هدایت شده از 🇮🇷مکتب حاج قاسم🇵🇸
بیشتر ایرانیان و شیعیان جهان «علامه امینی» را به واسطه کتاب مشهور«الغدیر» میشناسند. یک کتاب مذهبی که درصدد اثبات ولایت امیرالمومنین(علیه السلام) بعد از پیامبر اکرم(صل الله علیه و آله) است. این کتاب ۱۱جلد به زبان عربی و ۲۲جلد به زبان فارسی است. اثری که این علامه بزرگ برای نوشتن، تحقیق و دسترسی به متون مختلف درباره آن به کشورهایی زیادی مثل مصر، عراق، مراکش، هند و... سفر کرده و در نهایت برای نگارش آن چیزی نزدیک به ۱۰ هزار کتاب را مطالعه کرده است.
علامه امینی ۷۰ سال عمر و از این عمر ۵۰ سال آن را صرف نوشتن کتاب الغدیر کرد؛یعنی چیزی نزدیک به نیم قرن عمر. به دنبال همین هم این کتاب را میتوان ثمره عمر این شخصیت بزرگ دانست؛ تاجایی که یکی از روایات جالب درباره علامه امینی را میشود مربوط به کتاب «الغدیر» دانست. روایتی که از زبان این علامه نقل شده و در آن گفته است: "هر کس بعد از صلوات «و عجل فرجهم» بگوید من او را در ثواب نوشتن کتاب «الغدیر» شریک خواهم کرد."
علامه امینی سال ۱۲۸۱ در سراب متولد و در سال ۱۳۴۹ در نجف به خاک سپرده شد، سالروز درگذشت ایشان 28 ربیع الثانی می باشد.
@maktabehajghasem🇮🇷
هدایت شده از 🇮🇷مکتب حاج قاسم🇵🇸
علامه امینی برای تدوین این کتاب به کتابخانههای کشورهای مختلف از جمله عراق ، هندوستان، پاکستان، مغرب، مصر و کشورهای دیگر دنیا مسافرت کرد. او با کار پیگیر شبانهروزی در کتابخانههای بزرگ جهان اسلام آن را بهسرانجام رسانید. وی در نگارش این اثر چنانکه خود گفته دههزار جلد کتاب را بدقت مطالعه و استنساخ، و به صدهزار رساله مراجعه مکرر کردهاست. او در این باره میگوید:
من برای نوشتن الغدیر، ۱۰٬۰۰۰ کتاب را از بای بسم الله تا تای تمت خواندهام[۲][۳] و به ۳۰۰٬۰۰۰ کتاب مراجعه مکرر داشتم.
وی برای گردآوری مطالب الغدیر سفرهای پژوهشی بسیار کرد. این سفرها عموماً به مطالعه و استنساخ و تهیه مأخذ و ملاقات با استادان میگذشت. از جمله شهرهایی که وی با این هدف به آنها سفر کرد، میتوان حیدرآباد، دکن، علیگره، لکنهو، کانپور، جلالی (در هند) رامپور، فوعه، معرفه، قاهره (در مصر)، حلب، نبل و دمشق (در سوریه) را برشمرد.
@maktabehajghasem🇮🇷
هدایت شده از 🍃مدرسه علمیه سعادت🍃
#سیره_علما
#تاریخنگار
عبدالحسین امینی نجفی (1320 - ۲۸ ربیعالثانی ۱۳۹۰ه.ق) مشهور به #علامه_امینی، نویسنده کتاب الغدیر، فقیه، محدث، متکلم، مورخ، نسخهشناس و از علمای بزرگ شیعه در قرن چهاردهم هجری قمری بود. علامه امینی از ٢٢ سالگی برای تحصیل علوم اسلامی به نجف رفت و از سید ابوالحسن اصفهانی، میرزا محمدحسین نایینی، محمدحسین غروی اصفهانی و شیخ عبدالکریم حائری یزدی، اجازه اجتهاد دریافت كرد.
مرحوم دكتر شهيدي نقل ميكند:
علامه اميني در كتابخانه ي يكي از شهرهاي عراق به مطالعه پرداخته بود، چون اين كتابخانه در شبانه روز بيشتر از 4 ساعت باز نبود و جناب اميني هم نميتوانست بيش از چهار روز در آن شهر بماند، با توافقي كه ميان وي و رئيس كتابخانه برقرار شده بود، ایشان هر روز به هنگام ظهر، در ساعت تعطيلی كتابخانه وارد آنجا ميشد، كتابدار در را به روي او ميبست، تا روز بعد ساعت 8 صبح كه در را به رويش ميگشود.
در نتيجه او روزي بيست ساعت در اين كتابخانه كار كرد و با لقمه ناني كه همراه داشت و جرعه آبي كه كتابدار در اختيارش ميگذاشت، توانست از ميان چهارهزار نسخه خطي، مأخذ دلخواه خود را بيابد.
سرانجام و پس از سالها فعالیت علمی و فرهنگی و تلاش برای اثبات ولایت اهل بیت، به دنبال شدّت یافتن کسالت، در روز ۲۸ ربیع الثانی ۱۳۹۰ (برابر با ۱۲ تیرماه ۱۳۴۹) به هنگام اذان ظهر دعوت حقّ را لبیک گفتند.
مطالعه بیشتر
•----✾•🌿🌺🌿•✾----•
#واحد_پژوهش_مدرسه_علمیه_سعادت
May 11
May 11
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تربیت_فرزند
#کلیپ_تصویری
📺سخنرانی حاج آقا قرائتی
✍️موضوع: فرزند کم بهتره یا زیاد؟
@masjed_abolfazliha
#احکام
💢 حکم شرعی اشاعه فحشاء
❇️ یکی از گناهان کبیره اشاعه فحشاء می باشد که در آیات قرآن، موضوع اشاعه فحشاء با لحنى بسیار شدید و فوق العاده کوبنده محکوم شده است زیرا از گناهانی است که جو جامعه را آلوده و فاسد میکند و گناه را در نظر مردم کوچک و آلودگی به گناه را آسان میکند.
🔶 اشاعه فحشا یعنی نشر دادن گناه و معصیت که به شکلهای مختلفی ممکن است اتفاق بیفتد که به چند مورد اشاره می شود:
1️⃣. تشویق مردم به گناه مثل اینکه شخصی دوستش را به گوش کردن آهنگهای حرام یا مصرف مواد مخدر یا شرکت در مجالس گناه تشویق کند.
2️⃣. ارتکاب گناه در ملأ عام و آشکارا مثل اینکه خانمی بطور علنی با زینت و آرایش و پوشش غیر شرعی در جامعه حاضر شود.
3️⃣. نشر دادن گناه در جامعه مثل اینکه دروغ یا تهمتی یا رابطه خلاف عفت و حیا را در فضای مجازی پخش کند.
🔻 آیت الله سیستانی، فقه برای غرب نشینان، معاملات، فصل 4 م 264 و فصل 9 م 518
@masjed_abolfazliha
003.mp3
1.58M
#همسرداری
📝 #بخش_سوم
⭕️ چرا داخل خانواده در مقابل ما، مقاومت شکل میگیرد؟
🎙 #دکتر_حبشی
@masjed_abolfazliha