#استقلال_بانک_مرکزی ❗️
▫️مشکل اصلی نظام بانکی کشور، ضعف بانک مرکزی در پیادهسازی سیاستهای حاکمیت در شبکه بانکی بهویژه بانکهای خصوصی است.
▫️این مشکل، با استقلال بانک مرکزی از حاکمیت، به بهانه تخصصی کردن امور، تشدید خواهد شد.
▫️خصوصیسازی بانک مرکزی تغییر به نفع مردم است یا به نفع سرمایهداری رانتخوار؟
▫️استقلال واقعی بانک مرکزی در رهایی از تئوریهای غربی و لیبرالی است که سالهاست باعث هدایت منابع به سمت بازارهای غیرمولد و رانتخواری طبقهای خاص بوده است.
▫️حالکه دولت مردمی باید ساختار بانکی را به نفع مردم متحول و مانع خلق پول از هیچ شود یاد دولتزدایی از بانک مرکزی افتادهایم!
مهدی عسگری🇮🇷
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد
⭕️ سیل جمعیت اصفهان در تشییع جنازه یک «عالم وارسته»، «مهدوی» و «مدافع سرسخت ولایت»
مطمئن باشید هیچکدام از عالمان #علوم_انسانی سکولار و «مدعیان زباندراز مردمشناسی» هیچ تحلیلی در این باره نخواهند نوشت و هیچ میزگرد و نشستی هم درباره آن برگزار نخواهند کرد.
اما کافی است کوچکترین اجتماعی در تقابل با ارزشهای اسلامی و انقلابی صورت گیرد آنگاه است که کفتارصفت مشغول لاشخوری میشوند.
🔴 اخلال در سیستم فروش بلیط قطار و سپس اعلان تکمیل ظرفیت !
♦️ از وزارت راه و شهرسازی تقاضا داریم نسبت به مشکل بوجود آمده توضیح دهند.
♦️ دلیل نفروختن بلیط قطار توسط راه آهن چیست؟
ما این موضوع را از وزیر محترم راه و شهرسازی مطالبه میکنیم که
۱_ یا سیستم فروش بلیط باز شود
۲_ یا در صورت امکان ، چند قطار مسافربری به صورت موقت به محور شمال_جنوب اضافه شود
و یا
۳_ نسبت به مشکل به وجود آمده ، شفاف سازی کنند.
newsmrud1@mrud.ir ایمیل وزارت راه
تلفن 02188646377
📚حماسه راهپیمایی اربعین
📜 واقعاً یک موهبت بزرگ الهی را خدای متعال در اختیار اینهایی که خودشان را به پیادهروی #اربعین میرسانند، گذاشته است.
۱۳۹۸/۰۷/۰۱ شرح حدیثی از امام صادق(ع)، درباره زیارت امام حسین(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ میان مدیریت میدانی و مدیریت کارتابلی تفاوت وجود دارد
🔸رئیسجمهور در نشست خبری: (۱)
🔹از مردم صبور که در این یک سال بسیار با دولت همراهی کردند تشکر می کنم.
🔹از رهبر معظم انقلاب که بسیار همراهی کردند تشکر می کنم، از تمام رسانهها به خاطر همراهی با دولت تشکر می کنم.
🔹بنا داریم تغییر رویکردهایی را در کشور داشته باشیم.
🔹اولین تغییر رویکردی که بر آن تاکید کردیم که باید اتفاق بیفتد، دولت مردمی، با مردم بودن را تجربه کردن، تاکید بنده و همه همکارانم این بوده که با مردم باشیم.
🔹بیش از ۵۰ سفر استانی و حضور در مجامع مختلف، در همین راستا بوده است.
🔹باید در میان مردم بود. بین مدیریت میدانی و مدیریت کارتابلی تفاوت وجود دارد.
🔴هم اکنون 🔴
متاسفانه باخبر شدیم امروز در شیراز، توسط دو زن مزدور به همسر و دختر شهید بزرگوار منصور خادم صادق حمله شده و ضمن ضرب و شتم اقدام به کشف حجاب این دو بانوی محترم کرده اند و مردان بیغیرت پاساژ هم، همانند اهل شام در هنگام گذر کاروان اسرای کربلا به هلهله و شادی پرداخته اند!
از مسئولین انتظامی و فرمانده سپاه شهر شیراز و نهادها و ارگانهای مربوطه خواستاریم هر چه زودتر به این مسئله رسیدگی نمایند و ضمن دستگیری آن دو مزدور ، در همان محل پاساژ مجازات حد را در موردشان اعمال نمایند، ضمن اینکه با هلهله کنندگان و تشویق کنندگان که شریک جرم محسوب می شوند نیز به نحو مقتضی برخورد صورت گیرد!
از امت مومن و انقلابی شیراز نیز در خواست یک راهپیمایی گسترده و محکوم کردن این عمل شنیع و یادآوری نام و یاد شهدای عزیز را خواستاریم
مگر مومنین و انقلابیون مُرده باشند که پتیاره های بهایی و مزدور بخواهند به ناموس شهدا جسارت کنند!
#حجاب
#شهید_منصور_خادم_صادق
پشت پرده ازدواج تتلو و سحر قریشی؛ پای سود چند صد میلیاردی در میان است؟
تاریخ انتشار: 1401/06/07 - 13:49
akhr.ir/9258113
✨سندروم تنگ ماهی و مسئله استقلال بانک مرکزی
رنه دکارت، فیلسوف فرانسوی معتقد بود نائلشدن به حقیقت، جز از طریق تمرکز ذهن و تعمق طولانی بر ریزترین جزئیات ممکن نیست. مراد از فروکاستگرایی و تقلیلگرایی که نخستینبار توسط او مطرح شد، این بود که میتوان پدیدههای پیچیده را به اجزای تشکیلدهنده آنها تقسیم کرد، هر جزء را واکاوید و فهمید و سپس با سرهم کردن فهمهای جزئی، به فهم کل نائل شد. آرای دکارت متفکران غربی را به سویی سوق داد که پدیدهها را به اجزای خود تقسیم کرده و در آنها عمیق شدند و به دستاوردهای عظیمی نائل شدند، اما در این تعمق و تمرکز به اندازهای افراط کردند که جایی برای «سرهم کردن فهمهای جزئی» باقی نماند و خسارات عظیمی نیز بهبار آمد. حصرگرایی روششناختی، دگماتیسم علمی و تخصصگرایی بهقدری غالب شد که شبکه بههمپیوسته دانش را پارهپاره کرد و باعث به وجود آمدن نتایج ضدونقیض در علوم شد. دانشمندان هر رشته تخصصی، نتایج تحقیقات خود را حقیقت قلمداد کردند و نتایج بهدستآمده توسط دانشمندان دیگر را انکار کردند. آنها مطالب انبوه و عمیقی درباره موضوعاتی محدود میدانستند، اما به کلیت و جامعیت موضوعات کمتر میاندیشیدند و برایشان بررسی مسائل در یک گستره چندجانبه قابل تصور نبود. دانشمندان مسلمان این حصرگرایی روششناختی را با «مغالطه کنه و وجه» توضیح میدهند: «متفکر هنگام مواجهه با یک صفت از اوصاف پدیده مورد بررسی -هرچند آن صفت بسیار مهم باشد- گمان میکند ذات و کنه وجود پدیده مورد نظر چیزی نیست جز همان صفتی که او میبیند و میفهمد و میشناسد. نتیجه چنین گرایشی، ناکامی در فهم و حل مسائل پیچیده بوده که نیازمند نگاه کلان، سیستمی و چندبعدی است. این یک بیماری شناختی است که با سندروم «تُنگ ماهی» شناخته میشود و مبتلا، چون ماهی در تنگ همه جهان را به تنگی که در آن محصور است و جز آن نمیفهمد و درک نمیکند، تقلیل میدهد.
سپردن امور مرتبط با مدیریت کلان کشور به نظرات کارشناسانی که در یک حوزه خاص تخصص دارند، موجب ابتلا به همین سندروم تنگ ماهی است. طیفی از متخصصان پولی و بانکی که به تقلی از میلتون فریدمن معتقدند "تورم همیشه و همهجا یک پدیده پولی است" و استقراض دولت از بانک مرکزی را عامل اصلی نقدینگی میدانند، دنبال پیادهسازی نسخه استقلال بونک مرکزی در کشور هستند. این آقایان، نه به نقش بانک مرکزی در توسعه کشور میاندیشند، نه به عوامل دیگر تورم -چون ارز و انرژی- نیمنگاهی میاندازند، نه چیز دیگر. انتظاری هم از آنان نیست که در مسائل کلان مدیریت کشور وارد باشند و در محاسباتشان بگنجانند؛ شاید اگر بخواهند هم صلاحیتش را ندارند. اما اشتباه بزرگ اینجاست که سرنوشت بانک مرکزی کشور را بسپاریم به یک تخصص محدود و یک نگاه محدود از یک زاویه خاص به یک نهاد ملی.
ارسطو در کتاب سیاست استدلالی لذیذ علیه سپردن امور به متخصصین دارد که حیفم میآید نخوانید: "داوری مالک خانه درباره شکل خانه بهتر از داوری معمار، و داوری میزبان درباره یک جشن بهتر از داوری آشپز است". معمار و آشپز در کار خود تخصص دارند، اما سپردن تصمیمگیری درباره شکل خانه به معمار و کم و کیف یک میهمانی به آشپز، عین بلاهت است و هیچ مالک و میزبانی چنین نمیکند.
اگر شکل خانه را به معمار و نوع غذای جشن را به آشپز میسپاریم، سیاستگذاری را درباره بانک مرکزی را هم به متخصصان پولی و بانکی بسپاریم.
@syjebraily
35.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در بررسی مسائل، برای اطلاعات نباید دچار وسواس شد
🔸یکی از سوالات پرتکراری که در جلسات عنوان میشود در ارتباط با پشتپردههاست، امروزه با فناوریهای موجود فقری در اطلاعات وجود ندارد
🔸در بررسی مسائل، برای اطلاعات نباید دچار وسواس شد و از همان مسائلی که در وسع هرشخص هست باید استفاده شود
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily