6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خط اسیدپاشی از کجاست ؟ ......
🔶 در #مسیر_هدایت باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4064215247Ce759d422ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 صوت لو رفته از مسیح علینژاد
#حجاب_اجباری
🔶 در #مسیر_هدایت باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4064215247Ce759d422ac
31.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مستند_کوتاه | دوشنبهها
💠 به مناسبت ولادت کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی(ع)
#ماه_امید
#ماه_بهشت
#کریم_اهل_بیت
🔶 در #مسیر_هدایت باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4064215247Ce759d422ac
🌸 امام حسن مجتبی (علیه السلام) :
عادت های { بد }، مغلوب کننده اند.
پس، هرکس در نهان و خلوت های خود به چیزی عادت کند، آن چیز، او را در آشکارا و میان جمع رسوا میکند.
📚 نتبیه الخواطر، ج۲، ص۱۱۳
🔶 در #مسیر_هدایت باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4064215247Ce759d422ac
❣ #تدبر_در_قرآن
📢 هر کجا باشیم و هر که باشیم، بالاخره سروکارمان با خداست و حساب کتاب قیامت! پس از همین حالا تا میتوانیم در خیرات سبقت بگیریم از دیگران که وقت تنگ است
🌴 سوره بقره 🌴
🕋 وَ لِكُلٍّ وِجْهَةٌ هُوَ مُوَلِّيها فَاسْتَبِقُوا الْخَيْراتِ أَيْنَ ما تَكُونُوا يَأْتِ بِكُمُ اللَّهُ جَمِيعاً إِنَّ اللَّهَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ «148»
⚡️ترجمه:
و براى هر كس قبلهاى است كه به آن سوى رو مىكند. (بنابراين دربارهى جهتِ قبله گفتگو نكنيد و به جاى آن) بشتابید به خیرات که هر کجا باشید همه شما را خداوند به عرصه محشر خواهد آورد و محققا خدا بر همه چیز تواناست.
🔶 در #مسیر_هدایت باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4064215247Ce759d422ac
*⚜️#حکمت_77_نهج_البلاغه⚜️*
وَ مِنْ خَبَرِ ضِرَارِ بْنِ حَمْزَةَ الضَّبَائِيِّ عِنْدَ دُخُولِهِ عَلَى مُعَاوِيَةَ وَ مَسْأَلَتِهِ لَهُ عَنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ (علیه السلام)، وَ قَالَ فَأَشْهَدُ لَقَدْ رَأَيْتُهُ فِي بَعْضِ مَوَاقِفِهِ وَ قَدْ أَرْخَى اللَّيْلُ سُدُولَهُ وَ هُوَ قَائِمٌ فِي مِحْرَابِهِ، قَابِضٌ عَلَى لِحْيَتِهِ، يَتَمَلْمَلُ تَمَلْمُلَ السَّلِيمِ وَ يَبْكِي بُكَاءَ الْحَزِينِ وَ [هُوَ] يَقُولُ:
📌(ضرار بن ضمره ضبايى از ياران امام به شام رفت بر معاويه وارد شد. معاويه از او خواست از حالات امام بگويد، گفت على عليه السّلام را در حالى ديدم كه شب، پرده هاى خود را افكنده بود، و او در محراب ايستاده، محاسن را به دست گرفته، چون مار گزيده به خود مى پيچيد، و محزون مى گريست و مى گفت):
يَا دُنْيَا يَا دُنْيَا، إِلَيْكِ عَنِّي؛ أَ بِي تَعَرَّضْتِ؟ أَمْ إِلَيَّ تَشَوَّقْتِ؟ لَا حَانَ حِينُكِ؛ هَيْهَاتَ، غُرِّي غَيْرِي؛ لَا حَاجَةَ لِي فِيكِ؛ قَدْ طَلَّقْتُكِ ثَلَاثاً لَا رَجْعَةَ فِيهَا. فَعَيْشُكِ قَصِيرٌ وَ خَطَرُكِ يَسِيرٌ وَ أَمَلُكِ حَقِيرٌ. آهِ مِنْ قِلَّةِ الزَّادِ وَ طُولِ الطَّرِيقِ وَ بُعْدِ السَّفَرِ وَ عَظِيمِ الْمَوْرِدِ.
🟡دنيا شناسى (امام و ترك دنياى حرام) (اخلاقى):
📜اى دنيا اى دنياى حرام از من دور شو، آيا براى من خودنمايى مى كنى يا شيفته من شده اى تا روزى در دل من جاى گيرى؟
هرگز مبادا، غير مرا بفريب، كه مرا در تو هيچ نيازى نيست، تو را سه طلاقه كرده ام، تا باز گشتى نباشد. دوران زندگانى تو كوتاه، ارزش تو اندك، و آرزوى تو پست است.
آه از توشه اندك، و درازى راه، و دورى منزل، و عظمت
┄┄┅┅┅❅◇❅┅┅┅┄┄
🔶 در #مسیر_هدایت باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4064215247Ce759d422ac
*🔰شرح و تفسیر حکمت 77 🔰*
🔅👌برو اين دام بر مرغ دگر نه!
🔮بخش اول🔮
📜اصل ماجراى «ضِرار بن ضَمُره» به گونه اى كه مسعودى در مروج الذهب نقل مى كند چنين است كه او وارد بر معاويه شد.
❇️ معاويه به او گفت: اوصاف على را براى من بازگو كن ضرار گفت: مرا از اين كار معاف كن (زيرا تصور مى كرد بر خلاف ميل معاويه است و ناراحت مى شود و ممكن است خطرى از ناحيه او وى را تهديد كند) ولى معاويه اصرار كرد و گفت: چاره اى نيست جز اين كه براى من شرح دهى.
❇️ضِرار گفت: اكنون كه چنين است بدان به خدا سوگند او مقامى بسيار والا داشت، (از نظر روحى و جسمى) بسيار قدرتمند و قوى بود.
💠سخن حق مى گفت و حكم به عدالت مى كرد و چشمه اى علم و دانش از اطراف او مى جوشيد و سخنان حكمت آميز از جوانب او صادر مى شد.
غذاى او ساده و ناگوار و لباس او كوتاه (در آن زمان، كوتاهى لباس نشانى تواضع، و بلندى دامان لباس نشانه تكبر بود) بود. به خدا سوگند هر وقت او را مى خوانديم به ما پاسخ مى گفت و اگر تقاضايى از او داشتيم به ما مرحمت مى كرد
💠و ما به خدا سوگند با اين كه خود را به ما نزديك مى كرد و ما هم به او نزديك بوديم بر اثر هيبت و جلالِ او قدرت تكلم در مجلسش نداشتيم و به دليل عظمتِ او در فكرِ ما هرگز در مجلس او آغاز سخن نمى كرديم.
❇️تبسم او دندانهايى را همچون دانه هاى مرواريد منظم نشان مى داد.
❇️دينداران را بزرگ مى داشت و مستمندان را مورد ترحم قرار مى داد و هنگام قحطى يتيمان نزديك و مستمندان خاك نشين را اطعام مى كرد و برهنگان را لباس مى پوشيد و مظلومان را يارى مى كرد و از دنياو زرق و برق آن وحشت داشت.به تاريكى شب انس داشت.
✴️ گواهى مى دهم شبى او را ديدم در حالى كه پرده هاى تاريك شب فرو افتاده بود و او در محراب عبادتش ايستاده بود.
محاسن مباركش را با دست گرفته و همچون مار گزيده به خود مى پيچيد و به صورت سوزناك گريه مى كرد و مى گفت:...».
سپس عبارت بالا را با مختصر عبارتى آورده است.
🔰مرحوم سيّد رضى آنچه را در بالا آمد به اين صورت تلخيص كرده است: «در خبرى از ضِرار بن حَمزه ضِبائى به هنگام ورودش بر معاويه و سؤال معاويه از او درباره حالات اميرمؤمنان(عليه السلام) چنين آمده است
❇️كه ضِرار (در پاسخ معاويه) گفت: گواهى مى دهم كه من او را در بعضى از مواقف ديدم در حالى كه شب پرده تاريك خود را فرو افكنده بود و او در محرابش به عبادت ايستاده بود، محاسن مبارك را به دست گرفته و همچون مار گزيده به خود مى پيچيد و از سوز دل گريه مى كرد و مى گفت...
سپس عبارت بالا را با مختصر عبارتى آورده است.
🔰از آنجا كه محبت دنيا بر طبق حديث معروف نبوى كه گفته مى شود: انبيا و اوليا بر آن متفق بوده اند:
سرچشمه همه گناهان است، بى اعتنايى به زرق و برق و مقامات و ثروت هاى دنيوى دليل بر زهد در دنيا و بيمه كننده در برابر معاصى است،
♻️ادامه دارد...
┄┄┅┅┅❅◇❅┅┅┅┄┄
🔶 در #مسیر_هدایت باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4064215247Ce759d422ac