هدایت شده از سید مرتضی موسوی نائینی
حالا که بالاخره بعد از فرار و نشیب های بسیار، دیوانه ای به نام ترامپ دوباره به قدرت رسید،
یاد حرف رهبر انقلاب کوبا افتادم. فیدل کاسترو تفاوت بین دو حزب ایالات متحده را چه شیرین بیان کرد!
سال 1960 بود که از فیدل کاسترو پرسیدند ترجیح می دهی نیکسون رییس جمهور شود یا کندی؟
وی در پاسخ اظهار داشت:
" تفاوت قائل شدن بین دو لنگه کفشی که یک شخص به پا کرده غیر ممکن است. آمریکا توسط یک حزب اداره می شود و آن حزب صهیونیست است و این حزب دو شاخه دارد. شاخه جمهوری خواه که خط افراطی قدرت صهیونیزم را نمایندگی میکند و شاخه دموکراتیک که قدرت نرم صهیونیزم را نمایندگی می کند...
در اهداف و راهبردها هیچ تفاوتی بین آنها وجود ندارد...
در شیوه ها و ابزار تفاوت کوچکی بین آنهاست"
🇮🇷کانال بصائر رضوی
@basaerrazavi
سروش
splus.ir/basaerrazavi15
هدایت شده از علی رضا روشنایی
🔻روایت انقباض -۱
🖊مهدی جمشیدی
۱. در نیمهی سال هزار و چهارصد، رهبر معظم انقلاب از ضرورت «بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی» سخن گفتند و یک سال پس از آن هم توضیح دادند که مقصودشان از ساختار فرهنگی، «ذهنیت مردم» است که از ارزشهای اصیل و اولیهی انقلاب، فاصله گرفته است. این سخنان، هم در جمع دولت گفته شد و هم در جمع شورای عالی انقلاب فرهنگی. روشن است که مخاطب اصلی و کانونی این مطالبه، شورای عالی انقلاب فرهنگی است و اکنون با گذشت سه سال از این مطالبه، انتظار میرود که برای تحقق این امر، یک «نقشهی راه» ترسیم شده باشد و در قالب مجموعهای از سیاستهای منسجم و عالی، «طرح عملیاتی» برای بازسازی ذهنیت اجتماعی، نگاشته شده باشد و حتی برای ایجاد همگرایی و زمینهی گفتمانی، این طرح با اصحاب فکر و معرفت در میان نهاده شده بود و نوعی «اجماع نخبگانی» پدید آمده باشد.
۲. اما با تأسف باید گفت مانند همیشه و مطابق انتظار از شورای عالی انقلاب فرهنگی، این مطالبه نیز بر زمین مانده است. در همان جلسه، رهبر معظم انقلاب به اعضای شورا دستور دادند که باید روزانه، دو ساعت زمان، صرف مسائل شورا کنید و همچنین تصریح کردند که شورا در آنجایی که انتظار میرود کنشگر و حاضر و مؤثر باشد، نیست. روشن است که بیاعتنایی به طراحی نقشهی راه عملیاتی و سیاستی برای بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی، از فروعات و نتایج همین بیاهتمامی و انفعال و بیخیالی بسیاری از اعضای شورا است. مسألههای شورا به انتصابات و آییننامههای اجرایی و نحوهی کنکور، تقلیل پیدا کرده است. این، آن شورایی نیست که امام خمینی برای «انقلاب فرهنگی» طراحی کرده بود. در این اشخاص و سازوکارها، امکان انقلابی و بضاعت تحولی به چشم نمیآید. این شورا، اداری است و نه عالی، محافظهکار است و نه انقلابی، صوری است و نه فرهنگی. از حقیقت و مسئولیت تاریخیاش تهی شده و جنبهی تزیینی و تشریفاتی یافته است.
۳. دوستان مؤمن و انقلابی! گذشته از دولتهایی نشسته در شورا که هویت لیبرالی دارند، حتی به دیگران نیز نباید امید بست. من از یکی از اعضای متفکر این شورا، درخواست ملاقات کردم تا مسائلی را با وی در میان بگذارم، اما او نپذیرفت. عضو دیگر شورا که یکی از مسئولان فرهنگی عالی در دولت قبل بود، در حد پنج دقیقه، نظرات مرا دربارهی سیاستهایی که از متن نظریهی فرهنگی متفکران مسلمان میتوان استنتاج کرد، نطلبید و نشنید. یک ماه پیش، یک متن سیصد صفحهای را که دربارهی تدبیر حجاب نگاشته بودم، در اختیار یکی از اعضای شورا و قائممقام یکی دیگر از اعضای شورا نهادم، اما تا این لحظه، هیچ خبری نشده است. و ... . بیشتر برای خویش، مخالفسازی و دشمنتراشی نکنم، اما همین قدر بدانید که شورا، رقیق است، بیخاصیت است، منفعل است، بیاراده است. در ماجرای اغتشاش، شما کنش و کاری از این شورا مشاهده کردید؟! مگر مسألهی حجاب، ماهیت فرهنگی ندارد و مگر اینان سخن از راهحل فرهنگی نمیگفتند؟! و در کدام مسألهی فرهنگی، اینان یقه چاک دادند و هزینه پرداختند؟! هیچ و هیچ. از آنکه انتظار میرفت واکنشی نشان بدهد و فریاد برآورد، در قم به شرح اسفار سرگرم است، بیآنکه خودش اهل سفر باشد؛ برحذر است از چالش. در آن جمع بالانشین و بیصدا، یک حسین کچویان بود که تفکر انقلابی را به صورتی آشکار، نمایندگی میکرد؛ که البته او را برچیدند تا آسودهتر بخوابند و با همگان بسازند و آداب محافظهکاری بهجا آورند.
۴. دل و جانم، سرشار از یاد و ذکر آقاسیدمرتضی آوینی است و بیش از همیشه، دلتنگ او هستم. کاش نبودم در زمانهای که او نیست. از کسی سخن میگویم که در سال هفتادویک، نامهای نه صفحهای به رهبر معظم انقلاب نگاشت و در آن، هشدار و انذار داد که کار فرهنگ با این کارگزاران شبهفرهنگی، بسامان نخواهد شد و جامعه از انقلاب، دور خواهد افتاد. و مگر چنین نشد و رهبر معظم انقلاب از «واگراییهای دههی هفتاد» سخن نگفتند؟! باور کنید اگر قرار باشد گرهی گشوده شود، به دست همین نیروهای فکری و فرهنگی غیررسمی و میدانی خواهد بود که همانند آوینی، درد و داغ دارند و فرهنگ را میفهمند، و نه این کارگزاران بوروکرات و ابوالمشاغل و محافظهکار. اینان اگر عزم و ارادهای داشتند، گره از کار فروبستهی حجاب میگشودند و با بیعملیشان، خیابانهای امالقرای جهان اسلام را به بستر ظهور و تجلی نظریهی لذتپرستی و بدنزدگی و خودبنیادی تبدیل نمیکردند. سکوت و انفعال این شورا در مسألهی اغتشاش و حجاب، همهی واقعیت نهفته و پشتپردهی آن را رسوا میکند و نشان میدهد که نباید از این ساختار فرسوده و بیجان، کمترین توقعی داشت. سخنگفتن با محافظهکاران و خاموشان، هیچ حاصلی ندارد. باید خودمان - یعنی جریان و جبههی خودجوش فرهنگی - طریق قیاملله را در پیش بگیریم و ارزشهای فرهنگی انقلاب را احیا کنیم.
هدایت شده از تخریب چی
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تو مجری قانونی نه قانونگذار
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
♦️ #مقاومت یا #تسلیم؟!...
بعد شهادت یحیی سنوار و رصد حرفهای دوستان و دشمنان لازم بود این متن را بنویسم:
✌️ بیایید برویم ۱۴۰۰ سال قبل؛ شخصی آمده و میخواهد با ظلم و ظالم مبارزه کند.
ارتشی دارد؟! خیر.
پشتوانه ی مردمی دارد؟! خیر.
ابرقدرت ها حامی او هستند؟! خیر.
و هر آنچه امروز به عنوان نقد به جبهه مقاومت مطرح است آنروزها هم مطرح بود ولی آن شخص با ایمان راسخ ایستاد ، جانشینان او هم در مظلومیت و غربت و تنهایی و زندان و پادگان نظامی، زندگی کردند و نهایتا یکی یکی شهید شدند ولی مقاومت کردند و امروز بعد ۱۴۰۰ سال پیام او جهانی شده است.
اگر پیامبر میگفت من که عِدّه و عُدّه ای ندارم پس تسلیم شوم امروز اسمی از اسلام در جهان بود؟!
مگر پیامبر را تمسخر نمیکردند؟! مگر یاران پیامبر را ترور شخصیتی و فیزیکی نمیکردند؟! مگر علیه او جنگ ایجاد نمیکردند؟! مگر در شعب ابی طالب وضعیت به جایی نرسید که پوست حیوانات را میجوشیدند و میخوردند؟! پس چرا پیامبر تسلیم نشد؟!
پیامبر و امامان و علمای مجاهد ما با اینکه عِدّه و عُدّه ای نداشتند ، تسلیم زورگویی دشمنان نشدند و مقاومت کردند حالا که جبهه ی مقاومت ، طرفداران میلیونی در دنیا پیدا کرده است و کلی تجهیزات برای مبارزه دارد، دم از تسلیم و سازش میزنید؟! این با کدام منطق اسلام و حتی کدام منطق انسانی سازگار است که چون طرف مقابل وحشی است پس من از ناموسم دفاع نکنم، من از ارزش هایم دفاع نکنم ، من عزتم را رها کنم و ذلت را بپذیرم. با کدام منطق؟!
آهان، منطق دموکراسی؟! مگر جمهوری اسلامی با رای اکثریت مردم استقرار پیدا نکرد؟! مگر دهه ی ۶۰ اکثریت مردم به این نظام رای ندادند؟! خب پس چرا به رای مردم تمکین نکردند؟! چرا کودتای نوژه را ایجاد کردند؟! چرا شخصیت هایی که اکثریت مردم به تفکر آنها رای داده بودند ترور کردند؟! چرا صدام با پشتوانه ی ۸۰ کشور به ایران حمله کرد؟! عاقبت صدام چه شد؟! عاقبت امام چه شد؟! صدام چگونه از دنیا رفت که میگفت ۳ روزه تهران را فتح میکنیم و امام چگونه از دنیا رفت که جلوی زورگویی دنیا ایستاد؟! مگر رهبر انقلاب بارها نفرموده ، برای تعیین دولت رفراندوم کنید، پس چرا اسرائیل زیر بار همین دموکراسی نمیرود؟!
میگویند با عملیات ۷ اکتبر جنگ شروع شد!
طوفان الاقصی دفاع مشروع در مقابل سالها جنایت بود؛ مگر فلسطینی ها، سرزمین اسراییلی ها رو اشغال کردند؟! مگر بیش از ۵۰۰ قطعنامه علیه اسرائیل توسط مجمع عمومی، شورای امنیت و شورای حقوق بشر به تصویب نرسیده است؟! پس چرا اسراییل تمکین نمیکند؟!
مگر سال ۱۹۴۸، صهیونیست ها به روستای دیریاسین حمله نکردند؟! مگر صدها نفر زن و بچه ی بی گناه را نکشتند؟! مگر شکم های زنان باردار را پاره نکردند؟! مگر ۵۰ کودک را از دیوارهای محله ی قدیمی قدس به پایین پرت نکردند؟! مگر بدنهای شهدا رو در چاه ها نریختند؟!
مگر یک ماه بعد از این جنایت دوباره توسط گروههای تروریستی یهودی هاگانا و اشترن و پالماخ حمله نکردند و نصف جمعیت فلسطین را از خانه هایشان آواره نکردند؟!
مگر قتل عام لیدا و ابوشوشه رو انجام ندادند؟!
مگر با شروع اشغال رسمی فلسطین در بین سالهای ۱۹۴۸ تا ۱۹۵۰ بیش از ۵۳۰ شهر و روستای فلسطینی تخریب نشد؟!
مگر سال ۱۹۵۵ مردم غزه را نکشتند؟! مگر در منطقه خان یونس قتل عام نکردند؟!
مگر در انتفاضه اول و دوم فلسطین چند هزار نفر را نکشتند؟!
مگر سال ۲۰۰۸ در جنگ ۲۳ روزه ، چندهزار نفر را شهید و جانباز نکردند؟! مگر صدها منزل مسکونی، بیمارستان، مسجد، مدرسه، دانشگاه و سازمانهای وابسته به سازمان ملل در نوار غزه را هدف قرار ندادند؟!
و جنایت های متعدد دیگر که از حوصله ی این متن خارج است.
این همه جنایت انجام شد و آن همه قطعنامه علیه اسرائیل صادر شد ولی با طوفان الاقصی و تدبیر مجاهدینی مثل یحیی السنوار بود که چهره ی اصلی اسرائیل را مردم دنیا و حتی مردم ایران به درستی فهیمدند.
بله مقاومت هزینه دارد خصوص وقتی دشمن مقابل ، هم وحشی است هم رسانه ها دست او است، هم ابرقدرت ها از او حمایت میکنند، هم به هیچ قانون و قطعنامه و منطقی پایبند نیست.
اینجا راهی جز مقاومت نیست، مگر ما جنگی شروع کرده ایم؟! مگر ما اشغال کرده ایم؟! ما همیشه مقاومت کرده ایم تا از ارزش ها و موجودیت خود دفاع کنیم.
پس درکنار ناراحتی هامون ، ذهنمان اسیر رسانه ها و تحلیل های چندلایه ی دشمن نشود و ناامیدی در دل ما رسوخ نکند و بدانیم نهایتا جبهه مقاومت پیروز است.
آن روزی که امام حسین و یارانش را شهید کردند و اهلبیش را هم اسیر کردند، ظاهر قضیه این بود که یزید پیروز است و امام حسین شکست خورد و یک عده هم حرکت حسینی را مذمت میکردند ولی تاریخ ثابت کرد که معادلات جور دیگری است. یاعلی...
✌️این متن را تا میتونید پخش کنید.
اذان صبح، ۲۷ مهر، قم المقدسه.
✌️کانال #شیخ_فرهاد_فتحی 👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
هدایت شده از محمد رضا علیزاده
💠 خمس سهامی که به قصد حفظ ارزش پول خریداری شده
💬 سؤال:
پولی را در بورس سرمایهگذاری کردهام فقط جهت حفظ ارزش پول، تکلیف خمس آن به چه صورت است؟
✅ پاسخ:
بطور کلی سهامی که به قصد حفظ ارزش پول یا استفاده از سود سالیانه آن (نه به قصد تجارت) خریده شده، دو صورت دارد:
🔹 الف) با درآمد بین سال خریده شده:
در این صورت در سررسید سال خمسی، باید به قیمت روز محاسبه و خمس آن پرداخت شود و در سال های بعد تا زمانی که فروخته نشده، خمس ندارد اما پس از فروش ارزش افزوده آن (با کسر مقدار تورم) جزء درآمد سال فروش است که اگر تا چند روز پس از سال خمسی در امور زندگی مصرف نشود، خمس دارد.
🔹 ب) با پولی که متعلق خمس نیست ـ مثل هدیه، ارث، مهریه یا درآمدی که خمس آن پرداخت شده ـ خریده شده:
در این صورت تا زمانی که فروخته نشده، خمس ندارد اما پس از فروش، ارزش افزوده آن (با کسر مقدار تورم) جزء درآمد سال فروش است که اگر تا چند روز پس از سال خمسی در امور زندگی مصرف نشود، خمس دارد.
📚 پینوشت:
بخش استفتائات پایگاه اطلاعرسانی دفتر آیتالله خامنهای.
#لبیک_یا_خامنه_ای
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🍃🍃🌸🍃🌸🍃🌸
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉 در تلگرام 👇
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/2775384064Ccbdd7dd634
رهبر انقلاب: شکست بزرگتر در حوادث غزه و فلسطین، «شکست فرهنگ غرب» است؛ غربیها نشان دادند که در این چندین سال یا چند قرن، که دم از «حقوق انسان» و «حقوق بشر» و مانند اینها میزنند، یکسره «دروغ» گفتند؛ این جنگ این را «ثابت» کرد؛ یعنی «ده هزار کودک» کشته شدند، شوخی است؟
ولی غربیها خم به ابرو نیاوردند. «سیاست غرب» رسوا شد، شکست خوردند؛ این «شکست بزرگی» است. دیگر کسی
از «تمدّن غرب» حرف نزند!(۱۴۰۳/۸/۲)
هدایت شده از شبکه افسران انقلاب اسلامی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالت عجیب آنیلی بعد از ملاقات با امام
🔶 ملاقات تنها وارث کارخانه لامبورگینی با امام خمینی!
🔸 به مناسبت ۱۵ نوامبر سالروز شهادت #ادواردو_آنیلی شاهزاده میلیاردر ایتالیایی
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
هدایت شده از شبکه افسران انقلاب اسلامی
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه یلی به به... 👏👏👏
ضرب الاجلی به به...😍😍
| يجاهدون في سبيل الله
ولايخافون لومة لائم |
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
هدایت شده از شبکه افسران انقلاب اسلامی
🖤یا فاطمة الزهراء🖤
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran