👈 این عتاب بی سابقه است
فقط نباید پایان عمر ننگین سیاسی ظریف دانست.
اگر هوشمندانه عمل کنیم، میتوانیم از حالا به بعد، بر چهره و وجود اصلاح طلبان و همفکران ظریف مهر باطل شد زد و به سیاه چال تاریخ فرستاد.
🔹حضرت آقا: در هیچ جای دنیا سیاست وزارت خارجه در وزارت خارجه تعیین نمیشود و تابع اسناد و مقامات بالا دستی آن هستند.
...برخی مسئولین حرفهای دشمن شاد کن زدند که تکرار ادعاهای آمریکا است و از رسانه های دشمن پخش شد.
👈 پایان عمر ننگین سیاسی ظریف
ظریف: امیدوارم مردم و خانواده شهید سلیمانی هم مرا ببخشند، من در شب احیا همه را بخشیدم
🔹پست اینستاگرامی وزیر خارجه: یک هفتهای است که تحلیل تلخ این دانشجوی روابط خارجی از یک برهه، احساسات پاک عاشقان سردار سلیمانی بهخصوص شیردخترش را جریحهدار کرده است.
🔹عرایض من ذرهای از عظمت شهید سلیمانی و نقش بیبدیل او در بازآفرینی امنیت ایران، منطقه و جهان نمیکاهد.
🔹همگام اعمال شب قدر، همه کسانی که به من تهمت زدند را بخشیدم. امیدوارم مردم ایران و عاشقان سردار و به ویژه خانواده بزرگوار سلیمانیِ عزیز، بنده را ببخشایند.
⭕ پایان ظریفگیت؛ ظریف بایبای!
🔓با فرو افتادن پرده، مشخص شد گزینه اصلی جریان اصلاحات هیچکس نبوده جز محمدجواد ظریف؛ آنطور که اکنون پیداست، جریان اصلاحات و اعتدال قصد داشته با نهایی کردن مذاکرات وین و سوء استفاده از اهرم توافق مجدد روی توافق برجام، صحنه انتخابات را با شوک روانی رو به رو کرده و از این برگ برنده نهایت استفاده را در عرصه انتخابات ببرد. اما سخنان مقامات عالی نظام در واکنش یا امتداد انتشار فایل صوتیِ محمدجواد ظریف، همه صحنه مهندسی شده را بههم ریخت و بر طراحی پیچیده شکل گرفته برای اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۰، خط بطلان کشید. آنچه رخ داد بهطور خلاصه از این قرار است:
الف: افراد اتو کشیدهای که برای آنها تور دفاعی برگزار شد و در سخنان ابتدای سال، از ورود به صحنه انتخابات تلویحا نهی شدند، با ادامه بازی انتخاباتی، و با افشای یک فایل صوتی جنجالی، آنهم در بدترین زمان ممکن، زیر ضرب انتقادات رفتند. اما با اعتماد بهنفس مثال زدنی، از این ضربه بهمثابه موقعیت استفاده کرده و خط تبلیغاتی پساتاییدصلاحیت را کلید زدند.
ب: طولی نکشید که مقامات عالی نظام با ترتیب دادن یک مصاحبه تقریبا اختصاصی، نسبت به مواضعِ نابجایِ گزینه جریان اصلاحات و اعتدال واکنش صریح و تندی نشان دادند.
ج: در این واکنش صریح و علنی، سخنان و مواضع به اصطلاح خود ظریف، کارشناسی وزیر خارجه دولت تدبیر با این کلیدواژگان مورد نقد قرار گرفت:
۱- تکرار سخن دشمنان بود
۲- تکرار موضع خصمانه آمریکا بود
۳- این سخنان مایه تعجب و تاسف بود
۴- خطای بزرگ برای مسئول جمهوری اسلامی بود
۵- سپاه قدس در مقابل دیپلماسی انفعالی منطقه است
۶- سیاستگذاری کلان وزارت خارجه و مذاکرات ربطی به مقامات وزارت خارجه ندارد
۷- وزارت خارجه تنها مجری سیاستهای بالادستی و مقامات عالی است
۸- مواضع و سخنان دشمن شاد کن بود
و در نهایت نکته اصلی آنجاست که علاوه بر سخنان تند و صریح مقامات عالی در مقابل گزینه اصلی اصلاحطلبان، خط سوء استفاده تبلیغاتی و انتخاباتی از توافقات احتمالی در وین نیز کور شد، چراکه رهبری با بیان این جمله که سیاستهای اتخاذ شده در خصوص مذاکرات و توافقات، مربوط به مجامع سیاستگذار و بالادستی است؛
اولا: اهرم توافق احتمالی پیشرو در وین را از گزند سوء استفاده انتخاباتی دولت و جریان اصلاحات خارج کرد
ثانیا: به طرفهای بیرونی یادآور شد که تصمیمات راهبردی در جایی دیگر اتخاذ میشود
ثالثا: تلویحا این پیام را به طرفهای خارجی انتقال داد که عمر تیم فعلی بهسر رسیده و
رابعا: ایالات متحده را در یک دو راهی بد و بدتر قرار داد؛ بدینمعنا که اگر در وین روی احیای برجام توافق کنند، عواید معنوی و گشایش اقتصادی آن پیشتر مصادره و در واقع تعیین تکلیف شده، و چنانچه زیر میز بزنند، سرمایه معنوی آنها در عرصه سیاسی کشور به باد فنا رفته است.
حالا بهنظر صحنه انتخابات شفافتر شده؛ احتمال ثبتنام علی لاریجانی قوت گرفته و جریان اصلاحات و اعتدال هم میان یک دو راهی نهچندان مطلوب باید یک راه را برگزینند؛ یا از گزینه نهچندان محبوب، نیابتی و حداقلی مورد تایید نظام حمایت کنند، و یا برای یک مدت نهچندان مشخص به تعطیلات و مرخصی بروند.
و البته برای راه سوم نیز تلویحا خط و نشان کشیده شد؛ آشوب و اغتشاش جرم است!