فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هر بچه شیعه که می خواد یک دلیل محکم برای شیعه بودنش داشته باشه این را گوش کند ...
شنیدن واجب
بر شیعه نشر واجب
علامه امینی و علمای اهل سنت
#حضرت_زهرا
#ایام_فاطمیه🏴🏴🏴
#فاطمی
هدایت شده از 🇮🇷کشتی نوحِ آخرالزمان🇮🇷
🇮🇷🚩🏴بسم رب فاطمه🏴🚩🇮🇷
#سیری_در_حقیقت_سِرّی_حضرت_مادر
حضرت فاطمه سلام الله علیها محور وجود
#جلوه_باطنی_اُمِّ_ابیها
ام ابیها نشان از عظمت حقیقت نوری فاطمی است.
در عربی معمولا اُمّ یعنی مادر، اما در اصل کلمه(اُمّ) به معنی محل رجوع هست! یعنی جمعی که برای تحصیل و رفع نیاز به موجود دیگری رجوع میکند! پس هدف از این رجوع برای رفع نواقص و حوائِج و تکمیل کمال است!
کلمه ُامّ در عربی زیاد بکار می رود مثلا چند قریه(آبادی) که نزدیک شهری قراردارد به این شهر اُمُّ القراءگفته میشود یعنی مادر آبادیها! یعنی محل رجوع ساکنین آبادیها برای رفع نیازها و احتیاجات خود!
مثلا به مغز می گویند: اُمُّ الراس، یعنی محل رجوع برای رفع نیاز، نواقص و حفاظت از اعضاء و جوارح! پس از حیث ظاهر امور عالم آفاقی و ساحت حیوانی و طبیعی اشاره اُمّ معلوم شد!
حالا وقتی وقتی اُمّ در کنار ابیها قرار میگیرد یک تعبیر ظاهری دارد که عیان است و اما در عالم معنا و ساحت معرفت به نورانیّت، معنی باطنیِ اُمِّ ابیها یک حقیقت متعالی و فوق عرشی و ماورای قیامت است!
حقیقت جمع الجمعی قرآن که در مقام وحدت محض است از ناحیه اسم مستاثره ذات بر وجود نارنین رسول الله صلی الله علیه و آله و سلّم، تجلّی میکند!
اسم مستاثره ذات، که حجّت خدا هست بر حُجَجِ الهی(اهل بیت علیهم السلام)!
اسم مستاثره ذات، که سیادت، سرور و ولایت دارد بر امامان حق علیهم السلام
اسم مستاثره ذات که واسطه فیض وجود است میان ذات احدیت و خلیفه الله مطلق(ائمه اطهارعلیهم السلام)!
اسم مستاثره ذات که تجلّی کرد و قاب قوسین و اوادنی سدرة المنتهی و آیة الله کبری، متعین شد(خلقت نوری)!
اسم مستاثره ذات که تجلّی مطلق کرد و حقیقت محمدیه، خلق شد(خلقت نوری)!
اسم مستاثره ذات اشاره وقتی پیامبرصلی الله علیه و اله درباره امیرالمومنین علیه السلام فرمود: به علی ناسزا نگوید که او ممسوس فی ذات الله هست! یعنی ذات الله اشاره به اسم مستاثره دارد که عین ربط و واسطه کبیر است میان هو و خلفایِ هو!
از میان ۷۳ حرف اسم اعظم، ۷۲ حرف آن نزد ائمه اطهارعلیهم السلام و ۱ اسم که اسم مستاثره ذات است نزد هو(خدا) میباشد! و آن ۷۲ حرف، علی الدوام در حال طوافِ اسم واحدیت و احدیت اسم مستاثره ذات است!
اسم مستاثره ذات که محل طواف و رجوع صاحبان ۷۲ حرف اسم اعظم(ائمه اطهار علیهم السلام) است برای کسب فیض وجودعظمی!
دریاب راز اشاره امام جعفرصادق علیه السلام که فرمود: هرگاه مردم حاجتی بخواهند نزد ما می آیند(ما را واسطه میکنند) و هرگاه ما حاجتی بخواهیم به مادرمان رجوع میکنیم(مادرمان را واسطه میکنیم)!
و این اسم مستاثره ذات، حقیقت احدی و سِرّی فاطمی است! فاطمیت نظام هستی است! مونت کل نظام هستی است! حضرت مادر جمیع خلائِق است!
حالا وقتی قرآن در مقام وحدت احدیِ(جمع الجمعی) بر قله قاف عرش پیامبر و امام علیهم السلام تجلّی کرد! قاعدتاً این قرآن باید از مقام وحدت(جمع الجمع) تنزّل یابد و به تفضیل و تفریق برسه! لذا پیامبرختمی مرتبت صلی الله علیه و آله لازم بود تا در این حالت رجوع کند به وجود حضرت فاطمه سلام الله علیها که در اتّصال و اتّحاد مطلق با مقام نوری احدیت فاطمی مستقر است!
حالا حضرت فاطمه سلام الله علیها باید قرآن را از مقام وحدت محض(فاطمیّت نظام هستی) پوشیده است بر همگان(لیل) باید تنزل یابد به لیله القدر!
پس دریاب راز اینکه امام جعغرصادق علیه السلام فرموده اند: مادرمان فاطمه سلام الله علیها لیله القدر است را در همین معنای عرشی، باید بررسی کرد،
اگر برای فهم جایگاه و تقدم خلقت این ذوات مقدس بخواهیم از تعبیر معقول به محسوس استفاده کنیم اینست:
سایه ی ذات خداوند تبارک وتعالی، شد:
فاطمیت نظام هستی(مقام احدیت یا حقیقت فاطمیه)!
و سایه فاطمیت نظام هستی، شد:
حقیقت محمّدیه است(کلهم نورواحد)
و سایه حقیقت محمّدیه شد:
حقیقت نوری پیامبر اعظم و ائمه اطهار علیهم السلام است!
و سایه اهل بیت علیهم السلام شد:
بهشت و عرش و کرسی و لوح و قلم و هفت آسمان و برزخ و عوالم و مراتب وجودی موجودات....
امامجعفرصادق علیه السلام که صاحب تمامی بطون و مراتب اسم العلیم و الخبیر و البصیر اند و بر کرسی خلیفه الله مطلق و عرش اسماء الله تکیه زدند بیان بسیار عجیبی دارند ایشان فرمودند:
فرمود معرفت ما به مادرمان فاطمه زهرا سلام الله علیها همچون معرفت مردم به ما است! سبحان الله، سبحان الله لذا همهی ائمه حوادث روزگار به مادرشان پناه میبرند....
هرچی معرفت عمیق تر باشه! درد مصیبت و غم عزایِ هتک حرمت حضرت مادر، جانسوزتر، جگرسوزتر و فلج کننده تر خواهد بود ! اینکه ما قالب تهی نمیکنیم به سبب حجابهای اکبر نورانی است که خود این ذوات مقدس بر روی قلبهایمان انداخته اند
وای که چه حرمتی شکستند امت پیامبرآخرالزمان
#انتشار_با_لینک
آیدی کانال کشتی نوح
@keshtie_nouh
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟩پناهگاهی امن؛ برای لحظاتی که دیگر هیچ کس قادر نیست آرامتان کند!
#کلیپ | #استاد_شجاعی
#منتظران_موعود
❁๑🍃๑🌹๑🍃๑ ❁
↷°ْ🇯🇴🇮🇳°ْ↶
https://eitaa.com/joinchat/3936092358C70b5431ca7
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خراسانی و یمانی آماده #ظهور شده اند
اللهم عجل لولیک الفرج
#منتظران_موعود
❁๑🍃๑🌹๑🍃๑ ❁
https://eitaa.com/masjedeabolfazledashtabanak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 #کلیپ ؛ #استوری
📆 بهخاطر تمام جمعههایی که چشم انتظار ما بودی اما ناامیدت کردیم، ما را ببخش...
https://eitaa.com/masjedeabolfazledashtabanak
♦️ #مقاومت یا #تسلیم؟!...
✌️ بیایید برویم ۱۴۰۰ سال قبل؛ شخصی آمده و میخواهد با ظلم و ظالم مبارزه کند.
ارتشی دارد؟! خیر.
پشتوانه ی مردمی دارد؟! خیر.
ابرقدرت ها حامی او هستند؟! خیر.
و هر آنچه امروز به عنوان نقد به جبهه مقاومت مطرح است آنروزها هم مطرح بود ولی آن شخص با ایمان راسخ ایستاد ، جانشینان او هم در مظلومیت و غربت و تنهایی و زندان و پادگان نظامی، زندگی کردند و نهایتا یکی یکی شهید شدند ولی مقاومت کردند و امروز بعد ۱۴۰۰ سال پیام او جهانی شده است.
اگر پیامبر میگفت من که عِدّه و عُدّه ای ندارم پس تسلیم شوم امروز اسمی از اسلام در جهان بود؟!
مگر پیامبر را تمسخر نمیکردند؟! مگر یاران پیامبر را ترور شخصیتی و فیزیکی نمیکردند؟! مگر علیه او جنگ ایجاد نمیکردند؟! مگر در شعب ابی طالب وضعیت به جایی نرسید که پوست حیوانات را میجوشیدند و میخوردند؟! پس چرا پیامبر تسلیم نشد؟!
پیامبر و امامان و علمای مجاهد ما با اینکه عِدّه و عُدّه ای نداشتند ، تسلیم زورگویی دشمنان نشدند و مقاومت کردند حالا که جبهه ی مقاومت ، طرفداران میلیونی در دنیا پیدا کرده است و کلی تجهیزات برای مبارزه دارد، دم از تسلیم و سازش میزنید؟! این با کدام منطق اسلام و حتی کدام منطق انسانی سازگار است که چون طرف مقابل وحشی است پس من از ناموسم دفاع نکنم، من از ارزش هایم دفاع نکنم ، من عزتم را رها کنم و ذلت را بپذیرم. با کدام منطق؟!
آهان، منطق دموکراسی؟! مگر جمهوری اسلامی با رای اکثریت مردم استقرار پیدا نکرد؟! مگر دهه ی ۶۰ اکثریت مردم به این نظام رای ندادند؟! خب پس چرا به رای مردم تمکین نکردند؟! چرا کودتای نوژه را ایجاد کردند؟! چرا شخصیت هایی که اکثریت مردم به تفکر آنها رای داده بودند ترور کردند؟! چرا صدام با پشتوانه ی ۸۰ کشور به ایران حمله کرد؟! عاقبت صدام چه شد؟! عاقبت امام چه شد؟! صدام چگونه از دنیا رفت که میگفت ۳ روزه تهران را فتح میکنیم و امام چگونه از دنیا رفت که جلوی زورگویی دنیا ایستاد؟! مگر رهبر انقلاب بارها نفرموده ، برای تعیین دولت رفراندوم کنید، پس چرا اسرائیل زیر بار همین دموکراسی نمیرود؟!
میگویند با عملیات ۷ اکتبر جنگ شروع شد!
طوفان الاقصی دفاع مشروع در مقابل سالها جنایت بود؛ مگر فلسطینی ها، سرزمین اسراییلی ها رو اشغال کردند؟! مگر بیش از ۵۰۰ قطعنامه علیه اسرائیل توسط مجمع عمومی، شورای امنیت و شورای حقوق بشر به تصویب نرسیده است؟! پس چرا اسراییل تمکین نمیکند؟!
مگر سال ۱۹۴۸، صهیونیست ها به روستای دیریاسین حمله نکردند؟! مگر صدها نفر زن و بچه ی بی گناه را نکشتند؟! مگر شکم های زنان باردار را پاره نکردند؟! مگر ۵۰ کودک را از دیوارهای محله ی قدیمی قدس به پایین پرت نکردند؟! مگر بدنهای شهدا رو در چاه ها نریختند؟!
مگر یک ماه بعد از این جنایت دوباره توسط گروههای تروریستی یهودی هاگانا و اشترن و پالماخ حمله نکردند و نصف جمعیت فلسطین را از خانه هایشان آواره نکردند؟!
مگر قتل عام لیدا و ابوشوشه رو انجام ندادند؟!
مگر با شروع اشغال رسمی فلسطین در بین سالهای ۱۹۴۸ تا ۱۹۵۰ بیش از ۵۳۰ شهر و روستای فلسطینی تخریب نشد؟!
مگر سال ۱۹۵۵ مردم غزه را نکشتند؟! مگر در منطقه خان یونس قتل عام نکردند؟!
مگر در انتفاضه اول و دوم فلسطین چند هزار نفر را نکشتند؟!
مگر سال ۲۰۰۸ در جنگ ۲۳ روزه ، چندهزار نفر را شهید و جانباز نکردند؟! مگر صدها منزل مسکونی، بیمارستان، مسجد، مدرسه، دانشگاه و سازمانهای وابسته به سازمان ملل در نوار غزه را هدف قرار ندادند؟!
و جنایت های متعدد دیگر که از حوصله ی این متن خارج است.
این همه جنایت انجام شد و آن همه قطعنامه علیه اسرائیل صادر شد ولی با طوفان الاقصی و تدبیر مجاهدینی مثل یحیی السنوار بود که چهره ی اصلی اسرائیل را مردم دنیا و حتی مردم ایران به درستی فهیمدند.
بله مقاومت هزینه دارد خصوص وقتی دشمن مقابل ، هم وحشی است هم رسانه ها دست او است، هم ابرقدرت ها از او حمایت میکنند، هم به هیچ قانون و قطعنامه و منطقی پایبند نیست.
اینجا راهی جز مقاومت نیست، مگر ما جنگی شروع کرده ایم؟! مگر ما اشغال کرده ایم؟! ما همیشه مقاومت کرده ایم تا از ارزش ها و موجودیت خود دفاع کنیم.
پس درکنار ناراحتی هامون ، ذهنمان اسیر رسانه ها و تحلیل های چندلایه ی دشمن نشود و ناامیدی در دل ما رسوخ نکند و بدانیم نهایتا جبهه مقاومت پیروز است.
آن روزی که امام حسین و یارانش را شهید کردند و اهلبیش را هم اسیر کردند، ظاهر قضیه این بود که یزید پیروز است و امام حسین شکست خورد و یک عده هم حرکت حسینی را مذمت میکردند ولی تاریخ ثابت کرد که معادلات جور دیگری است. ...
🇮🇷
30.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسلام علیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیه
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟥 برند های حامی اسرائیل در ایران
◽️ مواظب باشید دستهایمان را به خون بیگناهان آغشته نکنیم...
#یحیی_سنوار #لبنان
#منتظران_موعود
❁๑🍃๑🌹๑🍃๑ ❁
https://eitaa.com/masjedeabolfazledashtabanak
🟦کنفرانس بصیرتی۱۴۰۳/۰۸/۲۷
#موضوع: چرا ولیفقیه، خودشان مشکلات را حل نمیکنند؟!!
◽️ برخی شاید این سوالها را بپرسند و یا حداقل در ذهنشان خطور کرده باشد که:
۱- چرا رهبری که از همهی مشکلات آگاهی دارند و میدانند که در کشور چه میگذرد اما کاری نمیکنند و درصدد حل آنها نیستند؟ اگر نمیتوانند، پس رهبری به چه دردی میخورد؟
۲- رهبری که این همه قدرت دارند، چرا با این انحرافات برخورد قاطع نمیکنند؟
✅ در پاسخ باید گفت:
○ آیا انتظار داریم که رهبری،
○ به جای مجلس، قانون تصویب کند؟
○ به جای دولت، کار قوه مجریه نماید؟
○ به جای دستگاههای اطلاعاتی، تحقیق کند؟
○ به جای قوه قضاییه و دستگاه دادگستری، خودش متهمین را دستگیر و مجازات نماید؟
○ به جای رییس صدا و سیما، کارگردان و هنرپیشه بیاورد و فیلم و سریال بسازد؟
○ به جای مدیریت نظام بانکی، وارد عملیات اقتصادی و جلوگیری از وامهای کلان یا جابجایی دلارها بشود؟
○ به جای شهرداریها وارد صحنه شود و مشکلات شهری را بررسی کند؟
○ به جای دستگاههای اقتصادی و بازرگانی و گمرکات، واردات و صادرات را کنترل کند؟ و ده ها مورد دیگر ...
○ آیا این کارها ممکن است؟؟
○ آیا نخواهند گفت که پس قانون اساسی، تعریف جایگاهها و شرح وظایف و تشکیلات حکومتی یعنی چه؟! پس کی در این مملکت چه کاره است؟!
○ آیا شالوده نظام از هم نمیپاشد؟
○ آیا رهبری میتواند از آسمان یک تعداد نیروی صالح، متقی، متخصص و کارآمد بیاورد؟!
○ آیا میتواند (یا عاقلانه است که) به جای مردم، رئیسجمهور و نمایندگان مجلس را که بازوهای مردمی رهبری هستند- انتخاب کند؟ بعد، از کجا انتخاب کند؟! از فرشتگان عرش، یا از همین مردم؟!
✅ پس؛ «رهبری»،
رئیسجمهور، مجلس، دادگستری، بانک مرکزی، وزیر اطلاعات، شهرداری و... نیست، بلکه ایشان رهبریِ نظام را بر عهده دارد، با تعاریف مشخصی که در قانون اساسی و بدیهیات عقلی روشن است. نیاز کشور و نظام را میبیند و به همراه تبیین و تشریح به مسئولین و مردم منتقل میکند.
○ رهبری در جامعه، گِرا میدهد، همانند دیدهبانی که در جنگ با دشمن، گِرا میدهد تا نیروها اقدام کنند و درست عمل کنند، حال اگر گِرا درست باشد اما نیروها درست عمل نکنند تقصیر کیست؟!
○ به مردم میگویند:
در انتخاب رئیس جمهور که دولت را تعیین خواهد کرد، بصیر باشند، به کسی رأی دهند که دارای چنین امتیازاتی باشد،همین طور در انتخاب نمایندگان مجلس
◽️ حالا اگر مردم به هر دلیلی آن طور که باید رعایت نکردند،"رهبری باید بیاید و عواقب انتخاب غلط یا دست کم غیر اصلح مردم را به دوش کشیده و جبران کند؟!"
✅ رهبری،
به مجلس و به دولت، خط مشی میدهد
خطوط کلی سیاست داخلی و خارجی نظام را با توجه به اهداف و نیز شرایط حاکم بر کشور، منطقه و جهان را ابلاغ میکند.
○ مردم، الان، خیلی انتظاراتِ بیجا از ولایتفقیه دارند، راحت انتظار دارند ولیفقیه جای اندیشهی مردم، بیاید و خرابیها را اصلاح کند، این کار را حضرت علی(ع) هم نکرد، پیغمبر هم نکرد.
◽️ چرا مردم از ولیفقیه انتظار دیکتاتوری دارند؟؟!
✅ درجواب سوال دوم باید گفت که:
قدرت و نفوذ رهبری و امام در جامعه، به اندازهی آگاهی، #بصیرت و بینش مردم است نه بیشتر. اگر مردم بصیرت و آگاهی کافی را نداشته باشند، رهبر، حتی اگر امیرالمومنین(ع) باشد قدرتی ندارد.
همانند جنگ صفین، وقتی سپاهیانِ خود امام، بصیرت کافی نداشتند، مالکاشتر را از یک قدمی خیمهی کفر برمیگردانند و امام، دیگر قدرتشان نافذ نیست و تسلیم بیبصیرتی مردم میشوند.
○ وقتی در جنگ احد، غالب نیروها تدبیر و استراتژی پیامبر(ص) را از جان و دل درک نمیکنند و نادیده میگیرند، جنگ برده را میبازند...! وقتی مردم به دلیل عدم آگاهی، مغلوب دسیسههای معاویهها میشوند، رهبری همانند امام حسن(ع)، مجبور به مصالحه با معاویه میشود.
○ وقتی هنوز مردم آمادگی کافی در خود را ایجاد نکردهاند، هیچ امامی بعد از امیر المومنین(ع) نمیتواند حکومت اسلامی تشکیل دهد و تا این آمادگی در مردم ایجاد نشود امام زمان هم برای تشکیل حکومت عدل نخواهد آمد و علت غیبت هزار واندی سالشان به دلیل عدم آمادگی آحادِملتهاست...
◽️ پس، قدرت رهبری در جامعه و حاکمیت، به اندازه #بصیرت مردم است نه بیشتر...
✍️ مهدی اسلامی
#جهاد_تبیین
#منتظران_موعود
═❁๑🍃๑🌹๑🍃๑ ❁═
↷°ْ🇯🇴🇮🇳°ْ↶
https://eitaa.com/masjedeabolfazledashtabanak
هیچ ایرانی میهنپرستی دوست ندارد مشابه این ادبیات موهن، درباره دولت آقای پزشکیان تکرار شود. اظهار ضعف و عجز از سوی مدیران یا حامیان سیاسی دولت روحانی، به علاوه انفعال دیپلماتیک و تضمین دادن به غرب درباره ماندن در توافق حتی با وجود خروج آمریکا، موجب شد تا ابتدا دولت اوباما مرتکب نقضهای فاحش شود و سپس ترامپ با خیال راحت، تمام حقوق ایران را زیر پا بگذارد.
🔸۷- مضحکه بزرگی رقم خورده بود، چنان که آقای روحانی گفت: «داستان مضحکی اتفاق افتاده؛ میگویند تعهدی که قبلا بستیم، فعلا محکم نباشد، درباره موضوع دیگری حرف بزنیم! آمریکا با زبان و عمل میگوید اهل مذاکره و تعهد نیست، اما به برخی کشورها میگوید بیا با ما مذاکره کن؛ مگر ديوانهاند كه با شما مذاكره كنند؟ شما به مذاكرهاي كه به تاييد سازمان ملل رسيده، پايبند نيستيد». مضحک و موهن بود اما واقعیت داشت. روحانی آن قدر بر مدار اراده غرب چرخیده بود که عرصه را بر خود تنگ کرده و با نتیجه رفتار خود، چشم در چشم شده بود. دیگر، مجالی برای قدم از قدم برداشتن نبود، مگر برگشتن و بیرون آمدن از بنبست خود ساخته، که آن هم در روحیات برخی دولتمردان نبود. بدین ترتیب، فرصت هشت سال، با تعطیلی بخش عمدهای از برنامه هستهای، دو برابر شدگی تحریمها، سقوط شدید صادرات نفت، تعطیلی چند هزار کارخانه، معدل رشد اقتصادی ۶ دهم درصد، کسری بودجه و بدهی انباشته بیسابقه، تورم ۶۰ درصد، و ناترازیهای شدید در حوزههای مختلف انرژی به پایان رسید.
🔸۸- از همه دردناکتر، یادداشت یک نشریه غربگرای مدعی اصلاحات بود که با اشاره به تصاویر دیدار تحقیرآمیز ترامپ با رئیسجمهور صربستان نوشته بود: «از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکرهکننده میپسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد این اقدام را تمسخر كرد يا عقلانيتي سياسي خواند؟»!
🔸۹- آیتالله رئیسی، در حالی دولت را تحویل گرفت که رئیس دفتر آقای روحانی، چند روز قبلتر، یعنی در تاریخ ۹ مرداد ۱۴۰۰ و در پاسخ درخواست بودجه از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه، از قول آقای روحانی نوشته بود: «همه موجودی خزانه بر اساس درخواستهای جناب عالی، تخلیه شده و موجودی وجود ندارد.». همچنین، وزیران دولت دوازدهم در اولین جلسه با آقای رئیسی گزارش داده بودند که پولی در خزانه برای پرداخت حقوق کارکنان دولت در مرداد ۱۴۰۰ وجود ندارد! اما شهید رئیسی، نه تنها جا نخورد و خود را نباخت، بلکه در دوره ریاست دو سال و ۹ ماهه خویش، همت کرد تا بر بخش مهمی از این روند غلط مدیریتی نقطه پایان بگذارد. در همان روزهای آغازین و در کنفرانس مطبوعاتی، وقتی خبرنگار از او پرسید که آیا در صورت رفع تحریمها حاضر به ملاقات با رئیس جمهور آمریکا هستید؟، با قاطعیت پاسخ داد: خیر! او میدانست که آمریکا بنا ندارد تنها حربه باقی مانده یعنی تحریم را کنار بگذارد، بنابراین دامن همت به کمر زد و مدیران دولت را برای پویایی اقتصادی و دیپلماتیک به صف کرد تا کارهای بزرگی در همین سه سال کوتاه رقم بخورد و «ما میتوانیم» آشکارا به نمایش درآید: «ثبت رشد اقتصادی بالای ۵ درصد، پس از چند سال عقبگرد. احیای صادرات نفتی در حد 1/5 میلیون بشکه در روز. احیای خودکفایی گندم، در حالی که در دولت قبل از آن، ناچار از واردات ۷ میلیون تُن گندم شده بودیم. احیای هشت هزار واحد تولیدی تعطیل یا نیمه تعطیل.
ساماندهی هوشمند یارانه آرد و نان و صرفهجویی یک و نیم میلیون تنی در مصرف (عمدتا قاچاق) گندم. صادرات فنی و مهندسی، ساخت نیروگاه در سریلانکا و کشت فرا سرزمینی در آفریقا و آمریکای لاتین. بهرهبرداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی به ارزش بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان در کشور فقط در سال گذشته و برنامهریزی برای افتتاح ۱۰۰۰ پروژه دیگر در سال جاری. افزایش ظرفیتهای نیروگاهی، ساخت پالایشگاهها، و توسعه شبکه های آب و گاز و حملونقل و ترانزیت و تجارت خارجی.
🔻ادامه دارد...
🔸۱۰- این مسیر، تداوم تجربیات مثبتی مانند پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی و تولید بنزین و سوخت ۲۰ درصد رآکتور تهران (تولید رادیو داروی مورد نیاز ۸۵۰ هزار بیمار) در ادوار گذشته است. وقتی موفقیتها رقم خورد و عزت و اقتدار ملی احیا شد، معلوم بود که تاثیرات آن در منطقه و جهان جاری شود و اقتدار ایران به برکت هدایت رهبر حکیم انقلاب و همراهی دولت خدمت، به جایی برسد که بر خلاف ادبیات موهن رادیو فرانسه در مهر ۱۳۹۲، این بار روزنامه گاردین در ژانویه ۲۰۲۴ (اواخر دی ماه ۱۴۰۲) در تحلیلی به قلم «سایمون تیسدال» سردبیر خارجی بخش خارجی خود، تحلیلی با این عنوان را منتشرکند:
«The US isn’t the biggest power in the Middle East any more. Iran is».
🔻گاردین نوشته بود: «آمریکا دیگر، بزرگترین قدرت در خاورمیانه نیست، ایران است. جایگاه قدرت برتر در منطقه، اکنون در اختیار ایران است. نظم جهانی مبتنی بر قوانین آمریکا نیز، برای فروپاشی و جایگزینی آماده است. اهرم سیاسی واشنگتن رو به کاهش، و دیپلماسی آن ناکارآمد است... پس از ۴۵ سال تلاش، تحریم و تهدید تهران، جواب نداده است؛ آمریکا، انگلیس و اسرائیل با یک رقیب سرسخت روبهرو هستند که یک ضلع از مثلث اتحاد جهانی است که توسط شبه نظامیان قدرتمند و همچنین، قدرت اقتصادی نیز، حمایت میشود».
🔸۱۱- هر قدر که پیشبینی تهدیدها و شناسایی فرصتها و آمادگی دائمی در برابر با تهدیدات، اقدام ستودهای است، انفعال و خودباختگی، مذموم است؛ و این دومی، تنها نسخهای است که جریان غربگرا بلد است بپیچد. آقای پزشکیان دو تجربه را پیش رو دارد. باید از مشورت مشاورانی که ترس را تزریق میکنند، پرهیز کرد. چنان که امیر مؤمنان(ع) به مالک اشتر فرمود: «وَلاَ تُدْخِلَنَّ فِی مَشُورَتِک...جَبَاناً یضْعِفُک عَنِ الْاُمُورِ. با ترسو مشورت نکن که تو را در انجام امور ضعیف میکند». نقطه مقابل، مشورت گرفتن از افراد کاردان و شجاع است.
🔸در این میان، موضوعی که میتواند در موفقیت دولت به آقای رئیسجمهور کمک کند، استفاده از تجارب دولت قبل و مشورت با افرادی نظیر معاون اول دولت شهید رئیسی است که به عنوان دستیار رهبر معظم انقلاب منصوب شده است. در حکم رهبر انقلاب خطاب به آقای مخبر تصریح شده بود که شناسائی نیروهای جوان و همکاری با آنان با پیگیری برنامهریزی منطقی پی گرفته، و در کمک به دستگاههای دولتی و غیر از آن بهرهبرداری شود.
https://eitaa.com/masjedeabolfazledashtabanak
🛑 وقت انذار و هشدار است.
اگر هشیار نباشیم «ردّه» پیش میآید. به سخنان چند روز پیش رهبری دقت کنید:
بیانات روز پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ در دیدار خبرگان
این انگیزهها متوجّه این است که نگذارند انقلاب و نظام به سمت هدف خودش حرکت کند و پیش برود و توفیق پیدا کند؛ [میخواهند] آن را متوقّف کنند بلکه به عقب برگردانند؛ حالا ولو به عقب برگرداندن و آن وضع ارتجاعی قبل را نشان دادن، در لباس نویی باشد، در لباس جدیدی باشد امّا همان باشد؛ انگیزههایی برای این وجود دارد.
.
در قرآن کریم به این نکته توجّه شده است و تذکّر داده شده، آن هم نه یک بار و دو بار، شاید دهها بار. در آیات کریمهی قرآن مکرّر دربارهی رجوع به عقِب و برگشتن به آن وضعی که از آن خلاص شدند و نجات پیدا کردند، صحبت شده.
.
در آیات متعدّد قرآنی در خطاب به مؤمنین هم این تهدید و هشدار وجود دارد، که من اینجا دو سه آیه را یادداشت کردهام: یا اَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا اِن تُطیعُوا الَّذینَ کَفَروا یَرُدّوکُم عَلیٰ اَعقابِکُم فَتَنقَلِبوا خاسِرین؛(۵) این در سورهی مبارکهی آلعمران [است]؛ اگر غفلت کردید، اگر اطاعت از آنها کردید، «ردّه» پیش میآید، عقبگرد پیش میآید، ارتجاع پیش میآید؛ قرآن هشدار میدهد. یا اَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا اِن تُطیعوا فَریقًا مِنَ الَّذینَ اوتُوا الکِتابَ یَرُدّوکُم بَعدَ ایمانِکُم کافِرین؛(۶) این هم باز در سورهی مبارکهی آلعمران است. در سورهی مبارکهی بقره [میفرماید]: وَ لا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّیٰ یَرُدّوکُم عَن دینِکُم اِنِ استَطاعوا.(۷) یا این آیهی شریفهی دیگر که باز این هم در سورهی مبارکهی بقره است: وَدَّ کَثیرٌ مِن اَهلِ الکِتابِ لَو یَرُدّونَکُم مِن بَعدِ ایمانِکُم کُفّارا؛(۸) یعنی مسئلهی عقبگرد و توقّف و بازگشت به عقب مسئلهی کوچکی نیست، مسئلهی بسیار مهمّی است.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
https://eitaa.com/masjedeabolfazledashtabanak