مسابقه از متن کتابچه پرسمان سیاسی که سوالات هم در آخر چاپ شده است.👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
هدایت شده از روشنا آذربایجان شرقی
94541_728.pdf
547.9K
📗کتابچه مسابقه سیاسی
❇️ با موضوع انتخابات 1400
🔗 شرکت برای عموم بسیجیان طرح ثامن آزاد است
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت
✅ موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: برای وارد شدن در عرصهی انتخابات، تنها چیزی كه حاكم است، قانون است. ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
با عرض خدا قوت خدمت عوامل اجرایی و تمام بسیجیان و مخاطبان رزمایش ثامن 10 و آرزوی قبولی طاعات و عبادات و آرزوی #حضور حداکثری و انتخاب آگاهانه برای مردم ایران اتمام رزمایش اعلام می گردد.دبیرخانه قرارگاه هدایت و روشنگری سپاه عاشورا🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌺🌺🌺
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
#پخش_زنده
🎥سومین پخش زندهٔ نشست سیاسی کانال معیار در پیام رسان روبیکا
🔵 سخنران: دکتر قاسم حبیب زاده، معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفين
🕒 زمان: فردا- چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۰۰
🗒 موضوع: بایدها و نبایدهای انتخاباتی
◀️ شرکت از طریق لینک کانال معیار در روبیکا:
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
📌سناریو های پایان مهلت سه ماهه ایران
🔹 در آستانه پایان مهلت سه ماهه ایران(سوم خرداد) مبنی بر توقف همکاریهای فراپادمانی با آژانس در صورت تداوم تحریمها، این پرسش باقی است که با توجه به اینکه مذاکرات هنوز پابرجاست و گشایشی در وضعیت تحریمها رخ نداده، ایران چه اقدامی انجام خواهد داد؟
🔸 گزینه بازگشت به تعهدات فراپادمانی برجام، طبعاً منتفی است. زیرا نهتنها تحریمی لغو یا حتی تعلیق نشده، بلکه آمریکا از اعلام رسمی بازگشت به برجام نیز خودداری کرده و همچنان خارج از دایره اعضای توافق هستهای قرار میگیرد. به همین دلیل صرفاً با واسطه دولتهای اروپایی، گفتگوها صورت میپذیرد.
🔸 گزینه دیگر، لغو توافق و توقف ضبط تصاویر تأسیسات هستهای است. این گزینه هم مبنای حقوقی مستند به قانون مجلس شورای اسلامی دارد و هم در راستای گامهای کاهش تعهدات و مبتنی بر عدم تلاش طرف مقابل به تعامل با ایران، تفسیر میشود.
🔸 گزینه سوم، تداوم وضعیت موجود است. ولی ادامه این همکاری، منوط به نظر مجلس شورای اسلامی یا شورای عالی امنیت ملی است. در واقع تیم مذاکرهکننده در صورت پیشنهاد این گزینه، میبایست بتواند نهاد ذیربط را نسبت به تأثیر مثبت این همکاری بر روند مذاکرات و رفع تحریمها، اقناع نماید.
🔸 این نکته مهم مد نظر قرار بگیرد که هر گونه تداوم این همکاری، میبایست اولاً زمانمند باشد و تاریخ معینی برای پایان آن تعیین شود. ثانیاً تکرارناپذیر باشد و اعتبار تهدید زایل نشود. ثالثاً منوط به تعهدات مشخص و معینی از سوی طرف مقابل باشد، بهگونهای که حتی با جزییات کمّی و عددی، مطالبات ایران از رفع تحریمها برای طرف مقابل ترسیم شود.
🔸 گزینه توقف کامل همکاریهای فراپادمانی نیز، در مشورت با نهادهای بالادستی و مرجع میتواند مد نظر قرار بگیرد. در عین حال که برخی مصالح مانند واکنشهای دیگر اعضای برجام و فعالسازی مکانیسم ماشه، پیشرفتهای احتمالی در روند مذاکرات و تأثیر آن بر فضای افکار عمومی داخلی و خارجی، میبایست ملاحظه شود.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
⁉️گزینه مطلوب احمدینژاد در انتخابات ۱۴۰۰ چیست؟
🔹اگر شگفتانهای در تایید صلاحیتها نداشته باشیم قطبهای اصلی صحنه نهایی انتخابات سید ابراهیم رئیسی، علی لاریجانی و اسحاق جهانگیری خواهند بود. شما جای احمدینژاد باشید در این آرایش چه انتخابی میکنید؟
🔹اگر ابراهیم رئیسی پیروز شود دو مشکل برای احمدینژاد به وجود میآید.
اول اینکه در دولت چهار یا هشت ساله رئیسی پایگاه رای اصلی احمدینژاد که او سالهاست به پشتوانه آنها سیاست ورزی میکند یعنی بدنه مستضعف جامعه که خاطراتی مانند یارانه و مسکن مهر و...را از احمدینژاد دارند احتمالا تبدیل به سمپات رئیسی خواهند شد.
دوم: احمدینژاد یکی از مزیت های مهم خود در سیاست را در نابلدی اصولگرایان تعریف کرده بود، آنها بدون او هیچ گاه نتوانستهاند در انتخاباتهای بزرگ اصلاحطلبان و طیف هاشمی را ببرند. با پیروزی احتمالی رئیسی این مزیت هم از او سلب خواهد شد.
🔹حالت بدتر برای احمدی نژاد پیروزی لاریجانی است. احمدینژاد حداقل از سال ۸۹ و ۹۰ تلاش میکند از خاندان لاریجانی چیزی شبیه هاشمی در افکار عمومی بسازد و خود را قطب مقابل آنها تعریف کند، برد احتمالی لاریجانی شکست بزرگ او خواهد بود و این یعنی اگر انتخابات به دو قطبی رئیسی، لاریجانی تبدیل شود یکی از بازندههای اصلی احمدینژاد است.
🔹در وضعیت فعلی حالت مطلوب برای محمود احمدینژاد حداقلی شدن مشارکت در وهله اول و بعد پیروزی نزدیکترین گزینه به دولت روحانی و اصلاحطلبان است.
🔹این دوره از انتخابات به مثابه پایان احمدی نژاد است،زیرا وی با رفتارهای آنارشیستی در حال دور شدن از معیارهای انقلاب اسلامی و مردم حامی نظام نیز هست.او فکر می کند که در رد صلاحیت هم منافعی اما در واقع او با این سخنان و موضع گیری ها در حال نشان دادن عمق تفکرات انحرافی خود است.
✍ محمد زعیم زاده
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
*✍️بنظر شما رئیس جمهور کیه؟*
آقای رئیسی؟
آقای رضایی؟
آقای لاریجانی؟
آقای دهقان؟
آقای جهانگیری؟
آقای جلیلی؟
آقای محمد؟
آقای مطهری؟
آقای.....
.
.
.
.اشتبــــــــاه می کنیــــد.
.
.
*این شما هستید که رئیس جمهور واقعی هستید.*
.
این شماهستید که چهار سال
خوب یا بد مملکت رو تعیین
می کنید.
.
.
سرنوشت کشور رو شما تعیین می کنید.
نه حضرات..
تک تک آنها منتظر رای شما هستند.
بدون شما آنها هیچند.
و با شما آنها همه چی..
.
پس سرنوشتت رو درست رقم بزن.
.
با عقده رای بدی،
رئیس جمهور عقده ای میاد سرکار
.
به فتنه رای بدی،
رئیس جمهور فتنه گر میاد سرکار
.
به دروغگو رای بدی،
رئیس جمهور دروغگو میاد سرکار.
.
و به یک شخص آگاه و دانا رای بدی،
رِیس جمهور آگاه و دانا سر کار میاد.
.
اگر رئیس جمهورت روشبکه های ماهواره ای انتخاب کنند،
باید منتظر باشی رئیس جمهور دوتابعیتی سر کار بیاد
تا نظر اونور آبی ها رو تامین کنه نه نظر تو رو.
*پس ای رئیس جمهور واقعی*،
*رئیس جمهور خوب انتخاب کن.*
.که از انتخابش خودت پشیمون نشی.
*** قبل از رفتن و رای دادن فکر کن، بعد رای بده
#انتخابات_1400
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
➖➖➖➖➖
✅✏️ با ما در کانال مسیر آذربایجانشرقی همراه باشید👇
🆔 @masir_az
🆔 @masir_az
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
✴️ سروش:
sapp.ir/masir_az
✴️ ایتا:
eitaa.com/masir_az
⁉️ خواهشاً به تمامی مخاطبینت بفرست ✊
📌روحانی و تلاش برای #دولت_سوم!
🔸اخیرا آقای روحانی گفتند که می خواهیم تحریم ها را برداریم، اما برخی گریه و زاری می کنند؛ چرا از مذاکرات وین ناراحتید؟ در این باره باید گفت که چهارمین دور مذاکرات مربوط به احیای برجام که این روزها توسط وزارت امور خارجه در جریان است، مورد تایید نظام جمهوری اسلامی و همه کسانی است که دغدغه کشور را دارند. دعای اخیر مقام معظم رهبری نشان داد که ایشان با کلیت کار و تلاش دستگاه سیاست خارجی برای دفاع قاطعانه از حقوق ملت ایران موافقت دارند. باید به آقای رئیس¬جمهور گفت؛ فرد و گروه موثری در ایران نیست که مخالف با مذاکره و رفع تحریم ها باشد و به تعبیر شما از مذاکرات وین ناراضی و مشغول گریه و زاری باشد!
اما این عده ای که آقای روحانی از آنها صحبت می کنند و می خواهد مردم را از آنها بترساند چه کسانی هستند؟ می توانیم حدس بزنیم که این عده نبایستی افراد عادی جامعه باشند که در این صورت نیازی نیست در حد ریاست جمهوری مواجهه صورت بگیرد. بلکه آن چه منطقی جلوه می نمایاند آن است که آقای روحانی یک جریان سیاسی را نشانه گرفته است. شناخت هدف گذاری رئیس جمهور نیز کار چندان دشواری نیست؛ به عقب که برگردیم آقای روحانی در طی هشت سال گذشته همواره با طرح چنین کنایه هایی جریان رقیب خود را خطاب قرار داده است. طرح چنین اقداماتی از سوی دولت در آستانه انتخابات معنای دیگری نیز دارد. نکته مهم آن است که دولت هر چند می کوشد اظهار بی طرفی کند، اما ظاهرا طراح و بازیگری موثر در انتخابات است؛ دولت در فکر تداوم خود است!
باید به آقای روحانی گفت عناصر و گروه های دلسوز کشور از مذاکرات وین ناراحتی ندارند؛ از قضا آن چه مایه نگرانی است رفتارهای عجیب و غریب شماست! یادتان هست در جریان مذاکرات برجام در حالی که دیپلمات های ایرانی مشغول مذاکرات بودند، گفتید که باید مذاکره کنیم تا مسئله آب خوردن مردم حل شود؟ گفتید خزانه کشور خالی است؟اطلاعات قطعی نشان می دهد که در جریان همان مذاکرات، طرف غربی به دیپلمات های کشور گفته بودند که شما ناچار به مذاکره و تن دادن به توافق هستید؛ چون رئیس جمهورتان گفته که خزانه دولت خالی است! اتفاقا نگرانی به جای دلسوزان به مواضع اخیر شما بر می گردد که به سیاق گذشته و در اقدامی تاسف بار دل دیپلمات های کشور را خالی و بیان کردید،تحریم حتی در تولید مرغ و تخم مرغ هم تاثیر گذاشته است. نگرانی برخی دلسوزان به جاست. چون تجربه تلخ برجام پیش روی آنهاست. آقای رئیس جمهور! مگر شما و وزیر محترم خارجه به صراحت نگفتید تحریم های ایران لغو شده است و نه تعلیق؟مگر در سال 94 نگفتید که حتی اگر رئیس جمهور آینده آمریکا جمهوری خواه باشد و مخالف برجام، توان خروج از برجام و بازگردندان تحریم ها را ندارد؟ اما دیدیم که هر دوی این اتفاق روی داد.
حرف دلسوزان این است اقتصاد کشور را معطل مذاکرات نکنید، کاری که هشت سال است می کنید. هم اینک نیز می گویند در آستانه انتخابات به فکر دوگانه موافقین و مخالفین مذاکره نباشید. آقای روحانی!عناصر انقلابی حق دارند این سئوالات را بپرسند که آیا آمریکایی ها در مذاکرات جاری حاضرند همه تحریم های ظالمانه ای که وضع کرده اند را بردارند؟آیا آمریکایی ها درمقطع کنونی حاضرند تحریم ها را لغو کنند و نه تعلیق؟آیا آمریکایی ها حاضرند تضمین دهند که اگر تحریم ها برداشته شد،رئیس جمهور آینده آمریکا آن نکند که ترامپ کرد؟ دغدغه اصلی این روزهای دلسوزان این پرسش هاست. اگر با رعایت خطوط اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب، توانستید تحریم های ظالمانه را بردارید همین فردا این کار را بکنید و نگران هیچ چیز نباشید، فقط سیاسی کاری نکنید و به فکر ادامه خودتان نباشید.
✍عزیز غضنفری
➖➖➖➖➖
✅✏️ با ما در کانال مسیر آذربایجانشرقی همراه باشید👇
🆔 @masir_az
🆔 @masir_az
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
✴️ سروش:
sapp.ir/masir_az
✴️ ایتا:
eitaa.com/masir_az
⁉️ خواهشاً به تمامی مخاطبینت بفرست ✊
🖊دروغی به نام بن بست!
🔻از وقتی کلید دولت تدبیر ناپدید شد و امیدها برای باز شدن قفلهای بسته در اقتصاد ناامید شد، از وقتی که به یمن فشار حداکثری رئیس جمهور ترامپ، تحریمهای ظالمانه هر روز بیشتر و بیشتر شد، از وقتی که مدیران غربگرا همه تخم مرغهایشان را در سبد برجام گذاشتند و چشم امید به رفع تحریمها دوختند، از وقتی که غایت هنر ایرانیها، قرمه سبزی و آبگوشت بزباش شد و آب خوردن ما هم به برجام گره خورد، از وقتی که وعده سیب و گلابیهای برجام را دادند و باغ خشکیده برجام نصیب مردم شد، برخی ها در داخل همصدا با بلندگوهای ضدانقلاب برای بن بستنمایی در کشور تلاش کردند و همه هم و غمشان را گذاشتند تا با سیاه نمایی اینطور القا کنند که هیچ راهی برای جمهوری اسلامی باقی نمانده الا مذاکره با کدخدا و تنها در این صورت تحریمها برداشته میشود و...
🔻هشت سال گذشت و هرچه به زمان انتخابات ریاست جمهوری نزدیکتر شدیم، شاهد بودیم خیلی از آنهایی که حامیان پروپاقرص مذاکره بودند و هیچ راه دیگری را پیشنهاد نمیدادند، برای حضور در صحنه رقابتها، گوی سبقت را از دیگران ربودند و با بیانیهها و شعارهای رنگارنگ - و در شرایطی که امیدی به حل مشکلات از آن سوی مرزها نبود - مدعی توانایی خود برای حل مشکلات کشور شدند! بماند که دیرسالی است تکرار حرف های دشمنان هم یک نوع پرستیژ برای بعضی داخلی ها شده! اما با همه مشکلات ریز و درشتی که بویژه در اقتصاد و معیشت مردم هست، جالب اینجاست که ظاهرا مخالف خوانهای سیاسی بیش از انقلابیهای دوآتیشه باور و اعتقاد به راه حلهای داخلی برای حل مشکلات دارند! نتیجه روشن ماجرا این میشود که نه تنها بن بست وجود ندارد بلکه همه مشکلات و نابسامانیها راه حل دارد. فقط با این تفاوت که بعضیها این واقعیت را دیرتر از بقیه میفهمند و دیرتر هم به آن اعتراف میکنند!
✍علی حیدری
✅ بصیرت
➖➖➖➖➖
✅✏️ با ما در کانال مسیر آذربایجانشرقی همراه باشید👇
🆔 @masir_az
🆔 @masir_az
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
✴️ سروش:
sapp.ir/masir_az
✴️ ایتا:
eitaa.com/masir_az
⁉️ خواهشاً به تمامی مخاطبینت بفرست ✊