⭕️ برگزاری مسابقه وصیتنامه خوانی سردار سلیمانی
🔹مهلت شرکت در مسابقه تا 13 دی ماه
🔹ثبت نام و شرکت در مسابقه از طریق: http://book.yazdrasa.ir/
🔹20 کارت هدیه یک میلیون ریالی به برندگان اهدا خواهد شد
☑️یزدرسا👇
🆔 https://t.me/joinchat/AAAAADu9eGS4qz02ytHp0w
✍️عظمت نهم دي را بايد در عبور موفق ملت بصير ايران از «فتنهاي عميق» دانست که در طراحي آن همه ابزارهاي تزوير و فريب براي اغواء ملت دستبهکار شده بود. در اين حماسه بزرگ همه اقشار مردم سهيم بودند.
نکات تحليلي: در نهم دی 1388 اقشار مختلف ملت با گرايشها و سلایق و انگيزههای متفاوت در ميدان حاضر شدند: 1- بخش قابلملاحظهای از خالقان حماسه بزرگ نهم دي، 24 ميليون رأیدهندهای بودند که مظلومانه نظارهگر هتک حرمت به رأیشان در طول چند ماه پس از انتخابات خردادماه بودند. فتنهگران هیچگاه حاضر نشدند که رأی آنان را به حساب بياورند و برايش احترام قائل شوند! این اکثريت براي صيانت از رأی خود در روز نهم ديماه بار ديگر به ميدان آمدند. 2- حاضرين در نهم دیماه تنها کساني نبودند که به احمدینژاد رأی داده باشند. بدون شک برخي از آنها به موسوي و کروبي رأی داده بودند، اما آن روز آمده بودند که با فريادهايشان به سران فتنه اعلام نمايند که «رأیشان را پس دهند»، چراکه رأی آنها در پاي صندوق رأی به کساني بوده که ادعاي خط امامي بودن را يدک ميکشيدند، اما عملاً بعد از آغاز فتنه نشان دادند که در خدمت دشمنان امام و انقلاب قرار گرفتهاند! 3- بخشي از حماسهسازان نهم دي آنهایی بودند که حضور بيگانگان در صف فتنهگران را خيانت به کشور ميدانستند. آنها معتقد بودند که اگر هم اختلاف و دعوا و رقابتي بين سياسيون وجود دارد، قرار نيست يک جريان با توسل به بيگانگان، زمینهساز نفوذ اجنبي در کشور گردد. 4- در جمع حاضرين در حماسه نهم دي، برخي در جرگه منتقدين دولت قرار ميگرفتند. آنها آمده بودند تا به فتنه گران اعلام نمايند که انتقاد داشتن دليلي بر قرار گرفتن در صف ضدانقلاب و براندازان نيست! آنان آمده بودند تا به فتنهگران چارچوب انتقاد و اعتراض را بفهمانند و بياموزند که همه انتقادها و اعتراضها بايد در چارچوب منافع ملت و قانون صورت گيرد و در اين مسير نبايد مرزهاي خودي و غيرخودي در هم آميزد. 5- بخشي از حماسهسازان نهم دي نيز ملتي بودند که از اینهمه جنجال و آشوب و ناآرامي به تنگ آمده بودند. آنها باور داشتند که تداوم هر مناقشه و اختلافي، حد يقفی دارد و نباید برخي زيادهخواهان، براي کسب قدرت، زندگي عادي شهروندان را به مخاطره اندازند.
@masjedeghods_taft
✍️✍️اخیراً جریانات معاند و پادوهای داخلی جبهه استکبار در تلاش برای القای قدرتمندی نظامی دشمنان درجه یک ایران (آمریکا و رژیم صهیونیستی) با بازتاب گسترده خبرهایی همچون حضور زیردریایی نظامی رژیم صهیونیستی و ناوهای هستهای آمریکایی در خلیجفارس یا عادیسازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی هستند.
گزارههای خبری: در همین زمینه رسانههای اصلاحطلب در حال بزرگنمایی از قدرت اقدامات رژیم صهیونیستی هستند، بهگونهای که روزنامه جمهوری اسلامی مینویسد: «متأسفانه رژیم صهیونیستی قفلهای 70 ساله روابط با کشورهای منطقه را یکی پس از دیگری میشکند و علائم هشداردهندهای از نفوذ اطلاعاتی و رخنه امنیتی این رژیم نامشروع و جنایتپیشه را حس میکنیم». روزنامه آرمان وابسته به جریان اصلاحطلب نیز نوشته است: «اسرائیلیها و برخی از اعضای تیم ترامپ و مشخصاً پمپئو بارها هم اعلام کردند که خواهان جنگ با ایران هستند. لذا نباید بهانهای به دست آورند تا ترامپ را وادار به تصمیمی کنند که در آخرین روزها دست به کاری بزند که دست بایدن را برای اقداماتی که میخواهد انجام دهد، ببندد».
گزارههای تحلیلی: القای قدرت برتر دشمن و ضعف جبهه داخلی، تحریف آشکار قدرت این رژیم است که با مشکلات عدیده اجتماعی و توان نظامی مواجه است و بههیچوجه توانایی مقابله نظامی با ایران اسلامی را ندارد؛ به اذعان مقامات رژیم صهیونیستی، پایههای این رژیم بهشدت در حال تضعیف و فروپاشی از درون است. 1- روزنامه اسرائیلی هاآرتص به قلم «هاموس هرئیل» تحلیلگر صهیونیست مینویسد: «ما به دلیل ناکارآمدی بنیامین نتانیاهو وارد یک گرداب پیچیده شدهایم. کابینه نتانیاهو فاسد بوده و شکست خورده است. این چهارمین انتخابات در اسرائیل طی ۲ سال گذشته است». رژیم صهیونیستی از 6 ماه پیش درگیر اعتراضات گسترده اجتماعی است. 2- ارتش پوشالی رژیم صهیونیستی در حال حاضر حتی در مقابله با بادبادکهای آتشزای جوانان فلسطینی هم عاجز و ناتوان است و برای متوقف کردن آن بیش از ده جلسه شورای امنیت برگزار کرد. شبکه دو تلویزیون رژیم صهیونیستی چندی پیش به نقل از یک مسئول نظامی اسرائیلی اعلام کرد: «ارتش اسرائیل با پرتابکنندگان بادبادکهای آتشین برخورد خواهد کرد، چراکه این بادبادکها مانند موشک بوده و پدیدهای خطرناک به شمار میروند». 3- «اسحاق بریک»، ژنرال بازنشسته صهیونیستی وضعیت آمادگی نظامی این رژیم را اینگونه به تصویر میکشد: «ارتش اسرائیل آماده جنگ نیست و در هر جنگ احتمالی هزینه بسیار هنگفتی را پرداخت خواهد کرد». وی تأکید میکند که در صورت درگیری نظامی، رژیم صهیونیستی 4 جبهه جنگی را در مقابل خود خواهد داشت، «حماس در غزه، حزبالله در لبنان، دهها هزار نظامی مسلح در کرانه باختری و ارتش سوریه که خود تهدیدی اساسی در مرزهای شمالی خواهد بود»؛ این گفته خود گواهی بر برد منطقهای و تأثیر نگاه راهبردی جمهوری اسلامی ایران در گسترش جغرافیای جبهه مقاومت و افزایش امنیت مرزی با ناامن سازی جبهه دشمن است.
.
@masjedeghods_taft
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️قسمت اول مصاحبه با سردار فلاح زاده
همرزم سپهبدشهیدحاج قاسم سلیمانی
🔸موضوع: اثر حضور سردار سليماني در شرایط بحراني سوريه در رویارویی با داعش
#مکتب_شهید_سلیمانی
#دهه_بصیرت
@masjedeghods_taft
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️قسمت دوم مصاحبه با سردار فلاح زاده
همرزم سپهبدشهیدحاج قاسم سلیمانی
🔸موضوع: تشریح فرازهای پیروزی سوریه در درگيريها
#مکتب_شهید_سلیمانی
#دهه_بصیرت
@masjedeghods_taft
🏴انا لله و انا الیه راجعون
◼️لحظاتی پیش روح بلند و ملکوتی فقیه انقلابی فیلسوف مجاهد عمار رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله علامه محمدتقی مصباح یزدی به ملکوت اعلی پیوست.
◼️رحلت این عالم ربانی را به حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و نایب بر حق ایشان مقام معظم رهبری و عموم ارادتمندان به ایشان تسلیت عرض میکنیم.
@masjedeghods_taft
سلام
🔷انشالله فردا ساعت 19 نشست سیاسی با موضوع فتنه 88 و سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی برگزار می گردد.دوستان میتوانند سوالات خود را به مدیر کانال ارسال نمایند.
باتشکر🔸
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
فرمول مبارزه در قرآن (83)
👇🌹آیه الله مصباح سردار بصیرت و ناترس در بیان حقیقت
[سوره الأحزاب (33): آيه 39]
الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ يَخْشَوْنَهُ وَ لا يَخْشَوْنَ أَحَداً إِلاَّ اللَّهَ وَ كَفى بِاللَّهِ حَسِيباً (39)
كسانى كه پيامهاى الهى را ابلاغ مىكنند و از خدا مىترسند، و از هيچ كس جز خدا بيم ندارند، و خداوند براى حسابرسى كافى است.
🌹امام خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۸۸/۰۷/۰۲
ما نه فقط در عمل احتیاج به شجاعت داریم، در فهم هم احتیاج به شجاعت داریم. در فهم فقیهانه، احتیاج به شجاعت هست؛ اگر شجاعت نبود، حتی در فهم هم خلل به وجود خواهد آمد. درک روشن از کُبریات و صُغریات؛ گاهی انسان کُبریات را درست میفهمد، در صُغریات اشتباه میکند. این درک صحیح از مبانی دین و از موضوعات دینی و از موضوعات خارجىِ منطبق با آن مفاهیم کلی و عمومی یعنی کُبریات و صُغریات احتیاج دارد به اینکه ما شجاعت داشته باشیم، ترس نداشته باشیم؛ والّا ترس از مالمان، ترس از جانمان، ترس از آبرویمان، انفعال در مقابل دشمن، ترس از جوّ، ترس از فضا؛ اگر این حرف را بزنیم، علیه ما خواهند بود؛ اگر این حرف را بزنیم، فلان لکه را به ما خواهند چسباند؛ این ترسها فهم انسان را هم مختل میکند. گاهی انسان به خاطر این ترسها، به خاطر این ملاحظات، صورتِ مسئله را درست نمیفهمد؛ نمیتواند مسئله را درست درک بکند و حل بکند؛ موجب اشتباه خواهد شد. لذا «و لا یخشون احدا الّا الله» خیلی مهم است؛ در این آیهی شریفهی «الّذین یبلّغون رسالات الله و یخشونه و لا یخشون احدا الّا الله و کفی بالله حسیبا»؛ معلوم میشود شرط بلاغ و ابلاغ و تبلیغ، همین عدم خشیت است که: «و لا یخشون احدا الّا الله».