۸) فهرست بلند موفقیتها که فقط چند نمونه آن گفته شد، مانع از دیدن ضعفها و آسیبها نیست. زحمات و خدمات چشمگیر در آواربرداری از سوءمدیریت دولت قبل و جبران بسیاری از ناترازیها، به جای خود محفوظ و مشکور؛ اما نباید غفلت شود که هدف نهایی، شیرین شدن کام مردم به ویژه طبقات مستضعف از جرعه زلال عدالت، و همچنین زمینه سازی برای استقرار احکام الهی است.
مهمتر از رشد و رونق اقتصاد، تبعیضزدایی از برخی روندهای به ارث رسیده است. تکلیف مهمی که با وجود اصلاح برخی روندهای معیوب، هنوز بر زمین مانده، باز توزیع عادلانه فرصتها و منابع و امکانات، به شکلی است که به رانتسازی، تبعیض، شکاف اجتماعی، و فربهسازی گروههای فاسد و مفسد منتهی نشود. این مسئولیت دولت، دستگاه قضایی و مجلس، بدون اهتمام جهادی و برنامهریزی انقلابی برای مانعزدایی و معارضه با عوامل مزاحم ادا نخواهد شد.
مبارزه با تبعیضات و رانتها، بهاندازه فعالیتهای ایجابی برای رونق اقتصاد و افزایش درآمدهای عمومی اهمیت دارد، بلکه مهمتر است. رونق اقتصاد، ابزار است و هدف نهایی، عدالت اجتماعی است. برای تامین این هدف، باید قاطعانه با دو طیف «رانت طلب»، و «جریان معاندِ همسو با دشمن در عرصههای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی» مبارزه کرد
۹) برخی موسسات و شرکتهای پردرآمد در دو عرصه عمومی و دولتی، همچنان در اختیار مدیران ناهمسو با مواضع عدالت خواهانه دولت و انقلاب اسلامی قرار دارند، یا حتی برخی مدیران آنها تغییر کردهاند، اما روندهای قبلی در زمینه رانتسازی و تامین مالی محافل معاند، همچنان ادامه دارد.
سخن از صدها هزار میلیارد تومان منابع ملی است که به حلقوم اشرافیت معارض با آرمانهای انقلاب سرازیر شده و بستر پرورش فتنههای بزرگ علیه انقلاب و مردم بوده است. باید ریشه این بده- بستان و زالوصفتی برآمده از اشرافیت غربگرا را خشکاند.
۱۰) موضوع مهم دیگر، تامین امنیت اخلاقی و آسایش روانی جامعه، و رشد فضائل انسانی است. دستگاهها نمیتوانند بدون تامین قانونمندی، مسئولیتپذیری و سلامت در حوزههای پردازش افکار عمومی، ادعا کنند در تراز مسئولیت در جمهوری اسلامی کار میکنند.
نقش وزارت خانههای ارشاد، ارتباطات، علوم، و آموزش و پرورش منحصر به فرد است. نه به آن سیاستزدگی دولتهای غربگرا که حتی مدیران ورزشی و مدیران وزارت علوم و رؤسای دانشگاهها و ارشاد و آموزش و پرورش و... را از میان چهرههای کار کشته سیاست باز انتخاب میکردند، و نه به ضعف تشخیص در میان برخی مدیران فعلی که رفتارشان، حاکی بیگانگی با شرایط عمومی کشور و جبههبندی دوستان و دشمنان انقلاب است.
از همین منفذ هم هست که شبکههای نفوذ، تحریف و معارضه، مجال فعالیت افسار گسیخته و حتی تامین مالی از سوی برخی موسسات و شرکتهای بزرگ را پیدا میکنند.
💢یادداشت روز کیهان
✍محمد ایمانی
@jahadetabeen8
آقای جهانگیری گفته بود «آقای رئیسی در شرایطی مسئولیت اداره دولت را برعهده گرفته که فشار آمریکاییها و مسائل منطقه، بسیار سخت شده است. این شرایط کرونا، این شرایط خشکسالی؛ منابع کشور هم که ته کشیده است». وزیران نیرو و جهاد کشاورزی هم، گزارشهایی درباره ناترازیهای برق و نبود بودجه ارزی ۲/۳ میلیارد دلاری برای واردات گندم و روغن ارائه کرده بودند.
۴) برخی نتایج ۸ سال فعالیت دولت برجام، عبارت است از:
«۶ برابر شدن نقدینگی که از عوامل اصلی تورم است، شکستن رکورد 49/6 درصدی تورم در دولت هاشمی (کارگزاران) و رسیدن آن به
۵۲ درصد، ۶ تا ۹ برابر شدن قیمت مسکن و خودرو و سکه و ارز و بسیاری از اقلام دیگر، ۴ سال ثابت نگاه داشتن قیمت بنزین و
۳ برابر کردن ناگهانی آن، افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) از رقم کاهشی شده ۳۶۵ در سال ۹۲ به رقم ۴۰۹ در سال ۹۷، نابودی
۱۸ میلیارد دلار و ۶۰ تن طلا از ذخایر استراتژیک، واگذاری پرفساد نیشکر هفت تپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی و پالایشگاه کرمانشاه، تعطیلی تولید و تحمیل تورم ۷۰۰ درصدی در بخش مسکن، معطلی پنجساله در قبال عهدشکنی غرب، و دو برابر شدن تحریمها با وجود هزینههای هنگفت برجام از جمله سپردن ۴۱ تعهد مخفیانه به FATF و تعهد دادن برای کاهش استفاده از سوختهای فسیلی و کاهش نیروگاهسازی.
۵) اینها، تنها خسارات برآمده از غربگرایی نیست. اگر برخی محافل، صرفا با خوشخیالی نسبت به غرب، گرفتار نفوذ شدند، برخی دیگر از محافل غربگرا با نقشآفرینی در جنگ ترکیبی دشمن و اغتشاشات، خسارت دومی را هم وارد کردند که خاطره جنایات آنها در فتنه ۱۳۸۸ و دادن گرای تحریمهای فلجکننده به دشمن را زنده کرد.
دقت کنید! رئیس جنبش کارآفرینان فرانسه، پس از آشوب ماه گذشته در فرانسه، به روزنامه «پاریزین» گفت: «آشوبهای ۶ روزه، بیش از یک میلیارد یورو (۱.۰۹ میلیارد دلار) خسارت به اقتصاد فرانسه وارد کرد. این، غیر از خساراتی است که به صنعت گردشگری وارد شده است».
اگر ۶ روز ناآرامی در فرانسه (بدون ضریب دهی خارجی و نقشآفرینی احزاب داخلی) موجب بیش از یک میلیارد دلار خسارت شده، پنج ماه (۱۵۰ روز) آشوبافکنی با هدایت آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و اسرائیل در سال گذشته، و هشت ماه (۲۴۰ روز) آشوبافکنی نیابتی غربگرایان در سال ۱۳۸۸، مجموعا چقدر خسارت برای اقتصاد ایران به همراه داشت؟! دستکم۶۵ میلیارد دلار به خاطر آسیب مستقیم و چند برابر آن، به خاطر افزایش هزینههای ناشی از تحریم در طول این ۱۴ سال؟!
۶) متاسفانه در ارزیابی جهش تورم از اوایل مهر ۱۴۰۱، نسبت به نقش «آشوب ترکیبی»، غفلت یا تغافل صورت میگیرد. مزدوران غرب که بعدها برای جهش تورم اشک تمساح ریختند، همان بانیان آشوبها در سال گذشته بودند. کشته بودند و تعزیه میداشتند! ماموریت آنها برای ابتدای سال گذشته -با عنایت به وضعیتی که تحمیل کرده بودند- تدارک « تورم سه رقمی» بود اما چون موفق نشدند، فاز دوم را با اغتشاشات را کلید زدند.
۷) به چند آمار که گستره برخی ناترازیهای برجا مانده را بازنمایی میکند، عنایت کنید: کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی، جاروشدگی خزانه و پیشخور شدن بودجه ارزی سال ۱۴۰۰ تا تیرماه همان سال، انتشار ۲۰۰ هزار میلیارد تومان پول بیپشتوانه و انفجار نقدینگی، بدهی انباشته ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی، و سررسید اوراق فروخته شده به میزان ۵۳۲ هزار میلیارد تومان.
در مقابل، فقط چند نمونه از حجم بدهیها و تعهدات تسویه شده توسط دولت فعلی را مرور کنید: تسویه ۲۷۰ هزار میلیارد تومان بدهی سود اوراق، تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صندوقهای بازنشستگی، اختصاص ۴۰ هزار میلیارد برای رتبهبندی معلمان و۵۴ هزارمیلیارد برای تسویه بدهی بانک مرکزی. تامین این هزینههای هنگفت (در کنار تامین بودجه عمومی) به واسطه افزایش درآمدهای نفتی و غیرنفتی انجام شده است.
احیای صادرات نفتی به میزان ۱/۵ تا ۱/۹ میلیون بشکه در حالی است که صادرات نفت در دولت برجام، تا زیر ۳۰۰ هزار بشکه هم سقوط کرد. دولت رئیسی با وجود کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی، ۴۶۴ هزار میلیارد تومان از بدهیها و تعهدات دولت قبل را هم ظرف دو سال تسویه کرده.
همچنین با وجود شرارتهای سال گذشته، نرخ رشد اقتصادی صفر شده در دهه ۹۰، به ۴ درصد رسیده است. این، یکی از نتایج شکستن حصار خودتحریمی در سیاست خارجی و تحول دیپلماسی تجاری است، هر چند که ظرفیتهای هنوز احیا نشده، دهها برابر فرصتهای احیا شده است.
💢ادامه دارد
@jahadetabeen8
💢 قوّت ها و آسیب ها
در کارنامه دو ساله دولت -۳
هدایت شده از زینب ذوالفقارپور
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ رو حتما حتما با دقت ببینید. 👆👆👆
@aghmiun
هدایت شده از جهاد تبیین
14.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جواد خیابانی: آیین امام حسین(ع) مال جمهوری اسلامی نیست!
بله محمد رضا شاه هم توی کاخ هیئت میگرفت
شماها نمیفهمید این امام بود که این حسین حسین گفتنهای ما رو آورد پشت مرزهای اسرائیل
@jahadetabeen8
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑عاقبت اختلاس ۳هزار میلیاردی چه شد؟!
⁉️خاوری چکاره بود؟
🔻
🎙حجت الاسلام راجی
#جهاد_تبیین
@jahadetabeen8
هدایت شده از کاشونیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هم_اکنون
🔹بارش شدیدباران و جاری شدن روانابها در معابر مناطق کوهستانی کاشان
🎥اینجا روستای سار
🛡کاشانیها رسانه مردم کاشان 👇👇
🗣 @eitaa_kashania
🗣 @eitaa_kashania
هدایت شده از کاشونیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هم_اکنون #سیل در برخی مناطق کوهستانی کاشان
🔹بارش شدیدباران باعث جاری شدن روانابها در معابر شده است
🎥اینجا روستای وادقان
🛡کاشانیها رسانه مردم کاشان 👇👇
🗣 @eitaa_kashania
🗣 @eitaa_kashania
هدایت شده از امیر حسین
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خارق العاده ترین و پیشرفته ترین باغ گردوی جهان در استرالیا
با مالكيت یک ایرانی اصفهانی که شما را به شگفتی وا می دارد!
هدایت شده از طب سنتی اسلامی
بلال آب پز : ضد سرطان
بلال کبابی : سرطان زا
🔸قسمت های سوخته بلال روی آتش باعث ورود کربن به بدن میشوند و درنهایت فرد با مصرف زیاد آن مستعد ابتلا به سرطان های کبد و معده میشود.
🔸 ذرت سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای بدن بوده و مصرف آن به صورت آبپز فواید بی شماری برای بدن انسان دارد.
@tebiirann
هدایت شده از طب سنتی اسلامی
🔺استشمام دود اسپند به طور چشمگیری میگرن را کاهش میدهد و باعث فروکش کردن درد میشود همچنین برای رفع سرماخوردگی و کاهش التهاب سینوسها نیز مفید است
@tebiirann
هدایت شده از جهاد تبیین
💡نیم نگاهی به مسیر طی شده در دومین سالگرد تنفیذ دولت سیزدهم
🔶با اینکه درآمدهای نفتی روحانی از دولت خاتمی و رفسنجانی هم بیشتر بود، چرا هرگز تئوریسین های اقتصادی این دولت هیچ اشاره یا مقایسه ای بین این ۳ دولت نداشته، و تلاش میکنند ۸ سال دولت تبخیر و امید را با ۲ سال دولت سیزدهم قیاس کنند؟!
🔶۱-از ارتقا انضباط مالی شروع میکنم که به کاهش...
رشد نقدینگی و مدیریت بازار شکننده ایران انجامید.
🔶۲-افزایش فروش نفت در دل تحریم ها؛
همانتحریم ها که بهانه بنی اسرائیلی دولت روحانی بود!
🔶۳-ارز آوری ترانزیت کالا که شانه به شانه نفت، پیش میرود؛ در قیاس با دولتی که آب خوردن ملت را گره زد به آب معدنی اتریشی، کود انسانی روسی، و
دسته بیل و کلنگ چینی...
🔶۴-افزایش ۳۰درصدی حجم تجارت خارجی
🔶۵-افزایش ۳۴درصدی تولید غله در کشور
🔶۶-افزایش ۳۰ برابری سرعت صدور مجوز کسب و کارها
🔶۷-شناسایی ۹۷/۲۵ ٪ کارت خوان ها
🔶۸-فراموشی خاموشی ها در گرمای بی سابقه جهانی در شرایطی که فورچون اعلام کرده دو سوم آمریکا در معرض قطع برق است
🔶۹-سیاست خارجی موفق بامحوریت انعقاد قراردادهای تجاری بلند و کوتاه مدت
🔶۱۰-ارتقاء صنعت موشکی و فضایی؛ از هایپرسونیک تا توان تصویربرداری از هر نقطهای از جهان بافاصله یک متر
🔶۱۱-غنیسازی ۶۰٪ و بالاتر؛ درقیاس با بتن ریزی قلب راکتور
🔶۱۲-منتقدین بی انصاف دولت، روزی ۷۰۰ کشته کرونایی را
که به خاطر دارید؟ اگر این دولت نبود از کرونا جان سالم به در می بردید که نگران سفره مردم شوید؟
🔶۱۳-از همه مهمتر، انجام تمام این فعالیت ها [۲۰۰٪ افزایش صادرات نفت خام و میعانات گازی، ۲۱٪ افزایش صادرات محصولات پتروشیمی، ۲۵٪ افزایش صادرات گاز طبیعی با درنظر گرفتن سوآپ، ۶٪ افزایش متوسط تولید نفت و گاز کشور، رشد ۹۵/۴٪ تخصیص بودجه، محدود کردن تسهیلات بانکها و مؤسسههای ناتراز، مدیریت تقاضای ارز در کشور و...] با خزانه بدهکار! نه خزانه خالی، صورت پذیرفت.
🔶۱۴-سرعت انجام این حجم از کار برزمین مانده هم از نقاط قوت رئیسی است.
🔶هر چند شما کمافی السابق میگویید: تا آثار و نتایج این اقدامات در سفره مردم دیده نشود و نان و مرغ مان گران باشد، گفتن این حرفها فایده ای ندارد؛ من نیز خواهم گفت: به مسیر طی شده ۲ ساله، نگاه کنید؛ مسیر درست، شما را به هدف درست خواهد رساند.
#تنفیذ_سیزدهم #رئیسی #رئیس_جمهور
@jahadetabeen8
هدایت شده از جهاد تبیین
40.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی جنجالی مجتبی رمضانی
شنبه، ۷مرداد ۱۴۰۲
گوش کردنش خالی از لطف نیست
@jahadetabeen8