فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😂😂👌👌
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
🔰 گزارش روز
💢 قانون جدید بازنشستگی در کشور
هم اکنون در ایران ۱۷ صندوق بازنشستگی وجود دارد که در مجموع ۲۵/۳ میلیون مشترک و مستمریبگیر را تحت پوشش قرار داده است. با این حال، بیشتر این صندوقها قادر به پرداخت حقوق و مزایای بازنشستگان خود از محل منابع داخلی نیستند و در قوانین بودجه سالانه مبلغی برای کمک به آنها در نظر گرفته میشود. نکته قابل تأمین در این خصوص، رشد فزاینده مقدار این کمک بر اثر گرفتن تصمیمات هزینهساز برای این نهادها و نیز رسیدن تعداد قابل توجهی از شاغلان فعلی به سن بازنشستگی است. وضعیت صندوقهای بازنشستگی پنج ریشه بحرانزا دارد:
1️⃣ تغییرات جمعیتی: رشد نامتوازن جمعیت یعنی بالابودن نرخ رشد جمعیت در یک دوره (دهه ۶۰) و کاهش این نرخ در دورههای بعدی، موجب روند منفی یک شاخص با عنوان نسبت پشتیبانی در 10 سال اخیر شده است. این نسبت برابر است با نسبت تعداد بیمهشدگان به تعداد پروندههای مستمریبگیران. روند تغییرات این شاخص برای سازمان تأمین اجتماعی، رسیدن آن از ۶/۱ به ۴/۲ در سال های ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۰ را نشان میدهد. همچنین ملاحظه میشود این رقم برای صندوق بازنشستگی کشوری از ۱/۰۷ به ۰/۵۹ رسیده است.
2️⃣ سن بازنشستگی: در دهههای اخیر، با وجود افزایش پیوسته امید به زندگی، نهتنها متناسب با آن (به دلیل افزایش توان افراد جامعه برای اشتغال) سن بازنشستگی افزایش نیافته، بلکه این روند نزولی بوده و متوسط سن بازنشستگی نزدیک به پنج سال کاهش نیز یافته است.
3️⃣ نسبت ارزش روز همه داراییها به مصارف سال ۱۴۰۰: بررسیها نشان میدهد در صورتی که امکان واگذاری تمامی داراییهای موجود در صندوقهای بازنشستگی وجود داشته باشد، این داراییها کفاف تأمین مصارف ۲۳ ماه برای سازمان تأمین اجتماعی، ۱۸ ماه برای صندوق بازنشستگی کشوری و ۱۲۶ ماه برای صندوق روستاییان و عشایر را خواهد کرد.
4️⃣ درآمد حاصل از داراییها به کل منابع: در این زمینه شاخص «سهم درآمد حاصل از داراییها از کل منابع» برای صندوق بازنشستگی کشوری، از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، نسبتاً رو به بهبود بوده و از ۱۱/۹ به ۱۴/۲ درصد رسیده است. در سازمان تأمین اجتماعی نیز این شاخص از ۲/۴ درصد در سال ۱۳۹۶ به ۵/۴ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
5️⃣ بازنشستگیهای پیش از موعد: یکی دیگر از عوامل بروز بحران در صندوقهای بازنشستگی انطباق نداشتن قوانین و سیاستگذاریها در این حوزه با اصل حفظ پایداری مالی صندوقها بوده است. از جمله میتوان به قوانین مربوط به بازنشستگیهای پیش از موعد اشاره کرد و در این میان بازنشستگیهای پیش از موعد مشاغل سخت و زیانآور یکی از مهمترین آنهاست. نکته پایانی اینکه دولت برای رفع مشکلات مربوط به صندوقهای بازنشستگی با نگاه کوتاهمدت میتواند با اختصاص بودجه دولتی و کاهش استفاده از منابع این صندوقها، وضعیت نسبی آنها را بهبود دهد، اما در بلندمدت نیاز است تا راهکارهای اساسیتری اتخاذ شود.
✍️ #محمد_علوی
http://Eitaa.com/e_beman
📌شجره طیبه
🔸شجره طیبه بسیج از الهامات غيبي بر قلب امام خمینی ره بود.
توانمندی های بسیج از بدو شکل گیری، روز به روز به افزوده شده است. آن نهال نورس اکنون به درختی تنومند تبدیل شده است که شگفت انگیز برای دوستان و خشم انگیز برای دشمنان می باشد.
"سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُودِ ذَٰلِكَ مَثَلُهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَمَثَلُهُمْ فِي الْإِنجِيلِ كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَىٰ عَلَىٰ سُوقِهِ يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ
ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﭼﻬﺮﻩ ﺷﺎﻥ ﺍﺯ ﺍﺛﺮ ﺳﺠﻮﺩ ﭘﻴﺪﺍﺳﺖ ، ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﺗﻮﺻﻴﻒ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺗﻮﺭﺍﺕ ، ﻭ ﺍﻣﺎ ﺗﻮﺻﻴﻔﺸﺎﻥ ﺩﺭ ﺍﻧﺠﻴﻞ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻭﺟﻮﺩﺷﺎﻥ ﭼﻮﻥ ﺯﺭﺍﻋﺘﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺟﻮﺍﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺭﻭﻳﺎﻧﺪﻩ ﭘﺲ ﺗﻘﻮﻳﺘﺶ ﻛﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﺳﺘﺒﺮ ﻭ ﺿﺨﻴﻢ ﺷﺪﻩ ، ﻭ ﺩﺭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺑﺮ ﺳﺎﻗﻪ ﻫﺎﻳﺶ [ ﻣﺤﻜﻢ ﻭ ﺍﺳﺘﻮﺍﺭ ] ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ، ﺑﻪ ﻃﻮﺭﻱ ﻛﻪ ﺩﻫﻘﺎﻧﺎﻥ ﺭﺍ [ ﺍﺯ ﺭﺷﺪ ﻭ ﺍﻧﺒﻮﻫﻲ ﺧﻮﺩ ] ﺑﻪ ﺗﻌﺠﺐ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﺩ ﺗﺎ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﻭﺳﻴﻠﻪ [ ﺍﻧﺒﻮﻫﻲ ﻭ ﻧﻴﺮﻭﻣﻨﺪﻱ ] ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ، ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺸﻢ ﺁﻭﺭﺩ."
🔸بسیج لنگرگاه نظام اسلامی در امور جهادی و تهدیدات امنیتی، سیاسی و فرهنگی است.
ضرورت تشکیل بسیج روز به روز ملموس تر می شود. ذوابعاد و منعطف بودن بسیج به کارگیری این سازمان را در هر مأموریتی میسر کرده است.
🔸حفظ و انسجام ساختار و گفتمان بسيج ضرورت روز مسئولان است. بهره مندی از ثمرات و میوه های بی پایان و متنوع این سازمان منوط به پویایی و نشاط بسیجیان می باشد. "أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاءِ
تُؤْتِي أُكُلَهَا كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّهَا وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ"
#امام_خمینی
#بسیج
✍ #موسی_سلیمانی
📌برندگان و بازندگان طوفان الاقصی
🔸در جنگ ها یکی از دو طرف درگیر بازنده و دیگری پیروز است. به اتفاق کارشناسان برنده جنگ غزه پس از ۴۸ روز حماس است. نرسیدن رژیم صهیونیستی به اهداف اعلامی، مهمترین دلیل شکست این رژیم می باشد.
افزون بر دو طرف درگیر در جنگها گروههای دیگری نیز بر حسب انتخاب راهبرد طرفداری یا سکوت بازنده یا پیروز خواهند بود.
🔸پیروز اول جنگ ۴۸ روزه غزه مردم ظلم ستیز جهان هستند. در خیلی از کشورها مردم بر خلاف میل برخی دولتمردان، به شیوه های گوناگون طبق فطرتشان علیه ظلم و ظالم به صحنه آمدند و همدردی خودشان را با مظلوم نشان دادند.
بازنده کسانی هستند که در سمت رژیم صهیونیستی ایستادند. برخی نیز بر خلاف وجدان و فطرت انسانی خود، سکوت و بی خیالی را شیوه کردند. از اينان هیچ عکس العملی مشاهده نشد.
در این بین برخی از حاکمانکشورهای منطقه بازندگان بزرگ این رویارویی بودند. حاکمان کشورهایی مانند امارات، مصر، اردن، عربستان ترکیه و آذربایجان هر کدام به گونه ای در کنار رژیم صهیونیستی ایستادند. برخی از این کشورها با رهگیری موشک های شلیک شده ارتش ملی یمن، برخی با تأمین سوخت رژیم صهیونیستی و برخی با کم کاری در مجامع بینالمللی و ایجاد تفرقه و حتی برخی با کمک های مالی، رژیم صهیونیستی را در ظلمش کمک کردند. این اقدامات از نگاه تیزبین مردم فلسطین و منطقه پنهان نخواهد بود. به موقع مردم بیدار این حاکمان پر ادعا را به چالش خواهند کشید.
#طوفان_الاقصی
#فطرت
#ظلم_ستیزی
✍ #موسی_سلیمانی
📸 بنده حوائج یک ساله خود را در ایام فاطمیه می گیرم.
رهبر معظم انقلاب: برخی گله می کنند که چرا با این کسالت جسمی، این قدر برای مراسم وقت می گذارید و از اول تا آخر مجلس فاطمیه و روضه را می نشینید. اینها نمی دانند؛ رزق سال کشور را در شب های #فاطمیه میگیرم.
#ایام_فاطمیه
#لبیک_یا_خامنه_ای
🤲اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
⁉️ضربهفنی شدن یعنی چی؟
👌یعنی باوجود کمک چندین ارتش دنیا با حضور میدانی و کمک مالی و اطلاعاتی جهان به اسقاطیل، بعد از حدود ۵۰ روز بمباران مناطق مسکونی و قتلعام زن و بچههای بیگناه غزه؛
۱- نه حماس رو نابود کردن
۲- نه حتی یک عضو مهم حماس رو گرفتن
۳- نه به تونلی راه پیدا کردن (دو تا فیلم احمقانه منتشرکردن که اونم نخستوزیر سابق اسقاطیل گفت خودمون اون تونل رو ساختیم)
۴- نه تونستن مقری از حماس رو پیدا کنن
۵- نه اسیری پیدا کردن
۶- نه ادعاهاشون درمورد تونلها رو اثبات کردن
۷- نه تونستن مردم غزه رو وادار به کوچ اجباری کنن
۸- باوجود حدود پونصد کیلومتر تونل توی یه ذرهجا، حتی به یه دونهش دسترسی پیدا نکردن
۹- آتشبس رو به اجبار قبول کردن
۱۰- حاضر به مذاکره و دادن کلی امتیاز شدن
۱۱- صدها تانک و نفربر و بولدوزر و... از دست دادن
۱۲- صدها کشته تو ورود به غزه دادن
۱۳- حدود ده میلیارد دلار ضرر مالی دادن!
۱۴- حیثیتشون از نظر اطلاعاتی و امنیتی رفت
۱۵- تو جهان بیآبرو شدن و همه دنیا دروغاشون رو تمسخر کردن
۱۶-بیش از نصف شهرهای جهان علیهشون تظاهرات کردن
۱۷- آوازه تانک مرکاوا زیر سوال رفت
۱۸- بیش از ۱۵۰۰ کشته و بیش از ۶۰۰۰ زخمی تو قضیه هفتم اکتبر دادن
۱۹- ارزش سهامهای اصلی بورس اسقاطیل سقوط کرد
۲۰- بیش از ۳۰۰٫۰۰۰ بیکار جدید
۲۱- سقوط ارزش پول اسقاطیل
۲۲- کاهش چشمگیر سرمایهگذاری خارجی
۲۳- تعلیق تولید میدان گازی اسقاطیل
۲۴- تعلیق سفرهای هوایی
۲۵- فراری شدن شهرکنشینها
۲۶- نابودی صنعت توریسم
۲۷- اسارت چندین سرباز، پلیس، و دهها افسر نیروی اطلاعاتی!
۲۸- بیآبرویی گنبد آهنین
🔻 آغاز سرمایهگذاری چینیها در بزرگترین پروژه صنعت هوایی بعد از انقلاب
🔹روز گذشته عملیات احداث فاز ۲ فرودگاه امام خمینی با سرمایهگذاری ۲.۵ میلیارد دلاری چینیها آغاز شد. با بهرهبرداری این طرح، زیرساخت جابجایی ۳۵ میلیون مسافر فراهم میشود.
🔹طرح توسعه این فرودگاه از محل تهاتر و با مشارکت کنسرسیوم چینی-ایرانی و با همکاری قرارگاه خاتمالانبیا طی ۵ سال اجرا میشود.
🔹لیوکان مدیرعامل شرکت چینی هاکان انرژی گفت: در حوزه انرژی با ایران همکاری ۲۵ ساله داریم. فاز دوم به عنوان یک فرودگاه ایمن، هوشمند و هاب مرکز هوایی جدید ساخته خواهد شد.
🔹توسعه فرودگاه امام با مدل تهاتر نفت، از جمله سیاستهای بازارسازی نفت با عنوان loan for oil است که سرمایهگذاری طرفی چینی با صادرات نفت ایران بازپرداخت میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مردم کانادا حامی غزه
🔸کاناداییها با حضور در خیابان و برافراشتن پرچم فلسطین، همبستگیشان را با مردم غزه اعلام کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
|خاندوزی: سهم سپردههای بانکهای قرض الحسنه از کل نقدینگی را از 2.5 درصد به 4.2 درصد رساندیم
رئیس کل بانک مرکزی در آیین رونمایی از وام بدون کارمزد:
🔸در پایان سال 1400 حدود 2.5 درصد کل نقدینگی کشور، سپرده های بانک های قرض الحسنه بود این عدد در پایان شهریور 1402 به 4.2 درصد رسیده است.