هدایت شده از حکیمانه
غذای من و منافق!
مادر:« بچهها ناهار چی میخورید؟»
بچهها یکصدا:« ما قورمه سبزی میخوایم!»
پدر با ناراحتی:« من ظهر چیزی نمیخوام! برای اینا هر چی میخوان درست کن!»
رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله فرمودند:« مومن به خواست اهل و عیالش در خانه راضی است و همان غذایی که آنها خوردند را میخورد؛ ولی منافق، اهل و عیالش به خواست او در غذا خوردن تن میدهند!» بحارالانوار ج ۶۲ ص ۲۹۱
انگار دیکتاتوری و تحمیل نظر خود به دیگران، در همه جا بد است. گاهی حاکمان یک جامعه نظر خود را به مردمشان دیکته میکنند و گاهی ممکن است یک مرد، در خانه تبدیل به یک دیکتاتور کوچک شود...
خانواده هسته رشد و بالندگی یک جامعه است. مسلما یک مرد دیکتاتور، با اعمال یکجانبه گرایی، فرزندانی بدتر و دیکتاتور تر از خود، تحویل جامعه خواهد داد!
#نشر_اینپست_باقیاتالصالحات
#حکیمانه_صالحخواه
@hakeemaneh
هدایت شده از حکیمانه
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی زیبا از اخلاق زیبای رسول خدا صلیالله علیه و آله👆👆
چقدر زیبا! چقدر عالی! چقدر نو!
نبینید ضرر کردید!
امام زمان! ما را هم بپذیر!🤲
برای دوستانتان هم بفرستید!
@hakeemaneh
16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراسم ولادت امام موسی ابن جعفر (ع)
بانوای: حاج سید محسن بنی فاطمی
اسلام اسلام
هدایت شده از حکیمانه
سلام
"خدا لع...."
قصاب، مقداری گوشت برای مرحوم میرزای شیرازی( علیه الرحمه) وزن کرد.سید، دست در جیب کرد تا پول گوشت را پرداخت کند.با تعجب متوجه شد که پول را از جیبش دزدیده اند..همان جوانی که در قصابی، خود را به ایشان نزدیک میکرد، دزد پولش بود. ناخود آگاه گفت:"خدا لع" و دیگر هیچ نگفت.قصاب گفت:«آقا! چرا ادامه ندادید؟میخواستید بگویید:«خدا لعنتش کنه؟" جواب داد:«بله! ولی با خود اندیشیدم شاید فقیری بوده که هیچ کس به او قرض نداده!گدایی هم کرده کسی به او کمک نکرده! جان خود و عیالش از شدت گرسنگی در خطر بوده! از شدت اضطرار و برای نجات جانش، دست به دزدی زده.این کار حرام نیست.با چه مجوز شرعی لعنش کنم؟ لذا لعن را نیمه کاره رها کردم!»
چند درصد ما در هنگام تخریب یک کاندیدا اینقدر محتاط هستیم؟
"کمی بیندیشیم چند بار در طول روز لفظ"لعن" و "مرگ" برای افراد جامعه بر زبانما جاری میشود؟ آیا فکرهایی که این سید بزرگوار کرد ما هم میکنیم و سپس لعن میکنیم؟ یا بدون تامل،زبان گزنده و قلم نیش دار را رها میکنیم؟! کار، بسی سخت و دشوار است!!
#توهینوتخریب_کاندیداها_ممنوع
#حکیمانه_صالحخواه
@hakeemaneh
🗓24 ذی الحجه
▫️روز مباهله
روز بیست و چهارم ذیحجه سال دهم هـ .ق. روز مباهله اهل بیت(علیهم السلام) با نصاراى نجران است و از سوى دیگر نزول آیه تطهیر در شأن اهل بیت(علیهم السلام) در این روز بوده است .هنگامى كه این آیه نازل شد، پیامبر(صلی الله علیه و آله) على، فاطمه، حسن و حسین(علیهم السلام) را فراخواند و فرمود: «اللهم هؤلاء اهلی؛ بار الها! اینان اهل من هستند».
▫️روز خاتم بخشى امیرمؤمنان (علیه السلام) در حال ركوع
در این روز امیرمؤمنان (علیه السلام) در مسجد پیامبر (صلی الله علیه و اله) انگشتر خود را در حال ركوع به سایل بخشید و آیه مباركه «إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِینَ آمَنُواْ الَّذِینَ يُقِیمُونَ الصَّلاَةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ» در شأن حضرت نازل شد.
▫️نزول سوره انسان و آیه «هل اتی» در شأن اهل بیت(علیهم السلام)
در ایـن روز سـوره انسان و آیـه «هل اتی» در شأن امیـرمؤمنان و حضرت فاطمه وامام حسن و امام حسین (علیهم السلام) نازل شده است . این امر بعد از سه روز روزه، آنان و اعطاى افطارشان به مسكین و یتیم و اسیر بود كه آن طعام بهشتى نازل شد. بنا بر نقلى روز 25 ذیحجه سوره مباركه نازل شد.
📖روز شمار تاریخ اسلام
@sibtayn
روايتي را فخرالدين رازي در تفسير خود نقل مي كند كه ابن مردويه در كتاب مناقبش از ابن عباس نقل مي كند كه:
ما در اطراف چاه زمزم نشسته بوديم، كه ابن عباس از رسول خدا صلّي الله عليه و آله روايت نقل مي كرد تا اين كه مردي عمامه به سر آمد و هرچه را كه ابن عباس نقل مي كرد را تائيد مي كرد و مي گفت:
آري رسول الله اين را گفت؛
ابن عباس گفت: شما را به خدا، كيستي؟
پوشش صورتش را برداشت و گفت: اي مردم مرا بشناسيد، من ابوذر غفاري هستم و از رسول الله با اين دو گوشم شنيدم و اگر دروغ بگويم، هر دو گوشم كر شود و با اين دو چشمم ديدم و اگر دروغ بگويم، هر دو چشمم كور شود؛
رسول اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) مي فرمود كه:
علي عليه السلام پيشواي بشر و كشنده كفار است؛ هر كه او را ياري كند، پيروز است و هر كس او را خوار كند، خوار مي شود.
يكي از روزها با پيامبر (صلي الله عليه و سلم) نماز ظهر را خوانديم. سائلي آمد و از مردم تقاضاي كمك كرد، ولي كسي از مردم به او كمك نكرد، علي (عليه السلام) در حال ركوع بود و با انگشت كوچك دست راستش در حالي كه در انگشتش انگشتر بود، به آن سائل اشاره كرده، و سائل، انگشتر را از دست علي (عليه السلام) برداشت
اين اتفاق در محضر رسول اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) اتفاق افتاد و آن حضرت هم مشغول نماز خواندن بود، وقتي كه نبي مكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) از نماز فارغ شد، سر مبارك را به سوي آسمان كرد و گفت:
خدايا برادرم موسي (عليه السلام) از تو درخواست كرد كه:
«قَالَ رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَ يسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسَانِي يفْقَهُوا قَوْلِي وَ اجْعَلْ لِي وَزِيرًا مِنْ أَهْلِي هَارُونَ أَخِي اشْدُدْ بِهِ أَزْرِي وَ أَشْرِكهُ فِي أَمْرِي»
خدايا... و هارون (عليه السلام) برادرم را وزير من قرار بده و با او مشكلاتم را برطرف كن و...،
📖[طه: 25 ـ 32]
و به او قرآن ناطق فرستادي و گفتي:
«قَالَ سَنَشُدُّ عَضُدَك بِأَخِيك وَ نَجْعَلُ لَكمَا سُلْطَانًا فَلَا يصِلُونَ إِلَيكمَا بِآَياتِنَا أَنْتُمَا وَ مَنِ اتَّبَعَكمَا الْغَالِبُونَ»
كه اي موسي ما به تو كمك مي كنيم و برادرت را وزيرت قرار مي دهيم و...، خدايا من هم محمد، نبي و صفي تو هستم، پس به من هم سعه صدر عطا كن و... علي را از اهل من، و وزير من قرار بده و او را كمكي براي من قرار بده.
📖[ القصص: 35]
ابوذر گفت: سخن رسول اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) هنوز تمام نشده بود كه جبرئيل (عليه السلام) از طرف خداوند نازل شد و گفت: اي محمد! بخوان:
«إِنَّمَا وَلِيكمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَ الَّذِينَ آَمَنُوا الَّذِينَ يقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَ يؤْتُونَ الزَّكاةَ وَ هُمْ رَاكعُونَ».
📖[المائدة: 55]
📙الكشف والبيان (تفسير الثعلبي )، ج 4، ص 80، اسم المؤلف: أبو إسحاق أحمد بن محمد بن إبراهيم الثعلبي النيسابوري
📗تفسير رازي، ج 12، ص 26
📕شواهد التنزيل حسكاني، ج 1، ص 229
📘مطالب السؤول ابن طلحه شافعي، ص 170
📒فصول المهمة ابن صباغ مالكي، ج 1، ص 579.
✅نکته مهم و قابل توجه این است که پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم همان تقاضايي را مي كند كه حضرت موسي عليه السلام از خدا كرد، يعني مسئله وزارت و وصايت و ولايت
و ایه ای که نازل شد ولایت که همان اولی به تصرف بودن است را مخصوص خداوند و پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله و امیرمومنان علیه السلام می داند
@sibtayn
🔸روزى مأمون به حضرت رضا عليه السلام گفت:
بزرگ ترين فضيلت امیرالمؤمنین علیه السلام كه قرآن بر آن دلالت دارد، چيست؟
🔹حضرت رضا عليه السلام به او فرمود:
«فضیلتی که در مباهله است.زیرا خداوند عزّوجلّ می فرماید:
«فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ».
پيامبر خدا صلى الله عليه وآله، حسن و حسين عليهماالسلام را فرا خواند. پس اين دو، پسران او حساب شدند،
و فاطمه عليهاالسلام را نيز فرا خواند. که آن حضرت مصداق زنان مذکورِ او در آیه حساب شد.
سپس امیرالمؤمنین عليه السلام را فرا خواند.
پس به حكم خدا، امیرالمؤمنین عليه السلام، نفسِ پيامبر صلى الله عليه وآله است.
از طرفى مى دانيم كه هيچ يك از مخلوقات خداوند سبحان، بزرگوارتر و برتر از پيامبر خدا صلى الله عليه وآله نيست.
پس لازم است كه به حكم خدا هيچ كس برتر از نفس پيامبر خدا صلى الله عليه وآله نباشد».
📚بحار الانوار : ج 35 ص 257
@sibtayn