*در فضای مجازی علیه ترس از تحقیر قیام کنید*
👇👇👇👇👇👇
*در جلسه ای که دوماه پیش در عربستان برگزارشد؛*
وزیر خارجه آمریکا ورئیس سازمان سیا سخنرانی کردند!!
درآنجا بن سلمان به پمپئو گفت:
شما به ایران حمله کنید؛
ما تمام هزینه های شما را می پردازیم؛
آنجا پمپئو درجواب گفت:
شما وما واسرائیل شش سال است که نتوانستیم باتمام قوا از پس یمن برآییم؛
آنوقت می خواهید که به ایران حمله کنید؟
الان دیگر نه جنگ ونه تحریمها توانست رژیم تهران را پای میز مذاکره بکشاند!!
تنها راه باقیمانده فضای مجازی و تبلیغات 24 ساعت و دیوانه کننده شبکه های ماهواره برعلیه ملت ایران است؛
باید با تبلیغات کاری کنیم که ایرانی از ایرانی بودن وبالاخص مسلمان بودن خودش شرمنده شود؛
تنها راه همینست!!!
به حمله نظامی فکر نکنید؛
که اگر گلوله ای برعلیه ایران شلیک شود؛
ایران اسرائیل، امارات، بحرین، قطر وکویت را باخاک یکسان خواهد کرد؛
و شما هم به یک ویرانه تبدیل خواهید شد؛
و از ماهم کاری برنخواهدآمد،،
دیدید که با ما در عین الاسد چه کردند؛
و ما نتوانستیم حتی یک گلوله به طرف ایران شلیک کنیم؛
در حالیکه یک پایگاه نظامی مارا زدند؛
و ما حق دادن جواب را از منظر شورای امنیت داشتیم؛
اما توان پاسخگویی را واقعا نداشتیم!!!
پس عاقلانه رفتار کنید احساسی برخورد نکنید!! تنها راه باقیمانده تبلیغات 24 ساعته شبکه های ماهواره ای و فضای اینترنت است؛
و تاجایی که میتوانید شایعات بسازید؛
و اذهان ایرانی را بمباران تبلیغاتی کنید؛
و کاری کنید که ایرانی نتواند سیاه وسفید را شناسایی کند؛
و مذهب و این پیامبر و موعودی که به آن اعتقاد دارند را بگیرید!!
و آنوقت مطمئن باشید که جواب میگیریم.
🔴رتبه نخست ایران در بخش هوافضا در میان کشورهای اسلامی
♦️رئیس پژوهشگاه هوافضا:ایران در حوزه هوافضا در میان کشورهای اسلامی رتبه اول را داشته و در دنیا در جایگاه ۱۳ قرار دارد.
♦️چین، اولین کشور در تولید علم هوا فضا با ۹۳۱۰ سند و ۱۲۵ ضریب تاثیرگذاری بوده است و سپس کشورهای آمریکا، هند، انگلیس، آلمان، ایتالیا، فرانسه، روسیه، ژاپن، کانادا، کره جنوبی، استرالیا و ایران به ترتیب مشمول این موضوع میشوند که مقام ۱۳ جهانی را کسب کرده اند.
♦️ایران با تولید ۴۸۶ سند علمی و ۶۲ اچ ایندکس مقام سیزدهم را به دست آورده است، همچنین در سال ۱۹۹۸ با تولید ۴۱ سند علمی مقام چهل و یکم را کسب کرده است
📷 تصویری کمتر دیده شده از سفر سردار #قاآنی فرمانده نیروی قدس به کره شمالی در سال ۱۳۶۷
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
🔴 سرنوشت چهرههای سرشناس تلویزیون که به اروپا و آمریکا مهاجرت کردهاند
🔸مزدک میرزایی از گزارشگران فوتبال، پس از برنامه سازی در شبکه ایران اینترنشنال برخلاف سابقه قابل دفاعش نتوانست مرجع فوتبالی شود.
🔸فرشید منافی از مشهورترین صداهای رادیوی ایران که در بیست سالگی بعنوان استعدادی در ایران درخشید، ۳۱ سالگی رفت و اکنون در ۴۱ سالگی یک چهره معمولی و حتی فراموششده است
🔸سیدمحمد حسینی یک مجری مسلط و محبوب در دهه70 تلویزیون بود اما در دهه 90 به چنان حقارتی رسید که مردم را دعوت به آتش زدن مساجد میکرد. او با وجود نداشتن چارچوب و خطقرمزهای مرسوم رسانههای خارج از ایران هم هرگز نتوانست حتی ذرهای از محبوبیتها و موفقیتهایی راکه در داخل کشور بـهدست آورده بود، تکرار کند.
🔸مهدی مظلومی کارگردان موفق و مشهور تلویزیون در دهه80 از ایران به مقصد «جم» رفت وقتی به ایران بازگشت و چندین کار ساخت، هیچکدام حرفی برای گفتن نداشتند.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
💢 انتظار می رود جهان در آینده مذهبی تر شود.
🔺 سایت آمریکایی واشنگتن پست بر اساس پژوهشی گزارش کرده است که طی دهههای آینده دینداری در جهان رو به افزایش خواهد بود و جمعیت کسانی که به دین وابستگی و اعتقاد ندارند کاهش خواهد یافت. جالب اینکه بر اساس این گزارش جمعیت مسلمانان نسبت به ادیان دیگر رشد بیشتری خواهد داشت و تا سال 2050 جمعیت مسلمانان در جهان با جمعیت مسیحیان برابر خواهد شد و مسلمانان حدود یک سوم جمعیت 9 میلیاردی جهان را تشکیل خواهند داد. بر اساس این گزارش جمعیت مسلمانان آمریکا در آینده از جمعیت یهودیان این کشور بیشتر خواهد شد.
🔺 به گفته جک گلدستون استاد دیپلماسی عمومی دانشگاه جرج ماسون، روند افزایش دینداری در جهان خلاف اعتقاد جامعه شناسان را به اثبات می رساند که معتقد بودند پیشرفت بیشتر علمی جهان باعث افزایش بی دینی و بی اعتقادی خواهد شد. گلدستون استاد دانشگاه جرج ماسون افزوده است که مردم به دین نیاز دارند
▫️توضیحات بیشتر در:
washingtonpost.com/news/acts-of-faith/wp/2015/04/24/the-world-is-expected-to-become-more-religious-not-less/?utm_term=.e639f3a69b54
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢سیر تاریخی اشغال سرزمینهای بومیان آمریکا از سال ۱۷۷۶ تا امروز...
انتشار به مناسبت ۱۲ اکتبر، روز مقاومت بومیان آمریکا
📌این روز در ایالات متحده بهعنوان «روز کلمبوس» (سالروز ورود کریستف کلمب به قاره) گرامی داشته میشد و در بسیاری ایالات تعطیل رسمی است؛ ولی طی سالهای اخیر مبارزات سیاسی و اجتماعی بومیان باعث شده نیروهای مترقی این روز را «روز مقاومت بومیان» بنامند و آن را فرصتی برای بازخوانی تاریخ اشغالگری و استعمارگری اروپاییان در نظر بگیرند.
▫️fastcompany.com/3040647/watch-how-the-us-stole-land-from-native-americans
___________________________
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 همهی صغرا کبرایی که عباس عبدی چیده تا در قالب سقوط آزاد اخلاق عمل " آنگ سان سو چی" زن آسیایی نوبلی، عمل شیرین عبادی در طلب تحریم ورزشی ایران را تقبیح کند، برای رهایی از فشار روانی و اخلاقی وابستگی شیرین عبادی به جناح سیاسی اصلاح طلبان و دوستان عباس عبدی است.
🔺 در پشت فشار تحریمها علیه ملت ایران همواره جبههی متحد اصلاحطلبان و سلطنت طلبان و براندازان بوده و هستند. شیرین عبادی تنها یکی از اصلاحطلبان عامل سرویسهای اطلاعاتی غرب است و در گروه ۳۰۰ نفرهی اصلاحطلبان فراری در غرب جزء بی خاصیتترین مهرههای براندازان محسوب میشود.
💢 پاشنه آشیلهای سیاست خارجی ترکیه - ۱
✍ محمدعلی دستمالی، کارشناس مسائل ترکیه
@EuroAtlantic
این روزها، شنیدن نام ترکیه، یادآور تلاش دولت این کشور، برای تحقق برخی از اهداف سیاسی – امنیتی و اقتصادی در مناطق مهمی نظیر شرق مدیترانه، سوریه، شمال عراق، لیبی و قره باغ است؛ اما قبلاً چنین نبود.
در سالیان گذشته، ترکیه یکی از کشورهایی بوده که همواره در رسانهها و مجامع سیاسی، خبری و اتاق فکرها و همایشهای جهان، نامش به میان آمده و مورد توجه قرار گرفته است.
درست در دورانی که حزب عدالت و توسعه به میدان آمد و گروهی از توانمندترین و نخبهترین کادرهای پرورش یافته در مکتب سیاسی مرحوم نجم الدین اربکان، اداره ترکیه را در دست گرفتند، اتفاقاتی در جهان و منطقه افتاد که در مجموع از بسیاری جهات به نفع ترکیه تمام شد و این کشور توانست نام خود را بر سر زبانها بیندازد.
مقصود، فقط اتفاقات سیاسی و رویدادهای مربوط به سال ۲۰۰۳ عراق یا دوران خیزشهای عربی یا بیداری اسلامی نیست، بلکه مسالهای به مراتب مهمتر از آن است. مسالهای به نام گسترده شدن دنیای ارتباطات و اینترنت و شتاب گرفتن موج برداشتن مرزهای مجازی بود که بر اساس دستاوردهای علمی و فن آوری دنیای ارتباطات، تلفن همراه، رایانه، اینترنت و روابط دنیای مجازی، نه تنها سبک زندگی، بلکه ذائقه سیاسی و حزبی جوامع را تغییر داد.
تیم جدا شده شاگردان اربکان، توانست با استفاده از امکانات مهم رسانه، ارتباطات و شبکه سازی، سازماندهی گسترده و منظم حزبی، برنامههای کلان اقتصادی و اجرایی و صد البته با طعم بسیار لذیذ و خوشمزهای به نام فرهنگ و گردشگری، تصویر تازه ای از ترکیه به نمایش گذارد.
تصویری که در آن، شاهد در هم تنیدگی توسعه، خدمت، رفاه، کادرسازی، خدمت و برندسازی و ارتباط بودیم و نتایج و دستاوردهای این تلاش، همه جهان را متوجه این موضوع کرد که یک قدرت اقتصادی جدید در گوشهای از آسیا شکل گرفته که اتفاقاً هم آسیایی و اسلامی است، هم قرار گرفته بر دروازه اروپا و حوزه جغرافیایی مهمی به نام مدیترانه و دارای امکان دسترسی به مناطق استراتژیکی همچون آسیای میانه، قفقاز، دریای سیاه، شرق مدیترانه و اغلب آن حوزههایی که پیشتر، بخشی از قلمرو امپراطوری عثمانی بود.
این تیم، برای رسیدن به اهداف مهم خود و در راس آن، رسیدن به توسعه اقتصادی و رفاه و رفع تبعیض، با اعمال سیاستهای مالیاتی جدید، جذب سرمایههای خارجی، تقویت روابط دیپلماتیک با شرق و غرب عالم، بها دادن به تنوع فرهنگی و قومی، احترام نهادن به اصل آزادی بیان و در همان حال توجه به تفکیک قوا و ساز و کارهای انتخاباتی و حزبی دموکراتیک، گویی انرژی انباشته شده در دهها هزار فنر را رها کرد و چنین شد که ترکیه، تعریف جدیدی از اهداف و صورت و معنای خود به دست داد و این کشور، برای دنیای ما و به ویژه برای منطقه ما، جذابتر و شایان توجه تر شد.
به ویژه در حوزه دیپلماسی، دیپلمات های توانمندی همچون عبدالله گل، علی باباجان، فریدون سنرلی اوغلو، احمد داود اوغلو و مجموعهای از دهها سفیر و دیپلمات ارشد با سابقه، در عمل کاری کردند که ترکیه با جهان روابط جدیدی بگیرد و در اوج پویایی و نشاط، به دنبال فتح بازارهای جدید، حضور در همایشها، تعامل با شرق و غرب و ظاهر شدن در کسوت و جامه میانجی و ثبات آفرین باشد.
اما حالا چه؟ آیا هنوز هم ترکیه در همان فاز است و حزب حاکم، در داخل با تمام توان، به دنبال توسعه اقتصادی و رفع تبعیض و بهبود شرایط کسب و کار و بازار برای جذب سرمایه گذاران خارجی و کارآفرینی و کالاآفرینی و کشاندن توریستهای خارجی است و در خارج نیز، با تمام توان دیپلماتیک خود، در سودای تامین ثبات و امنیت منطقه و جهان و هماهنگی با دستگاه دیپلماسی کشورها و حضور در باشگاههای بزرگ جهان است؟ در پاسخ باید گفت: خیر. در هر دو حوزه اتفاقات تازهای افتاده و حالا تیم اردوغان و اتاق فکر حزب عدالت و توسعه در فاز و فضای متفاوتی قرار گرفته که از بسیاری جهات با ۱۰ سال پیش قابل مقایسه نیست.
بگذارید دو حوزه داخلی و خارجی را به اجمال و اختصار توصیف کنیم، تا تفاوتها به خوبی نمایان شوند: در حوزه داخل، اگر چه هنوز هم توسعه اقتصادی برای دولت برآمده از حزب عدالت و توسعه، اهمیت ویژهای دارد، اما حالا توسعه اقتصادی به هدف و افق فکری و عملی مهمی برای حفظ بقای حزب تبدیل شده و علاوه بر این، اگر در آغاز مسیر حرکت حزب حاکم، پروژههای کلان اقتصادی، برای اغلب اقشار جامعه، سود و آورده داشت، حالا بیشتر به سود پیمانکاران و شرکتها و رانتهای بزرگی است که تحت هر شرایطی و با استفاده از قوانین خاص تضمین سود، از حاشیه امن برخوردارند.
ادامه در پست بعدی ...
💢 خشم ترامپ از سرنگونی چند مجسمه دیگر توسط معترضان در پورتلند:
همین حالا این حیوانها را به زندان بیندازید! چپیهای تندرو به خوبی میدانند که چطور از رهبران احمق بهرهبرداری کنند. اینها همه تقصیر بایدن است.
•┈┈••✾••┈┈•
🆔 @masirsias
💢 پاشنه آشیلهای سیاست خارجی ترکیه - ۲
✍ محمدعلی دستمالی، کارشناس مسائل ترکیه
@EuroAtlantic
در عین حال، بیکاری و تورم، دشواریهای امرار معاش، فاصله طبقاتی و شکاف مشهود بین فقیر و غنی، سیاستهای غلط پولی و مالی دولت، عدم توجه به استقلال بانک مرکزی، از دست رفتن اعتبار و امنیت لازم برای فعالیت سرمایه گذاران خارجی بزرگ، بی توجهی به کادرسازی و شایسته سالاری، بی توجهی به اصل مهم و حیاتی تفکیک قوا، تک رویهای شخص رهبر حزب، تشدید دوقطبیهای اجتماعی، قومی و اعتقادی، محدودسازی رسانههای آزاد و خصوصی، بر سیمای ترکیه، آشکار شده است.
در حوزه خارج از مرزها نیز، چیدن تمام تخم مرغها در سبد قدرت سخت و استفاده مداوم از توان نظامی، اتخاذ مواضع بسیار تند و سفت و سخت در برابر کشورهای مختلف، حمایت از به کارگیری راهکار نظامی به عنوان مسکنهای سریع و قاطع، قدرت نمایی و دوری از تعامل و بی اعتنایی به درهای باز، کاری کرده که ترکیه، همچون همان کشور در حال توسعه، ثبات ساز، در مسیر تقویت دموکراسی و اهل تعامل با جهان، به چشم نیاید. گویی در شرایط کنونی، درک حزب عدالت و توسعه از کشور داری، حکومت و تعامل با منطقه و جهان، دستخوش تغییرات جدی شده و در عملکرد و مشی فعلی دولت ترکیه، شاهد اتخاذ تصمیمات و بروز رفتارها و اقداماتی هستیم که با اهداف اولیه حزب منطبق نیست و با آن آرمانها جور در نمیآید.
در چنین شرایطی باید گفت: اصلیترین پاشنه آشیلها و موانع فعلی سیاست خارجی ترکیه، غالباً مربوط به نوعیت و ماهیت مشی و رفتار سیاسی خود آنکارا است و نه نتیجهای از فشارهای منطقهای و بین المللی.
در دسته بندی این موانع و پاشنه آشیلها، میتوان به چنین مواردی اشاره کرد:
۱. پارادایم قدرت نزد سران ترکیه، در قدرت نظامی، لشکرکشی، قلمروگشایی و تکیه مداوم بر ابزارهایی همچون جنگ اطلاعاتی – امنیتی، جنگ جبهه ای و به کارگیری هواپیمای بدون سرنشین خلاصه شده و ظرفیتهای مهم دیپلماسی، فرهنگی و دانشگاهی، تا حد زیادی مورد غفلت قرار گرفتهاند.
۲. تولید فکر و تئوری و داشتن یک استراتژی مبتنی بر نظریات ژرف علمی و تاریخی برای توسعه روابط و تقویت سیاست خارجی در عملکرد وزارت امور خارجه ترکیه قابل مشاهده نیست و اگر چه در نظام ریاستی کنونی این کشور، همه قدرت و تصمیمات در اختیار خود رئیس جمهور است، با این حال شخص وزیر امور خارجه نیز در این نقصان، نقش دارد و نتوانسته برنامه روشنی برای سیاست خارجی و دیپلماسی، تدوین کند.
۳. از منظر تحلیل شخصیتی، رفتارها، اقدامات، ادبیات و مشی سیاسی رجب طیب اردوغان در مقام رئیس جمهور و دارای بیشترین میزان قدرت و اختیارات، بسیار شتاب زده است و گویی قرار است که کورترین گره های تاریخی و منطقه ای، به طرفة العینی گشوده شوند و تمام اهداف، در مدت زمانی بسیار کوتاه، محقق شوند.
پیداست که چنین چیزی، علاوه بر آن که با ذات و فلسفه سیاست و معضلات تاریخی و اجتماعی در تضاد است، در میدان عمل نیز موانع و مشکلاتی به وجود می آورد که بسیاری از آنها مورد توجه قرار نگرفته بود.
به عنوان مثال، بسیاری از تصمیمات و اقدامات چند ماه اخیر ترکیه در حوزه های مهمی همچون سوریه، شمال قبرس و شرق مدیترانه و حتی شتاب زدگی در مورد نتایج جنگ قره باغ، از این ویژگیها برخوردارند.
۴. یکی دیگر از موارد مهمی که برای سیاست خارجی ترکیه به مانع و پاشنه آشیل جدی تبدیل شده، غوغای رسانه ای و سر و صدای زیاد و اغراق آمیز رسانه های طرفدار دولت درمورد اقدامات و اهداف دولت است.
اگر چه تبلیغات و عناصر پروپاگاندای حزبی در تمام سیستم ها و ساختارهای سیاسی، از نیازهای حیاتی به شمار میآیند اما واقعیت این است که خیلی وقتها ماشین تبلیغاتی عظیم آکپارتی، در هر دو حوزه داخلی و خارجی، به شکلی به روایت و توصیف رویدادهای مرتبط با ترکیه میپردازد که بسیار دور از واقعیت، غوغاگرانه و جنجالی است و اساساً خیلی وقتها ممکن است حتی رفتارها و اقدامات صحیح و به حق ترکیه نیز، به خاطر پوشش رسانهای غلط و غوغاسالارانه، از سوی رقبا، مخالفین و دشمنان این کشور، به شدت مورد سوءاستفاده قرار بگیرد.
۵. آخرین موردی که می توان به آن اشاره کرد، تبدیل شدن سیاست خارجی ترکیه به دنباله سیاست داخلی و حزبی آکپارتی است. به این معنی که خیلی وقتها، یا مسائل کلان سیاست خارجی ترکیه دستخوش عواطف حزبی و داخلی شده و به شکل غلط مورد ارزیابی قرار میگیرند، یا این که اقدام برون مرزی، تبدیل به پوششی میشود که بسیاری از نارساییها و مشکلات داخلی را از یاد ببرد.
پایان
🔺این روزها یکی از بحث مهم رسانههای آمریکایی حضور سپاه پاسداران در ونزوئلا و تشکیل نیروی شبیه به حزبالله لبنان در ونزوئلا جهت حمله به آمریکا است!
🔹این موضوع باعث نگرانی سیاسیون آمریکایی شده!
•┈┈••✾••┈┈•
🆔 @masirsias
رانت دختر روحانی
محمد میرزایی، مدیرکل سیاسی خبرگزاری فارس دو روز پیش نوشته بود:
ماجرا از این قراره که دختر حسن روحانی قرار بوده بره عضو هیات علمی یک دانشکده بشه
مدیران دانشگاه درخواست کردن ۱۰۰ میلیارد بدین برای دانشکده ساختمون بگیریم
نوبخت هم نامه زده که ۱۰۰میلیارد از بودجه کرونا بدین برای ساختمون دانشکده
امروز هم روزنامه اصلاحات پرده از رانت خواری دختر روحانی برداشت!
🏴 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🏴http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی #رهبر_انقلاب علاج مشکل اقتصادی را در داخل کشور و نگاه به خودکفایی میداند، دقیقا منظور همین هست
صنعت لوله ترش با دستگاهها و فرایند پیچیده فقط منحصر در ۶ کشور بود که ایران به برکت #تحریم ها به بومی سازی این صنعت رسیده
🔴جلسه وزیر بهداشت با فرماندهان سپاه؛ سردار سلامی: تمام امکانات درمانی سپاه برای کمک به کادر درمان به میدان میآید
♦️دکتر نمکی: ما از این که نیروهای بسیجی و انقلابی لحظه به لحظه در این بحران کنار ما بودند تشکر میکنیم.
♦️فرمانده سپاه:با توجه به نامشخص بودن پایان بیماری کرونا باید استراتژیهای معینی برای مقابله با این موضوع داشته باشیم.
♦️تمام امکانات سپاه پاسداران از قبیل بیمارستانهای صحرای، سیار و توان بسیج جامعه پزشکی در اختیار وزارت بهداشت قرار دارد
•┈┈••✾••┈┈•
🆔 @masirsias
🔴 رئیسجمهور ماسک خود را عوض کرد!
♦️تصویری از حضور روحانی در جلسه امروز عصر شورای اجرایی فناوری اطلاعات
•┈┈••✾••┈┈•
🆔 @masirsias
🔴 ##غیر_رسمی| تبادل در تهران، تسویه در سئول؟‼️
🔻 #زمانـه| در چند روز اخیر در برخی رسانههای غیررسمی اخباری مبنی بر مبادله چند زندانی توسط ایران با آمریکار را که در خاک ایران جاسوسی میکردند میدهند.
🔹همچنین گفته شده همراه این مبادله قرار است مبلغ ۷ میلیارد دلار از داراییهای بلوکه شده ایران آزاد شود.
🔹البته اخباری نیز بیانگر این هستند که این پول ها از طریق کره ی جنوبی آزاد خواهد شد.
🔹نکته قابل توجه در این میان این است که آزاد شدن احتمالی این مبلغ، هم از نظر میزان و هم از نظر بازه زمانی میتواند برای ایران اهمیت قابل توجهی داشته باشد، چراکه برای مثال این رقم معادل کل پولی است که از مدتها بیش در کرهجنوبی بلوکه شده بود و از نظر زمانی هم در صورت رخداد، در ایام اوج گرفتن چالش ارزی، میتواند روی بازارهای داخلی اثرات مثبتی داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️سراغ این بازیهای مرگبار نروید!
🔹️گزارشی تکاندهنده از بازیهایی که ممکن است به قیمت جان شما و فرزندانتان تمام شود.
🚨فوری | مجرم بزرگ اقتصادی از اروپا به کشور بازگردانده شد | مدیر عامل فراری بانک سرمایه در تهران
🔹«علیرضا حیدرآبادیپور» مدیرعامل اسبق بانک سرمایه که درحین تحقیقات مقدماتی از کشور خارج شده بود با تلاش پلیس اینترپل جمهوری اسلامی توسط پلیس اسپانیا دستگیر و به کشور مسترد گردیده است.
🔹این اولین بار است که یک مجرم اقتصادی از اروپا به کشور بازگردانده می شود.
🔹«حیدرآبادیپور» دو پرونده مهم فساد اقتصادی دارد، وی به اخلال در نظام اقتصادی از طریق خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع متهم بوده و در جریان محاکمه برخی از مدیران بانک سرمایه در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور بطور غیابی به دوازده سال حبس محکوم شده است
🔹نامبرده بر اساس وضعیت قرمز اعلام شده از سوی بازپرس پرونده و با هماهنگی پلیس اینترپل ایران شناسایی و دستگیر و طی انجام تشریفات قانونی به کشور بازگردانده شده است
🔺اسرائیل تلویحا مسئولیت حمله سایبری اخیر به ایران را برعهده گرفت
🔹تایمز اسرائیل نوشت: مراکز اسرائیلی آماده پاسخ احتمالی ایران هستند
•┈┈••✾••┈┈•
🆔 @masirsias
متهم اولین دادگاه جرائم سیاسی!
روز یکشنبه 20 مهر ماه اولین دادگاه جرایم سیاسی تشکیل شد و علیرضا زاکانی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی به عنوان متهم جرم سیاسی بابت مصاحبه در یک برنامه تلویزیونی با شکایت وزارت اطلاعات مبنی بر نشر اکاذیب در دادگاه حضور یافت. احمد مؤمنیراد، سخنگوی هیئت منصفه دادگاه جرایم مطبوعاتی و سیاسی در گفتوگو با ایلنا در خصوص برگزاری نخستین دادگاه جرایم سیاسی با حضور هیئت منصفه، اظهار کرد: «نخستین پرونده جرایم سیاسی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک استان تهران با حضور هیئت قضایی به ریاست قاضی محمدی کشکولی و با حضور هیئت منصفه جرائم مطبوعاتی و سیاسی برگزار شد.» وی ادامه داد: «هیئت منصفه پس از استماع سخنان شاکی و مشتکی عنه و مطالعه پرونده آنان تشکیل جلسه داد و پس از مشورت و ارائه دیدگاههای مختلف با رأیگیری به اتفاق آرا متهم را مجرم ندانست.» مؤمنیراد جرایم سیاسی را دارای چهار ویژگی دانست؛ «ویژگی اول اینکه در ماده ۲ قانون جرم سیاسی تصریح شده باشند و ویژگی دوم اینکه با انگیزه اصلاح امور کشور ایراد شده باشند و ویژگی سوم اینکه علیه مدیریت و نهادهای سیاسی یا سیاستهای داخلی یا خارجی کشور ارتکاب پیدا کرده باشند و چهارم اینکه مرتکب آن قصد ضربه زدن به اصل نظام جمهوری اسلامی را نداشته باشد. این ویژگیها جرایم سیاسی را از جرایم امنیتی تفکیک میکند.» با این اقدام شایسته قوه قضائیه گام نهایی برای اجرایی شدن کامل اصل ۱۶۸ قانون اساسی برداشته شد.
⭕️ واکنش رئیس جمهور ترکیه به سخنان ماکرون در خصوص اسلام
✅ رجب طیب اردوغان: گستاخی و بی ادبی است که رئیس جمهور فرانسه درباره تغییر و بازسازی ساختار #اسلام سخن بگوید.
🔻حمله به مسلمانان، به یکی از مهمترین ابزارهایی تبدیل شده است که سیاستمداران اروپایی برای سرپوش گذاشتن بر شکست خود از آن استفاده میکنند.کسانی که از مقابله با نژاد پرستی و #اسلام_ستیزی طفره میروند؛ بیشترین آسیب را به جامعه خود وارد میکنند.
◽️این سخنان رجب طیب اردوغان در انتقاد و واکنش به اظهارات همتای فرانسوی خود صورت گرفته است که مکرون ادعا کرده بود: اسلام در همه جای جهان دچار بحران شده است و فرانسه با انزوا طلبی اسلامی که هدف آن ایجاد جامعه متضاد است مبارزه میکند.
↩️ مکرون با ادعای مبارزه با «اسلام افراطی» لایحهای را ارائه کرده بود و تاکید کرد بر این اساس، دولت نظارت بر انجمنها را تقویت و آموزش در خانه را مگر به دلایل بهداشتی، ممنوع میکند و همچنین امامانی که در فرانسه کار میکند را آموزش میدهد. /فرق و ادیان
🔴 امنیت یا عدالت
چرا حفظ نظام اوجب واجبات است؟
🔻 چرا حفظ نظام اوجب واجبات است؟ یعنی در تزاحم واجبی چون نماز و حج و زکات حفظ نظام اوجب است. چرا؟ بالاتر از این چرا امام فرمودند حفظ نظام از حفظ جان امام زمان واجب تر است؟ مگر تجسم و حقیقت عدالت امام زمان نیست؟ چطور ممکن است در تزاحم این دو حفظ نظام اولی باشد؟
🔹 این مقدمه را داشته باشید. یک قدم جلوتر رویم. رهبر انقلاب امروز فرمودند امنیت نباشد، عدالت هم نیست. تکلیف برای برخی دوگانه های موهوم روشن شد. توجه کنیم که ما دوگانه امنیت و عدالت نداریم. دوگانه ولایت و عدالت هم نداریم. آنچه داریم نسبت است. مثلا نسبت امنیت با عدالت.
🔹 اما چرا فرمود امنیت مقدم است؟ توجه کنیم که عدالت، هدف است. مسیر و وسیله نیز در انحصار اسلام است. این اسلام است که ما را به عدالت می رساند واگرنه بقیه نحله ها و مشرب ها و مکاتب با هر سطح شعاری به توهمی از عدالت دست یافته اند. نمی از یمی.
اما....
🔹اما تحقق اسلام روی زمین تنها و تنها در سایه تشکیل حکومت است. حکومت نباشد اسلام در حد احکام فردی فراتر نخواهد رفت و در پستوخانه ها و نهایتا به خانقاه و مساجد محصور می شود. به همین جهت به تعبیر رهبری همه انبیا به دنبال تشکیل حکومت بودند و در این راه یا قدرت یافتند و یا خون دادند.
🔹 با این توضیح امنیت در حکومت مسیر رسیدن به عدالت است و اساسا تحقق عدالت با مقدمه امنیت است. ولایت هم همین است. مقصد ولایت، عدالت است. لذا تزاحمی نیست. ما با ولایت به عدالت می رسیم.
🔺 بازگردیم به مقدمه ابتدای متن. چرا حفظ نظام از حفظ جان امام زمان بالاتر است؟ احتمالا تا حدی روشن شده است. چون جان امام زمان نیز خرج اسلام شده و می شود و اسلام محقق نمی شود جز با تشکیل حکومت.
🔹 حکومت استقرارش به امنیت است و امنیت خاک راه عدالت.
🖌 #محسن_مهدیان
•┈┈••✾••┈┈•
🆔 @masirsias
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 #سرخط_معرفتے
🔴 کلامی نغز از استاد فاطمی نیا ( حفظه الله)
🌴 هر منبری گوش دادن ندارد!
🌴 هر کتابی ارزش خواندن ندارد!
🌴 هر پُستی ارزش دیدن ندارد
#بازنشر_شود
•┈┈••✾••┈┈•
🆔 @masirsias