#سلام_آقای_ما♥️
من به آمدنت
مثل چشمانم اطمینان دارم....
مثل آمدن هر صبح بعد از شب تاریک؛
مثل آمدن بهار پس از زمستان سرد
بیا و چشمانم را روشن نما..
🌤أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪَ ألْـفَـرَج🌤
@masjedejamee_shahrak
#تقویم_شیعه
📅 امروز سه شنبه
☀️ 18 مهر ماه 1402 شمسی
🌙 24 ربیع الاول 1445 قمری
❄️ 10 اکتبر 2023 میلادی
☀️ #شمسی
➕ اشغال منطقه موسیان توسط ارتش رژیم بعث عراق در روزهای آغاز جنگ (1359 ش)
➕ درگذشت "سلطان الواعظين شيرازی" محقق، مؤلف و واعظ شهير مسلمان (1350ش)
🌙 #قمری
➕ سرنگوني دولت ساماني و پايه گذاري حكومت "غزنويان" توسط "الب تكين" (350 ق)
➕ درگذشت "ابن بواب" فقيه، اديب و خوشنويس (413 ق)
❄️ #میلادی
➕ مرگ "فرانسوا فوريه" فيلسوف و نظريه پرداز فرانسوي (1837م)
—----------
@masjedejamee_shahrak
◾️اشغال منطقه موسیان توسط ارتش رژیم بعث عراق در روزهای آغاز جنگ (1359 ش)
✍ شهر موسیان در شش کیلومتری مرز ایران و عراق در استان خوزستان و از شهرهای عرب زبان ایران است که کمتر از بیست روز پس از آغاز جنگ، به همراه روستاهای اطراف آن به تصرف ارتش عراق درآمد. کل جمعیت این شهر که در زمان حمله نیروهای عراقی شامل پانصد و هشتاد خانواده بودند به اسارت قوای متجاوز درآمدند.
🔹پس از اشغال منطقه، ارتش جنایتکار بعث عراق طبق روش همیشگی خود، این شهر و سی و سه روستای اطراف آن را به وسیله مواد منفجره و بلدوزر ویران نمود و به تلی از خاک تبدیل کرد. شهر مرزی موسیان به همراه بخشهای دیگری از سرزمین ایران، در اولین روزهای عملیات غرور آفرین فتح المبین، در فروردین 1361ش از دست قوای بعثی آزاد شد و به آغوش میهن اسلامی بازگشت.
@masjedejamee_shahrak
◾️درگذشت "سلطان الواعظين شيرازي" محقق، مؤلف و واعظ شهير مسلمان (1350ش)
✍ سيد محمد شيرازي معروف به سلطان الواعظین در حدود سال 1275 ش (1314 ق) در تهران متولد شد. وي در 12 سالگي به همراه پدرش به عراق رفت و مدت دو سال در كربلا، سطوح متوسطه را خواند. سپس در خدمت پدر به كرمانشاه عزيمت نمود و به تبليغ پرداخت. او سپس براي تكميل علم و كمال خويش به كشورهاي عراق، سوريه، فلسطين، اردن، مصر و هندوستان مسافرت نمود و با گروههاي بسياري از يهوديان، مسيحيان، برهمائيان و اهل سنّت مناظرات ديني و مذهبي داشته است.
✅ مناظره سلطان الواعظين شيرازي با دو عالم بزرگ اهل سنت در پيشاور به مدت 10 شب و هر شب به مدت بيش از 8 ساعت در حضور گاندي، رهبر هند، بسيار معروف است. جريان مناظره هاي وي، در تمام جرايد آن زمان هند درج گرديد و مطالب اين مناظره در كتابي با نام شبهاي پيشاور در بيش از هزار صفحه به چاپ رسيد. علاوه بر آن، آثار گرانبهايي از وي به جاي مانده كه صد مقاله سلطاني در ردّ بر يهود و نصارا و نيز گروه رستگاران يا فرقه ناجيه در دو جلد از آن جمله اند.
✅ او سرانجام در هجدهم مهر 1350 ش برابر با بيستم شعبان 1391 ق در 75 سالگي در تهران درگذشت و با تشييع باشكوهي در قبرستان نو در شهر قم به خاك سپرده شد.
@masjedejamee_shahrak
🌺 امام جعفر صادق علیه السلام فرمود:
هر کسی بعد از نماز صبح پیش از آن که سخنی بگوید، هفت مرتبه بگوید: «بسم الله الرّحمن الرّحیم، لا حول و لا قوّة إلاّ بالله العلیّ العظیم» خداوند متعال هفتاد نوع بلا از او دور گرداند که ساده ترین آن ها مرض پیسی و جذام باشد.
🌷 قالَ الإمامُ الصّادقُ علیه السلام:
مَن قالَ بَعْدَ صَلوةِ الصُّبْحِ قَبْلَ أنْ یَتَکَلَّمَ: «بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ، وَ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ إلاّ بِاللهِ الْعَلی الْعَظیمِ» یُعیدُها سَبْعَ مَرّات، دَفَعَ اللهُ عَنْهُ سَبْعینَ نَوْعاً مِنْ أنْواعِ الْبَلاءِ، أهْوَنُهَاالْجُذامُ وَالْبَرَصُ.
📚 امالی طوسی، ج 2، ص 343.
@masjedejamee_shahrak