شهادت مظلومانه امام حسن عسکری (علیه السلام) تسلیت و تعزیت باد.
آجرک الله یا مولانا یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
امام حسن بن علی بن محمد (علیهم السلام) مشهور به امام حسن عسکری (علیه السلام) یازدهمین امام شیعه اثناعشری پدر گرامی آخرین ذخیره الهی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در سال ۲۳۲ هجری قمری متولد گردید
ایشان فرزند امام هادى (علیه السلام) و بانوئى پارسا و فاضله به نام حُدَیثه است که در برخی منابع نام ایشان را سوسن نیز دانسته اند
از جمله القاب حضرت «نقى» و «زکى» است ولی چرا ایشان به نام عسکری (یا به لفظ محاوره فارسی عسگری) مشهور شده است از آنجاست که حضرت را به دستور خلیفه عباسی در محله ای (زندان و منطقه نظامی) به نام عسکر در سامرا سکونت اجباری داده بودند که به همین دلیل حضرت به عسکری معروف شدند.
امام حسن عسکری (علیه السلام) در محاصره دشمنان بودند و تمام حرکات حضرت زیر نظر بود ولی این خفقان شدید نتوانست فعالیت های حضرت را محدود نماید ایشان برای مقابله با افکار ضد اسلامی که در دوران ایشان بشدت گسترش پیدا کرده بود و ترویج اسلام واقعی نه اسلامی که خلفاء ظالم از اسلام نشان داده بودند تلاش ها و فعالیت فراوانی انجام دادند. کوشش های علمی ، تبیین اندیشه های ناب اسلامی ، ایجاد شبکه ارتباطی با شیعیان جهان در دورترین نقاط و آماده سازی آنان برای دوران غیبت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از جمله فعالیت های مهم امام حسن عسکری (علیه السلام) در این زمینه به شمار می آید
سرانجام معتمد عباسی به دلایل بی شماری از جمله دشمنی که از حضرت به دل داشت و البته محبوبيت و نفوذ معنوى و علمی امام در جامعه و پاسخ ندادن تمام نقشه ها ، زندان و اختناق برای کاهش محبوبیت حضرت تصمیم به قتل حضرت گرفت . معتمد در ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری قمری دستور داد امام حسن عسکری (علیه السلام) را با زهر مسموم نمایند ، امام در اثر زهر چند روز در بستر بیماری قرار گرفتند و در هشتم ربیع الاول در سن ۲۸ سالگی به شهادت رسیدند.
امام حسن عسکری علیه السلام: در تفسیر منسوب به ایشان درباره آیه شریف «و تا آنان طلب آمرزش میکنند، خدا عذاب کننده آنان نخواهد بود*»:
یعنی تا اظهار توبه و انابه میکنند؛ زیرا از احکام خداوند در دنیا، این است که تو را به پذیرفتن ظاهر و جستجو نکردن از باطن، امر میفرماید؛ چون دنیا سرای مهلت و فرصت است، و آخرت، سرای سزاست و نه عبادت و عمل.
متن حدیث:
الإمام العسکری علیه السلام فی التَّفسیرِ المَنسوبِ إلَیهِ، فی قَولِهِ تَعالی: «وَمَا کَانَ اللَّهُ مُعَذِّبَهُمْ وَهُمْ یَسْتَغْفِرُونَ *»: یُظهِرونَ التَّوبَةَ والإِنابَةَ؛ فَإِنَّ مِن حُکمِهِ فِی الدُّنیا أن یَأمُرَکَ بِقَبولِ الظّاهِرِ وتَرکِ التَّفتیشِ عَنِ الباطِنِ؛ لاِءَنَّ الدُّنیا دارُ إمهالٍ وإنظارٍ، وَالآخِرَةَ دارُ الجَزاءِ بِلا تَعَبُّدٍ.
شهادت الامام الحسن العسکری
برتمام شعیان الخصوص فرزندشان حضرت حجت ابن الحسن(ارواحناه والفداه)تسلیت باد.
التماس دعا
animation.gif
191.9K
آغاز امامت حضرت حجت ابن الحسن العسکری(ارواحناه فداه)مبارک باد.
التماس دعا
#سلام_برمهدی
دعاکنیم همدیگر را؛شاید توفیقی حاصل شودتااینکه با اماممان،صاحبمان؛پیمانی ناگسستنی ببندیم.
هدایت شده از مسجدحضرت علی ابن ابیطالب(علیه السلام)شهر کلوانق
این ترک خورده دلم وحشت آن را دارد
که بمیردونبیندپسر زهرا را...
اللهم عجل لولیک الفرج
1_119558263.mp3
10.56M
#حسینطاهری
🍃دم غروب شده با خاطرات گریه کنی😭
🍃یه گوشه بشینی و با تنهایی هات گریه کنی😭
⏯ #شوراحساسی
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #رزق_معنوی😍
🔴 مهم و فوری
🔅 نامه حوزه دفتر رئیس محترم قوه قضائیه به تمامی مردم:
با عزمی همگانی، فضای اداری کشور را آنقدر شفاف می کنیم که هیچ متخلفی با هیچ ترفندی نتواند دوام بیاورد.
🔷 اگر سند و مدارکی از تخلفات بعضی از مسئولین شهر یا استان خود و یانارضایتی از مسئولین قوه قضائیه، قاضی، وکیل، شهردار، اعضای شورای شهر، نماینده مجلس و رؤسای ادارات در دست دارید، اسناد را به صورت محرمانه و ناشناس، بدون نیاز به ذکر مشخصات شخصی خود و تنها به عنوان شهروند به دفتر حضرت آیت اللّه رئیسی ارسال کنید تا فورا پیگیری شود.
👇👇👇👇👇
*حوزه رياست قوه قضائيه رئیسی:
*تهران خيابان وليعصر (عج) خيابان پاستور* تلفن : 66952536
*معاونت قضايي قوه قضائيه :
*تهران خيابان وليعصر(عج) بعد از چهار راه سپه كوچه سخنور*
تلفن : 8 - 66345937
*لطفاً به سایر گروه ها اطلاع رسانی کنید*
مسجدحضرت علی ابن ابیطالب(علیه السلام)شهر کلوانق
https://eitaa.com/masjedaliabnabitaleb
سوال: مگر پیامبر در رفیعترین جایگاه نبوده و نیستند؟ تقاضای ترفیع جایگاه برای ایشان از خداوند عزوجل چه معنی دارد؟
پاسخ :
در پاسخ گفتنی است: بدون شک، کمال مطلق و تام و تمام تنها از آن خدای تبارک و تعالی است و ماسوی الله که وجود مبارک نبی مکرم اسلام نیز در این زمره است نسبت به وجود خدای متعال همه به تشکیک مراتب، دارای نقص و کاستی و فقر هستیم چنانکه فرمود: يا أَيُّهَا النَّاسُ أَنْتُمُ الْفُقَراءُ إِلَي اللَّهِ وَ اللَّهُ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَميدُ، ای مردم شما ( همگی ) نیازمند به خدائید تنها خداوند است که بی نیاز و شایسته هر گونه حمد و ستایش است!
بنابراين گرچه وجود مبارك پيامبراكرم(ص) اشرف موجودات است و هيچ كسی ازافراد بشر -چه در گذشته، چه در حال و آينده- درجه و مقام او را نداشته و ندارند؛ اما در مقايسه با خداي عالم بازهم جاي كمال دارد. باتوجه به اين نكته دعا و طلب ترفيع درجه براي آن بزرگوار اشكال ندارد؛ علاوه بر اين كه دعاي مابراي پيامبر(ص) و معصومين(ع) نفع آن به خودمان برميگردد.
علامه طباطبايي در اين زمينه فرموده اند:
مَثَل دعاهايي كه ما نسبت به پيامبر(ص) و معصومين(ع) ميكنيم مثل باغباني است كه باغي را حفاظت ميكند ولي خودش مالك آن باغ نيست. حال اگر در روز عيدي صاحب باغ به آن جا آمد و باغبان يك دسته از گل هاي آن باغ را به صاحب باغ هديه كرد، او چيزي از خودش به صاحب باغ نداده است و منتي بر وي ندارد؛ چون گلهاي باغ او را به خودش داده ولي با اين كار موجبات تقرب و محبت بيشتر ارباب و صاحب باغ را فراهم كرده است ما نيز هر چه داريم از پيامبر(ص)و ائمه اطهار(ع) داريم و به بركت آنان هدايت شده ايم و راه دعا و نيايش را آموخته ايم ازاين رو اگر از آنچه به ما داده اندچيزي به آنها هديه كرديم و براي آنان از خدا طلب ترفيع درجه نموديم، در واقع نفعش به خودمان ميرسد؛ چون باعث تقرب به آنها و جلب محبت بيشتر به آنان ميشود.
در خصوص عبارت "و تقبل شفاعته" گفتنی است: خداوند در سوره «والضحي» وعده كرده كه او را راضي كند و اين به شفاعت تفسير شده است؛ اما نسبت به ما چنين قولي نداده كه حتماً مشمول شفاعت شويم بلكه بايد به وسيله اعمال صالح و دعا و نيايش، از خداوند بخواهيم كه شفاعتش را نصيب ما بفرمايد. فلذا این عبارت، اولاً دعایی است که اهل بیت (ع) به ما تعلیم داده و گفتن آن را سفارش کرده اند ثانیاً مقدمه پذیرش شفاعت پیامبر و آل الله (ع) را در باره ما فراهم می سازد.
موفق باشید ...@};-
حتما دقت کنید.
التماس دعا