✅ دعای مومن در حق برادر مومنش
✍️امام صادق (علیه السلام) میفرمایند: اگر شخصی در پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا کند، از عرش ندا میشود: برای تو صد هزار برابر مثل او است (صد هزار برابر برای تو است)
این در حالی است که اگر برای خودش دعا میکرد، فقط به اندازه همان یک دعایش به او داده میشد. پس دعای تضمین شدهای که صد هزار برابر آن داده میشود، بهتر است از دعایی (دعای شخص دعاکننده برای خود) که معلوم نیست مستجاب بشود یا نشود.
📚من لا یحضره الفقیه، ج ۲، ص ۲۱۲
📒@sahifeh_Et
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درسی که استاد قرائتی از یک پیرمرد پیاز فروش بی سواد گرفت...
🔺برای خدا کار می کنی یا مردم؟! 😔
💢 تا قیامت نشده هیچ کسی را قضاوت نکنید...
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ جدید KHAMENEI.IR | تسخیر لانه جاسوسی؛ اقدامی تاریخساز
👆 سخنرانی کمتر دیده شده حضرت آیتالله خامنهای در مقابل لانه جاسوسی درباره علل تسخیر سفارت آمریکا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ توسط دانشجویان پیرو خط امام
💻 Farsi.Khamenei.ir
17.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 فایل صوتی روایت حضرت آیتالله خامنهای از لحظهای که در مکه و ایام حج خبر تسخیر لانه جاسوسی را دریافت کردند
🎥 قسمت دوم مجموعه نماهنگ #انقلاب_دوم | «تحریف آغاز خصومت آمریکا با ایران»
📥 سایت
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔹وقتی کاریکاتوریستها راوی میشوند!
📚 چرا روایتهای غرب آمریکایی از تسخیر لانۀ جاسوسی تصویر تحریفشده از واقعیت هستند
🔹«آرگو» نه یک اتفاق، بلکه بخشی از فرایند روایت تاریخ از زاویهی دید آمریکایی بود. زاویهی دیدی که بر یک نگاه فلسفی استوار است: تمدن غرب در معرض هجوم ستیزهجویانی قرار گرفته است که بویی از مدنیت و دنیای مدرن نبردهاند. این خلاصهی تمامعیار نگاه غرب به شرق بهطور عام و جهان اسلام بهطور خاص در یک قرن اخیر است. هر آنچه مربوط به این بافتار جغرافیایی است بر مبنای این نگاه تحلیل و بررسی میشود. فرقی هم نمیکند که تسخیر سفارت آمریکا در تهران باشد یا تسخیر و غصب یک سرزمین و بیرون راندن فلسطینیان از موطن خویش.
🔹 مهمترین ویژگی در روایت آمریکایی از ایران و تقاطعهای تاریخی ایران و آمریکا گفتن قصه نه از اول بلکه از نیمهی آن است. این دقیقاً همان خصوصیتی است که در روایت امپراطوری رسانهای و فرهنگی غرب از فلسطین هم رخ میدهد. تعریف کردن تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا از میانهی قصه فقط در این نگاه محدود و بسته باقی میماند که ایرانیان خشمگین بهدلیل امتناع آمریکا از عودت شاه سابق ایران که صرفاً بهدلیل مسائل پزشکی به آمریکا پناه آورده بود، از دیوارهای سفارت آمریکا در تهران بالا رفتند و برخلاف همهی شیوهنامهها و اصول بینالمللی آنجا را اشغال کردند؛ بربریت محض و یک حرکت غیرمتمدنانه!
🔹در چنین رویکردی به موضوع است که حتی رسانههای جدیتری مانند آتلانتیک هم با این عبارات با موضوع برخورد میکنند: «جمهوری اسلامی از بدو تولد انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ به دیپلماسی گروگانگیری پرداخته است.» گویی این حادثه و رویداد، یکباره و در خلأ رخ داده و هیچ عقبه و سابقهای نداشته است. تسخیر نه حاصل خشم انقلابی مردم ایران، بلکه بادی بود که آمریکاییها از ابتدای دههی ۳۰ شمسی در ایران کاشتند و طوفانش را ۲۸ سال بعد در خیابان روزوِلت تهران درو کردند.
🖼 پرونده کتاب ایستگاه خیابان روزولت
🔍متن کامل را از اینجا بخوانید
https://khl.ink/f/58149
✏️ رهبر انقلاب: شهادت طیب حاجرضایی و حاج اسماعیل رضایی یکی از بافضیلتترین شهادتها بود
👈 شهیدان طیب حاج رضایی و حاج اسماعیل رضایی در ۱۱ آبان سال ۱۳۴۲ در پادگان عشرت آباد تهران به جرم شرکت در قیام ۱۵ خرداد و حمایت از نهضت حضرت امام خمینی(ره) توسط رژیم جنایتکار پهلوی به شهادت رسیدند.
📣 بخش درس و عبرت رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت سالگرد شهادت شهیدان طیب حاج رضایی و حاج اسماعیل رضایی تصاویری از حضور رهبر انقلاب بر مزار این شهیدان را منتشر میکند.
🔹️حضرت آیتالله خامنهای درباره این شهدا اینگونه فرموده بودند:
✏️ «یکی از بالاترین و با فضیلتترین شهادتها، شهادتی است که پدر شما و مرحوم طیب به آن شهید شدند؛ در دوران غربت، وحشت و اختناق؛ آن هم تنها. یک وقت انسان با هزار نفر به میدان جنگ میرود؛ یک وقت انسان، تنها در مقابل دشمن قرار میگیرد؛ این یکطور دیگر است. دورهی اختناق واقعاً خیلی سخت بود؛ بخصوص نسبت به اینها که وضع عجیبی داشتند. خداوند انشاءاللَّه درجاتشان را عالی کند.»
۱۳۷۵/۱۰/۱۰ بیانات در دیدار فرزندان حاج اسماعیل رضایی
✏️ «خیلی خوب است که یاد کنم از چهرهی دو نفر از شهدای عزیزی که حالا کمتر از ایشان یاد میشود: مرحوم طیّب و مرحوم رضائی که این دو نفر عزیزانی بودند که مبارزه کردند در این مبارزات نقش داشتند بعد هم شدیدترین انتقام را از اینها دستگاه گرفت و آنها را به شهادت رساند.» ۱۳۶۳/۰۳/۱۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
زیارت آل یاسین یکی از زیارت نامه های مشهور امام زمان(عج) است و برای گشایش در کارها و بخت گشایی بسیار نافع است. این زیارت با ۲۳ کلمه « سلام » آغاز می شود که سلام اول به آل یس (عترت پاک پیامبر صلی الله علیه و آله) و سلام های بعدی برای هر یک از عنوان های خاص حضرت مهدی (عج) می باشد. سپس زیارت با اظهار و اقرار به معارف اعتقادی صحیح و گواه گرفتن امام عصر به آنها، و تکرار پیمان و وفاداری نسبت به پیشوایان برگزیده دین، به پایان می رسد.
🌺🌺🌺
زیارت آل یاسین همانند جمعه شب ها، بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء با حضور نمازگزارانِ محترم مسجد خاتم الانبیاءﷺ، قرائت شد.
۱۱ آبان ۱۴۰۳
۲۸ ربیع الثانی ۱۴۴۶
🔷 پایگاه اطلاعرسانی مسجد خاتم الانبیاء ﷺ محله سرو آزاد ⇩
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
𝑱𝒐𝒊𝒏↷
@masjed_khatamolanbiya22