🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
این ساعت ها رو بخونید و به هر زمان توجه کنید😭😭😭😭
#مناسبتی
#عاشورا
#جهاد_و_ایثار
#همه_مقاطع
💢 سؤال
📌 آیا احادیث امام صادق علیهالسلام در رابطه با ثواب زیارت کربلا صحیح هستند؟
🔶 ذریح محاربی میگوید به امام صادق علیهالسلام چنین عرض کردم: «وقتی به خویشان و فرزندانم از خیر و خوبیهای رفتن به مزار حسین علیهالسلام خبر میدهم، مرا تکذیب میکنند و میگویند تو بر جعفربنمحمد(امام صادق علیهالسلام) دروغ میبندی!»
🔶 امام فرمود: «ای ذریح، مردم را رها کن تا به هر سو که میخواهند بروند. به خدا قسم که پروردگار به وجود زائر و رهسپارانِ به سوی حسین علیهالسلام بر ملائکه مقرب و حاملینِ عرش خود مباهات میکند و به آنان میفرماید: آیا زوار مزار حسین را نمیبینید که از روی اشتیاق به او و فاطمه به سویش میآیند؟ قسم به عزت و جلال و عظمتم که بخشندگیِ خویش را بر ایشان واجب، و آنان را به بهشتی که برای اولیا و انبیا و رسولانم آماده کردهام، داخل میکنم».
🌐 جهت مطالعه بیشتر بر روی لینک زیر، کلیک کنید.
🌐 https://b2n.ir/h99341
📎 #محرم
📎 #دهه_محرم
🏴 #السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
📼 تاریخ به افق کربلا
🏴 روز دوازدهم محرم الحرام سال ۶۱ (هجری قمری)
➖دفن بدن مطهر حضرت سید الشهداء (علیه السلام) و شهدای کربلا توسط قبیله بنی اسد،
➖شهادت امام سجاد (علیه السلام) بنا بر قول غیر مشهور،
➖ ورود اسرای اهل بیت (عليهم السلام) به کوفه،
★ــــــ★ــــــ★ــــــ★
#تاریخ_به_افق_کربلا
#عکس_نوشته_محرم
🚨@masire_saadatt
1_1139862090.mp3
4.49M
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
🏴 #شهادت_امام_سجاد(علیه السلام)
♨️اهل بیت مظلومند!
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی‼️
🎙حجت الاسلام #قرائتی🇮🇷
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
🌀 الإمامُ زینُ العابدینَ (علیه السلام):
💎 ما مِن قَطرةٍ أحَبَّ إلی اللّه عز و جل مِن قَطْرَتَینِ: قَطرةُ دَمٍ فی سبیلِ اللّه، و قَطرةُ دَمعَةٍ فی سَوادِ اللّیلِ، لا یُریدُ بها عبدٌ إلاّ اللّهَ عز و جل.
🔹هیچ قطره ای نزد خدا محبوبتر از این دو قطره نیست:
🔻قطره خونی که در راه خدا ریخته شود
🔻و قطره اشکی که برای خدا در دل شب فرو افتد و بنده به آن جز خدای عز و جل را قصد نکند.
📚«بحارالانوار، جلد ۶۹، صفحه ۳۷۸»🇮🇷
41.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
📣 سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین رفیعی در آخرین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی(ره).
۱۴۰۲/۰۵/۰۷
D1737189T10730458(Web)-mc.mp3
1.98M
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
▪️ امام سجّاد (علیه السلام) و حضرت زینب (سلام الله علیها)
👤 مرحوم استاد #فاطمینیا
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
🏴 امام سجاد (عليه السلام):
🔺المؤمِنُ مِن دُعائِهِ عَلي ثَلاثٍ: إِمّا أن يُدَّخَرَ لَهُ، و إمّا أن يُعجِّلَ لهُ و إمّا أن يَدْفَعُ عنهُ بلاءً يُريدُ أن يُصيبَهُ
🔺دعاهاي مؤمن بر سه گونه است:
1⃣- يا براي او ذخيره مي شود
2⃣- و يا سريعاً اجابت مي شود،
3⃣- و يا به واسطه آن دعا، بلائي كه قرار بود به او رسد از او برطرف مي گردد.
#امامسجاد (علیهالسلام)
📕تحف العقول ص 280
#محرم🖤
#امام_حسین (علیه السلام)🖤
#ماه_محرم🖤
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
🚩 جایگاه گریه کنندگان بر سیدالشهدا (علیهالسلام)⁉️
🔻امام زینالعابدین (علیهالسلام):
أَیُّما مؤمنٍ دَمعَت عَیناهُ لِقَتْلِ الحُسینِ عَلَیه السّلامُ وَ مَنْ مَعَهُ حَتّی یَسیلَ علی خَدَّیهِ بَوَّأَهُ اللهُ فیالجَنّةِ غُرَفاً.
◼️ هر مؤمنی که برای شهادت امام حسین(علیه السلام) و یاران شهیدش گریه کند و اشک او بر گونههایش جاری گردد، خداوند درجات رفیعه و مقامات عالیة بهشت از آنِ او خواهد ساخت.
📚 بحارالأنوار، ج ١٠٠، ص ٩٤
💧پنج نفر بیشتر از همه گریه کرده اند⁉️
🌕 امام صادق (علیه السلام):
پنج نفر گريه های زیاد داشته اند ؛ آدم (علیه السلام) و يعقوب (علیه السلام) و يوسف (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) دختر حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) و علي بن الحسين(علیهماالسلام)؛
1⃣- اما آدم (علیه السلام) براي دوري از بهشت آن چنان گريست كه اثر اشك همچون رودخانه برخسارش نمايان شد،
2⃣- و اما يعقوب (علیه السلام) بر فراق يوسف (علیه السلام) به اندازه اي گريست كه چشمش از دست رفت و او را گفتند اين چنين كه تو پيوسته بياد يوسف (علیه السلام) هستي بخدا از بيماري لاغر و نحيف گردي و يا خود را نابود خواهي نمود.
3⃣- اما يوسف (علیه السلام) از دوري يعقوب (علیه السلام) آن چنان گريست كه زندانيان ناراحت شدند و يوسف (علیه السلام) را گفتند يا شب گريه كن و روز آرام باش و يا روز گريه كن و شب آرام بگير يوسف (علیه السلام) نيز با پيشنهاد آنان ساخت كه در يكي از شبانه روز بگريد،
4⃣- و اما حضرت فاطمه (علیها سلام) براي رسول خدا (صلی الله علیه و آله) باندازه اي گريست كه اهل مدينه ناراحت شدند و بحضرتش عرض كردند از بس گريستي ما را آزرده نمودي پس از اين تذكر فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از مدينه بيرون ميرفت و در گورستان شهر هر چه ميخواست گريه ميكرد و سپس باز ميگشت،
5⃣- و اما حضرت علي بن الحسين (علیهماالسلام) بيست سال و يا چهل سال بر مصيبت پدرش گريست هر چه خوراك به پيش آن حضرت مينهادند ميگريست تا آنكه يكي از غلامانش عرض كرد يا بن رسول الله (علیه السلام) من به فدايت، ميترسم كه شما خود را هلاك سازيد. فرمودند:
شكوه غم و اندوه فراوان خود را فقط بنزد خداوند برم و من از جانب خداوند چيزي مي دانم كه شما از آن آگاه نيستيد خاطره قتلگاه فرزندان فاطمه (سلام الله علیها) را هر گاه كه بياد مي آورم گريه راه گلويم را میگیرد.
@hosseinililab
سایت آیت الله مکارم:
معرفی محمد حنفیّه برادر امام حسین علیه السلام
پرسش : محمد حنفیّه کیست؟
پاسخ : او یکى از فرزندان رشید امیرمؤمنان على(علیه السلام) است و «حنفیّه» لقب مادر اوست و اسمش «خوله» دختر یکى از مردان با شخصیّت طایفه «بنى حنیفه» است که در یکى از جنگهاى اسلامى اسیر شد و مى خواستند او را بفروشند؛ على(علیه السلام) او را آزاد کرد و به همسرى خود درآورد. محمد حنفیّه شجاعت را از على(علیه السلام) به ارث برده بود و مى گویند گاهى زره هاى محکم را با دست پاره مى کرد و به همین دلیل امام(علیه السلام) در جنگ «جمل» پرچم را به دست او سپرد و در جنگ «صفّین» جناح چپ سپاه على(علیه السلام) به دست او و «محمّد بن ابى بکر» و «هاشم مرقال» بود.
او نسبت به امام حسن و امام حسین(علیه السلام) بسیار متواضع بود و فرزندان علی(علیه السلام) از حضرت فاطمه(علیها السلام) را بسیار احترام می گذارد. روزی به او گفتند علی(علیه السلام) تو را به میدانهای خطرناک می فرستد ولی از فرستادن حسن و حسین(علیه السلام) خود داری می کند، در حالی که آنها هم برادر تواند! او در جواب می گوید: «حسن و حسین(علیهما السلام) همچون چشمان او هستند و من همچون بازوان او و انسان به وسیله ی بازوهایش از چشمش دفاع می کند».
بعضى «محمّد بن حنفیّه» را متّهم مى کنند که او بعد از امام حسین(علیه السلام) دعوى امامت داشت و یا حتّى دعوى مهدویّت! ولى مرحوم «شیخ مفید» در این زمینه سخن روشنى دارد، مى گوید: «محمّد حنفیّه» هرگز ادّعاى امامت نکرد و کسى را به سوى خود فرا نخواند (بلکه دیگران چنین نسبت هایى به او داده اند و مدّعى امامت و یا مهدویّت او بوده اند و طایفه «کیسانیّه» جزء چنین مدّعیانى محسوب مى شوند».
«محمّد حنفیّه» در سال 81 هجرى در سنّ شصت و پنج سالگى دارفانى را وداع گفت. درباره محل دفن او اختلاف است، بعضى مى گویند در «طائف» بدرود حیات گفت و در همان جا دفن شد و بعضى مى گویند در «بقیع» به خاک سپرده شد و گاه محلّ وفات او را کوه «رَضْوى» در نزدیکى مدینه دانسته اند.
یکى از نشانه هاى جلالت مقام او این است که امام حسین(علیه السلام) هنگامى که مى خواست از مدینه به سوى مکّه حرکت کند او را وصى و نماینده خود در مدینه قرارداد تا اخبار آن جا را به او برساند و وصیتنامه معروف خود را که در مقاتل آمده، به او سپرد.
https://makarem.ir/main.aspx?typeinfo=23&lid=0&catid=24156&mid=249492
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
🏴 شهادت سیدالساجدین امام سجاد (علیه السلام) تسلیت باد.