🌹 قال امیرالمؤمنین علیه السلام:
♦️ کم مِن صائم لیس له مِن صیامه الاّ الجوع و الظمأُ و کم مِن قائم لیس له مِن قیامه الاّ السّهر و العناء حبذّا نوم الأکیاس و إفطارهم.
🌹 حضرت امیرمؤمنان (ع) فرمودند:
♦️ بسا روزه داری كه بهره ای جز گرسنگی و تشنگی از روزه داری ندارد، و با شب زنده داری چیزی جز رنج و بی خوابی به دست نیاورد، خوشا خواب زیركان، و روزه گشودن آنان!
📚 نهج البلاغه،حکمت۱۴۵
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هیچکس بهتر از یک ارتشی در ایالات متحده نمیداند امکانات آن نهاد چقدر است و چطور میتوانند جان بیگناهان را به خطر نیندازند و هیچکس بهتر از او نمیتواند دروغهای ارتش اسرائیل پس از قتلعام بیگناهان را برملا کند.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
هدایت شده از مهدی کرار
اما نمازشب،
پس هیچ چاره و گریزی برای مؤمنین از آن نیست.
تعجب است از کسی که می خواهد به کمال برسد ولی برای نمازشب بیدار نمی شود.
ما نشنیدیم کسی بتواند به آن مقامات دست پیدا کند مگر به وسیله نمازشب.
(آیت الله قاضی رحمت الله علیه)
اللهم صل علی محمد و آل محمد بعدد ما احاط به علمک و عجل فرجهم به حق حضرت زینب سلام الله علیها 🌺🌺
هدایت شده از مهدی کرار
⬅️ حکم قتل عمد و مجازات قصاص برای فرمانده نیروی انتظامی ؛ متهم پرونده قتل «مهران سماک» صادر شد.
🔹۸ آذرماه ۱۴۰۱ بعد از بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل آمریکا در جام جهانی، مهران سماک در جمع برعندازان که در حال شادی از باخت ایران بودند و برای امریکا شادی میکردند؛براثر اصابت گلوله ساچمهای در بندر انزلی فوت کرد.
🔹متهم پرونده، هنگام قتل مهران سماک به عنوان فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بندرانزلی مشغول فعالیت بود.
#سرهنگ_جوانمردی
هدایت شده از مهدی کرار
رفقا فقط به خوندن خبر مربوط به حکم اعدام سرهنگ جوانمردی اکتفا نکنید و حتما برای دوستانتون هم بفرستید تا مطلع بشن و همه باید مطالبه گر باشیم!
اقتدار نیروی انتظامی به عنوان حافظان امنیت، خط قرمز ماست و به هیچ عنوان نباید کوتاه بیاییم و باید به این بچه ها ثابت کنیم که تنهاشون نمیذاریم و تا آخر پشتشون می ایستیم!
همکاران رسانه ای که کانال دارن و تریبون در اختیارشون هست آگاه باشید که این موضوع فقط دفاع از مظلوم نیست بلکه در راستای دفاع از امنیت جامعه و خانواده های خودمون هم قرار داره!
پس لطفاً سکوت نکنید!
کلی پیام از بچه های نیروی انتظامی با این مضمون دریافت کردم که میگن وقتی فرماندهی نتونست از خودش دفاع کنه و حمایت نشد و میخوان اعدامش کنن چه انگیزه ای برای ما باقی میمونه که از این به بعد در مواجه با مخلّین امنیت بتونیم تمام توانمون رو بگذاریم!
یقینا رقم خوردن این نوع اتفاقها در تداوم پیاده سازی تئوری فروپاشی از درون، کمتر از فتنه های گذشته نیست!
باید حواسمون رو جمع کنیم...
#سرهنگ_جوانمردی
هدایت شده از مهدی کرار
♨️این عکس هم مربوط به مصدومیت سرهنگ جوانمردی در اغتشاشات که الان به اعدام محکوم شده!
و استوری مهران سماک در همون شب
#سرهنگ_جوانمردی
خبر فوری سراسری
هدایت شده از مهدی کرار
نماز والدین دو رکعت است:
در رکعت اول سوره حمد و ده مرتبه:
رَبِّنا اغْفِرْلى وَ لِوالِدَىَّ وَ لِلْمُؤْمِنینَ یَوْمَ
یَقُومُ الْحِسابُ
و در رکعت دوم سوره حمد و ده مرتبه:
رَبِّ اغْفِرْلى وَ لِوالِدَىَّ وَ لِمَنْ دَخَلَ بَیْتِىَ
مُؤْمِناً وَ لِلْمُؤْمِنینَ وَ الْمُؤْمِناتِ
بعد از سلام ده مرتبه بگوید:
رَبِّ ارْحَمْهُما کَما رَبَّیانى صَغیراً
( التماس دعا🌹🤲🌹 )
🏴
هدایت شده از سامانی پور
جنجال کنید تا صداى دل نواز قرآن را نشنوند!
به تناسب بحث هائى که درباره بعضى اقوام پیشین، قوم عاد و ثمود، در آیات گذشته آمد، و نیز به تناسب همنشینان بد سیرتى که حقایق را در نظر انسان وارونه جلوه مى دهند، آیات مورد بحث، گوشه اى از انحراف و بداندیشى مشرکان عصر پیامبر(صلى الله علیه وآله) را مجسم مى سازد.
در بعضى از روایات آمده است: هر گاه پیامبر(صلى الله علیه وآله) در مکّه صداى خود را به تلاوت قرآن مجید، و کلمات شیرین و جذاب و پر محتواى خداوند، بلند مى کرد، مشرکان مردم را از او دور مى کردند، و مى گفتند: سوت و صفیر بکشید، و صدا را به شعر بلند کنید، تا سخنان او را نشنوند!.(۱)
قرآن مجید، در آیات فوق به این معنى اشاره کرده، مى گوید: کافران گفتند: گوش به این قرآن فرا ندهید و به هنگام تلاوت آن، لغو و باطل سر دهید و جنجال کنید تا غالب شوید ! (وَ قالَ الَّذِینَ کَفَرُوا لاتَسْمَعُوا لِهذَا الْقُرْآنِ وَ الْغَوْا فِیهِ لَعَلَّکُمْ تَغْلِبُونَ).
این یک روش قدیمى براى مبارزه در برابر نفوذ حق است، که امروز نیز به صورت گسترده تر و خطرناک ترى ادامه دارد، که براى منحرف ساختن افکار مردم و خفه کردن صداى منادیان حق و عدالت، محیط را آنچنان پر از جنجال مى کنند، که هیچ کس صداى آنها را نشنود، و با توجه به این که وَ الْغَوا از ماده لَغْو معنى گسترده اى دارد، و هر گونه کلام بیهوده اى را شامل مى شود، وسعت این برنامه روشن خواهد شد: گاه با جار و جنجال و سوت و صفیر.
گاه با داستان هاى خرافى و دروغین.
گاه با افسانه هاى عشقى و هوس انگیز!
و گاه از مرحله سخن نیز فراتر رفته، مراکز سرگرمى و فساد، و انواع فیلم هاى مبتذل، و مطبوعات بى محتواى سرگرم کننده، و بازى هاى دروغین سیاسى و هیجان هاى کاذب، و خلاصه هر چیزى که افکار مردم را از محور حق منحرف سازد، به وجود مى آورند.
و از همه بدتر این که: گاه بحث هاى بیهوده اى در میان دانشمندان یک قوم مطرح مى کنند و چنان آنها را به قیل و قال درباره آن وا مى دارند، که هر گونه مجال تفکر، در مسائل بنیادى از آنها گرفته شود.
ولى آیا مشرکان توانستند، با این اعمالشان بر قرآن غلبه کنند؟ نه!، آنها و شیطنت هایشان بر باد رفت، و قرآن روز به روز گسترده تر و پربارتر شد و در سراسر جهان درخشیدن گرفت.
هدایت شده از محمد امراللهی نیا
🔹 مولای ما !
جمعه روز شماست...
و ما چشم بهراهان بیقرار،
میهمان شماییم و چه صاحبخانهی کریم و مهربانی هستید شما،
🔹 آمدهایم با هزار گره ناگشوده در روزگار تلخمان ،با هزار درد ناگفته در جانهایمان ، با هزار اندوه گلوگیر و جانفرسا در قلبهایمان
🔹آمدهایم تا میهمانتان باشیم ..
آمدهایم تا آراممان کنید ،
امیدمان دهید ، نگاهمان کنید....
اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
«یاصَاحِبَ الزَّمان اَدْرِکنی»
«یاصَاحِبَ الزَّمان أغِثنی»
🔴 چرا در جلسات و مهمانی های عمومی و خصوصی «حرف مفت» زیاد زده می شود ؟
1️⃣ در دوران مدرن، سخن گفتن علامت برتری است
نخست اینکه در تمدن مدرن سخن گفتن، علامت برتری است. یکی از ویژگیهای ماهوی فرهنگی مدرنیته این است که برای سخن ارزش قائل است، نه برای سکوت. بنابراین مدرنیته بیمعنایی (non sense) را رواج داده است، زیرا برای نفس سخن گفتن ارزش قائل است. در حالی سکوت یکی از ویژگیهای فرزانگان در دوران گذشته بود.
2️⃣دموکراسی، باعث رواج حرف مفت می شود
دومین عامل اجتماعی دموکراسی است. در دموکراسی از شهروندان خواسته میشود که در مسائل مختلف اظهارنظر کنند و این سبب رواج حرف مفتگویی میشود. البته دموکراسی به ضرورت عملی چارهای جز رجوع به نظر همگان ندارد و به لحاظ حقوقی برای همه حق سخن قائل است، اما این بدان معنا نیست که افراد به لحاظ اخلاقی نیز میتوانند راجع به هر چیز حرف بزنند. در حالی که باید میان حقوق و اخلاق تمایز گذاشت.
3️⃣وجود نداشتن «حکمت به من چه»
سومین عامل اجتماعی این است که در مدرنیته «حکمت به من چه» وجود ندارد. در مقام علم، جواب هر سوالی را دانستن به درد نمیخورد. «حکمت به من چه» فرزانگان باستان میگوید سوالاتی را باید پرسید که وضع انسان قبل از طرح آنها در ذهن با بعد از طرح آنها فرق کند. در مدرنیته به نام کنجکاوی علمی هر پرسیدنی مستحسن شمرده میشود. هایدگر در «هستی و زمان» در این زمینه بهترین نکته را خاطرنشان میشود و میگوید زمانی که کسی کنجکاوی بیارزش داشته باشد، مخاطب یاوهگویی بیارزش میکند و مخاطب و گوینده هر دو سرگشته میشوند. او میگفت باید اولین مرحله یعنی کنجکاوی بیجا را متوقف کرد وگرنه دو پدید بعدی یعنی یاوه گویی بیارزش و سرگشتگی نیز رخ میدهد. هیچ تحلیلگری به خوبی هایدگر این پدیده را تحلیل نکرده است.
4️⃣سیطره کمیت بر کیفیت
چهارمین پدیده اجتماعی که سبب رواج یاوهگویی میشود، سیطره کمیت بر کیفیت در دوران ما است. در چنین روزگاری افراد به جای حرف درست (توجه به کیفیت)، زیاد حرف میزنند (توجه به کمیت) . قرآن میگوید: «لیبْلُوکُمْ أیُّکُمْ أحْسنُ عملًا» (سوره ملک، آیه ٢) یعنی خدا میآزماید که کدام کار بهتر میکنید، نه اینکه کدام یک کار بیشتری میکند یعنی نگفته است«ایکم اکثر عملا» یعنی قرآن برای کیفیت عمل ارزش قائل است نه کمیت آن.
5️⃣تقدم آداب معاشرت بر اخلاق
پنجمین عامل اجتماعی رواج حرف مفت، تقدم اتیکت (آداب معاشرت) بر اتیکس (ethics، اخلاق) است. میان آداب معاشرت و اخلاق تمایز هست و هر دو ضرورت دارد. اما هنگام تعارض این دو باید اخلاق را بر آداب معاشرت ترجیح داد. متاسفانه امروز آداب معاشرت بر اخلاق تقدم یافته و به همین خاطر افراد برای رعایت ادب و احترام، به حرف مفت گوش میکنند.
➖برگرفته از کتاب "در باب حرف مفت"
هری فرانکف