14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
💠نان از مراحل تولید تا مصرف آن
پروسه های بسیاری را طی می کند
که هر کدام به نوبه خود بسیار مهم است
نوع گندم، آسیاب آن، روش پخت آن
جداسازی سبوس از آرد و....
مسائل بسیار مهمی هستند که باید در
تولید نان در کشور جدی گرفته شود.
#نان_مصیر
.
.
💢ما در بنیاد مصیر تمام تلاش خود را برای
تهیه گندم دیم بومی و آسیاب آن در آسیاب
های سنگی و پخت آن به روش های صنعتی
حرکتی زده ایم تا مردم عزیز ایران زمین
را تا حد امکان برای تهیه نان سالم و کامل
یاری دهیم....
.
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
💠مستند تولید نان مصیر
.
.
🔻سوال مهم🤔
شاید خیلی ها برایشان شبهه باشد
که چرا پخت نان به روش صنعتی صورت
می گیرد و از تنور گلی استفاده نمیشود؟!!
♻️ دلیل این است که اگر بخواهیم نان
را با روش های سنتی و در تنور بپزیم،
نمی توانیم نیاز سراسر کل کشور را
ساپورت کنیم...
.
.
💢اگر روزی برسد که در تمام شهرها
و حتی در تمام خانه ها امکان پخت نان
به صورت سنتی و آن هم با گندم آسیاب
شده با آسیاب سنگی و بدون جداسازی
سبوس انجام شود این کار را هم خواهیم
کرد
اما انجام این کار، امروز از سرعت کار ما
می کاهد و شاید بسیاری از شما از مصرف
نان کامل محروم بمانید⚘️
.
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
💢ارسال نان به نمایندگی ها
در تمام نقاط کشور
اگر از مصرف نان کامل مصیر تجربه ای
داشتید برای ما ارسال کنید👇👇
@mohammad_rad_ir
.
🔴 برای پیگیری سفارش نان به صورت
نمایندگی یا خرید جزئی، در فروشگاه
اینترنتی مصیر عضو باشید👇👇
@masir_shop
@masir_shop
.
💠 کلام نور
گذشتهی تو رفته است ❌ و
آینده اش محل تردید است ⁉️ و
زمان حال مغتنم است ✅
🌷امام علی (ع)
📚منتخب میزان الحکمه-ح 4589
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍ به چیزی که از دست رفته، دیگر نیاندیش فقط تجربهاش را یاد بگیر🔸در اما،اگر و شایدهای آینده غرق نشو🔸امروز، همان فردائیست که دیروز انتظارش را میکشیدیم پس قدرش را بدان که آیندهات هم ساخته میشود🔸به فکر «رسیدن به مقصد» نباش و سعی کن «در راه» باشی و بمانی [اهدنا الصراط المستقیم و نه اهدنا بالنتیجه!] اینگونه حالاحالاها افسرده نمیشوی...
#حال
#در_راه
#گذشته
@masirbonyad_ir