مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
ملت ایران در آزمون کرونا خوش درخشید.
#فتح_الفتوح_معنوی
#رزمایش_مواسات
گروهی از اساتید، طلاب و فارغ التحصیلان مدرسه علمیه معصومیه در کنار سایر فعالیتهای جهادی و خدمات اجتماعی صورت گرفته، از ابتدای آزمون کرونا و #رزمایش_مواسات و به منظور بهره مندی هرچه بیشتر از برکات معنوی ماه های رجب المرجب و شعبان المعظم، ۳۰ سال روزه استیجاری از اموات مومنین را تقبل نمودند و هزینه آنرا بین نیازمندان توزیع نمودند
شایان ذکر است سال گذشته نیز طلاب این مدرسه با انجام ۲۳ سال روزه استیجاری هزینه آنرا صرف کمک به مناطق سیلزده نمودند
مواسات ادامه دارد...
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد شعبان المعظم بویژه سالروز ولادت با سعادت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف به اطلاع میرساند بحمدالله سامانه پذیرش همزمان با نیمه شعبان فعال و ثبت نام پذیرش حوزه های علمیه برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ آغاز گردید و ان شاءالله تا ۲۰ خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
اطلاعات بیشتر در سایت سنجش و پذیرش حوزه های علمیه به آدرس
https://paziresh.ismc.ir
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
📖 کارگاه روش تندخوانی؛ استاد اسدی
✳️ جهت مدیریت بهتر در مطالعه و استفاده بهینه از زمان و همچنین انجام مطالعه با وسعت بیشتر؛ معاونت پژوهشی مدرسه علمیه معصومیه کارگاه روش تندخوانی توسط استاد اسدی را برگزار کرده است.
🔈 دریافت فایل صوتی در پایگاه اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
http://masoumieh.ir/6767
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
🛄 کارگاه روش تحقیق عمومی؛ استاد روحانی
📝 ارزش و امتیاز تحقیق و مقاله نویسی بر هر کسی مشخص و مبرهن است. اما چگونه باید یک مقاله را بنویسم ؟
از آنجا که اطلاع از این مباحث برای هرکدام از طلاب و پژوهشگران لازم و ضروری است؛ معاونت پژوهشی مدرسه علمیه معصومیه کارگاه روش تحقیق را برگزار کرده است.
از جمله مباحثی که در این کارگاه مطرح میشود عبارتاند از روش تحقیق کیفی، معرفی منابع و کتب مربوط به آن، ارائه مراحل پژوهش، ساختار یک پژوهش کلاسی و ساختار مقاله علمی
🔈 دریافت فایل صوتی در پایگاه اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
http://masoumieh.ir/6755
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
💠کارگاه روش تحقیق در منطق؛ استاد ابوالقاسمی
❇️ معاونت پژوهشی مدرسه علمیه معصومیه کارگاه روش تحقیق در منطق توسط استاد ابوالقاسمی را برگزار کرده است.
✅ در این کارگاه نسبت به ملموس کردن استفاده از منطق، آشنایی با منابع پژوهشی منطق و آشنایی با نرم افزارهای منطقی پرداخته شده است.
🔈 دریافت فایل صوتی در پایگاه اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
http://masoumieh.ir/6745
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
📖 کارگاه روش مباحثه؛ استاد عبداللهی
✳️ مباحثه یکی از مهمترین روشهای تحصیلی و از آداب درسی نظام آموزشی حوزه علمیه است که از دیرباز تاکنون در میان طلاب علوم دینی شیعه مرسوم بوده است.
✅ از آنجا که آموزش روش مباحثه یکی از ضرورتهای طلبگی میباشد، معاونت پژوهشی مدرسه علمیه معصومیه کارگاه روش مباحثه را برگزار کرده است.
🔈 دریافت فایل صوتی در پایگاه اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
http://masoumieh.ir/6780
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
📝 کارگاه روش مقاله نویسی؛ استاد طرقی
✅ تحقیق و پژوهش از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به جرات میتوان گفت که همه پبشرفت های علمی، صنعتی، تکنولوژی جامعه بر پایه تحقیق و پژوهش استوار است. اصلی ترین و مهمترین شیوه ارائه نتایج یک مطالعه و تحقیق، تهیه مقاله پژوهشی است و محققی در صحنه تولید وانتشار علمی موفق است که بتواند نتایج پژوهش خود را در مجلات معتبر پژوهشی به چاپ برساند. از آنجا که نوشتن صحیح و مناسب یک مقاله یک رکن اساسی است، بر این اساس معاونت پژوهشی مدرسه علمیه معصومیه کارگاه روش مقاله نویسی را برگزار کرده است.
🔈 دریافت فایل صوتی در پایگاه اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
http://masoumieh.ir/6813
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
🔰طرح 🌷#همدلی و #مواسات 🌷
"پویش #علی_یاوران"
🔻به لطف الهی مقدماتی فراهم شده تا به یاری خداوند متعال و همدلی و کمک مومنین و خیرین گرامی طرح توزیع 110 هزار غذای تبرکی جهت سحرهای ماه مبارک رمضان در بین نیازمندان مومن و روزه دار ، به همراه برنامه هیات مجازی در طول شبهای ماه مبارک رمضان صورت پذیرد.
✅ سعی کنیم عزیزان و آشنایان را به سهمی در این عمل خداپسندانه شرکت دهیم.
🤲خدایا بر ما منت گذار و برسان صاحب کار را....
🔽 خیرین و مومنین گرامی میتوانند ضمن تحویل نذورات غیر نقدی به مدرسه علمیه معصومیه(بلوار امین،بین جمهوری و گلستان)، نذورات نقدی خود را به شماره کارت
6273811123329515
واریز نمایند.
معاونت فرهنگی مدرسه علمیه معصومیه قم
@tahzibmm
❇️ قرنطینه، فرصتی طلایی برای بهبود روابط در خانواده
🔵 قرنطینه در کنار سختیهای بسیار زیادی که دارد میتواند یک فرصت طلایی باشد. فرصتی طلایی برای بهبودی روابط در سطح خانواده. متأسفانه در سبک زندگی و روزمرگی که افراد صبح زود به سمت محل کار خویش میروند و بعدازظهر نیز بهصورت خسته به خانه برمیگردند، امکان ارتباط زیادی بین اعضای خانواده وجود ندارد و بعضاً مشکلات فراوانی ازجمله عدم ارتباط مؤثر بین پدران و فرزندان شکل میگیرد. همچنین برخی از مشکلات دیگر در بین روابط خانوادگی وجود دارد که میبایست با صحبت و گفتگو حل شود که متأسفانه فرصت آن بهصورت کامل در زندگی روزمره عادی وجود ندارد.
🔹 ازاینرو دوران قرنطینه را میتوان دورانی طلایی برای استحکام بنیان خانواده دانست، به شرطی که در آن بهدرستی عمل شود و اگر در دوران قرنطینه بهخوبی عمل نکنیم، نهتنها بنیان خانواده مستحکمتر نمیشود، بلکه دعواها و اختلافات قدیمی روی میآیند و زمینه را برای دلخوریها و ناراحتیها بسیار بیشتر میکند. کما اینکه متأسفانه بعضاً نیز این ماجرا در بین برخی از خانوادهها شکلگرفته است.
🔶 چه کنیم که بنیان خانواده ما قویتر شود؟
باید سعی کنیم در طول این مدت، تکنیکهای مختلفی در برخورد با نوجوانان و جوانان و همچنین برخورد با همسرانمان یاد بگیریم. نکته دیگری که نیز در این زمینه بسیار مورد اهمیت است این است که سعی کنیم در این مدت شنونده بسیار خوبی باشیم، متأسفانه بسیاری از اختلافات و درگیریها از آنجایی شروع میشود که شخص قبل از اینکه صحبت خود را به اتمام برساند افرادی میآیند و جلوی صحبت او را میگیرند و نتیجهگیریهایی از آن میگیرند که بعضاً آن نتیجهگیریها مدنظر شخص نبوده و موجب این میشود که دعوا و درگیری تبدیل به یک گره کور شود.
🔹 سعی کنیم در طول این مدت خیلی شنونده خوبی باشیم، بدانیم در مدلهای روابط اجتماعی بسیاری از ناراحتیها ریشه و علت خارجی دقیقی ندارند و بیشتر حاصل عقدههای احساسی و ادراکی هستند. یعنی شخص مثلاً یک گلایهای را به ما وقتیکه میکند در همه مواقع از ما یک عمل معین و خاص مطالبه نمیکند بلکه به دنبال این است یک شخصی وی را درک بکند و همراهی بکند و این بسیار مهم است که ما بدانیم که خانواده ما احتیاج به همراهی و شنیده شدن دارند و این را سعی کنیم در طول قرنطینه بسیار موردتوجه قرار دهیم.
🔻 دوران قرنطینه را میتوان دوران بسیار مفیدی دانست، برای استحکام خانواده، برای شناخت بیشتر همسران و فرزندان، برای یادگیری مطالبی که قبلاً به آن کمتر پرداخته میشد و سعی کنیم این دوران را قدر بدانیم و زمینه را برای استحکام خانواده خویش فراهمسازیم.