🔻نقطه مقابل مقاومت، مذاکره نیست تسلیم است؛
🔹 در شرایطی که اطرافمان دهها پایگاه امریکایی وجود دارد که مترصد فرصتی برای نابودی ایران اسلامی هستند صحبت کردن از عصر گفتگو و تعامل خوشخیالی است. اگر به حافظه تاریخی ایران نگاهی بیاندازیم نیک مییابیم که امریکا و انگلیس بزرگترین خیانتها را در حق کشورمان مرتکب شدهاند. همان کشورهایی که روزی در ایران کودتا میکردند و عوامل خود را سر کار می آوردند هنوز چشم طمعشان به منابع ایران دوخته شده است و در هیچ برهه ای از هیچ تلاشی برای رسیدن به این امر فروگذار نکردند. کودتا، جنگ نظامی و فرهنگی و رسانهای و امنیتی(جاسوسها و نفوذیها)، تحریم، تعرض و تهدید نمونه های زیادی در حافظه ما دارند. مگر میشود کودتای ۲۸ مرداد را فراموش کرد.
🔸مگر میشود تکه تکه شدن ایران را بدست عوامل بیعرضهشان را از یاد برد. ما چه ظلمی در تاریخ به انگلیس و امریکا کردهایم که باید بابتش جریمه شویم؟ غیر از این است که میخواهیم مستقل باشیم و حرف زور نشنویم؟ این دشمنی باسابقه دلیلی بجز طمع به منابع ایران و برداشتن مانع تحقق اهدافشان در منطقه غرب آسیا ندارد.
ایران آغازگر دشمنی با امریکا و انگلیس نبوده و نیست بلکه اقدامات در طول تاریخ آنها در قبال ما برای عبرت تمامی نسل ها کافیست که از آنها دوری کنند اگر ملت پندگیرندهای باشیم. اینکه انگلیس با ذخیره محصولات کشاورزی ما در سالهای جنگ جهانی اول باعث کشتار نزدیک به ده میلیون ایرانی شده یک هولوکاست واقعی است که همیشه باید جلوی چشمانمان باشد. با این شرایط و با چنین تاریخی و با چنین طمعی به کشوری که بزرگترین منابع گاز و نفت جهان را داراست نباید لحظه ای از دشمنی آنها غافل شد.
🔹 باید آگاه بود که اگر مقابل چنین کشورهایی مقاومت نکنی باید تسلیمشان شوی؛ منابعت را به آنها تقدیم کنی و سر آخر به تو گاو شیرده بگویند. و با گفتن اینکه اگر حمایتشان از شما نباشد یک هفته هم دوام نمی آوردید تحقیرتان کنند. اگر مقاومت نکنی و دم از مذاکره بزنی و دشمنی شان را از یاد ببری به سرنوشت لیبی و قذافی گرفتار میشوی.
عاقبت مذاکرهی تشکیلات خودگردان فلسطین به معامله قرن منجر شده است. پس نقطه مقابل مقاومت، مذاکره نیست بلکه تسلیم است.
گلابیِ مذاکرهی دولت ما با امریکا و غرب، تعطیلی و محدودیتهای صنعت هستهای است. گلابی مذاکره با امریکا، تحریم و تهدید جیبوتی است. بی ارزش شدن پاسپورت ایرانی و جسارت به حجاج ایرانی است.گلابیِ مذاکره، تحریم های جدید و تمدید تحریم های قبلی است.
گلابی مذاکره تحقیر و ندادن سوخت به هواپیمای وزیر مذاکره است.
🔸 ولی میوه و گلابی مقاومت، انهدام گلوبال هاوک متعرض به مرز ایران است. گلابی مقاومت توقیف نفتکش انگلیسی است.میوه مقاومت مجبور شدن برزیل به دادن سوخت به نفتکش های ایرانی است. موشک های نقطهزنی است که کابوس شب و روز اسرائیل و پایگاههای امریکا در منطقه است. میوهی مقاومت، پیروزی در جنگ ۳۳ روزه و ۲۲ روزه است. میوه مقاومت پیشرفت انتفاضه سنگ فلسطینیان به رگبار موشکهای نقطهزن است. میوه مقاومت آبکش کردن گنبد آهنین است. میوه مقاومت پیروزی بر داعش در عراق و سوریه است. میوه مقاومت، پهپاد هایی است که از بولیوی خریدار پیدا کرده اند. میوه مقاومت، امنیتی است که کشور ما در منطقهی پر از تنش و جنگ دارد. میوه مقاومت رسیدن به دریای مدیترانه، از طریق پاکسازی عراق و سوریه از داعش است؛
🔹 مذاکره به خودی خود مشکلی ندارد بلکه وقتی طرف مقابل به هیچ عنوان تعهداتش را انجام نمیدهد و زیر بار آنها شانه خالی میکند این مذاکره، برای فریب است و نباید به آن امید ببندی و راه حل تمام مشکلات را به آن پیوند بزنی. دشمن به هیچ عنوان راضی به پیشرفت ما نیست و برای آقایی اش بر دنیا میخواهد ضعیف باشیم. در این شرایط باید همت کرد و با اتکا به توان داخلی و استفاده از ظرفیت های خارجی راه پیشرفت را هموار کرد.
#امید_حاجی_زاده
http://eitaa.com/joinchat/432209942C4bad3a794a
🔻در گروهی واتساپی شخصی سوالی پرسید و جوابی به او دادم که برای رویت اینجا هم میذارم.
🔹سوال:
چرا کشورهایی مثل ژاپن و کره که رابطه شون با امریکا خوب است پیشرفت کردند ولی کوبا و ونزوئلا و کره شمالی که با او دشمنند پیشرفت نکردند؟
🔸جواب:
برای پیشرفت باید تلاش کرد.کار کرد.اگر ژاپن و کره پیشرفت کردند،اگر سنگاپور پیشرفت کرد بابت نزدیکی به امریکا نبود
کشورهای حوزه خلیج هم به امریکا نزدیکند! برخی کشورهای افریقایی نظیر مصر به امریکا نزدیکن ولی چرا اونها پیشرفت نکردند؟
نزدیکی به امریکا به همون میزان استقلال رو دور میکنه.
🔸خدا در قرآن می فرمایید لیس للانسان الا ماسعی،
نگفته مومن! نگفت انسان مسلمان! فرمود انسان!
خواه ژاپنی، خواه چینی، خواه سنگاپوری
متاسفانه ما ایرانی ها آمار کار مفیدمون پایینه، سرانه مطالعه مون پایینه،
فرهنگ کار گروهی مون پایین تر از حد معموله، دانشگاه هامون زیاده ولی خروجی مناسبی برامون نداره
با این وجود در خیلی از علوم جزءبرترین کشورها هستیم. در علم هسته ای، نانو ، ساخت پهپاد و موشک و تجهیزات نظامی و در علوم پزشکی و ... پیشرفت بسیاری کردیم. و دلیلش هم ارتباط با امریکا نبود.
🔸پیشرفت الکی بدست نمیاد.اگه کشوری پیشرفت میکنه باور بفرمایید خودش تلاش کرده.
مطمئن باشید ایران علم هسته ای شو به سوریه نخواهد داد. شاید براش چیزی بسازه ولی علمی که بابتش زحمت کشید رو هرگز به کسی نمیده.
برای پیشرفت ارتباط سالم با جهان لازمه ولی کافی نیست. حالا امریکا نمیخواد رابطه داشته باشه و تحریم کرده و کشورهای دیگه رو منع میکنه که نباید به راهمون شک کنیم. باید بتونیم ازین شرایط عبور کنیم. ادامه راه نیاز به تاکتیک ویژه داره که بهترین اسم براش مقاومته!
http://eitaa.com/joinchat/432209942C4bad3a794a
🔻ترامپ:
ایرانیها هرگز در هیچ جنگی پیروز نشدهاند، اما در عین حال در هیچ مذاکرهای بازنده نبودهاند.
🔹پن: این جملات، راهبردهای امریکا در قبال ایران را شسته و رُفته بیان میکند.
-تحقیر قدرت نظامی ایران
-تشویق به مذاکره
🔸امریکایی ها با استفاده از ابزار مختلف، از جمله هالیوود، خطاب به دنیا مدعی میشوند که قوی ترین قدرت نظامی بوده و هیچ کشوری تاب حمله احتمالی به آن را ندارد. خیلی از کشورها هم این قدرت را که با چاشنی رسانهای همراه بوده قبول کردند. تا جایی که وزیر امورخارجه کشورمان جایی اعلام کرده بود که امریکا اگر بخواهد با یک دکمه میتواند ما را نابود کند. ولی شکستهای نمایندهی امریکا(اسرائیل) در مقابل نماینده های ایران(حزب الله و حماس) در جنگهای ۳۳ و ۲۲ روزه پایانی بر شکست ناپذیری امریکا و نمایندهی رسمیاش در منطقه بود. انهدام پهپاد گران قیمت امریکا توسط سپاه نیز فصل جدیدی در ارتباط با مبارزهی با امریکا گشود. این ثابت میکند اگر منظور رییس جمهور امریکا از ایران در گزارهی اول "جمهوری اسلامی ایران" است پس پیروزی های ایران در سوریه و عراق بر داعش که باز به نوعی نماینده امریکا و عربستان در منطقه بود مثال نقضی براین مدعاست. جنگ تحمیلی هشت ساله با دستان خالی در مقابل حملهی صدام که باز به نوعی نمایندهی غرب و امریکا بود نیز مثال نقض دیگری بر این گزاره است.
اگر منظور از ایران، حکومت های قبل از جمهوری اسلامی است که باید به ترامپ مشاوران تاریخی معرفی کرد زیرا که هیچ چیزی از تاریخ ایران نمیداند.
🔹گزارهی دوم با وجود هوش ایرانی ها در مذاکره، ولی مثال های نقضی دارد. شکست مذاکرات دولت پهلوی در جلوگیری از جداشدن بحرین این ادعا را نقض میکند. آخرین تجربه مذاکراتی ما ایرانیها برجام است که یک خسارت محض بود. مذاکرهای که بهگفته روحانی تنها دستاوردش برای ایران یک کاپ اخلاق بود و دیگر هیچ!
اگر در تاریخ تجربه مذاکره موفقی را بخواهیم مثال بزنیم مذاکرات امیرکبیر با هیئت عثمانی در تعیین مرز بین این حکومت با ایران است که خود با قدرت نظامی نسبی ایران(دربازه زمانی که ایران هرات را محاصره کرده بود) با آن کشور و درگیری عثمانی با محمدعلی پاشا در مصر ناشی میشد. یعنی اگر ایران تجربه مذاکرات موفقی داشته به پشتوانه قدرت نسبی نظامی خود و یا ضعف و مشغلهی طرف مقابل بوده است.
🔹از گزاره دوم توییت ترامپ در میابیم آنها هنوز به گشوده شدن باب مذاکره با ایران خوشبین و امیدوارند. جایی که رییس جمهور فرانسه در دیدار با پوتین اعلام کرد بحث مذاکرات موشکی و منطقهای پس از پایان زمان برجام باید در آن مذاکرات مطرح بشود! که پوتین در جواب گفت این مسائل به برجام ربطی ندارد و مکرون گفت مذاکره با همتای ایرانی خود در ارتباط با این مسائل را آغاز کرده است. موضوعی که حتی پوتین را متعجب ساخت. و تکذیبه ای از سوی دولت روحانی نیز صادر نشد.
این موضوع نشان میدهد امریکا بیخود به ادامهی پیشبرد اهداف خود در قالب مذاکرات امیدوار نیست. ولی خوشبختانه تجربهی برجام تیغ برهان دولتی ها برای ادامهی مذاکرات نزد مردم را کند کرده و در حال حاضر کمتر کسی به مذاکره خوشبین است.
#امید_حاجی_زاده
http://eitaa.com/joinchat/432209942C4bad3a794a
🔻بخشش هزاران میلیارد سود وامهای تولیدی، طرحی که ناقص است...
🔹مجلس تصویب کرده تولیدکنندههایی که تا سقف ۲ میلیارد بدهی دارند با پرداخت اصل وام و سود اولیه، سود مرکب وجریمهی آن بدهی بخشیده شود.
این اقدام به ضرر خوشحسابان بانکی و کسانی است که سود و جریمه را بر اصل وام اضافه کرده و وام را تمدید کردهاند.
شورای نگهبان باید قبل از تایید این طرح، به فکر این دسته از تولیدکنندگان نیز باشد و آنها را نیز در این مصوبه ببیند.
این که مجلس در سال رونق تولید چنین مصوبه ای داشته را میتوان به فال نیک گرفت. لکن تبعیض بین بدهکاران بدحساب بانکی و کسانی که بدون دلیل موجه (خشکسالی، گرانی قطعات و تجهیزات، بیماریهاو ...) سود وام را پرداخت نمیکردند با افراد خوشحساب و کسانی که بدلیل داشتن ضامن حقیقی مجبور به پرداخت سود و یا اضافه کردن آن به اصل وام بودهاند میباشد.
🔸این طرح ناپخته نمایندگان در سال منتهی به انتخابات مجلس با توجه به سقف ۲ میلیارد تومانی آن نمی تواند رنگ و بوی انتخاباتی نداشته باشد لذا بررسی و واکاوی بیشتری از سوی شورای نگهبان را میطلبد.
#امید_حاجی_زاده
http://eitaa.com/joinchat/432209942C4bad3a794a
به نظر من وقتی دولتی تونست حداقل ۵ سال پیاپی ارزش پول ملی رو حفظ کنه اونوقت مجاز به حذف صفر از پول ملی است.
وقتی اقتصاد ما وابسته به یک کالا مثل نفت باشه براحتی با تحریم شدنش، اقتصاد ما مشکل پیدا میکنه و دولت مجبور به تغییر پایه پولی میشه.
دولتی که خود بیشترین حجم نقدینگی را در تاریخ به کشور تحمیل کرده نمیتواند مجری خوبی برای حذف صفر از پول ملی باشد.ابتدا باید شرایط را برای ثبات ارزش پول ملی فراهم کرد. این اقدام به نوعی پنهان کردن بلایی است که این دولت بر سر پول ملی آورده است.
#امید_حاجی_زاده
http://eitaa.com/joinchat/432209942C4bad3a794a
🔻قدرت یا ثروت؟
🔹با جدا شدن قطر و سپس امارات از ائتلاف علیه یمن، و درخواست مالدیو برای برقراری ارتباطی که به درخواست عربستان قطع شده بود، میتوان فهمید جاذبهی ثروت، مقطعی و جاذبهی قدرت، دائمیتر است.
قدرت عامل بازدارنده است ولی لزوما ثروت چنین شاخصهای ندارد.
عربستان بعنوان ثروتمندترین دولت منطقه توسط امریکا با عبارتهای مختلف (گاو شیرده، اگه حمایت مانباشد یک هفته هم دوام نمیآورند، اگر ما نباشیم مجبورند فارسی حرف بزنندو ...) تحقیر میشود ولی روزی نیست که مقامات امریکا از ایران و قدرتش نگویند.
این امر مشخص میکند ثروت اقتدار نمیآورد. سقوط کویت ظرف چند ساعت نیز اولویت قدرت بر ثروت را مشخص میکند.
🔸قدرت همانند ثروت نیاز به ظهور و بروز دارد. وقتی کشوری به بهانههای مختلف به کشورهای دیگر کمک مالی میکند ثروت مالی خود را نشان میدهد. وقتی در خرید اسلحه قرارداد ۱۰۰ میلیارد دلاری میبندد توان مالی خود را بروز میدهد و همه به این توان اذعان پیدا میکنند.
قدرت نیز نیاز به ظهور و بروز دارد تا اثر خود را بگذارد. وگرنه مسئولین کشوری مثل بحرین که روزی بخش کوچکی از ایران بود به خود جرات جسارت علیه ایران را میدهند. وقتی کشورهای منطقه بمباران موشکی ایران بر سر تروریستهای منطقه کردستان عراق را و همچنین زدن پهپاد امریکایی و توقیف نفتکش انگلیسی را دیدند به قدرت نظامی ایران پی برده، فهمیدند سهم ایران در نجات سوریه، از روسیه کمتر نبود بلکه نقش اصلی و محوری را داشت. اماراتی که بارها از ایران جزایر سهگانه را طلب میکردند و در جنگ علیه یمن به کمک عربستان رفتند، همانند قطر متوجه شدند نیاز به سازش با کشوری دارند که همسایه آنهاست و درصورت سرشاخ شدن با آن کسی یاورشان نخواهد بود.چرا که اگر یاوری بلد بودند به فریاد پهپاد و نفتکششان میرسیدند.
🔹ثروت میتواند قدرت را تقویت کرده و استمرار ببخشد و قدرت نیز متقابلا میتواند تولید ثروت کرده و آن را ضمانت کند.
منتها بدون قدرت، ثروت بی ثبات است.
پن:
- منظور از قدرت، اقتدار و توان نظامی است.
منظور از ثروت، پول است و نه استعداد و منابع
#امید_حاجی_زاده
http://eitaa.com/joinchat/432209942C4bad3a794a
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔻حامد زمانی یا پلیس؟ از که باید دفاع کرد؟/فصل الخطاب قانون است.
🔹حامد زمانی خوانندهی اثر مرگ بر امریکا و اثرهای ارزشی دیگری است که اکثریت مردم اورا بعنوان یک خواننده مذهبی و ارزشی می شناسند.
و اما پلیس، مظهر امنیت داخلی و پر از نیروهای جان بر کف و زحمتکش، نهادی که باید اقتدارش حفظ شود.
🔸ماجرا از این قرار است که روز پنجشنبه گذشته حامد زمانی و همراهش، در گیت فرودگاه با بازرسی پلیس فرودگاه تهران روبرو شدند.
پلیس ادعا میکند شخص همراه زمانی ادوات ممنوعه با خود حمل کرده است و حامد زمانی مدعی برخورد نادرست پلیس و کتک زدن آنهاست.
هر ادعایی باید بررسی شود. مکانیزم بررسی این ادعا ها نیز وجود دارد. دوربین فرودگاه قطعا این حوادث را ضبط کرده است و قطعا دادگاهی برای این حادثه تشکیل شده و موضوع را بررسی میکند. نه حامد زمانی و همراهش از اشتباه مبری هستند و نه چهار تا مامور پلیس!
نه اشتباه این چهار مامور پلیس زحمات شبانه روزی سایر ماموران را از بین میبرد و نه اشتباه زمانی و همراهش دلیل هل دادن او به دامن ضد انقلاب میشود. هر که اشتباه کرده باشد قطعا آن را محکوم میکنیم.
🔹اما ضد انقلاب همیشه مترصد فرصتی برای ضربه زدن به عناصر انقلاب و طرفداران اوست و بهترین زمان برای فتنهانگیزی زمانی است که اختلافی بین عناصر انقلاب و دوستداران آن رخ دهد. اینکه حامد زمانی نباید با شبکهی اینترنتی تیویپلاس مصاحبه میکرد درست!
ولی این مصاحبه بعد از پخش خبر درگیری حامد زمانی و پلیس از صدا و سیما بود. و او این فضا را برای دفاع از خود برگزید. مصاحبه ۴۲ دقیقهای او را کامل دیدم. حامد زمانی در آن مصاحبه ضمن بیان صحیح انتقاداتش حرفهای خوبی هم زد. انتقادی که برخی به او وارد میکنند این است که اصلا نباید با این شبکه مصاحبه میکرد.
ولی آنجا گفت صدا و سیما مادر رسانه است.آنجا با عباراتی گفت خوب شد که رییسی رای نیاورد تا خیلیها نتیجهی انتخاب اشتباه رو بفهمند.!! آنجا از چالشهای جمهوری اسلامی گفت. یعنی همچنان برایش جمهوری اسلامی مهم است و اگر پلیس با او برخورد بدی هم کرده ولی دلزده نیست. آنجا میگفت در ابتدای موضوع نگران سوء استفاده BBC و VOA بوده و میخواست بدون سرو صدا موضوع را حل کند.
🔸نیروی پلیس هم ممکن است اشتباه کند. حامد زمانی هم ممکن است خطایی از او سر زده باشد.ما قضاوت نمیکنیم. ممکن است فردا و فردا ها نمونه ای دیگر را بین یک نیروی ارزشی دیگر با پلیس یا نهادی دیگر را ببینیم. اگر فصل الخطاب را قانون بدانیم، هم مجری قانون و هم سایرین ملزم به رعایت آن هستند و هرکسی در هر مقامی اشتباهی از او سر بزند باید مسیر قانون را به او متذکر شد. دادگاه جمهوری اسلامی نتیجه این موضوع را اعلام خواهد کرد.
🔹یک نکته دیگر که لازم است بیان شود انتقاد آقای علی علیزاده خارج نشین است. کسی که این روزها متنهای خوبی در دفاع از ایران و جمهوری اسلامی مینویسد. او گفت حامد زمانی با این کار اقتدار پلیس را خدشهدار کرده است. البته او این موضوع را درک نمیکند که جمهوری اسلامی به تک تک نیروهایش نیاز دارد و آنها را ولو با یک اشتباه به آغوش ضد انقلاب هل نمیدهد و BBC و بقیه نمیتوانند این ماجرا را به نفع خود مدیریت کنند. حامد زمانی هر چه باشد خدماتش به جمهوری اسلامی از علی علیزاده و صدرالساداتیها هزاران برابر بیشتر است.
در آینده امکان انحراف هر شخصی وجود دارد ولی خواست جمهوری اسلامی مدیریت و هدایت تمامی دوستداران اوست.
✍ #امید_حاجیزاده
✅ با #بدون_سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
قالَ جواد عليهالسلام: مَنْ لَمْ يَعْرِفِ الْمَوارِدَ أعْيَتْهُ الْمَصادِرُ. (بحارالانوار، ج۶۸، ص۳۴۰)
امام جواد فرمود: هركس موقعيتشناس نباشد، جريانات، او را مىربايد و هلاک خواهد شد.
شهادت امام جواد علیه السلام بر شیعیان راهش تسلیت باد.
http://eitaa.com/joinchat/432209942C4bad3a794a
معاون حقوقی قوه قضائیه:
🔹تحصیل در خارج از کشور حق مسلم همه است اما نباید از فرزندان سران مملکت باشد که اگر این چنین شد والدین آنها باید استعفا دهند./خبر فوری
پن:
گر حکم شود که مست گیرند
در شهر هرآنچه هست گیرند
در این صورت که نصف بیشتر مسئولین و خصوصا وزرا باید استعفا بدن و دولت تعطیل میشه!
ولی اگه روزی این موضوع اتفاق بیفته به جرات، بعد از تسخیر لانه جاسوسی که انقلاب دوم نامیده شد، این رخداد انقلاب سوم خواهد بود.
#امید_حاجی_زاده
http://eitaa.com/joinchat/432209942C4bad3a794a
🔻من با جرات مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله(ص) و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین(ع) و حسین بن علی(ع) هستند.
امام خمینی(ره)
🔹این جمله امام متعلق به بیش از سی سال قبل است. ملت ایران در عصر کنونی با جوانانی که فقط فیلم و عکس امام را دیدند، تحت رهبری امام خامنهای بسیار جدیتر از گذشته بر سر آرمان های امام و ارزش های اسلام باقی هستند.
هنوز این ملت ام القرای جهان اسلام است. هنوز ملت حجاز و عراقعرب با این ملت بزرگ فرسنگها فاصله دارد.در کربلا دستگاه بنیامیه هنوز جولان میدهد و در حجاز آل زبیر مسلمین را سلاخی میکنند و اهل حجاز در مقابل کشتار مسلمین یمن سکوت و یا همراهی کرده اند.
🔸اهل حجاز به کنار، ولی این مایه آبروریزی و سرافکندگی برای شیعیان عراق است که در کربلای آن، سرزمینی که حسین بن علی(ع) جان خود و اهل بیت و یارانش را برای زنده نگه داشتن اسلام در آن فدا کرد، به بهانهی افتتاحیهی بازی های غرب آسیا زنان را برهنه و بی حجاب برقصانند و اعتراضی شایستهی محکومیت آن، از سوی مردم عراق شاهد نباشیم.
آری، هنوز ملت ایران امالقرای جهان اسلام است با اختلاف!
هنوز تودهی میلیونی ملت ایران نه تنها از مردم صدر اسلام، بلکه مردم کنونی عراق و حجاز شریفتر و باعرضهتر و بهتر است. ملتی که طرفدار مظلوم است و خار چشم ظالم؛
منادی توحید است و دشمن کفار ومشرکین!ملتی که سپاه قدسش منطقه را از شر داعش نجات داد. ملتی تمامقد مقابل استکبار جهانی ایستاده است.
ملتی که یار همیشگی فلسطین و دشمن شمارهیک رژیم غاصب و خونخوار اسرائیل است.
🔹ای کاش به خودبیایند، کاش بیدار شوند ملتهای عراق و حجاز و پا، جای پای ملت ایران بگذارند.
درود بر ملت شریف ایران که با این همه فشار و تهدید و تحریم اقتصادی پرچم اسلام را در اهتزاز نگاه داشته است.
#امید_حاجی_زاده
http://eitaa.com/joinchat/432209942C4bad3a794a
🔻ایران در جمع کشورهای صادر کننده بنزین
🔹بنزین از معدود کالاهایی است که اگر گران شود سایر کالاها هم قیمتشان بالا میرود. این موضوع اهمیت بنزین در زندگی مردم را نشان میدهد. بیشک صنعت، کشاورزی، حمل و نقل و مسافرت ها وابستگی زیادی به بنزین دارد که اگر در زمان تحریمهای اخیر، ما هنوز وارد کننده بنزین میبودیم، با تحریم آن، نظام با چالش های اساسی و اعتراضات جدی روبرو میشد. یقینا بدون پالایشگاه ستاره خلیج فارس، آثار تحریمهای کنونی بسیار بیشتر میشد.
🔸با افتتاح فازهای جدید پالایشگاه خلیج فارس، ایران در تولید بنزین خودکفا شده و به جمع کشورهای صادرکننده پیوست. تولید بنزین ایران روزانه حدود ۱۱۰ میلیون لیتر است و مصرف بنزین در کشورمان بطور میانگین ۹۴ میلیون لیتر در روز است که باتوجه به تعدادخودروها خود یک رکورد در دنیا محسوب میشود که البته به روایتی روزانه حدود ۳۰ میلیون لیتر آن قاچاق میشود.
با این وجود ایران میتواند بنزین صادر کند. آن هم به قیمت هر لیتر بیش از نیم دلار!
🔹اگر در کنار جلوگیری از قاچاق،چند تای دیگر ازین پالایشگاه ها را بسازیم دیگر هیچ نیازی به فروش نفت که نداریم هیچ، حتی واردکننده نفت هم خواهیم شد. کلید حل مشکل اشتغال و ازدواج جوانان و آبِ خوردن و مسکن در چنین کارهایی بود نه در لوزان و ژنو و مذاکره !
#امید_حاجی_زاده
http://eitaa.com/joinchat/432209942C4bad3a794a