🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد: «ملت حسین (ع)»
♨️ #سخن_هفته: خط حزبالله در یادداشت این هفتهی خود، به این سؤال پاسخ میدهد که بعد از گذشت چهل سال از انقلاب، آیا سکهی دین همچنان در جامعهی ایران رایج است یا نه؟ آیا جامعهی ایران، جامعهای دیندار است یا آنچنانکه بعضی تصور میکنند جامعهی ایران شاهد افول دینداری است؟
🔰 #گزارش_هفته: 6 تصمیم #خبرگان در 14 خرداد 68
🔶 #روایت_هفته: پنج درس از #قیام_عاشورا به روایت رهبر انقلاب؛ کار #جامعه_اسلامی تمام است اگر...
♨️ #هیئت_تراز: مطالبهی رهبر انقلاب از مداحان و هیئتهای مذهبی؛ روی مسئله #خانواده تکیه کنید
💢 @masjedmehvarizanjan
⏱ راه کارهای مدیریت زمان از نگاه قرآن
#منبرحسینی (۳)؛
هر فردی که خواهان موفقیت است، باید برای تسلط بر لحظات خویش، ضمن داشتن برنامه برای کوچکترین واحد زمان، راهکارهای ارائه شده در برنامه را نیز به دقت اجرا کند.
🔻راهکارهای مدیریت زمان
◽️الف) برنامهریزی
◽️ب) تبعیت از برنامه
◽️ج) اولویتبندی کارها
◽️د) انجام به موقع کارها
◽️ه) تداوم کار
🔻موانع مدیریت زمان
◽️الف) استفاده نامناسب از فضای مجازی و رسانهها
◽️ب) غفلت
◽️ج) کسالت و تنبلی
◽️د) عجله و شتاب
◽️ه) تأخیر در انجام کارها
متنکامل:👇
hawzahnews.com/news/862175
💢 @masjedmehvarizanjan
🏴 استفاده از بیت المال در عزاداری
🔷س 1705: آیا استفاده از #برق_دولتی ـ بدون کنتور ـ برای روشنایی #تکیه و فضای مکان عزاداری و مانند آن، جایز است؟
✅ج: اگر با #مجوز_قانونی باشد، اشکال ندارد، در غیر این صورت جایز نیست و موجب ضمان است.
💢 @masjedmehvarizanjan
درک جوان:
یکی دیگر از وظایف امام جماعت درک جوان می باشد
واقعیت آن است که دوره جوانى اقتضائات خاص خود را دارد. جوانان به دلیل ناپختگى کم تجربگى، احساسات شدید و مشکلات بلوغ به طور طبیعى، خطاپذیرند و از طرفى روحیه استقلال طلبى و ستیزه جویى زمینه چالشها و تضادها را در میان این قشر و بزرگترها به وجود میآورد نحوه برخورد با مسائل جوانان بسیار ظریف و حساس می باشد، بسیارى از دست اندرکاران کانونهاى دینى و مساجد، بدون توجه کافى به واقعیات دوران نوجوانى و جوانى و مشکلات ویژه آنان، اقدام به واکنشهاى تند و افراطى می کنند و چه بسا یک یا دو برخورد ناسنجیده و ناصواب براى همیشه جوانان را از مساجد و عرصه تربیت دینى دورگرداند.
استاد مطهرى داستانى را نقل می کند که گویا این حقیقت است و می گوید: شخصى که به مسجد می آمد و نماز جماعتش ترک نمی شد توسط یکى از مقدسین مورد عتاب قرار می گیرد که اگر مسلمانى چرا ریشت را این طور کردهاى؟ او از همان جا سجاده را بر می دارد و می گوید این مسجد و این نماز جماعت و این دین و مذهب مال خودتان رفت که رفت.
آنان که منادیان و ناشران فرهنگ نمازند باید راههاى ارتباط با جوانان را شناسایى کنند و از روشهاى کارآمد استفاده نمایند و خودرا جاى جوان بگذارند وتوقع بیش از حد از او نداشته باشند خوشبختانه دین واقع بین اسلام به نکات دقیقى پرداخته که بسیار کارگشا است. وقتى امام على(ع) با خدمت کارش قنبر براى خرید لباس به بازار رفتند و دو پیراهن دو درهمى و سه درهمى خریدارى نمودند امام(ع) پیراهن سه درهمى را به قنبر دادند. قنبر گفت: شما به آن سزاوارترى چون شما بالاى منبر می روى و خطبه می خوانى، امام(ع) در پاسخ فرمود: «انت شاب و لک شره الشباب؛ تو جوان هستى و میل جوانى دارى»
در حدیث فوق امام(ع) این درس را به همگان داده است که جوان را درک کنند و روحیه او را در نظر گیرند.
💢 @masjedmehvarizanjan
🏴زدن طبل تا نیمه شب در محرم
🔷س 1702: نظر شریف حضرت عالی نسبت به ادامه حرکت دسته های عزاداری در شب های محرم تا نصف شب همراه با استفاده از طبل و نی چیست؟
✅ج: به راه انداختن دسته های عزاداری برای سیدالشهدا و اصحاب او(علیهم السلام) و شرکت در امثال این مراسم امر بسیار پسندیده و مطلوبی است و از بزرگترین اعمالی است که انسان را به خداوند نزدیک می کند، ولی باید از هر عملی که باعث اذیّت دیگران می شود و یا فی نفسه از نظر شرعی حرام است، پرهیز کرد.
💢 @masjedmehvarizanjan
⭕️ مگر مراسم رژه رفتن و سان دیدن است که بانیان مجالس حسینی به جمعیت اینقدر بها میدهند؟
🔹معمولًا، هم صاحبان مجالس یعنی مؤسسین مجالس- چه آنهایی که در مساجد تأسیس یک مجلس میکنند و چه آنهایی که در منازلشان- و هم مستمعین [خواهان زیادی جمعیت هستند] و این در حدودی که من تجربه دارم استثنا ندارد. اگر جمعیت ازدحام بکند راضی است، اگر جمعیت ازدحام نکند راضی نیست. این، نقطه ضعف است.
🔸این جلسات که برای این نیست که جمعیت ازدحام بکند یا نه! مگر ما میخواهیم سان ببینیم؟ مگر ما میخواهیم رژه برویم؟ هدف چیز دیگری است. هدف آشنا شدن با حقایق و مبارزه کردن با تحریفات است.
📚حماسه حسینی،جلد ۱، صفحه ۱۱۵ (با تلخیص)
💢 @masjedmehvarizanjan