هدایت شده از سخنرانی های استاد رائفی پور
❌ عامل اخراج فاضلی شده رئیس ستاد پزشکیان😂🤷🏻♂️
#انتخابات
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour
هدایت شده از هوشنگ نادری
خاستگاه جریانی رفتار کارشناس فرهنگی دکتر پزشکیان در برنامه مناظره فرهنگی:
از دیدگاه نگارنده این یادداشت، می توان رفتار دکتر فاضلی کارشناس فرهنگی همراه دکتر پزشکیان را در نسبت با رویکرد شخص آقای پزشکیان و جریان اصلاحات با توضیحاتی که در پی می آید تحلیل نمود:
اینکه در کنار آقای پزشکیان کارشناسانی قرار می گیرد که ایشان اشرافیتی به این کارشناسانش ندارد و نمی تواند کارشناسان خود را مدیریت نماید، نمایانگر این امر است که کارشناسان و بلکه تمامی اعضای اصلی ستاد ایشان از روی اجبار دور دکتر پزشکیان حلقه زده اند و گزینه حقیقی این جریان آقای پزشکیان نبوده و خود را برتر از وی می دانند. اما از آنجاییکه به هر شکل تصور می کنند کورسوی امیدی دال بر آخرین فرصت امکان بازگشت به قدرت، بوسیله وی در کالبد نیمه جان اصلاحات دمیده شده است، همین را هم غنیمت شمرده و گرد او جمع شده اند. اما رفتار پاره ای از این افراد یادآور عملکرد کرباسچیان بهنگام انتخابات سال 88 است که در کسوت رئیس ستاد کروبی به میرحسین رای داد و ثابت کرد این جریان حسب برنامه ای که دارد برای خود نقش و وظیفه تعریف می کند و نامزدها هستند که باید در اختیار جریان مطلوب باشند و نباید توقع داشت این افراد در اختیار نامزدها قرار بگیرند.
آقای پزشکیان تا کنون بنوعی یک معجون ناساز را از دید جریان اصلاحات به نمایش گذاشته است. برای همین اصلاح طلبان رفتار کج دار و مریز را با وی دارند و با وجود اینکه اصلاحات با همه هستی خود در ستاد ایشان جمع شده است، اما رفتار کارشناس فرهنگی نشان داد، هنوز دربست در اختیار وی نیستند و هرکجا مطابق رای، نظر و سلیقه این جریان عمل نشود، اصلاح طلبان از هم اکنون و بی ملاحظه از او عبور خواهند نمود. این جریان عادت دارد که از بزرگان خود عبور کند و یا بنا به تعبیر خودشان، آنها را از قطار اصلاحات پیاده نماید و هر کجا را که مطابق میل خود ندید، زیر میز زده با استراتژی حاشا، تلاش صورت داده برای بقدرت رسانیدن یک کاندیدا را منکر شود. به این طریق از هم اینک برای تحقق استراتژی حاشا مستندسازی می کنند و همزمان تخفیف و تحت سلطه درآوردن نامزد خود را در دستور کار دارند، تا مدیریت صحنه در دست نامزد این جریان نباشد، به هر حال بایستی به این نکته توجه نمود که اصلاح طلبان تندرو در صورت شکست و رای نیاوردن، برای تغییر صحنه و به چالش کشیدن نظام نیاز به این دارند که قضیه چالش کشانیدن نظام از اعتراض نامزد کلید بخورد، رفتار متانت آمیز، نیاز این جریان را برآورده نمی کند و امکان زبانه اعتراض را در دسترس قرار نمی دهد، بنابراین بایستی در کنار این نامزد که تمایل دارد در چارچوبه مقبول نظام رفتار نماید، افرادی تندرو و کم تحمل گنجانیده شود تا رفته رفته تحمل ناپذیری را بسترسازی کنند، بویژه اینکه عقبه قومیتی این بار می تواند برعکس اتفاقات سال 88 مسئله را پیچیده تر کرده و ابعاد گسترده تری به آن ببخشد، شرایطی که استراتژی فشار از پایین و چانه زنی از بالا را بار دیگر برای این جماعت زنده می کند.
از طرفی مطابق دسته بندی آقای محسن رفیق دوست (محسن رفیق دوست، اصلاح طلبان را به ولایی و غیر ولایی تقسیم بندی می کند.) دکتر پزشکیان جزو اصلاح طلبانی است که ولایت فقیه را قبول دارند و شاید اینکه ایشان مدعی شده است "من اصولگرا هستم"، تعبیر همین امر باشد که ایشان ولایت فقیه را قبول دارد، یعنی پذیرش چارچوب های نظام، واقعیتی که مطلوب بخش غیرولایی و آشوبگران لانه کرده در درون جریان اصلاحات نیست، پس بایستی رفتاری به نمایش گذاشته شود که زمینه های بازی در خارج از چارچوب به افکار عمومی متمایل به این جریان مخابره شود و اینکه افکار عمومی برای پذیرش این القا که در امر انتخابات ناعدالتی وجود دارد نیاز به بهانه و مدرک دارد، برای همین می توان رفتار این کارشناس را یک نوع خودزنی برای سندسازی و مظلوم نمایی دانست.
نکته دیگر اینکه دکتر پزشکیان با ارجاع گاه و بی گاه به آیات قرآن و نهج البلاغه سعی دارد خود را مسلط به مبانی دینی و شرعی معرفی کند. در حالی که می دانیم تفسیر غیر کارشناسه از متون دینی و عدم مراجعه به اهل فن در این زمینه، سر به بیراهه می گذارد و چون این رویه در تاریخ مسیحیت به سکولاریسم منجر شده است و در ایران نیز بی سابقه نبوده و بانیانی دارد، در این نقطه با اصلاح طلبان "اگر نه لاییک و با اغماض سکولار" قرابت گفتمانی پیدا می کند، در نتیجه بخشی از ایدآل آن جریان را پوشش می دهد.
اما سوگمندانه با وجود اینکه یکی از راههای قطعی حفظ تمامیت ارضی، تاکید بر هویت ملی مشترک ایرانیان است و انگشت نهادن بر روی گسل ها و تحریک حساسیت های قومی، برای ایران یکپارچه همچون سم قاتل است، ایشان به موضوع قومیت ها دست گذاشته و از این منظر در درون جریان اصلاحات، تجزیه طلبان قومیت گرا را امیدوار نموده است.
هدایت شده از هوشنگ نادری
در مجموع از این رفتار می توان اینگونه برداشت
نمود که این جریان نیاز داشت تا به افکار عمومی متمایل به اصلاحات، این پیام را مخابره نماید که عناصر
ذیربط در امر انتخابات سوگیری دارند و این پیام برای جاافتادن در درون افکار عمومی اصلاحات نیاز به بهانه داشت و لازم
بود از یک جایی کلید بخورد. زیرا رویه متانت آمیز و جو آرام جامعه، مقبول و
مورد نظرشان نیست، برای همین نیاز جریانی این جماعت بود تا نمونه کوچکی از
نحوه اعتراض را به نمایش بگذارند، پرتاب کردن میکروفون و اعتراض به دکتر
پزشکیان و اینکه دکتر فاضلی طی یک توئییتی که بعد هم آنرا پاک نموده است از
آقای پزشکیان بعنوان کوتاه قامت سیاسی نام برده، جدای از خودزنی
سیاسی که پیش تر آمد، همگی دال بر زمینه سازی برای آشوب، در اختیار گرفتن نامزد جریان
اصلاحات، و در حالت آماده باش درآوردن ظرفیت های معطوف به گسل قومیتی و در
نهایت ایجاد چانه زنی با نظام قابلیت تفسیر دارد.
هوشنگ نادری
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 سیاه نمایی!!
پزشکیان و اصلاحطلبان پیروزی خود و استقرار دولت سوم روحانی را از مسیر سیاه نمایی مطلق علیه نظام و کشور تعریف کرده اند.
در مناظره امشب پزشکیان سعی کرد با تکرار نام مقام معظم رهبری و تبعیت از سیاست های کلی رهبر انقلاب خود را از اتهام همراهی و همصدایی با دشمنان نظام مبرا کند ، اما حواسش نبود بزرگترین سیاست رهبر انقلاب امید آفرینی و عدم سیاه نمایی است و بزرگترین برنامه دشمن هم سیاه نشان دادن وضعیت جامعه و از بین بردن امید میان مردم است...
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
پزشکیان میگوید: مردم کالا نیستند!
و همزمان می گوید ویزیت پزشکان 1 دلار است و حق دارند زیرمیزی بگیرند و ...!
منظورش این است که مردم کالا نیستند تا وقتی نمی توان آنها را تیغ زد!
مردم کالا نیستند به جز بیماران که کالا هستند و باید با سلامتی آنها کاسبی کرد حتی با گرفتن زیرمیزی!
کالایی نگاه کردن به انسان اگر یک نمونه بارز داشته باشد همین نگاه به نظام سلامت و بهداشت است
✍ حسین عباسی فر
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
هدایت شده از مهرزاد
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ حضرت امیر فرمودند: جاهل یا دچار افراط است یا تفریط؛ به مناسبت سالروز شهادت شهید چمران این کلیپ را ببینید؛ روحانی اصرار میکند که ارتش منحل شود و شهید چمران به خوبی این نقشه را خنثی میکند و میگوید ما در ارتش بین ارتشی های شاهنشاهی ، کسی مثل صیادشیرازی رو داریم که بعدها دیدیم به چه مقاماتی رسیدند.
🔻 حالا این شخص که روزی چنین افراطی بود امروز جوری دست پیش گرفته است که انگار شهید چمران که خط اصلی انقلاب بود ، میخواست چینین کاری کند، انگار شهید چمران ، در حجاب افراطی بود و روحانی و هاشمی نبودند که در حجاب ، افراطی گری میکردند و بعد کلی هزینه تراشی یهویی روشنفکر شدند و به جای پاسخگویی ، دست پیش گرفتند.
📌متاسفانه امروز هم یک عده مسیر حسن روحانی دهه ۶۰ را در قالب انقلابی ادامه میدهند و به خط شهید چمران میگویند انقلابی نیست، همان کاری که خاتمی به اسم انقلاب با شهید آوینی کرد و آن بلاها را سرش آورد و ترمز آقامرتضی را کشید.
✌️ نگذارید این جماعت ، تاریخ را تحریف کنند، مقصر اصلی همه ی مشکلات اقتصادی و فرهنگی در کشور همین ها هستند.
✔️ #شیخ_فرهاد | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
هدایت شده از M
.
♨️ بیانیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات پزشکیان
🔹جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری؛ ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛ اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ ۱۴۰۳/۳/۳۰ حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید.
🔹۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد. بایستی بگوییم، در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات می شود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمی گیرد.
🔹گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ ساله تازه کار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیئت علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصاب های جنابعالی در مسئولیت های سنگین و حساس نیز، سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند.
🔹۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و میدانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رئیسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیئت علمی شده و حتی یک مورد جذب سلیقه ای اتفاق نیفتاده است.
🔹شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند، که این افراد به « قبول شدگان با سهمیه پزشکیان » معروفند.
🔹آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟ یکی از این قبول شدگان از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند. (افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
🔹۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند. از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟ نوسان های شدید و تندروی های غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی جای تامل دارد چرا که در مواضع تان در دهه ۷۰ بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد.
🔹آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد، در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آورده اید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نموده اند، که مسئولین و اساتید دانشگاهها شاهد کیفیت تحصیلی و کاری شان میباشند.
🔹آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای آمریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟ چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند. بی تردید کسی که میخواهد سکان دار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
🔹در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حق گویی و حق طلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت علی (ع)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت مینماییم.
به #ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
هدایت شده از A.K
18.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقایان افساد طلب❗️
🔻۸ سال با امریکا مغازله کردید
🔸در پرداخت حقوق کارمندان لنگ بودید
🔸برجام را پاره کرده بودند
🔸روزی ۷۰۰ کشته کرونا می دادیم
🔸پولها بلوکه مانده بود
🔸عربستان می خواست جنگ را به داخل ایران بکشد
🔸دلار را ۱۰ برابر کرده بودید
🔸سرمایه مردم را در بورس دود کرده بودید
🔸برادر رییس جمهور، برادر معاون اول، وزیر و رییس هلال احمر و... دزد بودند
🔸کارخانه ها را تعطیل کردید
🔸یک واحد مسکن نساختید
🔸بنزین هواپیمایتان را در فرودگاه نمی دادند
🔸آب و برق و گاز قطع می شد
🔸فروش نفت را صفر کردید
🔸سیل آمد مشغول عشق حال در کیش بودید
🔻اما طی سه سال که یک سالش را به آشوب کشاندید با منطق و عملکرد انقلابی
🔹کرونا را حل کردیم
🔹۵۰۰۰کارخانه به تولید برگشت
🔹واکسن وارد کردیم
🔹نیروگاه ساختیم
🔹آب شیرین کن ساختیم
🔹اسراییل را زدیم
🔹پولهای بلوکه شده را برگرداندیم
🔹عضو شانگهای و بریکس شدیم
🔹راه آهن استراتژیک زدیم
🔹درمان اقشار محروم را رایگان کردیم
🔹رتبه بندی را اجرا کردیم
🔹بعد جنگ دلار را ۱۴ درصد کاهش دادیم
🔹بارزانی و بن سلمان را سرخط کردیم
🔹نفت فروختیم و پولش را گرفتیم
🔻تفاوت اینجاست؛ شما پررو و بی حیایید و ما کارآمد و صبور
🔻اگر دین ندارید؛ آزاده هم نمی توانید باشید؟
#فلاکت_دولت_روحانی
#افساد_طلبان
#غربزدگی
#به_عقب_برنگردیم
#شهید_جمهور
🍃🌺🍃
هدایت شده از غلامعلیزاده - روان شناس
⭕️ مسئلهی شخصی در کار نبود
دکتر شهاب اسفندیاری نوشت:
🔹۱- مسئلهی آقای فاضلی مسئلهی شخصی نبود. مسئلهی عمومی شده بود. ماجرای او را روزنامههای اصلاحطلب تیتر یک کرده بود. او را نماد «استادان اخراجی» کرده بودند. به دروغ، قطع همکاری با او را به دولت فعلی نسبت میدادند، در حالیکه در دولت قبل انجام شده بود.
🔹۲- رییس وقت دانشگاه شهید بهشتی - منصوب دولت روحانی - دربارهی قطع همکاری با ایشان در همان سال توضیحات عمومی داده بود. آیا دکتر فاضلی همان زمان سخنان رییس دانشگاه را تکذیب کرده بود؟ چرا او در این سه سال اسناد مؤید ادعای خود را منتشر نکرده است؟
🔹۳- سوال در مورد «اخراج استادان» را من مطرح نکردم. دکتر پزشکیان به این سؤال پاسخی کلی داد که سوءتفاهم ایجاد میکرد. انگار که هزاران استاد اخراج شدهاند. من از اخراج ناحق هیچ استادی دفاع نمیکنم. اما میدانستم که با تعدادی از استادان به دلیل تخلف یا فقدان شرایط قطع همکاری شده.
🔹۴- این که مشاوران یا اعضای ستاد یک نامزد انتخاباتی که شعار قانونگرایی و عدالت میدهد قانونشکنی کرده باشند مسئلهای شخصی نیست. مسئلهی عمومی است. اشاره به آن یا پرسش از آن به شکل صریح و رو در رو هم کاملا اخلاقی است. این که بجای پاسخ مستند و مستدل تهمت میزنند، کاملا گویا است.
🔹۵- عجیب است که وقتی دکتر انتظامی در میزگرد فرهنگی با حضور آقای دکتر قالیباف به پرونده دو نفر از فعالان رسانهای اشاره کرد، بسیاری کف و سوت زدند و تشویق کردند. کسی نگفت چرا به مسائل شخصی افراد در میزگرد فرهنگی اشاره میشود. مشخص است که دوستان معیار دوگانه دارند.
🔹۶- این که آقای فاضلی در این متن توضیحی مفصل، هیچ مستندی در خصوص مجوز هیأت امناء دانشگاه شهید بهشتی برای تصدی سمتهای مختلف در ریاستجمهوری و وزارت نیرو در دوران عضویت پیمانی منتشر نکرده به قدر کافی گویا است. با مظلومنمایی نمیتوان حقیقت را پوشاند.
🔹۷- من از آقای دکتر جبلی درخواست میکنم فرصتی فراهم کنند تا در برنامهای زنده آقای دکتر فاضلی و نمایندگانی از دانشگاه شهید بهشتی و وزارت علوم تمام مدارک و مستندات در خصوص نحوهی جذب ایشان و نیز دلایل عدم موفقیت ایشان در تبدیل وضعیت از پیمانی پس از ۸ سال را ارائه کنند.
🔹۸- اعضای هیات علمی پیمانی، حداکثر ظرف ۵ سال باید با احراز شرایط علمی لازم از وضعیت پیمانی به رسمی آزمایشی تبدیل وضعیت شوند. اگر نتوانند با مصوبه هیات رییسه برای سال ششم و هفتم به آنها فرصت داده میشود. اگر باز نتوانند با مصوبه هیات امنا برای سال هشتم به آنها فرصت داده میشود.
🔹۹- این که یک عضو هیات علمی بعد از ۸ سال هم نتواند شرایط لازم برای تبدیل وضعیت را به دست آورد بدین معنی است که یا پروندهی علمی ضعیفی دارد، یا حضور فعالی در دانشگاه ندارد. تصدی سمت و ماموریت اعضای هیئت علمی پیمانی هم بدون مصوبه هیات امنا مجاز نیست.
🔹۱۰- تصور این که در ۸ سال دولت روحانی که آقای فاضلی روابط نزدیکی با مقامات ارشد دولت داشته و در مرکز بررسیهای استراتژیک و وزارت نیرو سمت داشته، دانشگاه شهید بهشتی با او برخورد سیاسی کرده و مانع تبدیل وضعیت او شده دور از انتظار است. اگر بود که ایشان معترض میشد.
🔹۱۱- برخلاف ادعای کذب آقای دکتر فاضلی، من هیچ خصومت شخصی با او نداشته و ندارم. اصلا تاکنون جز در یک برنامه عمومی نمایش فیلم، او را از نزدیک ندیده بودم. با نگاه استعمارزده او، ادبیات ژانر فلاکت و فروپاشیاش، تئوریزه کردن تسلیم و ستیز با خودکفایی توسط او البته موافق نبودم.
🔹۱۲- از خدمات دکتر فاضلی همین بس که عیناً سند تهیه شده توسط برنامه «ایران ۲۰۴۰» دانشگاه استنفورد را در مرکز بررسیهای استراتژیک ترجمه کردند تا با حمایت برخیها به عنوان «سند سازمان برنامه و بودجه» منتشر شود و با مصوبه دولت یک کارگروه برای اجرای آن با حضور ۶ عضو دولت تشکیل شود.
🔹۱۳- خط محوری این برنامهی آمریکایی مقابله با شعار خودکفایی در محصولات کشاورزی بود. برای اجرای این برنامه دکتر فاضلی از مرکز بررسیهای استراتژیک به وزارت نیرو نقل مکان کرد و ریاست یک مرکز جدید را برعهده گرفت. در همهی این مدت او عضو هیات علمی پیمانی بود و موظف به خدمت در دانشگاه.
🔹۱۴- بدیهی است هر دانشگاهی انتظار دارد در دورهی خدمت پیمانی، استادان تعهد و مسئولیتشناسی نسبت به انجام وظایف هیات علمی را اثبات کنند. اگر یک عضو - بنا به تصریح رئیس وقت دانشگاه شهید بهشتی - در دو سال حتی دو ماه هم در دانشگاه حضور نداشته، طبعا دلیلی برای تمدید قرارداد او نیست.
با همهمه همراه شوید🔻
@hamhamee
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨ببینید رئیس ستاد انتخابات پزشکیان کیه و برگاتون بریزه 😱
#انتخابات
#فتنه_اصلاحات
☆ــــــــــــــــــــ
زلزلـه کانال تحلیل سیاسی و نظامی
ــــــــــــــــــــــ☆
🇮🇷@zelzeleh313🇮🇷
هدایت شده از شبکه افسران انقلاب اسلامی
🚨 توهین به شهید خدمت توسط پزشکیان
⚠️چقدر وقیح و بی حیا
چقدر بی شرف!
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#انتخابات
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
هدایت شده از شبکه افسران انقلاب اسلامی
👓 وعده ساخت دیوار در شرق کشور برای #اتباع و واردات خودرو برات عجیبه؟!!
🔹 قالیباف سال ۹۰ گفت من پل صدر که یکی از مرتفعترین پلهای جهان و عریضترین پلهای کشور هست و در منطقه بسیار پرتراکم شمال تهران واقع شده در عرض دو سال میسازم!
همه گفتند این طرح شدنی نیست و ۲۹سال روی زمین بوده!
ولی قالیباف حتی زودتر از موعد این سازه عجیب و غریب را افتتاح کرد تا گرهکور ترافیک در آن منطقه حل شود!
🔹 وقتی دهه هشتاد بدترین خودروها در اختیار پلیس بود، قالیباف گفت باید خودروی پلیس بهترین #بنز باشد تا مجرم نتواند راحت فرار کند و ما چندهزار بنز وارد خواهیم کرد، همه به او خندیدند! ولی وقتی کل ناوگان پلیس نوسازی شد همه فهمیدند قالیباف #وعده نمیدهد، عمل میکند!
❗️ طرح هوشمندانه او در پایان مناظرات بخشی از قشر خاکستری پزشکیان را هم جلب کرده، اگر خودیها او را نزنند!
✅ بله ، نقطه قوت قالیباف همین هست که همه را به او امیدوار کرده ، او مرد انجام کارهای سخت و غیرممکن هست ، تا جایی که وقتی 67 روزه قولی که به رهبری در افزایش 60 هکتاری بوستان ولایت را داد ، آقای محمدی گلپایگانی مسئول دفتر آقا تعجب کرد ‼️
👌 ما به اعتبار #کارنامه ایشان اطمینان داریم 5 طرح مهمی که دیشب داد را عملی خواهد کرد
#انتخابات
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran