرزندان سوم تا پنجم با بازپرداخت 10 ساله و بدون الزام به سپردهگذاری توسط بانکهای عامل برمبنای نرخ پایه سال 1391.
افزایش اعتبارات، امکانات، ساعات درسی و فعالیتهای ورزشی دختران و پسران در مدارس و دانشگاهها.
ایجاد رشتههای تحصیلی متناسب با جایگاه و نقش خانواده و زن براساس فرهنگ اسلامی، همچون مدیریت خانه و خانواده در مقاطع مختلف توسط دو وزارت آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری.
🔹اجرای مستمر طرح غربالگری سلامت دختران و پسران در مدارس و دانشگاهها.
ترویج زایمان طبیعی و بدون درد و مقابله هدفمند با سزارینهای غیرضروری و سودجویانه
پایان
♦️@MasalNews
🔺بازدید میدانی فرماندار ماسال به همراه معاونت فرمانداری و بخشدار شاندرمن از تخریب ورانش رودخانه مرغک در محدوده روستای توسه سرا و تمهیدات لازم جهت رفع خطر تخریب رودخانه بر اثر سیلاب احتمالی
♦️ @MasalNews
#روزشمارتاریخ
🗓 مناسبتهای امروز؛ سهشنبه 1 بهمن 1398 هجری شمسی
♦️ @MasalNews
هفته قبل عدهای آشوبگر و سلبریتی به بهانه ی خونخواهی شهدای هواپیمای اکراینی شعار دادند : « سپاهی حیا کن ، مملکتو رها کن ! »
با خودم گفتم کاش این قبیله ی بیقبله یک عاقلی جلودارشان بود تا به آنها میگفت :
شعار هم میخواهید بدهید ، شعاری بدهید که به نفع ، امنیت جان و مال و ناموستان باشد.
سلبریتیها هم که هر آنچه خواستند گفتند.
ترانه علیدوستی هم توییت زده بود که ما سالهاست اسیریم.
نمیدانم آیا شماها از جنایت اسپایکر چیزی میدانید ، یاخیر ؟!
جنایتی که داعش ۱۸۰۰ جوان شیعه زیر بیست سالِ پایگاه هوایی اسپایکر عراق را کنار دجله قتل عام کرد ، به طوری که تا یک هفته از دجله خون جاری بود.
آیا ندیدید چگونه آن خونآشام داعشی ، قلب مسلمان بیگناهی را بی رحمانه جلوی دوربینها از سینهاش درآورد ، به دندان گرفت و جوید؟
فراموش کردهاید داعش چگونه خلبان اردنی ، معاذ الکساسبه را در قفسی فلزی زنده زنده در آتش سوزاند و عدهای را در نقطه دیگری داخل قفسی فلزی قرار داده و داخل استخر انداختند تا از خفه شدن شان لذت ببرند.
یادتان رفته آن خون آشام جبههالشام چگونه با سنگدلی ، سر عبدالله اسکندری را از تنش جدا کرد و روی نیزه قرار داد ، و در ازای سر این شهید بزرگوار طلب پول کردند و خانم اعظم سالاری همسر این شهید عزیز نیز گفت : «من یک ریال پول بابت سر شوهرم به داعش نمیدهم تا گلوله شود علیه مردم مظلوم سوریه !»
اگر کمی ، فقط کمی عقل میداشتید ، این شعار را نمیدادید.
اگر سپاه مملکت را رها میکرد ، مهناز و ترانه و هدیه .... در جهاد نکاح داعش در میان مردانی با قیافههای کریه و غیرقابل تحمل ، همانند زنان ایزدی موصل دست به دست شده ، سپس در بازار نینوا به فروش میرفتند.
خانم ترانه علیدوستی ! تو که اسیری ندیدی !
لابد سخنان شمیمه بیگم ، دانشآموزی که از لندن به داعش پیوست را شنیدهاید. همو که گفت : «سرهای بریده زیادی را در سطلهای زباله دیدم.» اگر سپاه نبود ، اتفاقی که برای دو توریست ، «لوییزا ویسترگر» از دانمارک و «اولاند مارین» از نروژ افتاد ، میتوانست برای هر زن ایرانی بیفتد ؛ دو دختر ۲۴ و ۲۸ سالهای که در مراکش مورد تجاوز داعش قرار گرفتند و سپس سرشان از بدن جدا شد.
کاش میدانستید آنها که قبر صحابه رسول خدا ، حجربن عدی را نبش قبر کردند ، اگر پایشان به سرزمین عزیزمان ایران باز میشد ، اثری از تخت جمشید ، مقبره کورش ، و... باقی نمیگذاشتند.
در سوریه و عراق ، جنود ابلیس قبر حضرت شیث و یونس پیامبر را راکتباران کردند ؛ مرقد منور عقیله بنیهاشم زینب کبری (س) را مورد حملات موشکی قرار دادند و عباس اللحام امام جماعت حرم حضرت رقیه را کنار آن حرم به گلوله بستند.
شما اسیری ندیدید !
نه ! هیچ وقت چنین آرزویی نکنید !
که حتی فکر اسیری هم تحمل می خواهد و شما ندارید !
پس بروید و خدا را شکر کنید......
🔹آزاده جنگ تحمیلی اسماعیل یکتایی لنگرودی
♦️@MasalNews
آبی که روی #ماست جمع می شود سرشار از ویتامین B12 و پروتئین، پتاسیم و کلسیم است.
میکس کردن آب ماست خاصیت مواد مغذی ماست را بالا می برد، آن را دور نریزید.
♦️ @MasalNews
❌ دخالت معاون حاکم برره در برداشتهای غیرمجاز شن از رودخانه اردک بخش نیم برره
گفت: معاون حاکم #برره در بر داشت غیرمجاز شن از رودخانه اردک دخالت می کرد و دستی بر آتش داشت.
گفتم: چطور؟ مگر برره حاکم نداشت؟
گفت: برره حاکم داشت ولی حاکم حدود دو ماه به سفر رفته بود و در این دو ماه معاون حاکم برره از موقعیت استفاده کرده و خود را پادشاه برره معرفی کرد و دستورات غیر قانونی داد.
گفتم: یعنی چی دستورات غیر قانونی داد مثلاً چه کار کرد؟
گفت: معاون حاکم که خود را بزرگتر منطقه میدید از موقعیت استفاده کرد و با همکاری تنها پیمانکار رودخانه اردک، کف این رودخانه را به طور کامل جارو کرد و برای بستن دهان اهالی، کوچههای منتهی به صومعهها را هم شنریزی میکرد و مخالفتهای مسئولین نیم برره و برره هم افاقه نکرد.
گفتم: در پاسخ به مخالفتها چه میگفت؟
گفت: به آنها جواب میداد حاکم دیگر بر نمیگردد و من حاکم برره هستم و خواهم بود.
گفتم: این حرفها، بیحساب و کتاب نبود و برای انحراف افکار عمومی برره و نیم برره از خرابکاریهاشونه. یارو گوسفند میدزدید و گوشت آن را صدقه میداد! پرسیدند این چه کاریه؟ گفت؛ گناه دزدی با صدقه پاک میشه! پوست و روده حیوون هم واسه خودم باقی میمونه!
#طنز #گفت_و_شنود
♦️ @MasalNews
🔺حجت الاسلام مجیدی به عنوان رابط نمایندگی ولی فقیه توسط مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه ماسال در حوزه مقاومت بسیج شاندرمن معرفی گردید.
♦️ @MasalNews
♨️♨️♨️ 5 فیلم متنوع همچنان در سینمای ماسال؛
#بیستوسهنفر / #سونامی / #منطقهپروازممنوع / #مطرب/ #بنیامین
⏰ چهارشنبه ۲ بهمن:
ساعت 15 👈 منطقه پرواز ممنوع
ساعت 17 👈 مطرب
ساعت 19 👈 ۲۳ نفر
ساعت 21 👈 سونامی
⏰ پنجشنبه ۳ بهمن:
ساعت 15 👈 سونامی
ساعت 17 👈 ۲۳ نفر
ساعت 19 👈 بنیامین
ساعت 21 👈 مطرب
⏰ جمعه ۴ بهمن:
ساعت 10👈 بنیامین( #نیمبها)
ساعت 15👈 ۲۳ نفر
ساعت 17👈 منطقهپروازممنوع ( #نیمبها)
ساعت 19👈 سونامی
ساعت 21 👈 مطرب ( #نیمبها)
🎁 سه سانس از پنج سانس این جمعه، بصورت ویژه #نیمبها خواهد بود 🎁
❌ مطرب، بنیامین و منطقهپروازممنوع فقط تا دوشنبه ادامه دارد❌
📞 09119815393
♦️ @MasalNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سلام. صبح به خیر
بخش اول/ فیلم مستند #ماسال که در برنامه مرز پرگهر از شبکه دو سیما پخش شد
♦️@MasalNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺صفحه نخست روزنامههای سیاسی و ورزشی ۲ بهمن
🔹 نگرانی شیخ سلمان از انصراف تیمهای ایرانی حاضر لیگ قهرمانان آسیا / علی دایی سرمربی تیم ملی شد
🔹 شوک تورمی بنزین فروکش کرد / زنده بُدم ضبطی شدم / ردپای آمریکا در آشفتگی بغداد / میانجی عمانی دوباره در تهران
♦️@MasalNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 به من برای کار تولیدی در شهرک صنعتی ماسال زمین ندادند!
- منطقهای تفریحی و زیبا را تبدیل به منطقهی صنعتی کردند
🎥بخشهایی از گفتگو با مهدی نیرومند، کارآفرین جوان ماسالی در برنامه به وقت مردم ۵
🔰مشاهده ویدئوی کامل:
بهزودی
✅از این پس گفتگوهای چالشی ماسالنیوز با چهرهها را در برنامه #به_وقت_مردم ببینید...
♦️ @MasalNews
#پیام_مردمی
سلام
مدرسه امیرکبیر اولم
مدت سه روز هست که شوفاژش خرابه و نیمی از بچه ها دچار اسهال و دل درد شده اند.
علی رغم پیگیری ها هیچ اقدامی از سمت اموزش و پرورش انجام نشده و همچنان شوفاژ خراب است .
اقایان محترمی که بچه هاشون را مدارس غیر انتفاغی ثبت نام می کنند خبر این مناطق و مدارس دولتی را دارند؟خداوکیلی اگه بچه های خودشون بود بازهم بیتفاوت عمل میکردند؟؟
♦️@MasalNews
#روزشمارتاریخ
🗓 مناسبتهای امروز؛ چهارشنبه 2 بهمن 1398 هجری شمسی
♦️ @MasalNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی به وزیر نیرو بگه کولر گازی اسمش کولر گازی هست با گاز کار نمیکنه با برق کار میکنه 😂😂
+ البته انشالله که منظورش نیروگاههای برقی که با گاز تولید برق میکنن باشه
♦️ @MasalNews