#داستان_کوتاه : طلسم شیخ بهایی در حرم امام رضا علیه السلام
✨شیخ سفارشهای لازم را به معمارانِ حرم كرد، كه كار را متوقف نكنند و ساخت حرم را پیش برده و به اتمام برسانند؛ به جز سر در دروازه اصلی حرم (دروازه ورودی به ضریحِ مقدس، نه دروازه صحن)
چرا كه شیخ در نظر داشته روی آن كتیبهای را كه از اشعار خودش بوده نصب نماید. رسم است بر سر در اصلی یا دروازه ورودی به حرم ائمه اطهار (ع) و حتی امامزادگان مطهر، كتیبهای نصب میشود و در شأن آن بزرگوار روایت، جمله یا شعری نوشته میشود.
شیخ عازم سفر می شود و مسافرتش به درازا میكشد و بیش از زمان پیش بینی شده برمی گردد.
هنگامی که باز میگردد بلافاصله به جهت سركشی كارهای ساخت و ساز به حرم مطهر میرود و در کمال تعجب میبیند كه ساخت حرم به پایان رسیده، سر در اصلی تمام شده و مردم در حال رفت و آمد به حرم مطهر هستند.
شیخ با دیدن این صحنه، بسیار ناراحت میشود و به معماران اعتراض میكند كه «چرا منتظر آمدن من نماندید؟ چرا صبر نكردید؟»
مسؤل ساخت عرض میكند: «ما میخواستیم صبر كنیم تا شما بیایید، اما تولیت حرم نزد ما آمدند و بسیار تأكید كردند كه باید ساخت حرم هر چه سریعتر به پایان برسد. هرچه به او گفتیم كه باید شیخ بیاید و خود بر ساخت سر در دروازه نظارت مستقیم داشته باشد، قبول نكردند. وقتی زیاد اصرار كردیم، گفتند: كسی دستور اتمام كار را داده كه از شیخ خیلی بالاتر و بزرگتر است. ما باز هم اصرار كردیم و خواستیم صبر كرده، منتظر شما بمانیم.
در این زمان تولیت حرم گفتند: خود آقا امام رضا (ع) دستور اتمام كار را دادهاند.
شیخ بهایی قدس سره هم راه مسؤل ساخت پروژه و معماران نزد تولیت حرم میروند و از تولیت در این مورد توضیح میخواهند، تولیت حرم نقل میكند: چند شب پی در پی آقا امام رضا (ع) به خواب من آمده و فرمودند: «كتیبه شیخ بهایی، به در خانه ما زده نشود، خانه ما هیچگاه به روی كسی بسته نمیشود و هر كس بخواهد میتواند بیاید».
شیخ با شنیدن این حرف، اشك از چشمانش جاری میشود و به سمت ضریح میرود و ذكر «یا ستار العیوب» بر لبانش جاری میشود. سپس در كنار ضریح آن قدر گریه میكند تا از هوش میرود. پس از به هوش آمدن خود چنین تعریف میكند: من میخواستم یكی از طلسمها را به صورت كتیبهای بر سر در ورودی حرم بزنم، تا به این وسیله ادم های گناهکار نتوانند وارد حرم مطهر وضریح مقدسِ حضرت رضا (ع) شوند، اما خود آقا نپذیرفتند و در خواب به تولیت آستان از این اقدام ابراز نارضایتی فرمودند.
پی نوشت:
دیدم همه جا بر درد و دیوار حریمت
جایی ننوشته است گنهکار نیاید...
📚منبع: پایگاه اطلاع رسانی حج
#راه خدا🥀
@masirkhoda👈
علت نامیده شدن حضرت به طرید.mp3
850K
📌علت نامیده شدن امام عصر ارواحنافداه به طرید والفرید "باوجود داشتن کارگزارانی در اطراف حضرت چیست ؟
#امام_زمان
#اللهمعجللولیکالفرج
#راه خدا🥀
@masirkhoda👈
❣رهاسازی خواسته ها؛
گاهی اوقات آنقدر برای به دست آوردن چیزی تلاش میکنید که ناآگاهانه خود را متوقف میکنید، این موضوع خصوصا زمانی حقیقت پیدا میکند که خیلی دلتان چیزی را میخواهد و بارها سعی میکنید تا آن را به دست آورید اما نتیجه حاصل نمیشود.
اضطراب های نهفته از اینکه به آرزویتان نرسید، به شکل محدودیتها ، ترس و استرس بسویتان باز میگردد و نتیجه فرکانس ترس از نرسیدن همان نرسیدن به آرزویتان میشود، به همین دلیل است که رها کردن و سپردن سریع جواب میدهد، وقتی درخواست می کنید و تحقق آرزویتان را فارغ از نگرانی و احساس نیاز به کائنات می سپارید جهان هستی به اعتماد شما پاداش میدهد و شما را به خواسته تان می رساند.
رها کردن یعنی اینکه میدانید این آرزو به بهترین شکل ممکن در زمان الهی تحقق مییابد با اینکه از چگونگی تحقق آن خبر ندارید، این باور مثل گشودن در خانه و خوش آمد گفتن به آرزوهایتان است، بنابراین سخت نگیرید و به دنیا اجازه دهید رویاهایتان را بیافریند.🍃🍃🍃
#راه خدا🥀
@masirkhoda👈
🌿🌺﷽🌿🌺
ایوب نبی چگونه دعا کرد که مستجاب شد
💚«ضر» یعنی بلاهایی که مستقیماً به جان آدمی میرسد مثل مرض و نقائص جسمی و در واقع «ضر» یعنی انواع بلایا. ایوب (ع) به جهت امتحان الهی مورد هجوم انواع بلایا قرار گرفت. مال و فرزندان خود را از دست داد و به مرض و بیماری دچار شد آنگاه دست به دعا برداشت و به درگاه الهی استغاثه کرد و گفت: خدایا تو میدانی که چه بلایایی به من رسیده و من غیر از تو که مهربانترین مهربانان هستی چشم امید به دیگری ندارم پس به کسی که به جانب تو پناه آورده رحم کن، خدا هم دعایش را مستجاب کرد.
خداوند او را از بیماری و گرفتاری نجات داد و آنچه از اولادش که مردند، به اضافه مثل آن به او بازگرداند تا هم رحمتی به او کرده باشد و هم بندگان عابد خدا بدانند که خداوند اولیاء خود را به منظور آزمایش مبتلا میکند، آنگاه اجرشان میدهد، چون او اجر نیکوکاران را ضایع نمیسازد.
مشکلات هر قدر زیاد باشد و گرفتارىها هر قدر فراوان، دشمنان هر قدر فشرده باشند، و قوی و متراکم، باز با گوشهاى از لطف پروردگار همه اینها برطرف شدنى است، نه تنها زیانها جبران مىشود که گاهى خداوند به عنوان پاداش صابران با استقامت، همانند آنچه از دست رفته نیز بر آن مىافزاید و این درسى است براى همه کسانی که به خداوند ایمان آوردهاند .
#چگونهازتهدلبهخداتوکلکنیم
@masirkhoda👈
D1737263T15401922(Web)-mc.mp3
525.9K
🎧 خدا، یگانه امید انسان در شدائد
🎙آیت الله #حق_شناس(ره)
#راه خدا🥀
@masirkhoda👈
🔻فرازی از دعای چهاردهم صحیفه سجادیه
🔷فراز اول تا پنجم
1) ای آنکه اخبار شاکیانِ از ستم، بر او پنهان نیست!
2) و ای آنکه نسبت به ستمی که بر ستم دیدگان رفته، نیاز به شهادت شاهدان ندارد!
3) و ای آنکه یاری و نصرتش به ستم دیدگان نزدیک است؛
4) و ای آنکه مددکاریاش از ستمگران دور است!
5) ای خدای من! محقّقاً میدانی، از (فلانی فرزند فلانی) ستمی به من رسیده که او را از آن ستم نهی کردی و پردۀ حرمتم را دریده که دریدنش را بر او منع فرمودی؛ این ستمگری و پردهدری، از باب طغیان در نعمت توست که در اختیار اوست و براساس غفلت و بیاعتنایی به خشم و غضب توست که گریبان او را خواهد گرفت.
📗صحیفه سجادیه _دعای چهاردهم _فراز ۱تا ۵
#صحیفه_سجادیه
#راه خدا🥀
@masirkhoda👈
یاد خدا ۷۸.mp3
10.51M
مجموعه #یاد_خدا ۷۸
#آیتالله_حقشناس| #شهید_باقری
#استاد_شجاعی
محال است کسی خدا را فراموش کند،
اما در زندگی متضرر نشود!
(در این پادکست درباره این فرمول بحث میکنیم)
#راه خدا🥀
@masirkhoda👈
4_5956173612875518559.mp3
7.68M
مجموعه #یاد_خدا ۷۷
#آیتالله_بهجت | #استاد_شجاعی
✘ علّت بسیاری از بلاها، مصیبتها، گرههای کور و مشکلات سنگینِ در زندگی ما به «نحوهی ذکر» ما برمیگردد!
✘ امیرالمومنین علیهالسلام :
هرکس اشتغال به یاد خدا داشته باشه، خدا او را محبوب و خوشنام میکند.
• هرکس میان خود و خدا را اصلاح کند، خداوند کار او را با خلقش اصلاح میکند.
• انسان به محض اینکه خدا را گذاشت کنار برای اینکه با چیزی یا کسی مشغول باشد، این رابطه و لذت قطعاً تخریب خواهد شد.
• فقط «یاد» و «توجه حقیقی» به خدا و معیّت با «اهل توجه» است که گرههای کور و بلاهای بزرگ را از زندگی دفع میکند.
#راه خدا🥀
@masirkhoda👈
💥تلنگری تکان دهنده💥
🔻شمر کیست؟ مردی که شانزده بار پای پیاده به حج رفت، اما حسین(ع) را کشت!
🔹یکی از افراد مقابل امام حسین، شمر بن ذی الجوشن است. از فرماندهان سپاه امام علی در جنگ صفین و جانباز امیر المومنین! کسی که در میدان جنگ تا شهادت پیش رفت.این چنین کسی حالا در کربلا شمر میشود.
🔹شمر آدم کوچکی نبود، اگر نیایش های شمر را برای شما بخوانند و به شما بگویند که این ها مال شمر است شما با آن ها گریه می کردید.
🔹فکر نکنید شمر اهل نماز و روزه نبوده و یا از آن دسته آدم هایی بوده که عرق می خوردند، عربده می کشیدند؛ شمر و بسیاری دیگر که آن طرف ایستاده اند، آدم هایی هستند که پیشانی پینه بسته داشتند! بسیاری از آن ها اهل تهجد بودند.
🔹در کربلا هر روز بيست هزار نفر در فرات غسل می کردند. غسل قربة الی الله که حسین را بکشند و می گفتند: غسل می کنیم تا ثوابش بیشتر باشد!
🔹در ظهر عاشورا وقتی ابا عبدالله برای نماز خواندن، اذان می گفتند؛ فکر نکنید در آن طرف کسی نماز نمیخواند. آن ها هم نماز می خواندند! برخی از این افراد به ابا عبدالله علیه السلام می گویند که نماز شما قبول نیست! و حبیب به آن ها می گوید: «نماز شما قبول است؟!» درگیری می شود. حبیب به شهادت می رسد. حبیب پیش از نماز ظهر ابا عبدالله به شهادت رسیدند.
🔹ما در کربلا به کلاس شمر شناسی نیاز داریم. یک کلاس به عنوان تحلیل شخصیت شمر! شمری که شانزده بار به مکه رفته، جانباز امیر المومنین بود، کسی که در کنار مولا زخمی شده بود، چه شد که فرمانده جنگ حضرت علی علیه السلام به این جا رسید؟
🔻این هشدار و اندرزی است برای امروز و فردای ما برای عاقبت به خیری و همچنین فریب نخوردن به وسیله شیطان و نفس اماره در مورد مال و مقام دنیایی
#راه خدا🥀
@masirkhoda👈
جامعه کبیره.m4a
4.24M
🎧فایل صوتی
🕌قرائت #زیارت_جامعه_کبیره
🎙با نوای حاج مهدی_سماواتی
💥زیارتی که مورد تأکید #امام_زمان(عج) و #امام_رضا (ع)است!
فضیلت زیارت_جامعه_کبیره
📣زیارت جامعه کبیره که اقیانوسی مواج از معارف الهی و مضامین عالی مشتمل بر معرفی مقام ائمه علیهم السلام است؛ از #امام_هادی_علیه_السلام به ما رسیده است.
#راه خدا🥀
@masirkhoda👈
🔴 عفو و گذشت
(مالك اشتر) روزي از بازار كوفه مي گذشت با لباسي از كرباس خام و به جاي عمامه از همان كرباس بر سر داشت و به شيوه فقراء عبور مي كرد .
يكي از بازاريان بر در دكانش نشسته بود ، چون مالك را بديد به نظرش خوار و كوچك جلوه كرد و از روي استخفاف كلوخي را به سوي او انداخت .
مالك به او التفات ننمود و برفت . كسي مالك را مي شناخت و اين واقعه را ديد ، به آن بازاري گفت : واي بر تو هيچ دانستي كه آن چه كس بود كه به او اهانت كردي ؟ گفت : نه ، گفت : او مالك اشتر يار علي عليه السلام بود .
آن مرد از كار بدي كه كرده بود لرزه به اندامش آمد و دنبال مالك روانه شد كه از او عذر خواهي كند . ديد به مسجدي آمده و مشغول نماز است صبر كرد تا نمازش تمام شد ، خود را بر دست و پاي او انداخت و پاي او را مي بوسيد مالك سر او را بلند كرد و گفت : اين چه كاري است مي كني ؟ گفت : عذر گناهي است كه از من صادر شده است كه ترا نشناخته بودم .
مالك گفت : بر تو هيچ گناهي نيست ، به خدا سوگند كه به مسجد نيامدم مگر براي تو استغفار كنم و طلب آمرزش نمايم.
📚 منتهی الآمال ج۱ ص۲۱۲
# کانال راه خدا⇩⇩⇩
@masirkhoda