❇️ نقش حضور قلب در پذیرش نماز ⁉️
🌸 پيامبر خدا (صلى الله عليه و آله) میفرماید:
إنّ العَبدَ لَيُصَلِّي الصَّلاةَ لا يُكتَبُ لَهُ سُـدسُها ولاعُشرُها، وإنّما يُكتَبُ لِلعَبدِ مِن صَلاتِهِ ما عَقَلَ مِنها.
🟡 [گاهی] بنده نماز مى خواند، اما يك ششم و يك دهم آن هم برايش نوشته نمى شود؛ تنها آن مقدار از نماز بنده به حساب مى آيد كه با شناخت و توجّه همراه باشد.
📚 منتخب میزان الحکمه، باب نماز.
بحار الأنوار : 84/249/41.
❇️ دو راهکار برای همنشینی با اهل بیت(علیهم السلام) ‼️
🔻عَنْ اِسْماعيلِ بنِ سَهْلٍ قال:
كَتَبْتُ اِلى اَبى جَعفرِالثّانى (عليه السلام): عَلِّمِنى شَيْئا إذا أنَا قُلْتُهُ كُنْتُ مَعَكُمْ فِى الدُّنيا وَالآخِرةِ، قالَ: فَـكَتَبَ بِخَـطِّهِ أَعْـرِفْهُ: اَكْثِرْ مِنْ تِلاوَةِ «إنّا أنزَلْناهُ» وَرَطِّبْ شَفَتَيْكَ بِالأسْتِغْفارِ
❇️ اسماعيل بن سهل گويد:
خدمت امام جواد (عليه السلام) نوشتم، چيزى به من تعليم فرما كه اگر آن را بگويم، (بخوانم)، در دنيا و آخرت با شما باشم.
حضرت به خط خود نوشتند:
سـوره «انا انزالناه» را زيـاد بخـوان و لبهايت به گفتن استغـفار « تـر » باشـد،
(يعنى آنقدر استغفار كُنى كه هيچگاه لبت خشك نشود).
📚 ثواب الاعـمال، ص 197
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیت الله سیدابراهیم رئیسی:
به خانوادهها و جوانان اطمینان میدهم که دولت برای وعدۀ تامین مسکن پای کار است
🔹کار ساخت مسکن در سراسر کشور درحال انجام است.
💠 #احکام شرعی | وضو و غسل با لاک ناخن
سؤال:
اگر خانمی از لاکِ ناخن استفاده کند که پاککردن آن برای وضو و غسل مشکل است؛ آیا می تواند وضو و غسل جبیرهای انجام دهد یا تیمم کند؟
💡جواب:
در اعضای وضو یا غسل نباید عمداً و بدون ضرورت مانعی ایجاد کرد و اگر چنین کند و مانع را برطرف نکند، گناه کرده است و باید علاوه بر وضو یا غسل جبیره، تیمّم نیز انجام دهد و بعد از برداشتن مانع بنابر احتیاط واجب، قضای نمازها را نیز بخواند. در ضمن آنچه عرفاً زینت محسوب میشود باید از نامحرم پوشانده شود.
#احکام_شیرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیتالله سیدابراهیم رئیسی:
گشت ارشاد مدیران عملیاتی شده است
🔹تاکنون نزدیک به ۱۰۰ نفر از مدیران دولتی جابهجا شدهاند. گشت ارشاد مدیران فعال شده و در دستگاهها و ادارهها حضور دارند.
🔹ما برای برخورد با متخلفان و افراد ناکارآمد خط قرمزی نداریم.
💠 آیا چشم زخم وجود دارد ⁉️
🔻امیرالمؤمنین علی (علیهالسلام):
الْعَيْنُ حَقٌّ، وَ الرُّقَى حَقٌّ، وَ السِّحْرُ حَقٌّ، وَ الْفَأْلُ حَقٌّ؛ وَ الطِّيَرَةُ لَيْسَتْ بِحَقٍّ، وَ الْعَدْوَى لَيْسَتْ بِحَقٍّ؛ وَ الطِّيبُ نُشْرَةٌ، وَ الْعَسَلُ نُشْرَةٌ، وَ الرُّكُوبُ نُشْرَةٌ، وَ النَّظَرُ إِلَى الْخُضْرَةِ نُشْرَةٌ.
🧿 «چشم زخم» حق است و تعويذ [دعايى كه براى دفع چشم زخم است] نيز حق است و سِحر حق است و فال نيك نيز حق است اما فال بد حق نيست و عدوى [اثرگذارى كسى بر ديگرى در امور خرافى نيز] حق نيست.
بوى خوش، عسل، سوار شدن بر مركب و نگاه كردن به سبزه، مايه قوت و نشاط است.
📚 نهجالبلاغه، حکمت۴۰۰
#چشم_زخم
🔆 حق پیش نماز چیست ⁉️
💠 أَمَّا حَقُّ إِمَامِكَ فِي صَلَاتِكَ فَأَنْ تَعْلَمَ أَنَّهُ قَدْ تَقَلَّدَ السِّفَارَةَ فِيمَا بَيْنَكَ وَ بَيْنَ اللَّهِ وَ الْوِفَادَةَ إِلَى رَبِّكَ وَ تَكَلَّمَ عَنْكَ وَ لَمْ تَتَكَلَّمْ عَنْهُ وَ دَعَا لَكَ وَ لَمْ تَدْعُ لَهُ وَ طَلَبَ فِيكَ وَ لَمْ تَطْلُبْ فِيهِ وَ كَفَاكَ هَمَّ الْمُقَامِ بَيْنَ يَدَيِ اللَّهِ وَ الْمَسْأَلَةِ لَهُ فِيكَ وَ لَمْ تَكْفِهِ ذَلِكَ فَإِنْ كَانَ فِي شَيْءٍ مِنْ ذَلِكَ تَقْصِيرٌ كَانَ بِهِ دُونَكَ وَ إِنْ كَانَ آثِماً لَمْ تَكُنْ شَرِيكَهُ فِيهِ وَ لَمْيَكُنْ لَكَ عَلَيْهِ فَضْلٌ فَوَقَى نَفْسَكَ بِنَفْسِهِ وَ وَقَى صَلَاتَكَ بِصَلَاتِهِ فَتَشْكُرُ لَهُ عَلَى ذَلِكَ.
🍃 اما حق کسی که امام تو در نمازت میباشد؛ پس باید بدانی که او سفارت بین تو و خدایت را به عهده گرفته است و در میهمانای که میزبان آن خداونـد میباشد، او از طرف تو سخن میگوید و تو از طرف او سخن نمیگوئی و او برای تو دعا میکند و تو برای او دعا نمیکنی و او برای تو میخواهد و تو برای او نمیخواهی و اوست کـه کفایت میکند تو را در این حضور در برابر خداوند و تو او را کفایت نمیکنی. حال اگر در انجام این اعمال تقصیری باشد، او مقصر است نه تو و اگـر مرتکب گناهی شود تو شریک او حساب نمیشوی و تو را بر او فضل و برتری نخواهد بود و چون حفظ می کنی خودت را در پناه او و حفظ می کنی نمازت را در پناه نماز او پس او را سپاس گزار باش و به خاطر خدمتی که برای تو انجام می دهد از او تشکر کن.
#رساله_حقوق_امام_سجاد_(علیه_السلام)
💢 وابستگی شدید کودک نسبت به تلویزیون را چگونه تعدیل کنیم ⁉️
🔰 برای اینکه در خانه، هم کودکان و هم سایر اعضای خانواده بتوانند از تلویزیون استفاده کنند، باید در مورد تماشای تلویزیون، به طور منطقی و عادلانه تقسیم زمانی و برنامه ریزی انجام شود و در این زمینه قانون و مقرراتی وجود داشته باشد.
مثلاً به کودک بگوییم که این برنامه را از این ساعت تا این ساعت می توانید ببینید. تلویزیون روشن شود و او برنامه اش را ببیند. اگر بخواهد تا آخر برنامه ها بنشیند، پدر و مادر باید وارد عمل شوند و اعمال نظر کنند.
زمان بندی برای دیدن برنامه های مختلف تلویزیون باید طوری باشد که هر یک از اعضای خانواده بتواند برنامة مورد علاقة خود را ببیند و تلویزیون در اختیار یک نفر نباشد.
#تربیت_دینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨 تندرو کیست⁉️
🛑 عجب تفسیری به به ‼️
جانم به این مفسر
جانم به این آقا
از کنار این کلیپ به سادگی عبور نکنید لطفاً 👌