عبدالحسینی (عکاس مراسم امام) در خصوص این تصویر می گوید وقتی درحال ظاهر کردن تصاویر آن روز بودم ، با دیدن این عکس تنم لرزید. انگار عیسی مسیح بود. افراد غیر ایرانی که این عکس را می دیدند اقرار می کردند که شباهت عجیبی به مسیح دارد.
#خمینی_زنده_است
#امام_خمینی
*آقا معلم*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت تصویری که یک رسانهی دولتی از اعتراضات نشون میده Vs
چیزی که در واقعیت اتفاق می افته
*حواس_پرت*
#توییت | آشوبهای خیابانی در کشورهای غربی شیرین نیست. ولی دلآشوب شدن صحنه آرایانی که به هوس گرینکارت و سیتیزن شدن ، ایران را به آشوب میکشند ، خوش طعم است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش صدا و سیما در سالروز رحلت مرحوم امام امثال این سخنرانی ها را بدون سانسور روی آنتن میبرد
تا اولا یادآوری باشد برای آنان که فراموش کرده اند
ثانیا امام انگونه که باید به نسل جدید معرفی بشود
⭕️ خیز توییتر و اینستاگرام برای هدایت اعتراضات
🔳 پس از توییتر، اینستاگرام نیز به صف معترضان پیوست. این اقدام اینستاگرام تعجب بسیاری را در بر داشت، زیرا وابستگی این شبکههای اجتماعی به دولت آمریکا کاملا مشهود است. برخی پیوستن توییتر به اعتراضات را تلافی در برابر اعلان جنگ ترامپ به این شرکت دانستند اما سیاه پوش شدن اینستاگرام این حدس را باطل میکند.
🔳 باید توجه داشت که این شبکهها، یا برای بقای خود و از دست ندادن اعتماد کاربران این کار را کردهاند، و یا این که خود را آمادۀ یک عملیات بزرگ تر میکنند. #جنبش_وال_استریت را به یاد بیاورید کهخوانندههای معروف چگونه به تظاهرات پایان دادند.
🔳 اقدامات اخیر این دو رسانه جمعی نشان میدهد که قرار است تظاهرات 2020 آمریکا را اینستاگرام و توییتر مدیریت کنند. #شبکه_های_اجتماعی آمریکایی قصد دارند با سیاه پوش کردن یک لوگوی معمولی، اعتماد کاربران را جلب کرده و سپس از طریق این دو شبکۀ گسترده و محبوب، رهبری اعتراضات را در دست گرفته و آن را کنترل و مهار کنند.
هدایت شده از فضای مجازی پاک (فمپ)
45.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهندس محسن غفاری مدیرعامل پیام رسان ایتا در محفل هفتگی #مهافمپ:
🔶 برای رسیدن به یک ایران مستقل می بایست فضای کشورمان استقلال خوبی نسبت به موضوع فضای مجازی،هم در زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات و هم درون شبکه ملی اطلاعات اعم از نرم افزار های پایه مثل موتور های جستجو و نرم افزارهای مثل بروزر ملی ، لینوکس ملی ، سیستم عامل ملی و رمزنگار های ملی پیدا کند.
🔶 طلاگرام یک سیاست غلط بود ولی به هر حال یک تولید ملی بود که با نظر بعضی از مدیران برای نجات کشور از شر تلگرام از موضوعات امنیتی ایجاد شده بود و به راحتی گوگل آن را از روی گوشی ها حذف کرد.
🔶 ایده پیام رسان ایتا در سال ۹۴ مطرح و تا سال ۹۷ طراحی معماریش طول کشید و به صورت مهندسی معکوس بر روی تلگرام حرکت کردیم و سرورهای ایتا را بومی سازی کردیم که در سال ۹۷ رونمایی شد.
🔶 مهمترین محدودیت پیام رسان های ما محدودیت زیرساخت شبکه ملی اطلاعات است که هنوز درگیر آن هستیم.
🔶 پیام رسان ایتا ۳۲۰۰۰۰۰ کاربر فعال از جهت کافهبازار، حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار کاربر فعال روزانه، حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار کانال و گروه ایجاد شده و حدود ۸۰ هزار کانال و گروه در ایتا آپدیت می شود و بالای ۱۶ میلیون پیام تبادل میشود.
🔶 زیر ساختهای ما بالای ۹۰ درصد پر شده و شرمنده مخاطبان هستیم.
🔶 داشتن یک پیام رسان ملی نیازمند یک عزم ملی است.
فیلم کامل این محفل را می توانید در لینک زیر ببینید:
https://www.aparat.com/v/i2aKX
@fampir
💠 رایتل هک شد
👈طلاعات ۵.۵ میلیون نفر از دارندگان سیم کارت #رایتل لو رفت
🔹 اسم، کد ملی، شماره تلفن، آدرس و کد پستی مشترکان برای فروش گذاشته شده است
🔸لو رفتن اطلاعات شخصی مربوطبه کاربران تلگرامی به دلیل استفاده از نسخههای غیررسمی این اپلیکیشن و استفادهکنندگان از فروشگاههای آنلاین داخلی و حتی اطلاعات ثبت احوالی ایرانیان در روزهای ابتدایی فروردین ماه سال جاری و پس از آن اخباری از نشت اطلاعات در برخی از سازمانها، در ماههای گذشته از ابتدای سال، به یکی از مهمترین و پرجنجالترین اخبار تبدیل شده بود.
👈در جدیدترین قسمت از سریال نشت اطلاعات کاربران، اطلاعات مشترکان اپراتور #رایتل در اینترنت منتشر شده است. ظاهرا این اطلاعات که با هک شدن دیتابیس رایتل در اختیار قرار گرفته، شامل اسم، کد ملی، شماره تلفن، آدرس و کد پستی مشترکان میشود و در اینترنت برای فروش قرار گرفته است.