آقا امید درجی...
مسجد دوازده امام علیهم السلام شهرک فجر
#وضعیت
🔸🔸
@masjeddavazdahemam
🔹 جوکهای هدفمند❗️
یه زمانی تو جوکهامون میگفتیم یه ترکه، یه لره و یه...
بعد شد یه ایرانی و یه چینی و یه ...
دقت کردید الان چقدر جوک گفتن درباره پدرومادرها زیاد شده؟ یه بار بابام..
💠 کاملا مشخصه که کوبیدن #خانواده، یکی از مهمترین اهداف دشمن هست و یارگیری مناسبی هم از مردم خودمون کردن❗️
⚠️ لطفاً در انتشار جوکها و لطیفه هایی که درباره مادرها یا پدرهاست، شریک و سهیم نباشید.
🆔 @hedayatefatemiy
هدایت شده از مسجد حضرت ابوالفضل علیه السلام شهرک قائم عج
💠 مراسم مناجات شعبانیه
(آخرین جمعه ماه شعبان)
با نوای گرم
❇️ حجت الاسلام محسن طلائی
🗓 زمان : جمعه ۱۲ فروردین ماه ۱۴۰۱ بعداز نماز مغرب و عشاء
🕌 مکان : خیابان امام خمینی (ره) - شهرک قائم(عج) - کوچه ۱۶
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
💠@ghaemeardakan
امام مهدی علیه السّلام:
"أكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجيلِ الفَرَجِ فَإنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.
براى تعجيل در فرج بسيار دعا كنيد، که آن فرج شما هست."
💠مراسم پرفیض دعای ندبه💠
🕖زمان :جمعه ها ساعت ۷ صبح
🕌مکان: اردکان_ شهرک فجر
مسجد دوازده امام علیهم السلام
◀️هر گونه کمک هاتون برای مراسم دعای ندبه رو به آقای محمد طاها شاکر تحویل بدید
@masjeddavazdahemam
هدایت شده از ⚘️بهار عالمیان⚘️
❇️بسم الله الرحمن الرحیم
✅یک تیر و هزاران هدف!
بعضی وقتها فرصت کم است. یا فرصت هست ولی در توان تو نیست. باید کاری کرد. تا زمانت سوخت نشده بجنب!. حرکتی انجام بده.
آیا میدانی امام زمانت هر روز منتظر توست وشاید هرلحظه...؟! چرا به سمتش حرکتی نمی کنی؟ فکر نکن او محتاج به توست!! کارش گیر توست!! خیر؛ او میخواهد تو وصل نور شوی! تو وصل دریای بی کران نعمت و رحمت شوی! باید بیایی تا تو را متصل سازد.
حرکتی میخواهد.
راستی؛ چه کنیم؟ چه اقدامی؟ چه حرکتی؟
می توان به هر روشی دل خود را معطر به عطر مهدوی کرد. اما!! ولی!!
ولی می توان با یک تیر هزاران نشانه را زد!
می توان با تربیت خویشتن، هزاران نفر را نیز نورانی و مهدی باران کرد! و تک تک آحاد مردم را با امام زمان آشنا کرد.
می توان با شرکت در دوره تربیت مربی مهدویت، هم خود را غنی کرد از مباحث مهدوی «دوران غیبت، شبهات، زندگی مهدی گونه و دیگر مباحث» و هم هزاران هزار نفر را متصل به مغناطیس خیر، سعادت، رحمت و برکت کرد. میلیون ها خدا بیامرزی، در توشه اعمال خود به ثبت رساند.
تو می شوی؛ یکی برای همه!!! واسطه خیر می گردی! نام تو در این راه، با فونتی متفاوت که به چشم بیاید، برای همیشه ثبت می شود؛ و همه می شوند برای او!! او که خواهد آمد...
زمانی باقی نمانده..
بسم الله
برای ثبت نام به آدرس ایتا @mahdavi400 مراجعه کنید.
علی شاکر اردکانی
ایام نیمه شعبان ۱۴۰۱ خورشیدی
#اردکان
#امام_زمان
👏👏👏👏👏👏👏
"بهار عالمیان"
کانال تخصصی مهدوی
@mahdi255noor
هدایت شده از ✧نُـکٰـاتِ طَـلٰـائـی✧
احکامشرعی١۴٠١.١.١٢.MP3
2.58M
#صوت کوتاه
🔻نکاتی بابت سیزده به در👏
اسلام موافق تفریح است
اما نکاتی هم باید حواسمون باشه..
حجت الاسلام و المسلمین فتاحی
💠ستاد نمازجمعه اردکان
💠@shamimejomehardakan
🔸🔸🔸🔸
@ahkammohsenardakani
Track 01.mp3
29.63M
👏نکاتی مهم در مورد استفاده از فرصت ماه مبارک رمضان✅✅
با کلام؛
حجت الاسلام و المسلمین سید اسماعیل شاکر
بیان شده در
روز اول ماه رمضان سال ۹۷
مسجد زیرده
✅به نام خدای نوجوونها..
⬆️از زیبا ترین تصاویری که این هفته در فضای مجازی اردکان دیدم...👏
👏یادداشت برداری نوجوونهای دهه هشتادی گروه سرود شمیم در درس اخلاق امام جمعه محترم حجت الاسلام و المسلمین سید اسماعیل شاکر
◀️حمایت از تنها نماینده شهرستان اردکان گروه سرود شمیم آسمان در مسابقات جشنواره بین المللی سرود زنده خوانی فجر استان یزد فقط با ارسال عدد ۸۸۵ به۳۰۰۰۱۱۲۳ جهت راه یابی به مرحله کشوری ان شاءالله 😍
✅و همچنین رای گیری از طریق سایت تلوبیون
https://festivalsorood.telewebion.com
✅در ضمن رای های #پیامکی با رای های داخل سایت جشنواره در #تلوبیون جداگانه محاسبه می شود.
🖋محسن طلائی اردکانی
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
هدایت شده از ✧نُـکٰـاتِ طَـلٰـائـی✧
#معرفی_کتاب
مباحث تبلیغی درباره
"احکام و آثار موسیقی"
نویسنده؛ حجت الاسلام و المسلمین
سید اسماعیل شاکر
هدایت شده از ✧نُـکٰـاتِ طَـلٰـائـی✧
بخشی از کتاب فوق ⬇️⬆️
❌چند سؤال از طرفداران و مبلّغان موسیقی❌
سوال اول: چرا اهلبیت به هیچ نوع موسیقی سفارش نکردند!؟
چرا عقل کل و هادی سبل و معلم بزرگ بشریت؛ حضرت محمد (ص) و جانشینان معصوم ایشان ـ که همه دارای علم لدنّی و فوق بشری بودند ـ وقتی درباره فواید امور مختلف از خوردنی و پوشیدنی و درمانی صحبت کرده اند ـ که خود اعجازی از آن معادن علم و حکمت به شمار می آید ـ درباره تاثیر مثبت غنا و موسیقی (که طرفداران پر و پا قرص، مدّعی آن هستند) چیزی نگفته اند، بلکه بالعکس از آن، مذمّت هم نموده اند!!؟
در میان سفارش های اهلبیت حتی به مواردی جزئی ـ مانند تاکید بر حجامت، خوردن عسل، روغن مالی بدن، اجتناب از غذای داغ، استفاده نمودن از سیاه دانه و سیب و کرفس و خرما، دوری نمودن از عوامل افسردگی و ضد شادابی مانند برخی رنگ ها و غم و غصه دنیا ، حتی آداب چگونه آب خوردن و به رختخواب رفتن و صدها مصداق دیگر ـ بر می خوریم؛ اما هر چه جستجو می کنیم، توصیه و سفارش که هیچ؛ یک اشاره کوتاه نیز در منفعت مطلق موسیقی یا حداقل برخی اقسامش که در آن زمان و در میان برخی مردم رواج داشته، نمی بینیم!! بلکه هر چه هست همه مذمّت و مضرّت و منع از سرگرم شدن به آن است!!
واقعاً چرا؟!
واقعا چرا ـ از باب مثال ـ حضرت صادق (ع) ده عامل نشاط و شادابی را ـ اعم از خوردنی و غیر خوردنی ـ ردیف کرده، بر می شمارد و به نوازندگی و استماع موسیقی هیچ اشاره ای نمی کند!؟ بلکه در کلماتی دیگر نسبت به گوش دادن و نزدیکی این امور، به شدّت هشدار می دهد!! و چرا نبیّ مکرم (ص) به شادی و حتی بازی و انجام ورزش هایی مانند شنا، تیراندازی و سوارکاری سفارش می کنند؛ اما از سر وکار داشتن با موسیقی برحذر می دارند!؟
همین یک سؤال برای ایجاد شک و تردید در منافع موسیقی و دروغ بودن تبلیغاتِ بسیار در آثار مثبت آن، کافی است.
به فرموده استاد علامه جعفری: «تاريخ نشان نداده است كه از انبياء و مرسيلين و ائمّه عليهمالسلام و صحابه و پيروان واقعى آنان، موسيقى را براى تربيت ارواح آدميان توصيه كرده باشند، با اين كه رسالت و پيام آنان درباره ارائه هر گونه طريق تكامل براى انسانها بوده است.» باید به دور از تعصّب، عوام فریبی و پیش داوری، با دلایل قوی و منطقی، پاسخ این سوال داده شود.
صفحات ۱۸۷ و ۱۸۸
هدایت شده از ✧نُـکٰـاتِ طَـلٰـائـی✧
ادامه..
❌سوال دوم : چرا دانشمندان بزرگ مروج موسیقی نشده اند؟!
در مرتبه بعد از معصومان، چرا بزرگان علم و عرفان و قهرمانان میدان معرفت و سیر و سلوک، نه تنها توصیه ای به این موضوع نکرده اند؛ بلکه گوش دادن و سر و کار داشتن با موسیقی را مانع راه معنویت و معرفت معرفی نموده اند!؟
چرا از بوعلی و خواجه نصیر و علامه مجلسی و صدرالدین شیرازی گرفته تا علامه طباطبایی و امام خمینی ـ که همه از بزرگان بشریت و افتخارات عالم اسلام هستند ـ توصیه ای درباره استفاده از موسیقی نمی بینیم!؟ بلکه در مقابل، همه این بزرگان راه علم و پیشرفت و عقلانیت و جدیت را از راه موسیقی جدا دانسته اند!
استاد علامه محمدتقى جعفرى (ره) مىگويد:
«فرض مىكنيم كه ما هيچ ضرر محسوسى در آن اشخاص كه با موسيقى سر و كار دارند، نمىبينيم، امّا نبايد فراموش كنيم كه هيچ حقوقدان و فيزيكدان و رياضيدان و هيچ يك از دانشمندان علوم تحقيقى نه تنها از موسيقى براى كارهاى خود بهره بردارى نكردهاند، بلكه به جهت مخالف بودن موسيقى با فعّاليّت علمى مغز، همواره راه تعقّل و انديشه را از راه موسيقى جدا كردهاند.
اين حقيقت دليل آن است كه انديشه و تعقّل با تحريكات و تجسيمات موسيقى سازش ندارد؛ بنابراين ما نوعى از اختلال تعقل، در موسيقى مىيابيم كه از خواص تخديرى وتحريكات احساس موسيقى به وجود مىآيد. به علاوه پيشوايان مذهبى كه به تمام سطوح شخصيّت انسان آگاهند، موسيقى را محكوم مىنمايند.»
ممکن است در ذهن مطالعه کنندگان محترم تأیید برخی دانشمندان بزرگ از موسیقی تداعی کند، که پاسخ آن را در صفحات گذشته آوردیم.
هدایت شده از ✧نُـکٰـاتِ طَـلٰـائـی✧
خاطره ای از برخورد امام خمینی (ره) در برابر موسیقی
مطلب قابل تامل دیگر این که، بزرگان ما علاوه بر آن که موسیقی را ترویج ننموده اند؛ در میدان عمل نیز روی این موضوع دقت و حساسیت داشته¬اند تا مبادا از خطوط قرمز عبور نمایند!؟
از باب نمونه به نکته ای از زندگی بزرگ مرد علم و عرفان و تقوا؛ اسلام شناس بی نظیر معاصر؛ حضرت امام خمینی (ره) اشاره می کنیم.
نوه امام راحل حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در مصاحبه ای با تاکید بر «تقید و حساسیت رهبر کبیر انقلاب نسبت به تمام جزئیات دین» نقل می کند:
«خیلی اوقات ما نسبت به در نظر گرفتن یک ظاهر دینی بر می آشوبیم، اما وقتی کسی جلوی ما غیبت می کند حسّاس نمی شویم. وای به حال ما اگر خودمان غیبت کنیم، خودمان تهمت بزنیم و خودمان بد دیگران را بخواهیم! اگر کسی جلوی امام غیبت می کرد، ایشان از جا بلند می شد و می رفت؛ یا او را نهی می کرد. از آن سو، ظواهر دینی را هم نمی شد مقابل امام فراموش کرد، زیرا عده ای درگیر ظواهر می شوند و در نقطه مقابل آن، عده ای به بهانه اخلاقیات، ظواهر را کنار می گذارند. واقعا امام نسبت به بحث حجاب و اختلاط نامحرم توجه بسیار ویژه ای داشتند؛ در خانواده ما وقتی نوه های پسری به سن بلوغ می رسیدند امام آن ها را از نشستن سر یک سفره با نوه های دختری منع می کردند. این تقیدات بسیار سنگینی که امام به ظواهر دینی داشتند را نمی توان در تحلیل شخصیت ایشان نادیده گرفت. در بحث موسیقی هم، امام شب ها که رادیوهای بیگانه را گوش می کردند، به محض آن که صدای موسیقی از رادیو بلند می شد آن را قطع می کردند. لذا همه افراد باید مراقب باشند که خدای نکرده امام را به گونه ای تحلیل نکنند که بُعد عنایت ایشان به فقه و احکام فقهی، بخصوص مظاهر اجتماعی و فرهنگی دین، کمرنگ جلوه داده شود. قدم به قدم زندگی امام آمیخته به تقیدات کامل و بدون تسامح به احکام دینی است. البته در رفتار ایشان با کسانی که احیانا در نکاتی تقیدات لازم را ندارند، برخوردی کاملا انسانی، تربیتی بود؛ نه این که به صرف یک لغزش کسی را از دایره دین داران خارج کنند و با تهمت های ناروا او را برانند.»
صفحات ۱۸۹ و ۱۹۰
کتاب
" مباحث تبلیغی درباره احکام و آثار موسیقی"